A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Farkasok JuditjaKép
Hova kaptál fogyókúrás cérnát? Comb belső oldala, térd fölött és popsi találkozása?
Ezekbe én is kaptam, pedig nem kértem fogyit Kép!
Nektek is a Dang Lau csinálta?

Nem élem bele magam a napi egy szuriba, tudom, hogy ez még csak a bemelegítés!
Te viszont hihetetlenül bevállalós vagy a 4 varrással?
Nem mondták, hogy hány kell belőle?
Jobbulást a gépeteknek!
Stella

Kép
stella9

Hali csajokKép

Nagyon izgi napok ezek, sokmindenkiért kell izgulnunk!!!!!
RoxalKép Le a kalappal, hogy kibírod teszt nélkül. Különben az ET után én is felszedtem, szerintem a sok tespdéstől....
HajnikámKép VÉGE!!! no more fogigátló!!!! Drukkolok, hogy mielőbb megjöjjön!!!!
StellaKép Ügyi vagy, hogy így szúrodmagad és a cérnákat is viseled nagy türelemmel!!! Csak pozitívanKép Sikerülni fog!!!!!
WishKép Úgy örülök, higy ti is kezdtek végre. Ú, milyen gyorsan elment ez a 3 hónap!!! Miket kaptál???
Lányok!!! Ezer drukk mindenkinek, hamarosan 4 új babásunk lesz, aztán mindjárt csatlakozik Timi, Annus, Judit, Vanda, Picúr és Emi is. Remélem nem hagytam ki senkit. Szívből drukkolok!!!

NikoszKép Még azt akartam kérdezni, hogy a fehérje a vizeletből magától tűnt el, vagy tenni kellet érte valamit? Recept? Hááát, őszintén nem nagyon van. Igazából nem diétáztam én olyan nagyon. Csak nem ettem olajban sülteket, kínait, stb. Még az édességet kellene a nullára szorítani (Kép) - képtelen vagyok, mert állítólag az nyomja a koleszterinemet az egekbe. Dokink viccesen mindig megjegyzi, hogy hanygoljam a szalonnákat a reggelinél...- persze ha tudná...

Különben vicces ez a sok Anna lányKép, bár megjegyzem mi hivatalosan is Pannának hívjuk majd a csajszitKép. Remélem holnap Dévai megnyugtat, hogy minden rendben velük, már rég láttuk őket. A rugdalózással nincs bajKép Alig hiszem el, hogy ez velem is megtörténik.

Annus: a tuti hivatalos okt. 16. Kiegyeznék egy szept. végefelével. A 22-ét néztem ki, az csütörtök. Mit szóltok? Drukk a problémamentes érettségihez!!!

puszi nektek
enigma

Sziasztok!

Bekukkantottam hozzátok és nem tudtam megállni, hogy ne írjak.

Az én ikreim is Dévaiéknél készültek. A transzfer egy napon volt Gigivel.Kép
Gigi!Kép Sokat szoktam gondolni rád, csak lusta vagyok írni. Nagyon szép a kisfiad, olyan kis szőke, mint te.Kép

Nagyon gondolkodunk azon, hogy belevágunk ismét a lombikba, hogy a srácoknak legyen tesója. A baj csak az, hogy nem tudjuk kire bízni őket, míg mi Tatabányáról Pestre utazunk és Dévainál kivárjuk a hosszú sort.

Ténmyleg, még mindig annyit kell nála várni, mint tavaly? (Akkor rengeteget kellett.)

A pocisoknak jó gömbölyödést, az akciózóknak mielőbbi babásodást kívánok!
eszter28

Stella Kép
Neked nem is kell fogyókúrázni. Én a popsimba és a hasamba kaptam fogyasztó cérnát. Erre most kezdhetem enni a napi 3 Dévai-tenyér méretű húst.
De nem baj, úgyis fogok még gömbölyödni a baba(ák) miatt Kép

Enigma Kép
Édesség helyett gyümölcs? Mostmár annyi mindent lehet kapni. Szépen érik a sok fincsiség Kép

Ma reggel jutott eszembe, hogy kell venni asapirint és cinket (miért nem amikora gyóygszertárban voltunk?). Még tejterméket és húst sem vettünk a hétvégén (csak egy levesnyit). Totál egészségesen vásároltunk, szinte csak zöldséget és gyümölcsöt. Úgyhogy mehetünk megint bevásárolni, hogy tartani tudjam a lombikos étrendet Kép

wish

Wish!

Kép ezzel én is mindíg így jártam, mindig az maradt le, amiért mentünk.

Eszter!
Megoldást nem tudok a problémádra, de üdv körünkben Kép

Enigma!
Most azt gondolom, hogy kibírom, aztán majd meglátjuk ...

Farkasok!
Legyen igazad Kép Kilóim s hasam folyamatosan változik. 69 voltam pont a transfer napján. Azóta 69-71 között mozog folyamatosan. Ma megint több volt, tegnap este meg lezuhant. Szerintem ez csak vízfüggő lehet. Viszont ma valahogy rosszul aludtam... Remélem, nem lesz semmi baj.

Azért valaki tapasztalt elárulhatja, hogy mikor lehetne nekem tesztelni, mert még mindig nem tudom. Mint ahogy azt sem, hogy az ovitrell meddig zavarna be... Azt még 15-én kaptam.

Eszter
Kép
roxal

StellaKép
Örülök, hogy alakulnak a cérnáid, biztos segítenek!!! Drukk a mensiért! Most Te vagy a "közvetlen" erőforrásom szuri ügyben!Kép
RoxalKép
Holnap remélem Stellát és engem talál meg az a mensi és felétek jó ideig nem is megy!!! ++++++++++++++++
WishKép
Ezek a cérnák tényleg tudnak valamit! Ez nagyon jó, hogy mensi alatt is már érezted a hatásukat!!!
Nagyon drukkolok Nektek is, holnap már kezdtek, hihetetlen, hogy megint itt tartunk, de annyira jóóó!Kép Látom, lassan megtelnek a husis rekeszek a fagyasztókban, mi is elkezdtük a betárazást!Kép
EnigmaKép
Igen, tegnap este óta ilyen nagybetűs VÉGE!!! hangulatban leledzem, tartottunk is egy kisebbfajta bulit a zurammal ennek örömére!Kép
EszterKép
Írj Te is ide többször, ha tudsz, olyan jó látni a fényt az alagút végén! Hú, akkor Olivér az ikrek "ikertesója"!Kép Drukk a kistesó(k)ért!!!
hajnesz

RoxalKép
Állítólag ET után 9 nappal már kimutatható az eredmény. Ha jól emlékszem, Enigmának 11. nap már "atom pozitív" volt!Kép
hajnesz

Roxal, HAjnesz, ksözi az üdvüzletet.Kép

Nekem egy hétfői napon volt a transzfer, igaz 5 napos blasztocisztákat kaptam vissza. Következő hét hétfőn teszteltem egy nagyon halvány kétcsíkosat, reggeli első vizeletből. Másnap már erősebb lett.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindhárom embrió megtapadt nekem, meg a blasztociszta miatt is volt olyan korán kimutatható. Amúgy szerintem a 9. nap előtt nem érdemes tesztelni.

Roxal, drukkolok, kitartás! Nehéz a várakozás...

Látom, Dévai doki még mindig a nagy tenyerével mutogatja, mekkora husokat kell enni. Nekem az első, sikertelen lombik alatt 6 kiló jött fel, mert a hiperstimu miatt küldtem lefelé szorgalmasan a fehérjét. Körettel perszeKép
eszter28

Eszter

Nem hiszed el, de pont hétvégén gondoltam rád, hogy mi lehet veletek!!!!!!!!!!!! Ilyen a telepátia. Újabb lombik? Nem semmi vagy. Olivérnek nem lesz tesója. Három gyereket kiteszKép
Rakhatnál fel a fiúkról képet! Légyszi!

Puszi

KépKép
gigi28

Eszter Kép
Hát sorbanülni még mindig kell. Esetleg a férjed nem tud vigyázni a kicsikre?
Azért nem semmi, ikrek mellé ilyen gyorsan bevállania tesókat is. Bár ezt csak ilyen elszántan lehet szerintem, egyelőre mi is valahogy így tervezzük, aztán meglátjuk.
Fényképet én is szívesen látnék rólatok Kép

Roxal Kép
Szerintem legalább egy 7-8 nap amíg kiürül a szuri, addig ne tesztelj. Nincs meg a papírja? Azon rajta lehet. Általában egy nap ezeknek a cuccoknak a felezési ideje, abból is ki lehet számolni valahogy, de nem tudom hogy.

Hajni Kép
Mikor kezditek a szurikat?

wish

Eszter! Kérünk szépen képeket, azok mindig olyan sok erőt adnak!!!KépKép
Kérdésedre válaszolva: igen, sajna még mindig sokat kell várakozni Doktorunknál. A kérdés buta lesz, de mégis felteszem: nagyszülők nincsenek e környéken??

Roxalkám! csak lazásan tologasd az aktákat!Kép

Wish! Én nem mertem írni, de nekem is gyorsnak tűnt ez a 3 hónap, gondolom, Te kicsit másképp emlékszel...Hajrá husikák!!!!!
Az ehavi Elixirben, ha jól emlékszem, pont a cinknek van benne a természtes lelőhelye, előkeresem és leírom, hogy melyik zöldségben-gyümölcsben található meg.
Ha a mensim fájásban is ilyen jó hatású ez a cérna, én is lehet, hogy belevágok a lelkizés után. Én is iszonytatóan meg szoktam szenvedni a mensikéket.
Ja, Dubrovnyik mellé, egy szigetre megyünk: Sipan szigetére.

Stella! Jó, hogy túl vagy a cérna okozta fájdalmon! Én sem tudom elképzelni, hogy könnyen viselném az én alacsony fájdalomküszöbömmel.

Hajnesz! Gondoltam Rád tegnap, hogy milyen boldog is lehetsz, mert végre vége, és kezdődhet a biztosnak ígért (és az is leszKép) hónap.De jó!!! Tényleg, a fényképeken -jut eszembe- nem csak Kiswish és Kisroxal, hanem Kishajni is beszáll a cumilopós játszmába!!!KépKépKépKépKépKépKépAlig várom márKép
lkt

Judit! Nálatok az irányított hónapból lett végül valami a régi dokival??
lkt

Lányok, nagyon aranyosak vagytok!Kép

Képek itt:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=7348
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=8087

Majd teszek fel újabbakat is.

Most mennem kell, de jövök még!

Jó, hogy ilyen élő lett ez a topik. Nagyon nehezen indult be! Anno nekem is jól jött volna, mikor akcióztam.
eszter28

TimiKép Judit Kép
Utólag mindig gyorsan megy az idő Kép De egyébként tényleg jól elment.
Nem panszképpen mondom, de most talán még nehezebb itt ücsörögni, amikor legszívesebben már kapnám az első szurit Kép. De mindjárt holnap, aztán egy kettőre péntek lesz.
Kértem is szabit pénetekre, meg hétfőre is (gondolom akkor lesz a köv. UH), hogy kevesebbet senyvedjek itt bent Kép

Timi Kép
Biztos szuper lesz a tengerparton. Lehet, hogy már nem is kell majd inszem Kép

Eszter Kép
Nagyon aranyosak a fiaid Kép

Enigma Kép
Jól kigondoltad a szeptember 22-őt. Úgy legyen Kép Beszéld meg a gyerkőcökkel Kép

Képzeljétek, én meg olyan kis hülye vagyok, jártatom feleslegesen a számat. Dévai már megint nagyon csóválta a fejét arra, hogy az egyik petefészkem rá van tapadva méhemhez és egyébként is nagyon mögötte van. Kérdezte is, hogy direk az ő bosszantására növesztettem így? Mondtam, viccesen, hogy ne aggódjon más dokikat is boszantok, mert pl. nincs homloküregem, és négy csontfogam is hiányzik eredendően.
Na, erre kezdte csak el csóválni a fejét igazán, hogy ezek mikrofejlődési rendellenességek, és ennek mennyire nem örül, mert genetikailag ilyen-olyan problémákat okozhat. Szóval elkezdett jól aggódni. Persze ez van,ilyen vagyok, lehet, hogy jobb is hogy tud róla.
Azt is mondta, hogy a 3. sikertelen lombik után küldhet el valakit kromoszóma vizsgálatra. Kérdeztem tőle, hogy amit az istenhegyi klinikán csinálnak, az ugyanaz-e. Azt mondta nem ismeri őket, úgyhogy nem mond semmit, de azért kicsit olcsónak találta.
Szerintem lehet, hogy nem mindent néznek meg, amit meglehetne, csak a legfontosabbakat. Megnéztem a honlapjukat, de nem egyértelmű mit néznek meg. Vagy kapnak rá TB támogatást és azért olcsóbb?
Hajnesz, téged a dokid küldött oda?
Wish

wish

EszterKép
Helló NévrokonKép!
Meglestem a képeidet - gyönyörűek, nem is csodálom, hogy benevezel egy újabb körbe Kép!!!

WishKép
Hétvégén mi is feltankoltunk husiból és salátából!!!
1-2 (6-7) kg minusz azért elférne rajtam, de ez most nem is érdekel!!!
1,5 hónap múlva már úgyis babás leszek (remélem)!!

RoxalKép
Nekem anno a transzfer utáni 13. napon lett halvány második csíkom, ami 68-as HcG szintet jelentett (valószínű 1 babával).
A 11. napon viszont még nem látszott semmi, úgyhogy én két hetet mondok a transzfer után!
Ugye nem hajtanak túl a melóhelyen?

LányokKép
Igaz, hogy messze vagyunk, de a mi babáink is beszállhatnak a cumielcsenősdibe?
Naaaaaaaaa, légyszi-légyszi KépKépKépKép!!!

EnigmaKép
Már októberben??? még sosem számoltam utána! Ilyen hamar eltelik a 9 hónap??
Még csak pár hete örültünk a tesztednek.
Igaz, azóta is sokminden történt, de akkor is!
Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Már akartam is írni, hogy azért majd pécsi cumicsatákat is rendezünk Kép
És remélem majd sokan csatlakoznak még hozzánkKép

wish

Lányok!

Ha jól látom, akkor már most lehetne lassan tesztelni. Ma vagyok ET után 10. napos. Bár Wish, ha meg neked van igazad, akkor még csütörtökig kellene várni. Azt hittem, sokkal később... Á nem, inkább még várok vele. Addig nézegetem Hajni zebráját Kép

Hajni!
Akkor most feléd küldözgetem a mensiket. De most utoljára Kép

Eszter!
Tündériek, mi is ezért hajtunk. Gratulálok az újabb elhatározásért. Nálatok mi a gond, hogy lombik kell?

Wish!
Hol gyorsan telik, hol lassan. Még emlékszem, most írtad nemrég, hogy nem sikerült... Aztán most meg kezdesz. Olyan jó, holnaptól gyorsan el fog telni az idő (csak nálam csigalassú Kép) Szerintem nem lesz semmi gond, tudod, Dévai mindig borúsan látja a dolgokat. S különben is kedveli a kihívásokat... De nálad minden szépen rendben lesz!

Enigma!
Szeptember, de jó, már nem sok... Panna és Zsombor lassan megérkezik. De azért még szólj nekik, hogy várjanak.

Timi!
Aztán pihend ki magad, de jó, úgy irigyellek. Tenger, nyugalom. Itt bolondok háza van, de nem vagyok hajlandó vele foglalkozni!

Eszter
Kép
roxal

TimiKép
Hát ezért csuklottam tegnap??!!Kép (De tényleg csuklottam!)Aranyos vagy, köszi!Kép Nektek meg drukk, hátha bejön Wish "jóslata"!Kép
EszterKép
Édik a fiúk!!! Várjuk a friss képeket!Kép
WishKép
Inkább innen jött a felbuzdulás, a doki nem igazán erősködött, csak megadta a klinika számát, mert látta rajtam, hogy úgysem tud lebeszélni. Kíváncsi lennék, mit ajánlana Dévai doki. Majd beszámolsz, ha elhatároztátok Magatokat?
EnigmaKép
Tényleg, hogy szalad az idő, lassan már a málnalevél teát kezdheted kortyolgatni!Kép
Szept 22? Mi a baj az okt. 16-tal? Miért akar mindenki előbb szülni? Nem is értem.Kép
StellaKép
Én is benne vagyok a pécsi cumicsatás taliban!!! Ez evidens, hogy Ti is benne vagytok!!! Kép
hajnesz

Lkt-m,
A nagy irányított hónapból lett egy 24 napos ciklus, tehát, jól látta a doki, hogy nagyjából a 12. napon volt a lezárt baloldalon a tüsszencs. Nem ment át a jobb oldalra. Ebben a hónapban nem tudtam elmenni a dokimhoz, mert amikor esedékes lett volna, pont szabadságon volt, így azt sem tudom, hogy melyik oldalon ért, bár én ezerrel szugeráltam, hogy a jobbon és legyen kedves lefáradni a petevezetőn ( elég szűköcske). Most irányítjuk Krisztián spermáit csütörtökig úgy rendesen randizzanak és legyen már legalább egy gyerkőcke.
Amit Wish mondott a cérnázás jótékony hatásáról én csak megerősíteni tudom, mivel a mensi rövidebb lett és egyáltalán nem volt érezhető, most meg nem nagyon érzem a petefészkeim zsongását, azt érzem hogy készül valami tüsszencske, de nem bokszol odabent.

Stella,
Popi-combi találkozásba kaptam 2-2 cérnát, rendesen fájt, de már szimbiózisban élünk( remélem ezt most jól használtam).

Roxi-foxi,
szerintem is csak 27-e körül tesztelj ha már tovább nem bírod! Husi-víz, husi-víz, bő ( nem bőr) szerkók- pocinak kellemes viselet.

Enigma,
Ahogy azt a múltkor is írtam, szerintem ti lábbal hajtjátok az idő kerekét, mindjárt szeptember 22-e, beszéld meg a gyerkőcökkel, hogy teljesen jó helyen vannak (légkondi-kaja-pia). Amikor ők megérkeznek remélem mi is elkezdünk pocakosodni ( szeptemberben kezdünk).
puszi Farkasok J

ui. Nikosz- nem írtál, így nem tudtunk bemenni hozzátok, legközelebb majd valamikor augusztus elején megyünk.

Kép
farkasok

Köszi RoxalKép, már nagyon várom!!!

Nagyon bízom a zebrádban!!!Kép+++++++++++++++

Jaj, WishKép, nem is írtam, most pénteken indulnak a szurik.
hajnesz

LányokKép
Reggel kigondoltam, hogy edzek a három liter vízre (holnaptóluyge versenyben vagyok Kép), erre mostanra lecsúszott Kép Akkor ma már ne igyak többet? Kép

wish

Wish

Mi voltunk genetikai vizsgálaton. A Dévai a Sote I-es női klinikára küld. Készülj fel idegileg, három hónap mire meg van az eredményKép

KépKép
gigi28

Wish! Ez egy olyan amiben nyugodtan túl lehet teljesíteniKépKép SőtKépKép A kánikula Veled van!Kép

Juditom! Hajrá jobb oldal (no politikaKép, majd egy év múlva...), hajrá szűk helyen átcsusszanás, hajrá Farkaskoma spermuciai!! Mutassátok meg, hogy Ti vagytok a kivétel!!!!!!

Stella! Hát persze, a távolság nem probléma, egy cumicsatáért minden legyőzhetőKép

Gigi! Neked hanyadik is sikerült, előtte hány inszemed volt? Most láttam a Tündér Lalát újra, azóta méginkább szeretem a nevedKép

Hajnesz! Hajráááááááááá új módszer!!!!
lkt

Gigi Kép
Reméljük nem lesz rá szükség, csak a harmadik után küld el minket is, és nem lesz harmadik. Azaz lesz haramdik is, de majd csak a tesó miatt Kép
Oli kitesz három gyereket is? Akkor nem lehetsz túl kipihent. Mindenestre akkor adj át neki három óriáspuszitKép

Többen kérdeztétek a talit.júli 23? (ezt javasolta Png)
Lágyszi jelezzetek vissza, hogy jó-e. Helyszín Budapesten, majd még pontosítunk.

wish

Többen kérdeztétek, hogy miért kellett nekünk a lombikozás és miért akarunk kistesót.
Itt olvasható az egész sztori:

http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemid=42

Ebből kiderül, hogy a tesó(k) erős érzelmi indíttatásból kellenének, sajnos.Kép

Gigi!Kép
Írnék neked e-mailt. Még a régi címed van? Nekem új van: bariczki@citromail.hu
eszter28

Sziasztok!
Egy kissé régen írtam, de sok mindent visszaolvastam. Örülök, hogy jól sikerült a találkozó. A Pestire feltétlen én is megyek. Az időpont jónak tűnik.
Hát próbálkoztunk egy hónap spontánnal, kár volt. Úgyhogy holnap jelentkezek Dévainál irányítottra.
Bocs, hogy ennyire eltüntem, de nem akartam hogy a gondolataim állandóan csak a baba körül forogjon. Azt gondoltam így talán hátha. Azért számoltam, meg teszteltem meg minden, dehát mégsem sikerült. Ma azért egy kicsit kész vagyok, de most bennem van a lendület és már alig várom a következő hónapot!
Nagyon aranyosak a fotók!

Emi
emi31

Emi! Jó hallani Rólad, sokszor eszembe jutottál, és gondoltam, hogy valami ilyesmi van a dologban. Látod, Png is milyen sikeres lett az első irányított hónappal. Kövesd őt!!
lkt

Wish! Láttam Kaáliéknál a Gynexről feltett írásodat. Te tervezed szedni, esetleg a Kaálisok közül szedi valaki?
lkt

Lkt
Hát jó lenne!
Képzeld hétvégén én is Szoboszlón voltam. Volt egy kis baráti összejövetel. Mi vasárnap mentünk a strandra, de elég borongós volt az idő így nem fürödtünk. Rengetegen voltak és azt mondták ez egy gyenge nap. Gyerek koromban sokat nyaraltam ott, de nem emlékszem ilyen tömegre. Azért jól éreztük magunkat, körbe sétáltuk a tavat.
emi31

Lányok!
Itt egy kis jó kedv csináló kép csokor!KépPusz.Dia
KépKépKép
KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok, mi is hazajöttünk Kép Jó sokat írtatok, alig bírtam visszaolvasni Kép

Emi, télleg én is ezt csináltam, csak én két hónapra tűntem el. Ennyi idő és a sikertelenség pont elég volt ahhoz, hogy elfogadjam, hogy egyedül ez már nem fog sikerülni. Úgyhogy nodepláne hittem mindenben a dokinak Kép

Roxal, ha csak úgy is olyan későn tesztelnék, akár meg is várhatnád a dokit Kép Én is úgy mentem el először (igaz csütörtökön, amikor nem volt doki), hogy nem teszteltem, csak másnap csináltam meg, mikor a klinikán felszólítottak rá. Szerintem könnyebb nem tesztelni, úgy még bármi lehet az UH-n.
png

Sziasztok!!! KépKép

Hát jó sokat írtatok, nem győzök olvasni, de ez így van jól!!!

Elősször is üdvözöllek Eszter28 köztünk!!!KépKép
Nagyon jó lenne (pláne nekem) ha mint tapasztalt kismama, gyakran jönnél hozzánk, egy kis segítség gyanánt is! Például én még nem nagyon tudtam beszélni ICSI-s ikres anyukával (kivéve Gigi, csak ők nem ikresek), hisz egyenlőre itt én vagyok most csak ICSI-s kismama! Első legfontosabb kérdésem lenne - nem derült ki a történetből - megcsináltattad e a magzatvízvizsgálatot??? Tudod most állok épp a téma előtt, hétfőn megyek a SOTE-ra genetikai tanácsadásra és UH-ra! Sokszor olyan bizonytalan vagyok, mert az én orvosom is genetikus, és ő is javasolná a magzatvízvizsgálatot, kizárólag az ICSI miatt!!

Enigma! KépKép
Képzeld, én is meglepődtem hogy most tök negatív lett a vizeletem, hiszen én semmit nem csináltam másképp mint azelőtt! (Remélem nem írták el a leletet!Kép) Annyi, hogy már az utrot azóta nem használom, akkor meg használtam, lehet hogy evvel is van valamennyire összefügésben!?
Titkon örülök hogy te sem tartod azért annyira görcsösen a diétát, én bár édességet nem annyira eszem (ritkán egy kis fagyit), nekem a péksütemények (kakaóscsiga, stb) a gyengéim! Reggelire miért ne lehetne ilyesmiket? Egy csomó kismama receptgyűjteményben benne van, sőt az is, hogy a kenyér is fontos!
Fúúúú, nektek már tényleg lassan itt lesz az idő a szülésre!!! De szupi!! Mi dec.06-ra vagyunk kiírva (a Mikulás hozza őket), de én is folyamatosan arra gondolok, sőt mondom is mindenkinek, hogy remélem addigra már itthon leszünk, hiszen én már alig várom hogy láthassam őket, és a kezemben legyenek!!!
Az én barátnőm 1éves kislánya is Panna, és mi Pankának, meg Puninak szoktuk becézni!!! Tényleg nagyon szép név, nekem még tetszik a hasonló hangzású Hanna is!

Farkasok!!!KépKép
Ne haragudjatok, annyira sajnálom, pedig tényleg akartunk találkozni veletek!!!
Szombaton a barátainkkal bográcsoztunk, az egyiküknél!Vasárnap pedig dolgozott a párom, én pedig nagymamámnál tanyáztam. Még pénteken össze is jöhetett volna, sőt voltunk is anyukámmal Barcikán vásárolni! Bocsika! Pedig még a mobilomba is beírtalak! Remélem augusztusban sikerülhet!!!

Roxal!Kép
Már lassan visszaszámolok! Még mindíg szorítok értetek!

Wish!Kép
Szupi, hogy már kezdtek!!! Látod milyen hamar eljött az idő! Ügyes légy!!!
nikosz

Sziasztok!
Bocsánat a "zavarásért"!
Kriszta vagyok a Miskolc topicból!
Elveszett báránykánkat Nikoszt keresem! Kép
Merre vagy? Miért nem írsz?
Már nagyon izgultam értetek! Kép
k
kriszta13

Eszter Kép
Értem az érzelmi indittatást. Néztem is az UH-on, hogy ott három baba van, gondoltam, hogy valami ilyesmi történhetett Kép
Azért közben nagyon csalafinta vagy. Most akkor Zsuzsi vagy vagy Eszter? Kép Mindkettő van már a topikon Kép

Timi Kép
A kaális topikon kért valaki infót a gynexről. Én nem tervezem szedni, nekem most sikerülni fog a lombik oszt jól van Kép

Dia Kép
Annyira édes ez a vigyori kislegény Kép Ma puszilkodós kedvem van. Neki egynagy pocakpuszit küldök. De nem kellfelébreszteni, ráér ha holnap adod át Kép
Ti nem akartok egy mosolygós kistesót?

Png Kép
Jó volt a telken? Kipihentétek magatokat?

Wish

wish

Kép

wish

Jó reggelt!
Csak egy gyors választ írnék most Nikosznak. Nem csináltattam meg, mert ugye a 21. hét körül derült ki, hogy mi történt. Akkor a SOTE genetikáján kérdezte is az orvos, megcsináltatom-e. Mert ugye ahány burok, annyi szúrás lenne.
Nem engedtem megcsináltatni. A saját orvosom sem erőltette.
Aztán 2 hét múlva mentem magzati szív uh.-ra. Az ICSI-seknek tényleg erősen ajánlott, mert a genetikai rendellenességek 75 %-át is kimutatja, hiszen azok a szívben is megjelennek.
Tehát nekem azt ajánlották, hogy ezzel szinte kiváltható az amniocentézis.
A genetikusoknak és egyéb dokiknak kötelességük felajánlani az amniocentézis lehetőségét, de Te döntesz.

Ja, igen, név.Kép
Valójában Zsuzsának hívnak, az nlc-n és más fórumokon zsuzska75 vagyok. A babanetre akkor regisztráltattam, mikor megtudtam, hogy babákat várok. Azt hittem, lesz köztük lány is, ő lett volna Eszter.

Szép napot mindenkinek!Kép
eszter28

Dia! Nagyon aranyos a fiad! Milyen kis ügyes!Kép
eszter28

Eszter(Zsuzsi)

Csak nem egy kis Eszterre hajtotok?Kép Emil címem a régi: tillygigi@freemail.hu.

Puszi

KépKép
gigi28

Wish, köszi, a pihenés megvolt Kép Tényleg hihetetlen, hogy máris eltelt az a "kis" idő, és megint kezdtek! Úgy látom, hogy nyáron mindenkiért izgulhatunk majd! Lányok, legyetek ügyesek, és őszre alakuljunk dévais kismamák fórumává!
Enigma, Nikosz, most kaptam egy 3 és 4D-s UH címet, ahol 10 ezerért fél órányi dvd-t adnak a babáról. Télleg, ti mikor mentetek el először ilyenre?
png

Hello Szurizók,Szuri-kezdők,
Húzzatok bele.

Eszter,
Gratula a fiúkhoz, nagyon jók a fotók, tényleg az egyik szőke a másik barna volt, vagy még mindig???

Lldicsi, Gigi,
Klassz kis srácok.

Bentlakók,
Az idő kint meleg, és még akkor enyhén fogalmaztam. Tessék bent maradni, és az anya által megválasztott időpontra időzíteni a világkörüli utat.

Puszi FArkasok J

Kép
farkasok

png

Sziasztok Kép
Megvolt az első szuri Kép Királyul működik is, mert fél órára rá el is bőgtem magam Kép
Lenyomtam reggelire az első adag husit, most jó hányingerem is van, előre tiltakozik a gyomrom a nagy húsevés ellenKép Tegnap azért bevásároltunk belőle erre a hétre, bár vizet majd még kell venni, ha így folytatom (tegnap 5 liter).
Reggel vettem cinket és aspirint úgyhogy mostmár semmi nem áll a babásodás útjában.
Este megyünk színházba. Kép

Enigma Kép
A cinkből mennyit kell enni?

Wish

wish

WishKép
Nagyon jól "nyomod"!
Miért bőgted el magad? Én ilyenkor próbálok arra gondolni, hogy mindezt a baákért teszem, de még így is nagyon nehéz, tudom.
Vasárnap 3/4 óráig tartott mire rászántam magam a szúrásra, tegnap már 2 perc alatt megvolt Kép!

Úgy tudom cinkből is napi 1 kell.

LányokKép
Nem tudjátok, hogy ez az új gyógyszertámogatási reform mennyiben érinti a lombikos gyógyszereket?
Mert ha tényleg igaz, hogy ami eddig sokba került, az még drágább lesz, akkor mától nem eszünk, hanem gyógyszerre spórolunk.
Stella

Kép
stella9

Jól van, Wishike, nagyon ügyes vagy!!!Kép Az utolsó irányítoot hónapomban én is emlékszem, hogy az utolsó szuri után napig kifordultam magamból, leírhatatlan feszültség, léptem kettőt és elsírtam magam, gyakorlatilag nem LKT voltam.
Kis történetemmel csak azt akartam mondani Neked, hogy nagyon megértelek a sírás miatt.
lkt

Stella, hivatalosan ey a cikk jelent meg a gyógyszerár-változásról: http://www.magyarorszag.hu/hirek/egeszseg/gyogyszer20050620.html. Meddőségi gyógyszerekről nincs szó, annyi van benne, hogy a bejelentett 1200 gyógyszernek a hetven százaléka maximum 100 forinttal drágul. Ma már küldtem egy linket a tervezett lombikbébi-törvényről, abban az van, hogy növelni fogják ezen gyógyszerek OEP támogatását, így nem hiszem, hogy ezeket most jelentősen emelnék. De persze sosem lehet tudni.

Wish, ügyi vagy Kép Én ugyan csak két szurit kaptam összesen, de mindekettő után nagyon fel voltam dobódva, mert mindenki nagyon biztatott, meg én is úgy éreztem, hogy most már minden rendben lesz Kép ez gondolom más, és a hormonok miatt van, ugye? Amúgy az utóbbi időben én is elég sírós lettem, mindenen azonnal meghatódom Kép

Amúgy Enigma szerintem korábban pont nekem írta le, hogy mennyit kell szedni a cinkből, de sajna nem emlékszem rá Kép
png

PngKép
Köszi. Olvastam az előző cikket, de az csak terv volt, most meg már kész reform jön.
Azért remélem nem szivatnak le minket még jöbban.

Nagyon képben vagy cikkekkel. Hogy csinálod?

Mikor mész dokihoz? Várod már nagyon, ugye?

Kép
stella9

régen sajtófigyelő voltam Kép
amúgy a mostani munkámhoz is hozzátartozik, hogy bizonyos témájú cikkeket össze kell gyűjtenem, ehhez meg ugye minden fontosabb oldalt megnézek neten Kép

Pénteken megyünk Kép Jaj, már nagyon várom, hogy lássam, hogy minden rendben, meg hogy esetleg szívhangot is mutasson most már a doki Kép Túlképp ez a két és fél hét ahhoz képest egész gyorsan eltelik, az elején azt hittem, hogy sosem lesz 24-e Kép Igazából csak akkor izgulok nagyon, hogy ugye minden rendben lesz, amikor a doki elkezd vizsgálni.
png

TimiKép
Köszííííí!Kép
NikoszKép
Jó volt felőled is hallani. De jó, dec. 6.! Ráadásul két mikuláscsomag is lesz!Kép
Én még nem tudok nyilatkozni, de nem tudom elképzelni, hogy ne lehetne néha egy kis péksütit enni!!! Ne már!
WishKép
Gratula az 5 literhez! Nem semmi! A sírás meg belefér, engedd csak ki, aminek ki kell jönnie!!!Kép Én még nem tudok nyilatkozni a júli 23-mal kapcs, de szeretnék ott lenni, majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok!
Tetszik a tábli színösszeállítása!
EszterKép
Szép a történeted, nagyon megható. Remélem, nemsokára visszatalál hozzátok Pindurka!
EmiKép
Remélem, mára teljesen elmúlt a "kész vagyok" hangulatod és maradt a lendület! Drukk a következő hónapra!!!
StellaKép
Hú, én is rendesen megijedtem, hogy ezt nem csinálhatják velünk, mi jön még?! De talán ezt megússzuk!
PngKép
Ezt már régebben is akartam mondani, én nagyon örülök, hogy van egy sajtófigyelőnkKép, minden készen az orrunk előtt van, köszi!!!
Minden rendben lesz, ne izgulj!!!Kép
hajnesz

Ígérem, többször nem fogom leírni, hogy "én még nem tudok nyilatkozni..." látszik, hogy egy órát szuttyogtam az írással...Kép
hajnesz

Stella Kép
Azon sírtam el magam, hogy Laci nem kísér el a metróig mert siet és így teljes 200 métert egyedül kell megtennem Kép
Viszont a szuri veszekszik a cérnákkal, vagy mi, mert most fáj a helye, pedig nem szokott.

Hajni Kép
Alig egy-két nap eltérés lesz közöttünk Kép

Azért színeztem át a táblát, mert a zöld a remény színe, a kismamákra meg írígyek vagyunk Kép
Ez persze nem igaz, ezt csak utólag találtam ki. Csak kipróbáltam és nekem tetszett, gondoltam megnézem mit szóltok hozzá. De bármikor vissza lehet csinálni.

Wish

wish

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?