Új privát üzeneted érkezett!

24 éves, külföldi (londoni) és itthoni tapasztalattal egyaránt rendelkező magyar szakos tanár végzettségű lány 3 évesnél idősebb gyermek(ek) felügyeletet vállalja hétköznap 19 óra után vagy hétvégén a Belvárosban vagy Dél-Budán. Díjazás megegyezés szerint, irányár 1000 HUF/óra.
Várom jelentkezését, ha gyermekét megbízható és gondos kezekben szeretné tudni!
 


Sziasztok!

25 éves vagyok,szülésznő+babysitter végzettségem és több éves gyakorlatom van.Januártól főálláú babsitterkedést vállalnék Budapesten.Ikrekkel és újszülöttekkel is van tapasztalatom.

Eszter
06-70-504-74-84


Szilveszteri gyerekfelügyelet Csepel mellett, Szigetszentmiklóson.

Tel: 06 20 312 42 43

E-mail: magyariandi@freemail.hu
 
 

 
 

19 hónapos kislányom mellé keresek alkalmi bebysittert a 2 kerületben.
Tel: 06 20 37 18 767
Pölös Dea
 
 


Kedves Anyuka!

Okleveles, évek óta babysitterkedő, empatikus, gyermekimádó nagyika vállalja csecsemőd, pici gyermeked szilveszteri ellátását, felügyeletét 1300.-Ft/órabér, szükség esetén + taxiköltség ellenében! /Budán lakom/
dmariann@tvn.hu
Referenciát 3 családtól is kaphatsz!
Mariann.
 
 


--------------------------------------------------------------------------------
Ha szükséged lenne alkalmanként egy empatikus, gyermekszerető okleveles nagymama-korú csecsemőgondozó-babysitterre,aki évek óta két család picikéjének "mamija", akkor irjál nyugodtan, akár estére is vállalok ügyeletet!
Csecsemőkorú babákat vállalok, lehetőleg I.kerületi lakásomhoz közel 1100.-Ft/órabér.
dmariann@tvn.hu
 
 


16 hónapos bölcsis kislányom mellé keresek "pótnagyit" alkalmanként 1-2 órára, és betegség idejére. Sajnos elég gyakran összeszed valamit a bölcsiben, és a férjem is, én is dolgozunk. Az igazi nagyik pedig 200 km-re laknak Budapesttől.
A X.kerületben lakunk, olyan LEINFORMÁLHATÓ személyt keresünk, aki a környéken lakik és az otthonunkban tud vigyázni a kicsire.
E-mail: andreatrombitas@bud.slr.com
Vendég
 


Busca una ninera de habla ispana , pues con mucho gusto , ya que me gustan mucho los ninos y aunque no tengo , pero si ya tengo 6 anos de experiecia trabajando con extranjeros.
Espero sú llamada .Telefóno 06 20 554 18 32
Gondosné
 
 


Házvezetőnőt keresünk Gödöllőn (500 Ft/óra) napi 8 órás, szimpátia esetén heti teljes munkaidős (ez esetben nettó 80.000 Ft/hó) állásra.
Takarítás, gyermekfelügyelet, házimunka. Tel: 06309 253 64 69


Gyerekfelügyelőt, bébiszittert keresek 3 gyerekem mellé a XII. kerületbe alkalmilag, illetve betegség esetére. Ez utóbbi az óvódai vírus-szezon miatt most gyakoribb...
Amennyiben érdekelné, úgy az alábbi emailen, vagy telefonszámon várom válaszát:
szabo.zsofia@szinergia.hu
20-227-8363
Szabó Zsófia
 


Szívesen vigyázok gyerekekre a saját otthonomban (Bp. XVII. ker.) a hét minden napján reggel 8-tól késő estig. Tapasztalatom és gyakorlatom is van 3 gyermekes anyukaként. Több mint másfél éve foglalkozom gyermekfelügyelettel és a családok elégedettek. A gyerekekre nem csak vigyázok, játszom, sétálok velük, mesét és verset olvasok nekik. Igyekszem hasznossá és örömtelivé tenni az együtt töltött időt. Egyszerre több gyerekre is vigyáznék, ha erre igény van. Alkalmi és hosszútávú ajánlatok is érdekelnek.
Ár: 400-500.-Ft/óra
Telefon: 06-30-346-8959
e-mail: csbeata@vipmail.hu
 


Frissnyugdíjas anyukám szivesen vállal gyermekfelügyeletet minden nap 4-6 órában sok-sok szeretettel, játékkal, mesével. Főleg II. kerületben, de távolabb is megbeszélés szerint. Esetleg főzést, takarítást is vállal, ha van rá igény.

Pappné Jutka: 705480752

[url=http://lilypie.com]KépKép


Gyerekfelügyeletet, takarítást és mindenféle házimunkába besegítést vállok.
24 éves budapesti lány vagyok, nagyon szeretem a gyerkőcöket és élvezem a velük töltött időt. Gyakorlatom, tapasztalatom van. Házhoz megyek. Akár Bp. környékére is.
Alkalmanként vagy rendszeresen is vállalom a dolgokat.
06 20 585 88 87
 
 


Az előző gyerekfelügyeletet és egyéb házimunkába való besegítéshez lemaradt az elérhetőségem
Valaczkai Éva
06/20 585 88 87
volloka@freemail.hu
Hívjál, írjál bizalommal, örömmel megyek segíteni
évi
 
 


Saját otthonomban gyermekfelügyeletet vállalok. Budapesten, kőbányán lakom, 31 éves vagyok, másfél éves kislányom a referenciám.

toth.k@gawab.com

70/5596964
 
 


Tapasztalattal rendelkező dadát keresünk születendő ikreinkhez illetve 4 éves fiunk felügyeletére és óvodai elhozatalához.
Munkaidő: 13,00- 19,00 hétköznap
Este, éjszaka, hétvége eseti jelleggel
 


Tapasztalattal rendelkező dadát keresünk születendő ikreinkhez illetve 4 éves fiunk felügyeletére és óvodai elhozatalához.
Munkaidő: 13,00- 19,00 hétköznap
Este, éjszaka, hétvége eseti jelleggel
benczedi.balazs@ing.hu
 


Megbízható , gyakorlattal és referenciával rendelkező babysitter , szeretettel vállal gyermekeket saját otthonában ( XVI.ker).
A hét minden napján ( hétvégén is ), esetenként éjszakára is , már néhány hónapos korttól.

tel:06/30-670-3631
szepvolgyi.agi@freemail.hu
 
 


37 éves, gyakorlott, leinformálható babysitter gyermekfelügyeletet vállal Budapesten 0 éves kortól bármely napszakban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.04.19 09:49-kor.
Vendég
 


Bp. XVII. kerületi otthonomban gyermekfelügyeletet vállalok, a hét minden napján reggel 8-tól késő estig. Tapasztalatom és gyakorlatom is van 3 gyermekes anyukaként. Több mint másfél éve foglalkozom gyermekfelügyelettel és a családok elégedettek. A gyerekekre nem csak vigyázok, játszom, sétálok velük, mesét és verset olvasok nekik. Igyekszem hasznossá és örömtelivé tenni az együtt töltött időt. Egyszerre több gyerekre is szívesen vigyázok, ha erre igény van. Alkalmi és hosszútávú ajánlatok is érdekelnek.

Ár: 400-500.-Ft/óra
Telefon: 06-30-346-8959
e-mail: csbeata@vipmail.hu
 


Szivesen válllalnék bébiszitterkedést Debrecenben. Állandóan vagy alkalmanként, bármekkora gyermekre. Tapasztalattal és gyakorlattal valamint gyermeklélektan ismeretekkel rendelkezem. Vincze Bea
06/30-604-4570
 
 


Áprilistól heti 1 alkalom takarításra és vasalásra, majd júniustól újszülött ikrek mellé az akkori igényeknek megfelelő óraszámban elsősorban házvezetői, ugyanakkor baby-sitter munkára is keresek megbízható, tapasztalt, fiatalos pótnagyit.
30/289 99 79
karpati.zsuzsa@chello.hu
 


Pótnagymama

Frissnyugdíjas anyukám szivesen vállal gyermekfelügyeletet minden nap 4-6 órában sok-sok szeretettel, játékkal, mesével. Főleg II. kerületben, esetleg Solymár, Nagykovácsi, de távolabb is megbeszélés szerint. Esetleg főzést, takarítást is vállal, igény szerint.

Ha idősebb hölgyet keresel, aki ért a gyerekek nyelvén, megbízható és hosszú távon gondolkodik, akkor bátran hívd fel.

Papp Lászlóné; Jutka: 705480752

[url=http://lilypie.com]KépKép


A gyerekfelügyelet mellett takarítást és idősgondozás, bevásárlást is szivesen vállalok. Elérhetőségeim: bejus3@yahoo.com
06/30-604-4570
 
 


Bp. XVII. kerületi otthonomban, családias környezetben gyermekfelügyeletet vállalok a hét minden napján, reggel 8-tól késő estig. Tapasztalatom és gyakorlatom is van 3 gyermekes anyukaként. Lassan két éve foglalkozom már gyermekfelügyelettel és a családok elégedettek. A gyerekekre nem csak vigyázok, sétálok, játszom velük, mesét és verset olvasok nekik. Igyekszem hasznossá és örömtelivé tenni az együtt töltött időt. Egyszerre több gyerekre is szívesen vigyázok, ha erre igény van. Alkalmi és hosszútávú ajánlatok is érdekelnek.
Ár: 400-500.-Ft/óra
Telefon: 06-30-346-8959
e-mail: csbeata@vipmail.hu
 


Egy éves kisfiamnak keresek gyermekfelügyeletet Mogyoródon, esetleg valamelyik szomszédos településen. Ami érdekel: kiscsoportos magánbölcsőde, vagy ezzel foglalkozó hölgy, nagymama, kisgyermekével otthon lévő anyuka, aki szívesen egészítené ki GYEDét, GYESét. Nyitott vagyok hasonló helyzetben lévő anyukákkal közös bébiszitter bevállalására is. Napi kb. 10 óra, heti 4 nap.
Andi, 70/381-3404
 
 


Pótnagymamát keresek!

Most 2,5 hónapos kisfiam mellé szeptembertől rendszeresen napi 4-6 órára, addig ismerkedés gyanánt alkalmanként keresek dadust referenciával, hosszú távra. Olyan hölgyet keresek, aki lehetőleg bölcsődében, óvodában, de legalábbis csecsemős családban szerzett tapasztalatot, nagymamák hiányában pótolja őket sok szeretettel; nyugodt, türelmes, kreatív, mesél, énekel. El tud látni jó tanácsokkal, de elfogadja az elveinket. Be tud majd segíteni a gyermek egészséges táplálásában, az étel elkészítésében, bevásárol.
És szereti a kutyát is!
VI. ker, később esetleg Buda belső kerület. Fizikailag jó erőben - 3.emelet lift nélkül és persze a gyermek cipelése.

Bemutatkozó levelet kérek szépen óradíj, későbbre havi bér igény megjelölésével: atha@mailbox.hu
 
 


Melegszívű pótnagyi

Frissnyugdíjas anyukám szivesen vállal gyermekfelügyeletet minden nap 4-6 órában sok-sok szeretettel, játékkal, mesével. Főleg II. kerületben, esetleg Solymár, Nagykovácsi, de távolabb is megbeszélés szerint. Esetleg főzést, is vállal (vasalás kizárva), igény szerint.

Ha idősebb hölgyet keresel, aki ért a gyerekek nyelvén, megbízható és hosszú távon gondolkodik, akkor bátran hívd fel.

Papp Lászlóné; Jutka: 705480752

[url=http://lilypie.com]KépKép


Sziasztok!
XVI.kerületben és környékén élő anyukáknak szeretnék segíteni gyermekük vigyázásával,gondozásával.38éves türelmes,nyugodt természetű anyuka vagyok.Baby-sitteri vizsgával,érettségivel,jogosítvánnyal,autóval rendelkezem!
Telefonszámom:06-20-522-91-91
 


Galagonya Gyermekkuckó a 3. kerületben ( Platánliget ) 2.5-6 éveseknek vidám, szeretetteljes környezetben, sok odafigyeléssel, érzelmi, szellemi és fizikális fejlődés biztosításával. Angol naponta! 2800/nap
galagonya.daycare@gmail.com

70-701-2836


Szia!

Ha gondot jelent a kicsi nyári elhelyezése, szívesen segítek.
2 és 5 éves csajszikáimmal örömmel vennénk, ha a te hasonló korú gyerkőcöd is csatlakozna hozzánk. Jó időben játszótér, pancsi a kerti kismedencében, séta és még ami belefér. 8) Rossz időben sem unatkozunk: sok társasjáték, képeskönyv, mesefilm, só-liszt gyurma szórakoztat bennünket. :D
Mindez a XVII. kerület családi házas részén.
Várom hívásod: Timi
20/330-8157
 


BESZÉLGETÉS? MESÉLÉS? BOLONDOZÁS?
KREATÍVITÁS? SÉTÁLÁS? KIRÁNDULÁS? TANULÁS?
Attól függ,hogy kisgyermek vagy nagyobb. MEGBÍZHATÓ évek óta babyszitterkedő, leinformálható 50-es nő vagyok, nyári szünetben, vagy hosszabb időre vállalom a gyermekek felügyeletét, legalább napi 4 órában /hétfő-péntek/ délelőtt, délután vagy egész nap.
/Két gyermek "sem akadály"./ :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll:

Sportos, vidám, ha kell határozott, ha kell a gyermekkel bolondozó emberke vagyok! :wink: :wink:


[/img]
m
 
 


17 éves, megbízható, gyerekszerető, fiatal lány bébiszitteri állást válalna a nyáron! ( Pécs ) :P

Kreka Zsófia


A kép lemaradt[img][img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1151957075.69.jpg[/img] [/img]

Kreka Zsófia


Moszkva tér környékén keresem azt a bébiszittert, aki elhozná gyermekeimet az oviból.

Eddig egy gyesen lévő kismama segítségem volt. Nem volt gond, hogy a saját babáját is magával hozta, együtt játsziztak, amíg végeztem a munkával.

600 ft-ot tudok adni óránként.

Jelentkezni az nyszilvia@hotmail.com címen lehet.

Mia
mia
 
 


Megbízható , gyakorlattal és referenciával rendelkező babysitter , szeretettel vállal gyermekeket saját otthonában ( XVI.ker).
A hét minden napján ( hétvégén is ), esetenként éjszakára is , már néhány hónapos korttól.

tel:06/30-670-3631
szepvolgyi.agi@freemail.hu
 
 


Megbízható , gyakorlattal és referenciával rendelkező babysitter , szeretettel vállal gyermekeket saját otthonában ( XVI.ker).
A hét minden napján ( hétvégén is ), esetenként éjszakára is , már néhány hónapos korttól.

tel:06/30-670-3631
szepvolgyi.agi@freemail.hu
 
 


Kedves Szülők!

15éves gyakorlattal, 34 éves, számos referenciával rendelkező egyedülálló diplomás óvónő vagyok/ autóval is rendelkezem/
3hónapos kortól vállalom gyermekek felügyeltét, nevelését, este 20.30-tól akár hajnalig, illetve hétvégéken!! Pest környékén is.
Állandó dijjal dolgozom, 1 vagy 2 gyermek esetén is 1000ft/óra, Bp-en, és környékén is!
Hivjanak bizalommal!
Füredi Szilvia

0630-9344643
Vendég
 


Dunakeszi, Göd, Fót

Okl. babysitter, 30-as anyuka Dunakeszin, földszinti lakásán gyermekfelügyeletet vállal. Kreativ, fejlesztő játékokkal, és sok szeretettel várom a kis lurkókat!

j.timea@velvet.hu[/b]
 


Kedves Anyuka!

Debrecenben kisgyermekek felügyeletét vállalom. Alkálmanként vagy állandó jeleggel, akár este vagy hétvégén is. Kreatív, érdekes programok, játszás, tanulás, minden ami belefér és a gyerek rédeklődésének megfelel. Tapasztalatom van csecsemők és ikrek gondozásában is. 06/30-604-4570
Vendég
 


Kedves Szülők és Pöttömkék!
Szociálpedagógia szakos hallgató vagyok levelező tagozaton. Jelenlegi pöttömkém oviba készül, ezért új családot keresek. Hétfőtől csütörtökig napi 6-8 órában tudom vállalni a helyettesítést. Dolgoztam óvodában, iskolában, jelenleg pedig egy családnál. Házimunkába is nagyon szívesen besegítek. Várom picurkák és kicsit nagyobbak jelentkezését! 30/319-6565, bimbike@gmail.com

Anna
 
 


A 3. kerület külsô Bécsi úton lakunk, ide keresnék bébiszittert a délelôtti órákra!
9 hónapos kislányomra kellene vigyázni!
Ha úgy gondolod, hogy tudnál segíteni, kérlek írj:
pillingzsuzsa@freemail.hu

köszönettel

Zsuzsimazsi

üdv:Mazsi


A 3. kerület külsô Bécsi úton lakunk, ide keresnék bébiszittert a délelôtti órákra!
9 hónapos kislányomra kellene vigyázni!
Ha úgy gondolod, hogy tudnál segíteni, kérlek írj:
pillingzsuzsa@freemail.hu

köszönettel

Zsuzsimazsi

üdv:Mazsi


Olyan megbízható, leinformálható, kedves, közvetlen, gyermekszerető, nem dohányzó hölgyet keresek (lehet fiatalos nyugdíjas, vagy akár főiskolás is), aki elhozná 2 éves kisfiamat délután a bölcsödéből ( 1/2 4-től) és vigyázna rá (játszana, foglalkozna vele stb.) amíg haza nem érek a munkából, kb. 5-ig, 1/2 6-ig. Ezen felül betegség esetén egész napos gyermekfelügyeletre lenne szükség, kb. 1/2 9-órától du 5-ig, 1/2 6-ig.

Budapesten a XIV. kerületben lakunk az Örs vezér környékén, a bölcsöde igen közel van, BKV-val kb. 10 percnyire a lakástól, ezért inkább a kerületből várnék jelentkezőket.

Szakirányú (pl. óvodai, gyógypedagógusi, pedagógusi) végzettség vagy tapasztalat előny.

Az óradíj megegyezés tárgyát képezi.

Jelentkezni szakmai önéletrajzzal az istvankor@freemail.hu email-címen, vagy érdeklődni a 06-30-903-47-88 mobilszámon lehet.

Edit

Kép



Kép
[/url]
 
 


Kedves Szülők!
Orvosi Egyetemre készülő, 19 éves tanuló vagyok.
Jelenleg a SOTE l.számú Gyermekklinikáján dolgozom, ott töltött időmben velük játszom, foglalkozom, gondozom a piciket.
Szívesen vállalnék gyermek felügyeletet (akár angol illetve francia családoknál is).

Kérem hívjanak bizalommal a 0620/426-7574-es telefonszámon, vagy a dorody@vipmail.hu e-mail címen.

Tóthfalussy Dorottya
Kép magamról [color=orange]
 
 


Megbízható , gyakorlattal és referenciával rendelkező babysitter , szeretettel vállal gyermekeket saját otthonában ( XVI.ker).
A hét minden napján ( hétvégén is ), esetenként éjszakára is , már néhány hónapos korttól.

tel:06/30-670-3631
szepvolgyi.agi@freemail.hu
 
 


Szentendrére 2 éves kisfiam mellé (már bölcsis) olyan babysittert keresek aki betegség esetén napi 6 órában tudna rá vigyázni, illetve alkalmanként érte menni a bölcsibe.(1/3-körül).
Megbízható, leinformálható hölgyet keresek (nem probléma ha idősebb is).
600-800 Ft-ot tudok fizetni egy órára,de ez megegyezés kérdése!
Februártól dolgozom újra, ezért sürgős lenne!!!!!!!
Telefon:06-30-257-68-51,06-30-92-44445.

M. Szilvia




Megbízható, gyermekszerettő, több évnyi gyakorlattal rendelkező babysitter vagyok. Olyan budapesti családnál vállalnék felügyeletet, ahol hoszzú távra és legalább heti 20 órában lenne rám szükség.

Amit nyújtani tudok:

> rugalmasság (estére, éjszakára, hétvégére is hívható vagyok)
> gyermekhez való nagyfokú türelem
> az idő hasznos, játékkal, beszélgetéssel való aktív eltöltése
> odafigyelés, törődés

Elérhetőségeim:
email: tiamowell@yahoo.co.uk
telefon: 0670/ 365 0300

Üdvözlettel: Erika
 
 


Fiatal, lehetőleg főiskolás vagy egyetemista nem dohányzó lányt keresek két kisfiam mellé gyermekfelügyeletre.

A fiúk 2004 augusztusi és 2006 márciusi születésűek, nagyon barátságosak, de nagyon elevenek is :)

Munkakezdés 2007 júniustól, várhatóan heti 1-2 alkalommal néhány órát napközben, és hetente 1 alkalommal este/éjszaka (általában 4-6 órát).

Helyszín: Csepel sziget, Halásztelek. Helyiek, környékbeliek vagy autóval rendelkezők előnyben.

További információért, részletekért hívj a 06-30-269-1357-es mobilon vagy írj az enaszados@hktv.hu címre.

Köszi, Rendessyné Naszádos Edit

Edit
Kép


Kép
 
 


Pótmamát keresek Törökbálinton hosszútávra 4,5 éves kislány mellé. Heti 2-3 délután illetve alkalmanként egész nap, hétvégén és esténként is szükségünk van segítségre.
 

Vissza: Keres - kínál

Jegyzetfüzet:

 

cron