Ma én is úgy jártam, hogy először nem láttam amit írtam. Azt csináltam, hogy a Nézet-Frissítés-re kattintottam és utána megjelent. Próbáld ki, hátha...
Én csak vékonyabb hosszú ujjú felsőket rendeltem (5-öt-ez a bölcsibe nekünk nagyon kell, meg a réteges öltözködésnél nekem mindig ebből volt hiányom!)+ 1 őszi vastagabb kardigánt, meg most egy gumicsizmát! De az utóbbi 2 csomagnál nekem kellett fizetnem az egész postaköltséget, úgyhogy ezek szerint csak az a lány vállalta át a felét!A gumicsizmáé mondjuk 500 Ft, de még így is csak 1000-be van! Kb 6200-t költöttem, de mostmár én is leállok, majd télre esetleg!
Remka!
Igazad van, egyáltalán nem gond, ha nem írsz, megértjük.
Utána se fogsz egy darabig, gondolom. De azért majd képeket kérünk a pinduriról!
És szurkolunk, hogy időben beérjen a férjed is!
Rena!
Igen errefele is kezdik lecserélni a fém játszótéri eszközöket, de nem kerítik be csak a nagyobbakat. És amit nem kerítenek be, az szemetes és mocskos, ugyanis a tinik teleköpködik, cigiznek, eldobálják a jégnyalókás papírt. Ezeket inkább elkerüljük! Szerintem úgyis azt mondják, hogy nincs rá pénz, örüljünk, hogy van modernebb. Talán a polgárőrséghez lehetne fordulni telefonon, ha épp rajtakapunk valakit!
Jó éjszakát mindenkinek!

Még jó, hogy gyalog is csak 10 percre van a kórház. Persze egyáltalán nem biztos, hogy a második is ilyen könnyen megy majd. A lényeg, hogy egészséges legyen a pici, mindegy, mennyit szenved érte az ember. 

[
[