!2005.11.28 20:47

!2005.11.28 21:48
De a következő altatásnál ugyanígy volt. Kiveszem-beteszem, aztán kiabálás.Nem tudom mennyire emlékszel, de panaszkodtam anno, hogy csak fél órát alszik aztán felébred, na ez akkortól szünt meg igazán amióta a hasán alszik.Egyébként nekem sem szeretett hason feküdni, csak egyszer nem tudom miért , de így raktam le, és megnyugodott és elaludt.Na azóta vannak 2 órás alvások folyamatosan.
, mert már megszokott Villő vlamit.De én azt kívánom, hogy legyen gyors, egyszerű az átállás
!
Egyébként rendi mert házhoz akart jönni mikor kiderült a malőr, de hát Márki mellett nem lehetne úgysem.És hát egy masszázsasztalon mégis csak már.
2005.11.29 11:12
!Nem tudom,hányan ismernének magukra..
.Na mindegy,majd lesz vmi, a lényeg,hogy azért alszik
.
...hát,ha nehéz időpontot egyeztetni,akkor legfeljebb nézek máshol...bár most annyira nem is vágyom rá,hideg van
!
...remélem,nem lesz nagy gond,bár most vsizek kúpot neki,azonnal megkapja!Ha egyáltalán kapunk oltást a nátha miatt...
!De olyan édi voltmajd' megzabáltam,amikor kérdezte!!!!
! 2005.11.29 11:51
Anyapoc
2005.11.29 12:36
.Tegnap viszont bepótoltuk.
Csak azt nem tudom,hogy kinek mi legyen az ajándéka.Már megbeszéltük mindenkivel, hgoy csak jelképes lesz.
Így lehet, hgoy még nehezebb lesz!
2005.11.29 14:46
Szilvi
Orsi
!
2005.11.29 17:16

2005.11.29 17:32

2005.11.29 20:22
Hááát, én úgy meglepődtem. Nem tudom, miért, de még pityeregtem is. Ezek a hormonok...
Pénteken is lesz egy, szombaton meg költözünk
2005.11.30 09:26
.Remélem,csak az oltás miatt volt ilyen az éjszaka,bár amióta betegek voltunk,azóta nem hajlandó éjjel rendesen aludni...
),elkezdett röhögni,én mondtam rá gyorsan,hogy amikor összeházasodtunk..
Ebbe bele is nyugodott..:9De hogy honnan vette..
!
!Bulcsú most kihagyott 1 hetet az oviból a betegség miatt,most kezdtük a héten megint.Ma már gond nélkül bement,tegnap volt egy kis hiszti...De azért elkapatni nem fogjuk,mert akkor soha nem akar oviba menni
.
...
.Bulcsúé már megvan nekik,így az kimarad
...de hogy jövőre mit adunk..
.A többi lóvé megy a gyerekeknek
.
... 

.
.Hát,kiváncsi vagyok én is,milyen lesz majd tanulni megint,ráadásul egyedül,mert Apa ugye nem lesz itthon..
De estére semmi komoly.Bulcsút is csak az első oltás viselte meg,aminek nem szabadott volna
!Villőnél is így volt...
!
Segítség nélkül...Szüleidet sajnálom
,nem láthatják az unokákat sem
...Anyós hogyhogy nem segítőkész?
..nálunk sokkal hisztisebb a Kiscsaj,mint Bulcsú bmikor is volt...mi lesz később
!
.
,nekem is sok ez a pár kelés,és még lesz is egy darabig,az biztos.Csak odáig ne jussunk el,mint Bulcsúval,mert ő már másfél óránként kelt(bár ez ma éjjel Villőnél is megvolt),aztán leszoktatuk és még 1 éves koráig is kelt,igaz akkor már csak hajnal 6-kor,aztán erről is leszoktattam...De most nincs kedvem megint végigcsinálni
.Nem is tudom,anno hogy bírtam hetekig...most pár napja van ez,de már kivagyok
...
! 2005.11.30 10:02
Zsolti úgyis szimpi volt neki, hadd marháskodjanak

2005.11.30 11:53

Lilla fél8-kor alszik a cicin, beteszem a kiságyba, 10 perc múlva sír, kiveszem mert nem nyugszik meg. Kicsit sétálok vele, elalszik, leteszem 10 perc alvás után újra ébred ez kb. hajnali 1-ig tart mire alszik 5-6-ig. Ezt csinálja napok óta. Mi lehet a levegőben???????????? Miért nem alszanak a gyerkőcök?? Lassan tarthatunk egy zombi találkozót. Villő akkor a rossz alváson kívül jól viselte az oltás következményeit.
2005.11.30 13:17
!És így,öreg fejjel tanulni..

Inkább a kreatívkodás
!
Márpedig most szoktatás következik,mert -20 fokban mégsem altathatom egész nap kint.Még 1-1 alkalom naponta OK,de hogy folyamatosan
...Azt hittem,hogy ahogy nőnek,jobb lesz,de ezek szt nem.Pedig nem akartam eljutni oda,ahova Bulcsúval,de ezek szt nem ússzuk meg
.
.Lillának még mindig csodálom a nagy haját!!!
És az alvós kép...jaaaaaj,mikor lesz már nálunk is ilyen
!
.Szóval nálunk ,amióta gyerekek vannak,illetve amióta együtt vagyunk,az szent.Mármint a Szentesete.Mi is egy külön család vagyunk,így itthon ünneplünk, a saját fánkkal, a saját ajándékokkal.Szt(meg látom,szerinted is
),ez így nomrális.Aztán az utána következő napokban megyünk a szülőkhöz.Nálunk elfogadták,nincs gond,csak azt kell beosztani,hogy mikor melyikhez megyünk.
2005.11.30 16:56
2005.11.30 19:30
Joci 7.-én kap agyh.gyull. ellenit

2005.12.01 09:52

De legalább már jobban aludt,csak 1szer kelt fel szopizni éjjel,meg volt egy kis bömbi
...
,én meg nem szoltam
...Ez a védőnéni automatikusan nézett minden mértet,de szt 3 hósan nézik is,mert Bulcsúnak is megvannak a 3 hós adatai(fej,mellkas,hossz).De én nem aggódok,mert enni van mit neki,egyszerűen ilyen,és kész...
...
.Nekünk még tegnap is picit piros volt az oltás helye,de csak ott.Gondolom,ezért volt enyhe hőemelkedése is,de már nem adtam rá semmit.Egyébként még csak nyügi sem volt
.
Mi maradunk az eredeti tervnél,csak akkor változtatunmk,ha esetleg járvány lenne... 
Akkor te most baromi kipihent vagy
!
...
.Még nincs gond a porszívóval,arra elhallgat,szereti a duruzsolást(bár most épp egy baromi hangos matuzsálem van nálunk),de már unom ezt a náthát,mert sokszor nagyon nehezen kap levegőt szegényem..
...Hát képzeljetek ide vmit
! 
Nagyon szép a díszítés,gondolom neki is tetszett!Mit szólt a tortához?
!És akkor mi leszel,ha nagy leszel?
! 2005.12.01 12:45
2005.12.01 13:40

Én is kíváncsian várom a beszámolót.
. Korábban megy el dolgozni mint ahogy Márk kel, és persze már otthon telefonál(de persze nem suttogva).+ még amit a picihez kell kelnem éjszaka. Szóval tök pihent vagyok valóban. Ma mondtam reggel Atinak, hogy visszaköltözöm a kisszobába.
Mindkettőtök részéről messze élnek a nagyszülők???2005.12.01 14:47
...sebaj,majd jönnek hamarosan a szupi képek,még pár hét
!
(én az egyiknél elfelejtettem
).
neked sem egy nap...
Mit dolgozik Apa ilyen nagyon????Ne hagyd ám,hogy munkamániás legyen

! 
!Meddig maradnál?
Nálatok ezzel mi a helyzet?Vagy Márk ügyi és nem köpi ki?Egyébként már 5 perc alatt elalszik egyedül és ha fel is kell,akkor is pár perc alatt visszaalszik...
.Kocsival nincs gond,abban alszik szépen,ahogy eddig...
!És ha el is van kényeztetve????Szt nincs olyan ember,aki ha elalszik éppen kocsiban,vagy buszon,ne ébredne fel arra,hogy megáll...Na mindegy
... 2005.12.01 14:59
:
!2005.12.01 17:37

.
2005.12.02 15:24
..akkor értem már,mi az anagy koncentrálás az arcán
.Mi tegnap tettük fel az ablakokra a karácsonyi fényket,Villőt is nagyon lenyűgözte
.
...nem tudom,miért csinálja,de remélem,hogy változni fog.Olyan,mintha nem aludna egy igazán jót sosem..
Egyébként most pl. felébredt fél óra után,egyet felsírt és vissaz is aludt.Újabb 20 perc után megint fent van...Ki érti ezt????
.
!Na meg egyszerűen időm sincs rá,mert vagy a lakást próbálom utólérni,vagy Bulcsú itthon van és akkor vele szeretnék foglalkozni,mert hát elég keveset vagyunk így vele,hogy oviban van
...De legalább ott jól érzi magát...
...inkább most a környezete jobban leköti,végül is téged már látott eleget
!Vagyis volt idő,amikor _csak_ téged látott
!
.Bulcsú olyan boldog volt,hogy megfoghatja Villőt,madarat lehetett volna vele fogatni
.Na,persze Apa segítsége kellett hozzá
,ez látszik...És hogy Villő milyen meglepett képet vág
!
2005.12.02 17:14
2005.12.02 20:59
.Ebben az időben nem is lenne kedvem ablakot pucolni, egyébként is télen csak bent szoktam megpucolni.
Villőnek eddig is ilyen rövid haja volt?
Csak nagyritkán van, hogy eljátszik teljesen egyedül. Aztán már ott kell ülni mellett, a végén pedig csak a cipelés jó.Kicsit gáz, ha ébren van ott kell lenni mellett. Konyhába is csak kifutok, wc-re is csak futok stb.... 
Vagy meddig kell még cipelni?
És autónk sincs.Beteg, hétfőn lesz kész. 2005.12.03 08:42
talán ahogy nő és tud majd helyváltoztató mozgást produkálni,jobb lesz.
2005.12.03 14:24

.
...(na,most emntesültem Villő alól
)
,nem vagyok az a típus
.Na,azért a kosz sem esz meg,csak nem szeretek magamnak plussz programot csinálni,mert így nem tudom az ünnepeket élvezni
...Na meg amit Szilvi is írt,hogy most meg pláne nem,amíg pindúrunk van,mert tényleg örülök,hogy élek..
.
,bár pár hosszabb szál megmaradt neki régről,ez már szt új haj...azért várom,hogy kicsit nőjőn neki
.
.Délután meg hagytam kicsit nyafizni,amikor felébredt és vissza is aludt azonnal.Egyébként már 3-4 perc alatt elalszik
,cumi nélkül is
.
).De ő is csak akkor van el sokáig,ha éppen kedve van és pihent is
...
...
2005.12.03 19:29
2005.12.04 13:53
2005.12.04 21:22

Még a Márkkal is táncra perdültem
. A minap futottam össze a Vikivel és Rólad is kérdeztem, de ő egész más infókat adott. 
. Mikor született? Hogy hívják?
. Nem baj, ha bővül a társaság. Ez egy jó csapat. És ha van bármi bajunk, gondunk, itt tudunk segítséget kérni. Vannak tapasztal anyukák!
Most biztos kiröhögsz, de mind1. Nagyon sokszor eszembe jutottál!Milyen kicsi a világ.
. Akkor meg ugye veletek nem lehetne sétálni, dumálni. Ha így jó, én benne vagyok.
Ez egy arany középút. 

) 2005.12.05 08:17
szakad ez a fránya eső. 2005.12.05 09:55
.10 hét???Az nagyon sok,mi történt?Komolyan,most nem tudom,hogy írtad-e és én vagyok ilyen lökött,hogy nem emlékszem???
!Hát Villő sem egy díjbirkozóz,gondolom,ezért kel ő is még éjjel többször.Kicsit már kivagyok,hogy a szülés óta nem aludtam egyben tán 2 óránál többet,de majd csak lesz vhogy
...
.De jól értem,hogy anyósod egyedül van,ezért szerette volna,hogy Ti menjetek Szenteste?Miért nem egy ő át?
...részvétem,nálunk sem jobb a hylzet.Ha az egyik alszik éppen,akkor a másik kel...már kezdek kifordulni én is...vagy be?
! 

),de még szopi közben is
.Sokszor úgy szakadnak ki belőle a pukik(megint kakált
)
.Annyira sajnálom,mert nagyon fájhat neki... 
)
.Persze,ez a könnyebb,de azért legalább vmi jó is történik
!
.Ma mentek az ovival Nagykarácsonyba,csak este jönnek haza.Én meg szt elhúzok anyumékhoz,hogy tudjak pihenni nap közben,mert már kezdek besokallni... 
) viszont szépen elszunnyadt és aludt még egy órát...Így evett este 8-kor,aztán éjfélkor,aztán 4-kor..
de mellette többször felsírt,amikor pukizott
..Nálatok milyen az éjjel?(megint kakált..
)
!
! 2005.12.05 12:10
Nembaj kajákat jó olcsón vettünk
Szóval soha nincs egy szabad percem sem...
Eddig is próbálgatta már hosszú ideje de 1-2lépés után elesett. Most meg meg tud tenni akár 2-3métert is egyedül! Nagyon ügyes, és nagyon aranyos! Nagyon zabálnivaló ahogy csinálja! Persze legtöbbször még minig mászik de amikor látja a célt és nincs túl messze akkor az utat sétálva teszi meg!
Asszem még pár hét és rohanhatok utána
2005.12.05 21:31
. Ma is így fogom, ha bejön akkor lehet, hogy előbb utóbb magától is már csak 3-kor kel.
Mennyi idős most? 2005.12.06 08:52
Láttam a fullextrás fényáradatot az erkélyeteken-nagyon szuper!!!!!!!
Joci is köszöni, bár így konkrétan nem mondta
2005.12.06 08:58
Most kitaláltam hogy valamelyik nap Zsoni nagyizni fog eg kicsit és addig én karácsonyi nagytakarítok majd... Csak ennek valamikor karácsonyhoz közel kell megtörténnie mert különben Karácsonyra visszatér a kupi!
De mióta mászik azóta nem tudom egyedül hagyni mert tuti valami olyat csinál amit nem kéne
Kis betyár ám! 2005.12.06 11:09
Bence és apa felváltva elötte ülnek.
. Azért fel kellett kelnem, hogy Bencét megetessem és elrendezzem, de az is csak kapaszkodva ment. Mire elhetároztam, hogy orvoshoz megyek addigra elmúlt.
2005.12.06 15:06

!
!
!
Az éjszaka viszont egész szuper volt,végre úgy érztem,hogy alszok is vmit.Este 8-kor feküdtünk,akkor evett,aztán 3-kor.Persze éjfélkor ő is kelt,kapott cumit,azonnal vissza is aludt
...Nagyon egyszerre működnek a csemetéink

.Amúgy én is azt tervezem,ha elég neki a cumi,akkor nem etetek,bár szt bmikor enne éjjel
!Meg hát ugye nálunk egyszer már magától beállt,szóval van remény!
!
),GW,Infacol.Egyenlőre javult a helyzet,már tud úgy is pukizni,hogy nem sír fel
...
!Akkor tervezz így,OK?
.Inkább magamra haygok olyankor egy kis időt.
Takarítok akkor,amikor éppen eljátszik
...Képzeld,elkezdte maga előtt összefűzni a kezét,azzal játszik,tök édi
!
!
!A karácsonyfát meg jó magasra tegyétek
!
!Remélem,hamar túl leszel mindenen
!
! 2005.12.06 15:28
!2005.12.06 22:02
Hú, azért lekopogom: kop-kop-kop.
.