Sziasztok!!!

Hát jó sokat írtatok, nem győzök olvasni, de ez így van jól!!!
Elősször is üdvözöllek Eszter28 köztünk!!!

Nagyon jó lenne (pláne nekem) ha mint tapasztalt kismama, gyakran jönnél hozzánk, egy kis segítség gyanánt is! Például én még nem nagyon tudtam beszélni ICSI-s ikres anyukával (kivéve Gigi, csak ők nem ikresek), hisz egyenlőre itt én vagyok most csak ICSI-s kismama! Első legfontosabb kérdésem lenne - nem derült ki a történetből - megcsináltattad e a magzatvízvizsgálatot??? Tudod most állok épp a téma előtt, hétfőn megyek a SOTE-ra genetikai tanácsadásra és UH-ra! Sokszor olyan bizonytalan vagyok, mert az én orvosom is genetikus, és ő is javasolná a magzatvízvizsgálatot, kizárólag az ICSI miatt!!
Enigma!

Képzeld, én is meglepődtem hogy most tök negatív lett a vizeletem, hiszen én semmit nem csináltam másképp mint azelőtt! (Remélem nem írták el a leletet!

) Annyi, hogy már az utrot azóta nem használom, akkor meg használtam, lehet hogy evvel is van valamennyire összefügésben!?
Titkon örülök hogy te sem tartod azért annyira görcsösen a diétát, én bár édességet nem annyira eszem (ritkán egy kis fagyit), nekem a péksütemények (kakaóscsiga, stb) a gyengéim! Reggelire miért ne lehetne ilyesmiket? Egy csomó kismama receptgyűjteményben benne van, sőt az is, hogy a kenyér is fontos!
Fúúúú, nektek már tényleg lassan itt lesz az idő a szülésre!!! De szupi!! Mi dec.06-ra vagyunk kiírva (a Mikulás hozza őket), de én is folyamatosan arra gondolok, sőt mondom is mindenkinek, hogy remélem addigra már itthon leszünk, hiszen én már alig várom hogy láthassam őket, és a kezemben legyenek!!!
Az én barátnőm 1éves kislánya is Panna, és mi Pankának, meg Puninak szoktuk becézni!!! Tényleg nagyon szép név, nekem még tetszik a hasonló hangzású Hanna is!
Farkasok!!!

Ne haragudjatok, annyira sajnálom, pedig tényleg akartunk találkozni veletek!!!
Szombaton a barátainkkal bográcsoztunk, az egyiküknél!Vasárnap pedig dolgozott a párom, én pedig nagymamámnál tanyáztam. Még pénteken össze is jöhetett volna, sőt voltunk is anyukámmal Barcikán vásárolni! Bocsika! Pedig még a mobilomba is beírtalak! Remélem augusztusban sikerülhet!!!
Roxal!
Már lassan visszaszámolok! Még mindíg szorítok értetek!
Wish!
Szupi, hogy már kezdtek!!! Látod milyen hamar eljött az idő! Ügyes légy!!!