Új privát üzeneted érkezett!

Gabi! A rolunk keszult kepet is felteheted, ami a fenykeptarban van( a csaladi!)
Moni
Moni
 


Kedves Gabi'
Sokaig nem jartam errefele, es csak most lattam, hogy Krisztina kert toled egy tablazatot lakasepitesi tamogatasokrol. Nagyon megkernelek, hogy ha nem gond, el tudnad kuldeni nekem is?
elore is koszonom
Eva
Eva
 


Kedves Gabi,
Ha megvalósítod az ötletet, hogy a táblázatba fénykép is kerüljön, légy szíves nekünk a családi fotót tedd be, november 8., 11:59 du - időpontban tettem fel a fényképtárba.
köszönöm
Zsóka
zs?ka
 

 
 

Kedves Gabi, koszonom a tablazatot!!
Az az otlet nagyon klassz, hogy fenykepek is legyenek a Babanet tablazatban, mi is szeretnenk rajta lenni, mi ennek a modja? tegyunk fel egy kepet a Fenykeptarba?
Koszi megegyszer
Eva
Eva
 


Éva, feltehetsz egy képet a fényképtárba és azt átlinkeljük, vagy ha elküldesz nekem egyet, azt én berakom.
Lehet, hogy idővel ez az utóbbi lenne a jobb megoldás, mert a fényképtárban egyszerre jön le az összes kép, ami nagyon lassú, az adatoknál meg csak az, amelyiket éppen meg akarjuk nézni.
Gabi
szerk
 


Gabi!

Már régen jártam a társalgóban, de akkor volt egy táblázat, ahol a Babanetes anyukák adatai... voltak összegyüjtve. Most merre találom?
Köszi, Andi
Andi
 


Andi, az Anyaság>Adatok topicban (az elején keresd, a szubtopicok az Anyaságban abc rendben vannak). De már megvan a táblázat is, a babanet nyitólapjáról érhető el
Gabi
szerk
 


Elnézést kérek mindenkitõl, de jobb késõn , mint soha.
Lehet keresni a topic nevére is
(ezt többen kértétek korábban),
egyszerûn a keresésnél a "hol keressen" kérdésre a tárgy sort kell választani.
Gabi
szerk
 


Gabi!

Mi a manó történt a társalgóval? A legtöbb topik mellett hibás a dátum. Pl. Tegnap írt be valaki az Ismerõs kerestetik-be és ma azt írja ki, hogy nov. 5-én volt az utolsó módosítás! Az új dolgokkal még csak csak megbékélnék, de mi van az elveszett hozzászólásokkal?
Hajni
 


Bocs!
Rosszul írtam a topik nevet és a dátumot. Ismerjük meg egymást és nov. 7-e. De ugyanez a baj a többinél is. Tegnap még szinte minden fõ témánál volt tegnapi hozzászólás!
Hajni
 


A társalgóval áttértünk egy új verzióra, és a konvertáló program sajnos nem tudta a dtátum bejegyzést konvertálni. A hozzászólások nem vesztek el, csak a dátum, ezért nem hozza az utolsó napi hozzászólásoknál õket. A verzióváltás célja az volt, hogy gyorsabb legyen, a keresõ tényleg gyorsabb év végre tényleg használható (remélem).
Elveszni, ahogy néztük nem veszett el semmi, megpróbáljuk kideríteni, mi okozta a dátum eltûnését.
Mindekitõl elnézést kérek, és remélem, hogy ezután legalább jobb lesz a társalgó.
Gabi
szerk
 


Most látom, hogy a keresõ, igaz hogy gyorsabb, de egy csomó mindent nem talál meg. Szóval ezt is ki kell deríteni, hogy miért. Ha még találtok valamit,köszönöm ha jelzitek.
Gabi
szerk
 


Szia Gabi!
Tudnál rajtam segíteni? Nem tudok hozzászólni az eddigi felhasználói nevemen a topicokhoz! Most csináljak új nevet, vagy mi legyen? Nem tudom, ez elmegy-e a nevemen, mindenesetre KAdri vagyok. Megnéznéd, mi a gond? Elöre is köszi:
Adri
Sajna, ahogy sejtettem: azt írja ki, hogy azonosítási hiba, pedig eddig nem volt gond. Az új rendszer miatt van? Vagy jelszót kell cserélnem? Akkor most kénytelen vagyok ezt is névtelenül küldeni.
Névtelen
 


teszt teszt
KAdri
 


Nagyon úgy tûnik, hogy eltûntek a jelszavak. Az a helyzet, hogy fogalmam sincs, miért történtek ezek a szörnyûségek.
Most néztem meg, az én jelszavam például megvan.Akinek hiányzik a jelszava, kérlek küldjétek el, hogy újra felvegyem és aztán lehet módosítani õket.
szerk
 


Fel a fejjel! A keresõ tényleg gyorsabb lett, remélem sikerül minnél elõbb megoldanotok a dátum és jelszó problémákat. Nagyon jó ez a honlap. Csak így tovább!
Csilla
Staudt Gáborn&eacu
 


Köszönöm Csilla. A dátumokat úgy tûnik sikerült visszahozni, a keresõnél pedig az ékezetes szavakkal van baj, ami persze elég nagy baj szép magyar nyelvünknél. A jelszavaknál pedig automatikusan nagy kezdõbetûsre konvertálta a nevet és ebbõl adódott a hiba (ezt én sem egészen értem, de a lényeg hogy webmester-kukacmatyi talált valami kapaszkodót.)
Gabi
Gabi
 


Gabi! Nagyon tetszik a Babanet uj formaja! Igy sokkal attakinthetobb lett minden. Nekem is elveszett a nevem jelszavastol, es addig probalkoztam, amig nem sikerult ujra megcsinalnom. Minden ugyanaz, mint regen. Nem tudom hova tunhetett a regi!?
Moni
Moni
 


Gabi!
Lenne egy otletem a tablazathoz. Eleg sokan vagyunk mar akik babat varunk, es megvan a kiirt idopont. Nem lehetne-e megvalositani, hogy a tablazatban elore keruljenek a kiiras idopontjanak sorrendjeben azok, akik babat varnak, es ha megerkezett a baba akkor visszakerulnenek a tobbiekhez. Lehet, hogy bonyolult a kerdesem, de igy jobban at lehetne latni, hogy kiert izgulhatunk, hogy erkezik a babaja.
Moni
Moni
 


Moni, persze ez is lehet. Ha a többiek szerint is jobb lenne, átszerkesztem. Az abc sorrendnek megvan azért az az elõnye, hogy könnyû benne megtalálni valakit.
Gabi
szerk
 


Moni, igazad van, csak akik várják duplán legyenek benne a listában. Ezt megcsinálom.
Gabi
szerk
 


Kedves Gabi!
Mióta megújult a babanet (két napja, ha jól emlékszem) a régi (két nappal ezelõtti) hozzászólások bejönnek rendesen, az azóta írt hozzászólások ékezetes betûi helyett kérdõjelek vannak. Tudom, hogy be lehet állítani, be is állítom a Netscape-emen a nyelvet, de ezt eddig nem kellett megtennem. Mi változott a babaneten?

A régi fa nézet szerintem jobb volt, amikor kijött a teljes fa nézet, most pedig csak a fõ mappák. Igaz, ki lehet keresni, de régebben csak végig kellett görgetnem a Fa nézet tartalmát...
Zsóka
zsóka (zsók
 


Zsóka, a váltásnak az volt az oka, hogy a keresõ
itt sokkal gyorsabb, illetve mi legalábbis úgy gondoltuk, áttekinthetõbb. Az ékezetes karakterekkel viszont tényleg baj van, ezt próbáljuk helyretenni.
A Fa nézetet szintén megpróbáljuk visszaállítani.
Gabi
szerk
 


teszt üzenet
anita (anita)
 


másik teszt
Anita
 


harmadik teszt
anita (anita)
 


Szia Gabi!
Az a gondom, mint KAdrinak volt, hogy a régi azonosítómmal és jelszavammal nem tudok hozzászólni a topic-okhoz, bár a chat-be pedig minden további nélkül be tudok vele lépni. A topic-okba csak névtelenként tudok mostanában hozzászólni...:-((((((((
Mi a teendõ?
Segits!
Köszi, Lara
ui: azért leirom, mit ir ki, mikor a régi nevemmel és jelszavammal küldeném:
"Az azonosító/jelszó kombináció érvénytelen vagy nincs felhatalmazása arra, hogy ehhez a témához hozzászoljon. A lap alján lévõ ûrlapon az azonosítóját, jelszavát.
Névtelen
 


Kép
Névtelen
 


Kedves Lara !
A konvertláláskor "szétcsúszott" a név és a jelszó, pontosan nem tudom, hogyan, de az ékezetes karakterekkel biztosan gond volt . Most csak azt a megoldást tudom javasolni, hogy küldd el nekem (mailben) hogy milyen jelszóval vegyelek föl, mert kezdeti jelszót csak én adhatok ki. Azzal én felveszlek és utána a Jelszó módosítással átajvítod a neked megfelelõre, amiben ne legyen ékezetes karakter.
Gabi
szerk
 


Szia Gabi!

A Társalgón belül az archiválással van problémám, mivel ha több hozzászólás van nagyon sokáig tart az archiválás végére jutni.
Lehetne esetleg negyedévente archiválni, vagy hozzászólás számonként pl. 100?

Erzsi
Erzsi
 


Erzsi, igazad van, átalakítjuk az archiválást, hogy jobban kezelhetõk legyen at archívum
Kis türelmet!
Gabi
szerk
 


Szia Gabi!

A Chatbe nem tudok belépni a jelszómmal.

Üdv.:

Erzsi
Erzsi
 


Erzsi,kérdeztem a chatelõ lányokat, õk nem tapasztaltak most ilyet. Megnéztem, van Erzsi azonosító, látszólag semmi különös nincs vele. Ha megírod mailben a jelszavad, megnézem, hogy te vagy-e.
Még az az ötletem van, hogy nemrég a jelszó fájl valami rejtélyes okból eltûnt, ha esetleg azóta nem chateltél, valaki "elorozhatta" közben az azonosítód.
Gabi
szerk
 


A lap érdekes, de a körülmetélést hirdeti, aminek köztudottan nagy a hátránya megkülönböztetés miatt az emberek között.
Ez a baja...
Névtelen
 


A körülmetélést a gyermeksebész szakértõnk javasolta, mint bizonyos problémákra megoldást. Õ a tanácsában nyilván orvosi szempontokat mérlegelt.
Javaslom, hogy írd meg az ezzel kapcsolatos véleményedet a gyermeknevelés>körülmetélés topicban
Gabi
szerk
 


próba
cskati (cskati)
 


Semmiképpen nem tudok névvel belépni. Mindig azt írja ki, hogy nem érvényes az azonosítóm és jelszavam??!! Emiatt vagyok most is névtelen.
Névtelen
 


Kedves Névtelen!
küldd el nekem, hogy milyen névvel és jelszóval vegyelek fel. Jelszót csak én adhatok ki, utána már te is módosíthatod. Addig sem kell névtelennek lenned, jelszó nélkül beenged.
Az új verzióra áttérésnél szétcsúszott jelszó és azonosító, sajnálom, hogy ilyen sok embernek kellemetlenséget okoztunk vele.
IGabi
 


Az elõzõ én voltam, csak meg akartam nézni, hogy soha nem volt azonosítóval tényleg beenged.
Gabi
szerk
 


Gabi!
Ha jól emlékszem létezett egy olyan rovat, Hálapénz, adjak vagy ne, kb. ez volt címe. Sehol nem találom!!!! Van valami ötleted, hol lehet?
Köszi elõre is!
Kata
Kata
 


Szia Kata!

Anyaságról
Szülésrõl
Hálapénzt-adjak adjak vagy ne?

Gondolom ezt keresed. Remélem tudtam segíteni.

Üdv.:

Erzsi
Erzsi
 


Kedves Gabi!
Tegnap sem és ma sem tudtam megnézni az új üzeneteket, ahogy ez mindig sikerült (a jelszavammal és a nevemmel megnéztem a legutóbbi ellenõrzés óta beírt új hozzászólásokat). Velem van a baj, vagy a babanettel?
köazi
Zsóka

(Azt írja ki, hogy
Not found. The requested url was not found on this server.)
zsóka
 


Zsóka!
Én az adminisztrátor azonosítójával és jelszavával megnéztem, mûködött. Ha elküldöd nekem (mailben) az azonosítód, jelszavad, talán sikerül kideríteni, hogy neked miért nem.
Azt is most látom, hogy ezzel a kereséssel az egy hétnél korábbi üzenezeket nem adja vissza. Azt hiszem, jó lenne ezt 2 hétre állítani, persze, akkor lassabban jön le.
Gabi
szerk
 


Kedves Gabi!

Nagyon koszonom szepen neked.

Hajnalka
napocska (napocska)
 


próba
kanga (kanga)
 


próba
zsike (zsike)
 


Kedves Gabi, a gond ott van, hogy az új üzenetek ablakot már be sem adja. Rákattintok az "Új üzenetek" feliratra, akkor adja ki azt a hibaüzenetet. Ez három napja van így, addig mindig meg tudtam nézni a jelszavammal és az azonosítómmal, de most már az az ablak be sem jön.
Végül is meg tudom nézni az "elmúlt napon" írt üzeneteket, de úgy kényelmesebb volt.
Nem értem, mi lehet a baj... Ezek szerint csak nekem van ilyen problémám.
Zsóka
Zsóka
 


Kedves Gabi, most megpróbáltam újra, és mûködik. Most rákattinntva az "ÚJ üzenetek"-re, bejön az ablak. Két órával ezelõtt pedig nem jött be. Nem értem...
Lehet, hogy akkor "túl nagy a forgalom" a babaneten?
Zsóka
Zsóka
 


Zsóka, a közeljövõben szervercsere lesz, mert a mostani szervernek tényleg sok (hála Istennek) a forgalom. Remélem utána a nõ a sebesség, és viszonylag kevés galibával fog járni az átállás. (Jelezni fogom, hogy mikor, mert pont a társalgót érintheti).
Az utóbbi napokban egyébként én is elég sok bizonytalanságot tapasztaltam, nemcsak a babanetnél.
Gabi
szerk
 


Ebben a pillanatban fizikailag két helyen van meg a társalgó. Direkt címet használva (pl. bookmark) elérhetõ a régi szerveren lévõ, így esetleg úgy tûnik, mintha nem lenne meg a hozzászólás. A menübõl az új szerveren lévõ érhetõel. Ha valakinek eltûnt, vagy olyan , mintha eltûnt volna hozzászólása, jelezzétek.
Gabi
szerk
 

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet: