ditke! gratula a sétához! nekem is nagy sikerélmény volt anno, amikor babakocsi nélkül mentünk egészen a játszótérig. kb. 20 perc séta az ő tempójukban. nálam az jött be, hogy végig dumáltam (még most is egyfolytában) az utcán. mindent megnéztünk, mindent kommentáltam. a kezemet pedig nem volt lehetőségük elengedni. egyszerűen tilos volt. nem sok mindent tudok betartatni velük, de ezzel sose volt gondom. aztán a játszón az okozott gondot, hogy hogyan induljunk vissza. korábban ugye, csak bedugtam oket a babakocsiba, aztán akkor mentünk, amikor én akartam. volt némi vita kezdetben, hogy akkor most vége a játéknak és haza kell menni. de vita azóta is van, meg mese séta közben, és kézfogás is
most újabb feladat elé nézünk. egy babakocsi beékelésével megtartani őket a járdán
majd fogják a kocsit a kezem helyett. cat!
jól hangzik, hogy majdnem kétévesen mennek csak bölcsibe. én nem bántam meg egyáltalán, hogy voltak bölcsisek. csak jobb bölcsit kellett volna választani. biztosan nehéz időszak lesz, több betegséggel, mint amennyi most van, de menni fog! van egyébként valami osztrák immunerősítő, a barátnőm dokija mindkét gyereknek felírta, (csak ausztriában váltható ki) amit bölcsi vagy ovi előtt kell beszedni és utána 1 hétig nem lehet közösségbe menni. nekik bejött. érdekel, vagy hallottál már te is róla?
már a 36-dik héten járok egyébként. volt egy-két húzósabb nap, amikor betegen itthon voltak a skacok és én is belázasodtam, na akkor azt hittem, hogy megszülök. de utána apa nagoyn ügyesen átvette az ikreket és tudtam 2 napot pihenni, így visszajött a régi energiaszintem. a szoba, a lakás már majdnem teljesen kész a kicsi fogadására. a pocakom asszem lejjebb ment, vagy jóslófájásaim voltak a hét elején, mindenesetre kezdek azért elnehezülni.
ma is szép idő van!
marcsi

Aztán 13 hónaposan jött ki mindegyiknek az első foga. Azóta megvan mind a 20, gyönyörű fogsoruk van. 

Kicsit kínos volt...