Sziasztok!
Betti!
Nagyon örülök,hogy írtál végre!!!Remélem minél hamarabb jön az a mail.Hiányzol ám!
Engem ez az anyásság most eléggé letör.Persze más dolgok is,amik még adódnak...
Add át kérlek Szilvinek nagy-nagy gratulámat a fiúcskához!

Katácska!
Ijesztő,ami férjeddel történt!Sürgős időpont.

No comment.
Hová sikerült holnapra az időpont?Amerikai útra?Vérnyomásával nincs probléma?Légyszi írj majd,mi volt!
Remélem Etelén hamar "átmegy"ez a sírós időszak.Kitartást Neked,biztos nem könnyű most.
Adri!
Nagyon aranyosak a fiúk!
Leírom,amit a herpeszről találtam egy könyvben,épp ma kerestem meg,mikor eszembe jutottatok:
"Sok kisgyerek és felnőtt hordozza szervezetében a herpes simplex vírust.Többnyire nem okoz tüneteket,bár ettől még továbbadható,és ez ellen semmit sem tehetünk.
Ha a gyermek ellenállóképessége bármilyen okból,akár egy nátha miatt csökken,a vírus támadásba lendül.Az első roham alkalmával általában a gyerek szájában jelennek meg a fájdalmas fekélyek,magas láz,rossz közérzet kíséretében.Máskor az ajkak és az orrlyukak körül keletkeznek kellemetlen sebek.Ezek először piros foltokként,később hólyagokként jelentkeznek,majd kisebbednek és nedvet eresztenek.Ezután a seben egy kérges pörk alakul ki,amely általában berepedezik.
-Tennivalók:
Ez a fajta herpesz nagyon könnyen elfertőződik.Az orvos krémet írhat fel,amely megakadályozza,hogy a seb befertőződjön és berepedezzen.A seb általában egy hét alatt múlik el.Ha akár a gyereken,akár a felnőttön rendszeresen jelentkeznek ilyenfajta sebek,az orvos felírhat olyan krémet,amely az első jelek(pirosság,viszketés)után leállítja a sebképződést.
Ana!
Takonyság.

Elmúlhatna már,tudom milyen rossz,nekünk is nemrég múlt el.
Az öltöztetéstől egyenesen feláll a hajam!!!Én is akarom azt a tavaszt gyorsan!!!
Edit!
Te manóidnak is jobbulást!
Azt hittem,hogy azért ennyire anyás mindkét fiam,mert csak engem látnak,nagymamák is kilőve ugye.De látom,hogy Neked Anyukád a közelben van és mégis...csak kibírjuk valahogy.Az a gáz,hogy így a nagyobbra alig marad időm,emiatt lelkifurkám van és egyre pocsékabb a kedvem.Ok,a tornáról lemondok,de mi van,ha pl. szülőire kell mennem?
Lépek.
Puszi.
Kata