2006.02.01 09:16
Torna?? Te a callan-t csinálod?

2006.02.01 09:24
2006.02.01 09:35
Mi lett a gombóccal?
keltünk, Miksa már 9 után kurjongatott, most nyomja a tápiját. Tegnap kicsivel előbb is tettem le, de mondjuk nem ennyivel. Mindegy, ez így jó, így remélem délután simán elalszik.
Az egyszervolt.hu-n nagyon tuti dalocskák vannak
Meg már ajánlgattam a múltkor a CD-t, igaz, mp3 formátumban van. Állatok a ház körül, nagyon odavan érte Miksa. Mondjuk sok dalt a zenebölcsiből is ismer, és akkor különösen vonzza a dolog.
Jó, hogy meggyógyultatok, de ez a kaki dolog egy kicsit engem is nyugtalanítana. Szerintem az is lehet, hogy a hasmenéskor egyszerűen rossz élmények érték, és most attól tart, hogy megint rossz lesz. 2006.02.01 09:49
2006.02.01 10:07
2006.02.01 10:25
De tök jól énekel ő is, egész tisztán, csak a szövegre halandzsázik. Néha egészen belelovalja magát, és az asztalnál ülve ordítva áriázik :"Boszi, boszi, taaakaaaaa, odalelilali, lalalalala"
. Csak másfél éves (Ugye??) mint mondtam még a harmadik másfél évesemmel is gyakorta érnek meglepetések. Nehéz kor, de vicces... (vagyis nem mindig, úttest, gyufa
)

2006.02.01 10:36
.Ó persze, majd még éjjel is teletubbis-t nézek.

, hogy lenne Ábel hiperaktív? 

2006.02.01 11:34
2006.02.01 11:39
Majdnem beadtam a derekam, aztán mégse volt kutyus.. Csak az a baj, hogy nálunk fél 7-7 felé beindul az élet, nincs visszaalvás
. Újév, karácsony, tél, nyár... nekik mindegy. Felkelnek.
A mai 3/4 8 egy évszázados csoda volt, el is lustultam tőle, egész nap itt esz a fene. Mostmá tényleg megyek...
Nekem hal, saláta. ÉLJEN NORBERT!!

2006.02.01 13:19
De írni nincs időm sajna, eddig pakolásztam, meg persze ebédet főzetem, ettünk... Hamarosan itt lesz egy jó barátnőm még a középsuliból!
Májusra várja a babáját
Nagyon jó lesz dumcsizni!!! 2006.02.01 14:49
2006.02.01 15:25

, meg most
) 2006.02.01 17:30
Valamiért még a mi gyerekbútorunk dobozszerű ágyneműtartója volt az agyamban, de meg nem tudom mondani, hogy miért
Csak mondja a dolgokat, még akkor is, ha ének
A kórházas topikban egyszer már visszaolvastam azt az időt, amikor terhes voltam, meg amikor Miksa még pici volt. 2006.02.01 17:49
2006.02.02 08:25

(jó sok baba lesz hamarosan, már tényleg elkezdtek potyogni
), hogyan bírod ezt követni? Egy nap, egy archív
Szóval, mire kigobóztam, vagy valami hasonló, eltelt több mint egy óra... de nem bírtam abbahagyni. Valahogy nem igazán találtam semmi sértő v. bántó dolgot, szóval a végére nem sokkal lettem okosabb. Igaz, lehet, hogy tovább kellett volna olvasnom
Viszont olyan jó volt, ezt a felfokozott, várakozással és sok-sok örömmel teli topikot olvasni
Én is szeretnék terhes lenni!!
hátha így már néha engedi kikapcsolni vinkiéket
Terhes, közben a férje meg válni akar tőle... Ez a válási herce-hurca már hónapok óta lóg a levegőben, persze, most jogos a kérdés, hogy akkor miért nem védekeztek? Hát ez az!!! (megszakítással védekeztek,állítólag mindig így volt ah nem szedett gyogyót és soha nem volt gond)

Az orvos azt mondta, hogy lehet, hogy 3 napja van de az is lehet, hogy egy hónap... Pedig most voltak síelni és minden olyen szép volt
,egy csomó kemón van túl, agyműtét stb. harc, harc, harc és ennyi... Az egy pozitívum most, hogy mivel a közös barátnőnk orvos, nem kell még most a korházba mennie, Õ feljár hozzá, hogy az erős fájdalomcsillapítókat vénásan beadja neki... 
2006.02.02 09:48
2006.02.02 10:50
2006.02.02 12:09
Rátok mindig lehet számítani,köszönöm
Általában nem veszi a kezébe a dolgokat, hanem a dolgok úgy alakulnak. Õ ilyen és én így fogadom el, de ez oltári nagy felelőtlenség volt és most még neheztelek is rá (juk). Iszonyú bonyolult az Õ kapcsolatuk... annyi ellentmondás van benne én sem tudnék soha összebújni Árpival, ha nem érezném a teljes harmóniát közöttünk! De mások vagyunk, talán Õ azt hitte ezzel megoldhatja a gondjaikat ha úgy csinál minthza semmi probléma nem lenne a férje pedig, hát talán az ösztön hajtotta... nem tudom, mert Õ is arra panaszkodik, hogy nem szerelemből, szeretetből vannak együtt ilyenkor és ez milyen rossz így..
Biztos front van megint jön a hideg
ez a jó szó! Ha nem lennénk most ennyire a béka feneke alatt anyagilag, azonnal indulhatna baby-projekt
Tudom, nem szép dolog
mert ugye mindegyiknek egyformán kell és most vannak négyen...De, álmodozni szabad és nagyon várom már, hog Ildi megszüljön
, Szirom terhes legyen
és év vége felé meg Neked kezdek szorítani

2006.02.02 12:09
)!!!
, aztán 3/4 9-kor Olivér újból elaludt.

2006.02.02 12:23

!!!), de tényleg nem fordult meg a fejembe az abortusz lehetősége.
2006.02.02 12:48

2006.02.02 12:58
A miénk harmadikat nem ismerem, nekünk még egy olyan van, hogy csipkedi a porszívó a tabik fenekét. Ez melyik?
Szóval ha magyar nyelvű, akkor igen, akkor vevő lennék rájuk. 2006.02.02 13:06
csak este 6 után nem eszek, addig rendesen kajcsizok.
2006.02.02 13:23
, én is szeretem a csokit

), vagyis ritkán, és csak délelőtt
2006.02.02 13:25
Árpi is tudja
és nem sürget...
gratulálok!
vagy orrba vágnám magam vele
2006.02.02 13:41
2006.02.02 13:50
, mégis jó lenne. Na talán majd sikerül.
. Na mert egy újszülött mellett azt lehet csak igazán
.

2006.02.02 13:50

2006.02.02 14:32
hozzáteszem csak hármat szültem én, a negyedik, Árpi előző kapcsolatából született
Szóval, a leges leg nehezebb feladat számomra a gyerek nevelésben, hogy meg tudjam tanítani a gyrekemnek, hogy becsülje meg azt ami van. érezze, hogy mi munka van mögötte, hogy nézzen körül a világban, hogy legyen érzékeny a körülötte lévő sorsokra, dolgokra... mert sajnos én ezt a világot most nem ilyennek látom
Na, én is moralizálok itt össze-vissza.
én 13 éves koromban kerültem magyar iskolába (orosz suliba jártam, előtte egy mukkot nem tanultam magyarul)és addigra már az alap nyelvtani dolgokon túl voltak
gondolom lenne mit korrektúrázni
2006.02.02 15:55
2006.02.03 10:01
azt hittem utolsó órámat élem ott a step-padon...) és adott jó tanácsokat, többek közt (nem is tudom már ki írta és mikor, de) az elliptikus tréner (ha jól írom) nagyon jó zsírégetésre meg az elefántcombjaim csökkentésére (az elefántot nem ő mondta
).
) 

2006.02.03 10:44
Én én is elég pongyolán fogalmazok sokszor.
Anyukám küldte, amikor a tesómék elhozták a bambuszrudakat, amiből a lépcsőkorlát lesz. Úgyhogy lassan meglesz a korlátunk
Az a lényeg, hogy ott legyen mielőbb. Mikor is?
2006.02.03 11:07

)

)

2006.02.03 11:11
2006.02.03 11:17
2006.02.03 11:18
2006.02.03 11:35

2006.02.03 15:49
Nagyon örültem, mert Dorina nem volt annyira megilletődve mint vártam
csak sétálgatott körbe-körbe, mint aki teljesen mással van elfoglalva de közben láttam, hogy a szeme sarkából figyel. Azt hittem megzabálom
Szerintem bejött neki
, biztos lassan majd együtt is fog működni. Barnabás meg véggi vigyorogta az egészet, őt szemmel láthatóan nagyon lenyűgözte a sok dalocska
és amikor a furulya szólt, még a legfincákolóbb kisfiú is tátott szájjal figyelt
Még szerencse, hogy elég erőteljes hangja van a foglalkozást tartó hölgynek, legközelebb majd halkan eldünnyögök valahogy
Most esik le, lehet hogy ezért nem akart a Dorina az ölembe ülni, nem kiváncsi a kornyikálásomra
!
, komplett babaszoba, konyha, orvosi szoba, orvosi táskák,vasút, roller, építők minden mennyiségben, mászók stb., kifejezetten ilyen pici gyerekeknek de én is úgy elvoltam
) persze extra, nincs benne a zenebölcsi árában, de nagyon klassz.
Nem akartam rögtön az első alkalommal "bemutatkozni"
de legközelebb, ha lesz ilyen szülő biz'isten szóvá teszem! Ezen úgy ki tudok akadni.
a férfiaknak nincs ehhez szemük
nehogy lelombozzon, hogy apa nem látja! Annyira belelendültél most ebbe a fitt-életbe, hogy csak na!! Nagyon ügyes vagy!
nagyon ügyes vagy!
,
!
és az különösen jó, hogy az a lány nyitott a tanácsokra... úgy néz ki jó irányba haladnak a dolgok
A férjének, tuti elgurult a gyógyszere...... olyanokat vágott a fejéhez ma reggel, hogy épeszű ember csomagol és megy... Ott kezdődött, hogy ma volt dokinál
És sértegetés hegyek...
LÉGYSZI
ezek szerint a vihar elült
Legfőképpen azt utálom, hogy ezek az emberek esetleg rossz irányba befolyásolják, az információra éhes esetleg kicsit naívabb (ami alatt nem butát értek) fiatal lányokat!!!
) 2006.02.03 16:42
. Az van, hogy ugye én másik topicba is írogatok, és ott most nagyon érdekes kis témák kerültek elő. És hát az igazat megvallva oda írtam tegnap is egy jó hosszút, és ide már nem tudtam jönni
Ide most még egy pirulós fejet is betennék, ha tudnék
Látom, itt is mennek a másik topic-olvasgatások, ajánlom a miénket, mert tényleg érdemes beleolvasni: 2003. nyár végi babák az izgin.
Más kérdés, hogy én sosem tudtam kivárni 1 hónapot... Meg tudod, nem is igazán a súly számít, vagyis nem csak az. Szerintem ha folytatod a tornát, menni fog a fogyás, centikben tuti!!! A drasztikus fogyit én sem javallom, főleg hogy gyerkőcre készültök
Nem szabad kimeríteni a szervezeted, ellenkezőleg, sportolj hogy legyen jó erőnléted
ahhoz meg enni is kell
Még hogy jajgatott, aranyos lehetett
De ugye nem ütötte meg magát nagyon?
Ugye olvasgatsz minket az izgin? A 2006. nyári babákat én is olvasgattam, az egyik csajszi terhes a másik topicban (Ann), ő írogat oda. Hát, az a topic szét is esett, egy része átvándorolt az izgire
Különben tényleg elég furán nézik a dolgokat egyesek. Én még régebben olvasgattam bele, kicsit politikai különbözőségeket vettem észre (családi pótlékról is volt szó).
Hát, én sosem tudnám elvetetni a kisbabámat
De nem vagyok az ő helyében, csak nagyon-nagyon sajnálom. Szerinted nincs olyan lehetőség, hogy megszüli és örökbe adja? OLyan sokan szeretnének pici babát, akiknek nem lehet... És csecsemőre vágynának ugye a legtöbben
Hát nem tudom.
Már vettem is neki Rhinatiolt, remélem hamar elmúlik neki
Épp ma akartam egészséges rendelésre vinni, mert jó régen nem voltunk már, de így nem indultunk el. Végülis más baja nincs, nem lázas, csak köhög. Emiatt már éjjel rosszul aludt
Szegénykém, ma is sírt, hogy "Anya segíts segíts segíts!" Masszírozni kell a hátát, popóját, rámfekszik, nyögdécsel, aztán nagy nehezen kitolja azt a kakit
De ma sem volt neki kemény. Hú de jó lenne, ha ez elmúlna!
Meg krokettet, valahogy ez csúszik most nagyon jól
2006.02.03 16:43

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|