Új privát üzeneted érkezett!

Csajok1

Nekem is lefagyasztottak a mehszajamat mivel P2-es volt az eredmeny es a doki azt mondta ha P3-as lett volna akkor a lezeres variaciot valasztotta volna,de .....azzal az a gond hogy megvan a valoszinusege hogy ha babat akarsz akkor kora szulott lesz mivel a mehszajat a mutet megroviditi.
A bakterialis fertozesekrol csak annyit hogy terhesseg alatt nagyon fontos kikezelni mivel koraszulest is okozhat.

Puszi es gyogyulast mindenkinek
 


Vanillaa!

Szerintem nem a P2-es eredmény miatt fagyasztottak, hiszen az JÓ eredmény. Nekem is volt fagyasztásom, P2 mellett, de az oka méhszájseb volt. Ez lehetett Nálad is, hiszen a rákszűrés eredményed nem indokol semmilyen beavatkozást. A lézert nem azért nem javasolják, hogy a baba koraszülött lesz, hanem azért, mert nehezítheti a teherbeesést, ha beszűkül a méhszáj. A fertőzés kikezelésében igazad van, az nagyon fontos!

Üdv: Beatrix
 


Sziasztok!

Remélem lesz aki benéz ebbe a topicba még! Próbáltam a problémámmal egy új topicot nyitni, de nem írt rá senki!

18 hetes terhes vagyok és coli baktérium fertőzésem van! Klion kúpot kaptam rá, amivel az a problémám, hogy vérzek tőle! Szerdán megyek dokihoz és megbeszélem vele a tenedőket (bár azt Ő is tudta, hogy vérzek tőle, meg is vizsgált és azt mondta, hogy felmarta a nyálkahártyám, de ennek ellenére is használnom kellett, csak a felét használtam el, mert elegem lett), de örülnék, ha lenne valaki akinek terhesség alatt szintén volt coli fertőzése és érdekelne, hogy Ő mit kapott rá!

Kép
Kép
 

 
 

Györesz!

Nekem ugyan ilyen nem volt,csak hólyaghurutom rengeteg,de utána néztem egy kicsit...

Megmondom őszintén,elég furinak találom,hogy állapotosan hüvelyi gyógyszerezést írt a doki,szt ez elég veszélyes.Bár a vérzés abból fakadhat,hogy amikor felteszed a kúpot,akkor a méhszáj környéeket(ami ilyenkor érzékenyebb) megsérted.
http://web.matavnet.hu/kardosro/Gyulladasok.htm
Itt alul látod,hogy szájon át is lehetőség van gyógyszerezésre még terhesség esetén is.Persze a kúp annyiban jobb,hogy csak helyileg hat,de ha vérzel,akkor szt nem túl jó ötlet.

Puszi és gyógyulj meg,Anyapoc

 
 


Anyapóc!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Szerdán találkozom a dokimmal és mindenféleképp rá fogok kérdezni! Különben a méhszájammal minden rendben, nincs rajta seb, mert amikor először véreztem a kúptól akkor megvizsgált és csak a nyálkahártyát, a hüvely falát marta fel!
Én is úgy gondolom, hogy azért adott kúpot, mert az helyileg hat és talán gyorsabban gyógyít ezáltal, de én ezt már nem akarom használni! Majd megbeszélem vele!
Mégegyszer köszi!

puszi, Györesz

Kép
Kép
 


Szisztok!

Túl vagyok a Gynevac kúrán. Nem mondom, hogy minden rendben van, de a helyzet sokat javult. Kopp Kopp...
Mindenkinek, aki bakteriális hüvelygyulladással küzd csak ajánlani tudom a Gynevacot. Megéri azt az 5000 Ft-ot amibe kerül. Többet költöttem én egyéb gyógyszerekre, magán nőgyógyászokra...
Valamint az Aloet a külső gyulladásra.
Üdv mindenkinek: Layla
 
 


Sziasztok!

Kár, hogy már nagyon régen volt hozzászólásotok. Én épp ma találtam ezt az oldalt, és nagyon érdekeelt volna a véleményetek. Nekem is gombás hüvelyi fertözésem van, a védönönél voltam csak, neki mondtam. Ö javasolta, hogy csak canesten krém és az elég. De nem elég, azaz csak szinten tartja. Szedán megyek a dokimhoz, majd akkor remélem ad valamit. De ma már kétségbe voltam esve, mikor fölkeltem, hogy még mindig nem múlt el, és aggódom, hogy most vagyok 15 hetes terhes, és nehogy a babának ártson.
Ti nem gondoltátok, hogy esetleg Candida gomba lenne?

Üdv.

Örülnék, ha még írnátok!

Addig is sziasztok!
Zs.
 


Szia Layla!

Ha meg tudnád írni nekem, hogy külsö gyulladásra milyen aloét használsz és hogy azt én hol tudnám beszerezni, nagyon megköszönném!

Üdv

Zs.
 


Sziasztok!

Nemrég gyógyultam meg valami hüvelygyulladás féléből. Igazán pontosan nem tudom mi volt, valószínű gomba, mert a doki azt mondta, hogy van 1-2db a hüvelykenetemben, viszont egy db tejsavbaci sincs. Amire eljutottam dokihoz, addig elhasználtam pár klion kúpot, szerintem ez azért a nagyját elpusztította. Utána kaptam antibiotikumot és tejsavbacis hüvelykúpot, amitől rendbe is jöttem. Viszont a kellemetlen égő, viszkető érzés tegnap óta megint visszajött.KépKépKép Nem tudja valaki, hogy a férfiakon lehet tünetmentes a gomba és visszakaphattam a páromtól? Neki semmi panasza sincs csak nekem.
Előre is köszi, ha valaki tud segíteni ezügyben.
Ági
 
 


Szia Ági!
Igen, szerintem lehet. Amikor nekem volt, akkor a páromat is kezelték, pedig neki nem volt panasza. Nekem is égő-viszkető érzést okozó gombám volt.
Lehet, hogy a férfiakon nem minden fajta gomba okoz tünetet, vagy egyéni érzékenysége válogatja.
Szerintem mindenképpen rá kell kérdezni az orvosnál, hogy a partnert nem kell-e kezelni. (Bár ezt az orvosnak kellene mondania.)
Dove
 
 


Szia Dove!
A párodat mivel kezelték? Gyógyszer vagy kenőcs? A nőgyógyász is fel tud írni valamit neki vagy el kell mennie dokihoz? Elég nehéz lenne rávenni, mert ugyebár neki semmi baja.
Ági
 
 


Ági!
Ő ugyanabból a tablettából kapott, amit én szedtem, a kenőcsre nem elékszem, hogy kellett- e neki is használnia. Ha olyan a nyavalya, hogy a férfit is kezelni kell, akkor azt a nőgyógyász írja fel, nem kell külön dokihoz menni.
A nőgyógyásznak kell tudnia, hogy a baj fertőző-e, visszaragad-e rád a tünetmentes partnerról, vagy sem. A partnert nem is mindig vizsgálják meg, csak felírják neki is is a szereket a "visszaragasztást" megelőzendő.

De az is lehet, hogy te nem a párodtól, hanem valahonnan máshonnan fertőződtél újra, illetve csak félig-meddig keveredtél ki a nyavalyából és most visszajött.
Többektől hallottam, hogy elég nehéz volt megszabadulni ettől az égős-viszketős valamitől. Volt aki többször is visszament a dokihoz és a harmadik szer vált csak be.
Nekem szerencsém volt, elsőre megszabadultam tőle.
Dove
 
 


Szia Dove!

Ez mindenképpen jó hír, hogy a nőgyógy írja fel a férfinak is.Kép Remélem tényleg csak azért jött vissza, mert el sem múlt teljesen. Eddig nem nagyon volt ilyen problémám, de tudom, hogy van aki nehezen szabadul tőle. Remélem egy klion kúra végleg megszűnteti a bajt.
Köszi, hogy válaszoltál.Kép
Ági
 
 


Szia Ágica!
Nekem is volt gombás fertőzésem én antibiotikumtól kaptam és nem könnyű tőle megszabadulni.Végleges megoldás a szájon át szethető kapszula (Diflucan vagy Mycosist Gyno)engem a Mycosist hozott rendbe rajtam a kúp nem segített.A párom is ezt kapta ez két kapszula egymást követő napon kell szedni napi egyet és vége. Ez a véráramon keresztűl írtja a gombát és tuti,hogy megszabadulsz tőle. Egyébként ha a kúra alatt kerülöd a cukrot és mindenféle édességet még többett tettél a gyógyulásért. Szerintem menj vissza a dokihoz ő felírja ezeket. Sok sikert és gyógyulást!
Árcsi
 
 


Meg tudnátok írni mi az a Gynevac és mire való?
Sokan írtatok róla ebben a topicban, de nem tudom mire való igazán.
 
 


Darus!
Örülj neki, hogy nem tudod, ezek szerint még nem volt szükséged rá. Szerintem kérdezd meg a nőgyógyászod, ő pontosan el fogja mondani.
Úgyis csak receptre lehet kapni!
 
 


www.gynevac.hu Légyszi írja meg akinek segített... Kép
 


Sziasztok!
Láttam, hogy ajánlottatok már néhány homeopátiával is foglalkozó orvost, de én kifejezetten nőgyógyász-szülészt keresnék. Férjemmel gyermeket szeretnénk, de két és fél hónapja szenvedek hugyhólyggyulladástól és hüvelyi folyástól.Mivel a leleteim negatívak -bár tünetem még most is van bőven-, a dokim hanyagolja a problámám.ELEGEM VAN abból, hogy hülyének néz a doki, amiért még mindig fáj!És elegem van az antibiotikumokból is!!Bocsánat a kifakadásért!Ha ismertek ilyen nőgyógyászt, légyszi írjatok!
Köszönöm

Kép

Kép
 
 


Szia Linus!
Jól teszed ha más doki után nézel, ha egyszer problémád van azzal igenis foglalkozni kell. Milyen doki az ilyen jézusom????
Ha Budapesti vagy akkor ajánlok neked dokit, ő vele tuti nem lesz gondod.
Dr. Ruttner Zoltán ( szülész-nőgyógyász)
Examed orvosi rendelő
1054. Akadémia u.16.
TEL. 332-0718
 
 


Elképzelhető, hogy bakteriális fertőzésed van. Vagy más olyan kórokozó, ami nem gomba. Nekem is volt olyan, hogy a kútvölgyiben negatív volt, hiába mentem vissza többször is a panaszommal, és láss csodát, a XIII. ker-i sztk kihozta a kórokozót. Pedig semmi extra, nem magánrendelés, nem kértem különleges vizsgálatot, csak "mezei" kenetvizsg-ból mutatták ki és kaptam rá gyógyszert.
Van szájon át is és helyi gyógyszer is, ami nem gombára van és mégsem antibio. Amúgy a férjed lehet tünetmentes hordozó, aki mindig visszafertőz. Vagy érdemes őt is kivizsgáltatni vagy, ha nálad kitenyészik valami, akkor végigszedetni vele is a gyógyszert. Abból baja nem lesz.
 
 


SZiasztok!
Nekem mi lehet a problémám ha már 4 napot késika menszeszem és viszket ég a hüvelyem????
Ez elmúlik vagy vmi komoly lehet?
 
 


Sziasztok!Már régen irtak ide azért probálkozom!
Kliont h.tabletát kaptam(10db) h.gyulladásomra.Ma este lesz az 6. és még mindig sárga a h.váladékom,aki használta attol kérdem ,hogy hányadiknál használt?Vagy még korán aggodom?

Nevtelen!Gondolom azota már voltál dokinál!Rendbe jöttél?
Vendég
 


Szia, mindenki én új vagyok,, én már használtam a recept nékül kapható Canesten duót és nekem jó .Más probálta már??Mariann


Sziasztok! Én még csak most regisztráltam!
Nekem állandó problémáim vannak már kb. fél éve, ill. van az már két éve is, de fél éve súlyosbodott...
Szóval két éve már rendszeresen zöld színű folyásom volt, de nem nagyon okozott problémát, mikor még nem szedtem fogamzásgátló tablettát. Akkor ugyanis a szeretkezések után előfordult gyakrabban is, hogy gyulladt voltam és mégtöbb folyásom lett és emellett a páromnak viszketés, égés és bőrvörösség volt a tünete...
Voltam vele orvosnál és mindig gombának diagnosztizálták, csakhogy bármilyen gyógyszeres kezelés ellenére a panaszaim nem szűntek meg, sőt fél éve már méhszájsebet diagnosztizáltak, a cytologiám P2-es ami normális, azóta szinte havonta járok vissza rendszeres panaszaimmal, többször is ecseteltek, és már szinte 10 féle helyi hatású készítményt írtak fel, de egyik sem bizonyult hosszútávon jónak. Aztán a lábamon megjelentek a seprűserek és a háziorvos javaslatára 2 hónapja elhagytam a fogamzásgátló tablettát (Meliane) és mi történt? A hüvelyi panaszaim mérséklődtek, bár nem szűntek meg, de már most jobb mint korábban... szóval én ezzel a gyógyszerrel hoztam összefüggésbe! A zöld folyás már nagyon ritka jelenleg inkább fehér folyásom van!
Szeretném, ha válaszolnátok, kíváncsi vagyok bárki véleményére és arra, hogy esetleg valakinek volt-e hasonló problémája! Előre is köszönöm, hogy egyrészt időt szántok a hosszú levelemre, másrészt a leendő válaszokat!
 


Üdv!
azzal a problémával írok, hogy együttlét alkalmával nagyon fáj lassan már egy hónapja....előtte nem volt semmi ilyen probléma ez mitől lehet?:S
Előre is köszi a segítséget!
 
 


Sziasztok!


Nekem azt mondták szedjek candid plust és mást nem. Meg ne egyek cukrosat és élesztőset. Szerintem ezek jók lehetnek mert 3 nap alatt elmúlt nekem.

Andi
 


Kedves Mindenki!
Teljesen új felhasználó vagyok a babanet.hu-n, és amint látom elég régi társalgások vannak ezen az oldalon. Ennek ellenére én bízom benne, hogy a látogató hölgyek a mai napig csevegnek ezeken az oldalakon, és az én üzenetem is el fog jutni hozzájuk, illetve mindenkihez, aki hüvelygomba+fertőzés témában évek, évtizedek óta "érdekelt". Én is sajnos egy vagyok közülük.
Szeretném megosztani ezzel kapcsolatos tapasztalataimat, mert nagyon érdekel, amiket írtok, és hátha tudunk még mindig segíteni egymásnak. Egyébként, ha az ember látja, hogy másnak is van problémája nem csak neki, az már segíthet lelkileg a feldolgozásban, nekem legalábbis mindenképpen. Szóval!

Én 10 éve küzdök a gombával, most 30 vagyok, nincs gyerekem. Pontosan ugyanazt éltem/élem át, amit ti: fehér majd sárgássá váló folyás (sőt nekem akkor is ez van, ha épp semmi bajom, mert néha ilyen is van:-), viszketés, égés, begyulladt pirosodás, néha már túrószerű folyás, ilyenkor persze sex kizárva (ki tudja éppen hány hétig), a férjemnek is néha kisebb tünetei pl: pirosság kis hólyagok, de az én tüneteim mindig feltűnőbbek és fájdalmasabbak, súlyos esetben én pl ülni alig tudok. Épp mint ti is a sokadik nőgyógyászon és a századik gyógyszeren, kúpon, krémen, isten tudja min vagyok túl. Hosszú távon (ez alatt értem: végleg, egy életre eltűnne a gomba) semmi nem használ. Hozzáteszem, hogy az általatok említett Gynevac az egyetlen, amit nem ismerek kb fél éve hallottam róla. A gyógynövényeket és egyéb természetgyógyász és homeopata kezeléseket nem is említem, lehet, hogy ezért sokan megköveznek majd, és talán igazuk is van, de én ezekben egyáltalán nem hiszek, max kiegészítő vagy utókezelésként már gyógyult állapotban. Szerintem, ha az embernek tomboló, fájdalmas gombája van, ihat akármilyen teát, dugdoshat joghurtos fokhagymát a hüvelyébe (komolyan hallottam ilyet), és ülhet akármilyen fürdőbe, attól aztán el nem múlik semmi. Egyszer egy olyan szakmailag abszolút elismert öreg professzornál jártam, aki minden bajomra annyit tudott mondani üljek kamillás vízbe. Hát nem kezdtem el már az orra előtt hangosan nevetni, de lehet, hogy kellett volna.
Lényeg, mert már nagyon hosszú leszek. Hosszú kísérletezéseim alatt a következőkre jutottam:
Az tuti biztos, ha az ember lemond(értsd: totál minimálisra csökkenti, mert teljesen lemondani képtelenség) az édességekről tehát mindenféle nasiról, az nagyon jó, a gomba ugyanis cukrot eszik!!Ez nehéz dolog, én pl édességfüggő vagyok, de meg kell erőszakolni magunkat. A másik: ezek a mindenféle fürdők meg hüvelyirrigálások..hát semmi nem kedvez úgy a gombának a cukor mellett, mint a nedvesség. Én bizony nem vizeznék semmit a hüvelyem környékén, a napi egy mosdáson kívül. Viszont nagyvécé után mindent megmosni és totál szárazra törölni, az nagyon jó ötlet.
Életmódváltás! Az ember teljesen belehülyül lelkileg a folyamatos gombáiba. Nem szabad hagyni! El kell menni sportolni, kedvtelő időtöltéseket kitalálni! Ez lehet egy minden napi kis séta is bárhol, csak legyen rendszeres.
Egyenlőre ennyi várom válaszotokat, és szívesen megosztok további tapasztalatokat! Pusz: zsuzsi
djrabbit
Budapest XI. kerület
 
 


Kicsit még folytatnám a tegnapit, az életmódváltással kapcsolatban.
Lehet, hogy azért sem múlnak újra és újra makacs gombáink, mert már mást sem csinálunk csak arra figyelünk, Úristen piros, nem piros, viszket nem viszket, jaj mi lesz már megint! Én is sajnos ilyen vagyok és ez nagy baj. A szorongás állandó stresszben tart, a stressz gyengíti az immunrendszert, a gyenge immun hatására megint támadni fognak a gombák. Én legalábbis ezt tapasztaltam. Ráadásul a munkahelyi problémák is folyton fokozzák a stresszt, a mókuskerékből nehéz kikeveredni..stb..stb.
Vagyis semmit nem tehetünk, mint egyszerűen egy adott napon magunkra parancsolunk, hogy elég volt! Igenis elmegyek egy fél órát sétálni legalább két naponta! Vagy: bringázom egyet, vagy játszom egy jót a gyerekkel (pl: foci, társas, bármi) Vagy: valakit megkérek kétszer egy héten vigyázzon a kicsire/kicsikre és apával vmt csinálunk ketten, ami jól esik. Egész egyszerűen elkezdek lelkileg rásegíteni a változásra. Én is azt hittem sokáig, hogy ez hülyeség, de nem az. Olyankor kell ilyesmiket elhatározni, amikor sikerült kikezelni a gombát, (gyógyszerrel, kúpokkal, mert ezeket nem lehet megúszni, és sajnos rengeteg pénzbe kerül) jobban vagyunk, pozitívabb a szemlélet.

A másik ami az egész témával kapcsolatban eszembe jutott, illetve megosztanék, a partner kezelése. Sokan írtátok, hogy a partner is kap gyógyszereket miegymást, pingpongozás effektus miatt..stb. Ez néha nekem jobban "fáj", mint a saját kálváriám.
Mert ugye.. itt van nekünk az ereje teljében levő, egészséges, csodálatos férfi emberünk, akibe szerelmesek vagyunk, gyerekeink apja, családunk oszlopa. Isteni vele a szex, úgy 70-80-100 évet mindenképpen tervezünk vele a jövőben. Ezeket tényleg komolyan írom, és hiszek ebben. És akkor jön a gomba.
-Figyelj apa, most 3 hétig nincs szex, jó, mert csak akkorra kaptam időpontot az orvoshoz, és utána sincs 2 hétig a kúra miatt, meg neked is be kéne szedni valamit, és egy urológiai vizsgálat se ártana, hátha...
Erre a férfi embernek két válasza van: az első a döbbent némaság, a második: urológiára? ott az életben egyszer voltam, ha még egyszer elküldesz elválok :-))))))))))) (Én megértem a férfi embert.-)

pusz: zsu
djrabbit
Budapest XI. kerület
 
 


Szerintem is életmódváltozás kell, és a stressz meg kell tanulni valahogy kezelni millió technika van amit a mindennapokban is lehet alkalmazni. Én is szedtem kliont meg mycosistet meg minden ilyen erős gyógyszert és végül nem ezektől múlt el hanem a candida diétától és a candid plustól. Tényleg változni kell és akkor vége lesz.
klara11
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok! én Dóri vagyok ...
Még  csak 19 éves  de minden  létező betegségtől eléggé félek és persze most sem véletlenül írok ide ...
kb egy héttel ezelőtt vettem észre hogy a nagy szemérem a nagy szemérem ajkakon vagy is csak az egyik felén  van egy kisebb dudor vagy csomó féle ..eleinte nem foglalkoztam vele  mert már  volt hasonló máskor is de pár nap után eltűnt,de most nem hanem inkább  olyan mintha kitört volna onnan vagy nem is tudom hogy mondjam kifelé van most ... egyiknap fürdés után nézegettem hogy akkor mi is lehet ez és addig birizgáltam amíg valahogy egy kicsit megsértettem és rögtön el is kezdett vérezni azt hittem utána már el is fog tűnni ...egy kis helye azért maradt ott. ...aztán ahogy jöttek a napok a másik felén ugyan ott apró hólyagokat láttam amiből napról napra egyre több lett hol kisebb hol nagyobb  ..de semmi tünetem nem volt, nem fáj semmi még most se .. nem is fiszket csak egyszerűen véletlenül vettem észre egyik fürdésnél ...olvastam a neten hogy ez szexuális úton lehet főként elkapni . .és hogy ez később is elő jöhet nem pont az után ...de én már több mint fél éve nem voltam senkivel nem értem miért pont most jött ez ki ....orvshoz még nem mentem a munkám miatt mert egyszerűen lehetetlen majd csak most tudok el menni ünnepek után . .de eléggé féélek mert úgy látom mintha kicsit "terjeszkedne"  és egyre több van belőle ..körbe néztem a hüvely felé is de  ott nem  találtam még semmit . ..de egyszerűen nem tudom mire gondoljak hogy mi lehet ..mert én gondolom hogy herpesz .. de ahogy így olvasgattam a többi üzenetet nekem nincsenek oylan tünetek eg fájdalmak meg semmi mint másoknak ... olyan szinte mintha nem is lenne semmi baj ..de még is van mert látom hogy ott van . ..
dorikaaa
Bátaszék
 
 


Sziasztok! Egy kérdésem lenne hozzátok, valakinek volt már barnás színű folyása , és ha igen, akkor lehet ez felfázástól? Előre is Köszönöm a segítséget!
 
 


Nézd meg esetleg az intimflórán ott írna a bakteriális hüvelyfertőzésekről és tünetekről.
klara11
Budapest XI. kerület
 
 


Most újdonság a Gynophilus Restore. Egy kapszulát kell felhelyezni és 4 napon keresztül fejti ki a hatását.
klara11
Budapest XI. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

cron