A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok!

Bea: minden elismerésem, hogy a család mellett még a tanulásra is jut energiád!!

Cerka: jó, hogy rólad is hallunk!

Én szept. eleje óta dolgozom, fél munkaidőben. De azért mindig benézek ide.Kép

Dandy
dandy

sziasztok!
én is olvasgatlak benneteket alkalmanként persze ha van mitKép
most látom ujra kezdenek jönni az emberek hát én is bejelentkezemKép
beaatrix nem semmi vagy én bizti nem mertem volna neki álni ennek a komoly iskloának és egy kereskedői boltvezetői tanfolyást csináltam de az is elég nehéz voltKép minden elismerésem komolyanKép
tündi szia
régen nagyon régen én is lkezdtem a klinikára járni mert nem estem teherbe nekem az volt a bajom hogy kicsi és fejletlen volt a méhem kaptam valami gyogyit ne kérdezd mit mert nem tudom a doki adta kiszámolva és azt szedtem nem sokáig mikor terhes lettem .igaz őt elvetéltemKép de 3 hónapra rá terhes lettem megint és igy lett a nagy fiam Képna azóta elég ha a párom rám néz már is terhes maradokKépszóval ezt a kis szöszenetett azért irtam hogy nekeseredj elKépés lehet tudni mi a baj????
húh nagyon hosszú lettem bocsikaKép
sziasztok
gabi
gabi32

Sziasztok!
Na ezt már szeretemKépVégre van mit olvasniKép
Dandy
mi jól vagyunk,zsozsó jövőhéten lesz 4 hós,és jön a foga,ugyhogy elég nyűgi,de még így is nagyon szeretemKépMég ha nem is alszok tőle túl sokat,és kitúr az ágyamból éjjelKép
A nagyok elvannak,mind a 3 sulis,eddig jól megy nekik,bár a nagylányom már beszerzett egy feketét magatartásbólKép
Neked hogy megy a meló?Hozzá tudtál már szokni?
Gabi
végre hogy te is benéztélKépbár mi szinte minden nap beszélünkKép
na mentem vacsizni,meg alukálniKép
Sziasztok!
Móni

cerka

sziasztok
szép jó reggelt mindenkinekKép
gabi32

Sziasztok

Végre van itt élet.
Bár mi sokat kint vagyunk a kertbe azért olvasgatlak titeket.
Jut eszembe sok sok eperpalántánk van ha valakinek szüksége van rá..?
Senga-Senga nagyszemű, mézédes a termése szép gyökeres palánták a csarnokban 25ft/tő én 10Ft-ért adom.
Tavaly telepítettem először és a kisebbik leányzó, idén alig telt be vele.
Mivel a nagyobbik almán kívűl semmilyen gyümit , zöldséget nem eszik meg ezért nagyon örülök neki, hogy a kicsi teljesen a nagy fordítottja.
Üdv
Szilvi
kissen

Sziasztok!
Végre valamelyest nyugodt éjszakám volt,zsozsó csak 1x kelt fel,de amióta ébren van,szinte csak sírKépMost itt van az ölemben,próbálom altatni.
Ki mit főz ma?
Én palacsintát igértem a lurkóknak,remélem a kicsi hagyni fogja hogy megcsináljam.
Szilvi
mi is nagyon szeretjük az epret,de panelba nemsokmindent tudnék vele kezdeni,pedig jó lenne.
Még jövök!

cerka

sziasztok!
na lenditsük már fel ezt a topicotKép
többiek merre vagytok??
én ma nem föztem takaritottam a gyerekek sültkrumplit ettek azt imádják bármikor bármennyit megbirnak enni belőleKépigy nem kellett föznöm na meg persze én nem eszek mert viznapot tartokKépszóval ennyi egyenlöre
sziasztok
szilvi ha lenne hova ültetnem a palántákat akkor tuti vennék de én is panelban lakom Képpedig a gyerekek szeretikKép
na tényleg pá
gabi32

Sziasztok!

Szilvi: én megkérdezem anyámékat, lehet, hogy nekünk kell palánta.

Cerka: egyenlőre élvezem a melót, már csak azért is, mert nem kell naponta menni. Jó egy kicsit kiszakadni itthonról.
Én ma nem főztem, hanem szundikáltam, amennyire a kölykök hagytak. Éjjel dolgoztam.

GAbi: víznap Kép Én biztos nem bírnám.

Dandy
dandy

Sziasztok!
Én tegnap rengeteg palacsintát sütöttem.Da ahogy sütöttem el is tünt.Zsozsó az éjjel nem kelt fől,sőt még most is alszik,csak én keltettem fel,h egyen körül,mert majd szétment a mellem.
Na megyek készülődni a suliba.Apa 1 órája feküdt le,eddig gépezet.
Még jövök!
Móni

cerka

Sziasztok!

Bea
Köszi az infót a klinikáról, ha nem jutok dülőre a Megyeiben, akkor megkereslek, ha nem baj Kép
5 gyerkőc? Azt a mindenit! Hát tényleg mellettük még sulit bevállalni, le a kalappal előtted! KépAmúgy sok sikert és kitartást a sulihoz! Melyikbe folytatod a gimit egyébként?

Móni
Mi az az nlc? Már olyan sokat olvastam, de nem tom mi az. Szivesen mennék én is másik pécsi topikokba is, de már nem tudok több pörgős topikot bevállalni, amúgy ez már így is a 4. Kép

Gabi
Köszi hogy leírtad a veled történteket! Nem keseredek el, attól még igen messze vagyok Kép Még nem tudni pontosan mi a baj, peteérésem nem teljesen van rendben (talán a fogigátló a hibás?!?!?! Kép), ez 2 havi UH-ból derült ki. De úgy néz ki végre ma vagy holnap megjön a menzim és megyek vérvételekre, ebben a ciklusban az andrológián is túlleszünk. Majd megírom a dolgokat Kép

Szilvi
Én is panelmókus vagyok, sajnos eperpalántával nem tudok mit kezdeni Kép

Szép napot mindenkinek! Kép Már amennyire ez a burús szép lehet Kép
Belevetem magam a melóba, délután jövök.

Tündi
Vendég

Hát pezsdüljünk hali mindenkinek én is vagyok olvasós állapotbanKép
Mi jól vagyunk végre kész a fürdő nappali konyha udvar befüvesítve már csak a hálószoba "fut",. Most halaszotk egy félévet a fősulin csak januárban folytatom addíg megpróbálom a két elmaradt tantárgyat magamba fogadni nem tudom mennyi esélyem van rá szerintem kevésKép
A gyerekek nagyon szeretik az ovit bár még előfordul néha reggeli sírás de alapjában szeretnek oda járni és mindenkinek csak ajánlani tudoma Dugonics u-i német nemzetiségi ovit akit érdekel és persze akinek van egy kis ismeretsége mert nagy a túljelentkezés.
Szilvi én sajnos nem értek a növények nyelvén ergó meg sem próbálkozom az eperrel megapa tuti lenyírná amilyen analfabétaKép
DAndy örülök hogy élvezed a munkát,bár én éjjel nem tudnék semmire odafigyelni még a dörmögőék kalamdja c. sorozatnál is elvesztem a fonalat este 10 után.
Gabi ez a kemény a fogyókúrában hogy azétr főzni kell meg mosogatni is meg teríteni és pont a legjobbat kell kihagyni víznap nem hangzik túl inycsiklandozóan. Bár lehet variálni a szénsavmentest meg az enyhét és a dúst a csapivalKép) na jó ez csak vicc gratula akitartáshoz ha meg tudod csinálni és kívánom sikerüljön leadnod azt a páőr kilót amit szeretnél.
Mindenkinek puszi Csilla
bocsi ha össze vissza de suttyonban a melóhelyről vagyokKép)
bim_bam

Sziasztok!

Tündi!
Ha segítségre van szükséged, írhatsz nekem is, én a Klinikán elég sok orvost ismerek, csomóval dolgoztam együtt. Most épp a lombikosokkal van közös munkánk. Ugyhogy írj bátran!

Holdviola
Vendég

Sziasztok!
Végre idejutottam a géphez,de kitudja meddig,mert zsozsó nyűgös.
Jaj de jó hogy egyre többen vagyunkKép
Tündi
az nlc=nők lapja café Kép
de a babaszobásat jobban szeretem.
Na mentem,mert nem bír magával a kicsi.
Mindenkinek jóéjt!
Móni

cerka

sziasztokKép
na látom kezd egy kis élet kerülni a topicunkbaKép
hát a viznap az nem ment annyira mint elterveztem de nem ettem sokat a baromfivirslit és kb 7-8szem sültkrumplit szóval valamit akkor is eszegettemKép de nem baj ez vanKép de ma reggelre már -14 kg val vagyok könnyebb éljen éljenKép)
bim !
nálatok minden rendben??látom a házikó lassan kész lesz a gyerekek is jól vannak na és apa is képben van Képszóval ugy tünik egyenesben vagyKépennek örülökKép
remélem lesztek holnap is ha haza értem a munkából akkor megint benézek
sziasztok
gabi32

sziasztok!

Csilla: én is azt hittem, hogy álmos leszek, de nem volt rá időm.Kép

Gabi: nem semmi ez a -14kg. Ennyit én is elbírnék, csak ne kellene koplalni hozzá. Kép

Dandy
dandy

Szépjóreggelt mindenkinek!
Legyen jó napotok!Jobb mint az én éjszakám volt.Ahogy le akartam este feküdni apa akkor kelt föl,és nem hagyott igazán aludni,és már fél 3 óta ébren vagyokKép
Na megyek készülődünk a suliba.Még jövök!
Móni

cerka

Sziasztok GABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII NEEEEEEEEEEEMMMMMMMMM SEEEEEEEEEEMMMMMIIIIIIIII -14 kiló atyaisten hogy csinálod? áruld el a titkot jó? gratuklálokKép
bim_bam

Holdviola
Hűűű micsoda segítség! Hálás köszönet! Kép
Most éppen mit kutatsz egyébként? Érdekelne a munkád, már amennyit írhatsz róla Kép

Móni
Én meg azt hittem az nlc is valami genetikai babás vizsgálat Kép

Gabi
Gratulálok -14 kilóhoz! Szép teljesítmény! Fogyózol még?

Fránya menzim szivat, nem tom igy hogy lesznek vizsgálatok Kép Néha úgy érzem, sosem jutunk el odáig hogy pozitivat teszteljek Kép
Azér se kesergek, majd megjön most már Kép

Szép napot mindenkinek! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!

Tündi!
Most épp nőgyógyászati daganatos betegekkel, meg a lombikbébi programban részt vevő nőkkel foglalkozom. Remélem Nektek minél előbb összejön a bébi! Drukkolok!

Gabi!
Gratula, gratula, gratula! Most a ruhatárat is le kell cserélni?

Holdviola
Vendég

Sziasztok, szép jó reggelt!
Én még új vagyok itt, örülök, hogy rátok találtam.Kép
Mi most várjuk a 3. gyermekünket, a szüléstől eléggé félek a 2. szülés után. De azért nagyon várom már, főleg azért, mert a babát már az új lakásunkba visszük hazaKép

Kép
Kép
Kép
marcsy

Szia Marcsy!

Üdv köztünk! Hány hetes vagy? Merre laktok? Írj kicsit magadról!

Holdviola
Vendég

Sziasztok!
Marcsy
üdv a csapatban!Képés persze nagy gratula a babóhozKépmiért félsz a szüléstől?milyen volt a 2. szülésed?
most jut eszembe,hogy én nem is igazán tudom milyen lehet 2. vagy 3. babót várni,mert ugye az első után egyből 3 lett Kép
Holdviola
én rólad se tudok szinte semmitKép
Bim
jó munkát!ikrek hogy vannak?
Móni

cerka

Sziasztok!
17 hetes vagyok, Pécsen a Tettye környékén lakunk.Jelenleg még gyesen vagyok kisfiunkal aki 23 hónapos. Ezt a terhességet nem terveztük, gyógyszer mellett becsúszott, persze abortuszról szó sem esett. Csak ha az orvos azt mondta volna, hogy valami baja lehet a picurnak. Azért félek a szüléstől, mert a 2. szülés az szörnyű volt. Nem hatott az érzéstelenítő, tágítottak. Szinte végigsírtam az egészet. Utána meg a gyerekágyas osztály... arról jobb nem is beszélni. és persze köszi a gratulátKép

Kép
Kép
Kép
marcsy

Cerka!
Az, hogy milyen lehet több babát várni? Szuper, bár az elsőnél nem volt semmi panaszom, a 2. terhesség nem szólt másról, csak a hányingerek, rosszullétek, de azokat leszámítva az is jó volt. Most meg folyamat eszekKépeddig híztam 5kg-t, pedig mint írtam még csak 17 hetes vagyokKép

Kép
Kép
Kép
marcsy

Marcsy

Hol szültél?
én a megyeibe mind a 4et.Akkor tényleg szörnyű lehetett a szülés,de gondolom megérteKép
Mi eggyet se terveztünk,aztán 4 vanKépTöbb tuti nem lesz.
Na majd még jövök.

cerka

Szia Marcsy!
Gratulálok én is! Nem is hinnéd milyen mázlisták vagytok, hogy becsúszik a baba Kép További boldog terhességet kívánok neked! Kép

Móni
Nektek hogy lett 2.-ra 3 baba? Lombikkal? Bocs ha tapintatlan lennék!

Holdviola
Köszi a drukkot! Kép Nem lehet könnyű a daganatos betegekkel foglalkozni Kép

Tündi
Vendég

Tündi
nem,simán lettek ikreim,de lehet félreértetted,2es ikreim vannak,7 évesek,és van egy nagyobb lányom 8 éves,és persze a zsozsóKépés nyugodtan kérdezhetsz bármitKép
További szép napot!

cerka

Cerka
Az klinikán az édesanyák útján szültem, hát persze, hogy megérteKépNagyon imádom a picurkáimat.
Tündi
Köszi a gratulációt neked is, meg a jókívánságokat is. Igen mázlisták vagyunkKép De azért remélem ez a mázlista dolog mégegyszer már nem fordul elő, mert akkor már az új lakást is kinőttükKép

Kép
Kép
Kép
marcsy

sziasztok!
na most értem ideKép köszi a gratulációkat de a ruha táramat még nem kell kicserélni mert sajna 100kg-ból a 14 az nem akkora hogy nagyon feltünö legyen Képna de majd a többi -kg az remélem már látványos leszKép
Bim
hát a titok az az hogy nem nagyon eszek azaz 1nap 1x eszem de akkor azt amit szeretek és kivánok ,hogy legyen legalább valami jó abban ha már nem zabanthatok akkor amikor akarokKép
látom felődik a formumunk rendessen ennek örülök ugy is teljessen leáltKép
cerka
sajnállak az éjjeli nem alvásod miatt nekem meg olyan gyorsan reggel let hogy csak naKépallig aludtam valamitKép
Marcsy
szia üdv köztünk nekem a 4 szülésem volt katasztrofális na azóta magam is félek a szüléstől előtte nem féltem sőt azt mondtam inkább szülök mint a fogászatKép)))
Holdviola
és te melyik szülön dolgozol én mind a 4 az édesanyákon szültem és oda is jártam mielött nem volt babám, azért hogy lehessenKép
na megyek kicsit megint sokat irtam bocsi
sziasztok
gabi32

Gabi
a 2. szülésemig én is azt mondtamKépKép de utána elgonoldodtam a dolgon, hát nemtudom. Majd tavasszal kiderül, hogy mit mondok erről a dologrólKép
Na már nekem is ennyi, délután a páromé a gép, meg a kislányom is megbetegedett, majd holnap ha jobban lesz jövök. További szép napot mindenkinek, sziasztok

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!
Ez a nap is jól kezdődik.Az éjjel a kicsi betaknyosodottKépOlyan hideg van,és nem akarnak fűteni,és hiába öltözttem fel,ha egyszer a hideg levegőt szívja beKépÉs nekem is fáj a torkomKép
Az éjszaka elég jól telt,zsozsó este 8kor evett,és 3/4 5kor ébredt fel.Én is a barátok közt után már durmoltam is.
És ilyen is ritkánb van,kb 1 évbe 1x,apa magától ivott kávét,nem ébresztett fel miattaKép
Na mentem készülődni,további szép napot!
Móni

cerka

Sziasztok!
Móni
Nálunk is náthával kezdődött, aztán szinte egyik percről a másikra 39,7 fokos lett a láza, pedig mi már fűtünk. Jobbulást a picurnak, meg neked is.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Sziasztok!

Gabi!
Én az orvosi egyetemen dolgozom mint tanársegéd. A kutatásaimhoz a beteganyagot pedig a Szülészeti Klinikáról kapom. Kinél szültél? Te mit dolgozol? (mármint amikor nem vagy gyesen)

Móni!
Jobbulást a Kicsinek. Küldök Neki pozitív energiát:+++++++++++++++++++++
Mi az első babánkat várjuk, most vagyok 13 hetes. Úgyhogy még sok van hátra...

Holdviola
Vendég

Sziasztok!

Móni
Igen, félreértettelek, de most már értem, hoyg leírtad Kép Akkor a jányok biztos segítenek neked a kis tököst öltöztetni, fürdetni meg ilyenek, nem? Kép Remélem nem lesztek betegebbek! Amig nincs fűtés, egy kis hősugárzó nem lenne megoldás Zsozsó szobájában?

Holdviola
Akkor neked is kijár ám a gratula a 13 hetes csöppséghez! Kép Jól vagytok? Minden oké? Hogy viseled?

Lányok
Végre úgy néz ki megjön a menzim Kép Indulhatnak a vizsgálatok, és ha minden jól megy, hétfőn andrológia Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Voltunk orvosnál,kaptunk egy csomó gyógyszert,és kedden kell visszamenni.
Holdviola:
köszi szépenKépés gratulálok!
Később még jövök!
Móni

cerka

Holdviola
Én is gratulálok nektek, jól vagytok?
Móni
Miharabi gyógyulást nektek!
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

sziasztok!
evés utáni sziesztaKép
Holdviola én az első 2 azt Reiter gábornál szültem a 3 dikat azt Pankánál és a 4 diket az ügyeletesnél aki éppen Veszprémi volt .Igaz nem nála kezdtem de ő volt a császárosom de ott volt még Vizer doki is és még volt valami kis fiatalka várnagy v. hadnagy már nem tudom.szóval sok dokinál jártam az évek alattKép

mi is kezdünk betegek lenni azaz már valami napok óta bujkál a kicsibe de eddig nem akar nagyon kijönniKépde lehet addig örüljekKép
móni
nektek jobbulást!
na megyek kicsi pihi
sziasztok
gabi32

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat, nagyon jól esett! Aranyosak vagytok!
Egyébként nagyon jól viselem, még egyszersem volt hányingerem, csak lusta vagyok mindig!!!! Ebéd után már nagyon hiányzik az ágyikóm...

Gabi!
Reélem nem lesz beteg a Kicsi, adj Neki valami vitamint, talán úgy megússzátok...
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a gratulációkat, nagyon jól esett! Aranyosak vagytok!
Egyébként nagyon jól viselem, még egyszersem volt hányingerem, csak lusta vagyok mindig!!!! Ebéd után már nagyon hiányzik az ágyikóm...

Gabi!
Reélem nem lesz beteg a Kicsi, adj Neki valami vitamint, talán úgy megússzátok...
Vendég

Sziasztok!
Végra van fűtésünk,kiharcoltuk a szomszéd anyukávalKépTegnap jól elfáradtam,és a zsozsó is csak 11 körül aludt el este.És 2kor is felkelt,én meg apa matatására ébredtem fel 3/4 4kor,hogy püföli a billentyűt.
Holdviola:honnan ez a név?
nekem se volt semmi problémám az uti terhességemnél,csak a vége fele magas volt a vérnyomásom,de nem volt vészes.
Többiek hogy vagytok?
gabi
Réka hogy van?

cerka

Móni!

A holdviola egy erdei virágnak a neve, megtetszett, mert szerintem jól hangzik!
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!
A betegeknek jobbulást, az egészségeseknek még több egészséget!
Mi még mindig elég betegek vagyunk, szerencsére a picur még nem kapta elKépRemélem nem is fogja.
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Mindenkinek jobbulást aki épp benne van valami nyavalyában! Többiek meg vigyázzatok magatokra! Kép

Móni
Hajrá fűtés! Kép Akkor most már védve van a pici is jobban Kép

Olyan eseménytelennek tűnik ez a mai nap... Nálatok sincs semmi újság? Semmi bosszantó kollega vagy szomszéd? Kép Türelmetlen főnök? Ne kíméljetek a jó hírektől sem Kép

Szép napot!

Tündi
Vendég

Tündi!
Nálunk is dög unalom van... Egész nap csak netezek, de már nagyon unom. Ennél még az is jobb lenne, ha lenne valami feladatom, ami lekötne!!!

Holdviola
Vendég

Sziasztok ismét!
Azt elfelejtettem mondani,hogy ma van a nagylányom névnapjaKép
voltunk csavarogni a barátnőmmel,neki is 2 hónapos lesz a kislányaKép9kor lementem hozzájuk,elmentünk sétálni,és most értem haza.Még semmit nem csináltam itthon,ugyhogy most gyors összekapom magamKép
Még jövök ha tudok,Sziasztok!
Móni

cerka

Móni
Nagyon nagyon boldog névnapot kívánok a lányodnakKép Hát nálunk zajlik az élet, dolgoznak a szerelők, nincs időm unatkozniKépA kislányom most nem lázas(kop-kop)Csak a vízművet kéne valahogy megsürgetni, hogy minél hamarabb hozzák ki a vízóránkat, de ők nagyon ráérősekKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

HV
Neked nem veszélyes kutatásokkal dolgozni most? Mármint amikor nem netezel Kép Látszik már a pocid?

Móni
Boldog névnapot a lánykádnak! Kell ez a kis csavargás néha biztos Kép Pláne amig az időjárás engedi.

Marcsy
Mit szerelnek nálatok? Csak vizórát?

Tündi, aki menne már haza mert ma szétgörcsölte az agyát is
Vendég

Tündi
Nem, gázórát is, de a vízműnek csak a vízórát kéne hozni, rájuk várnak a szerelőkKép Addig sajnos nem tudunk költözni sem.
A gázórát valószínüleg 1-2 héten belül meghozzákKép
De a szerelők a vízművel kapcsolatban nem sok jóval kecsegtetnekKép
Marcsy

Kép
Kép
Kép
marcsy

Tündi!
Mióta terhes vagyok, nem nyúlok a vegyszerekhez, van egy tündéri asszisztensem, Õ mindent megcsinál nekem. Úgyhogy abszolút nem veszélyes! A pocim már picit látszik, de még csak azok veszik észre, akik tudják...

Móni!
Nagyon boldog névnapot a lányodnak! Mit kapott Tőletek?

Puszi mindenkinek!
Holdviola
Vendég

Sziasztok!
Köszönjük szépen a gratulákat,alányom elolvasta őket,és nagyon örült nekikKép
Zsozsóka eddig nem javult,nagyon tele van az orra,pedig vettem porszívós orrszívót,és szívom neki mindig.
Ki mit főz ma?
Én spagettit csinálok.
Ma nemnagyon fogok tudni jönni,mert ha a kicsi engedi,nagytakarítok.Na mentem is,sziasztok!

cerka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?