El is hiszem, hogy büszke vagy, az is lehetsz!!!!!!!! Nagyon ügyes Olivér!!!!!! Puszi Neki!!!!!!!!!

Erről jut eszembe, hogy Ti milyen szűkítőt vettetek és hol? Mert a milyenk tökre mozog a rötyin!
Györesz
2006.04.19 12:44
Tényleg röhej, hogy miknek tudunk örülni
Ki gondolta volna ezt cirka 2 éve???
Tetszik ez a hasonlat
Néha az én fejemben is megfordul Marcim viselkedése kapcsán.
Szaltózás elég ijesztően hangzott, de szerencse, hogy nem lett Vele semmi baj! Elem
Zabálnivalóak ezek a kölkecek, ahogy jár a kis agyuk
Akkor majd bebizonyosodik (legalábbis nagyon remélem, hogy nem lesz szégyenlős), hogy tényleg Marika figyel-e a pocakban
2006.04.19 14:13
2006.04.20 13:10
Másik parám, hogy az oltás és a vírus jól megzavarta az immunrendszerét és a tejes dolgokkal szemben reagál így. A héten már nem megyünk dokinénihez, de az egri utunk előtt - ha nem változik semmi - megmutatjuk neki.
2006.04.20 13:46
Másik parám, hogy az oltás és a vírus jól megzavarta az immunrendszerét és a tejes dolgokkal szemben reagál így. A héten már nem megyünk dokinénihez, de az egri utunk előtt - ha nem változik semmi - megmutatjuk neki.
2006.04.20 14:01
Játék nem szokott ilyenkor lenni,esetleg valami apróság,inkább édesség és sok-sok tojás.
Alig vártam,hogy beforduljak végre Anyuék udvarára épségben.
Azt hiszem,néhány zsák levegőt hozhattunk volna onnan.
(Legalább megismeritek a sokat emlegetett húgomat is.)

)és Raul:
:
2006.04.20 14:58

Ne ijesztgess bennünket! Létezik, hogy a mézre alergiás vagy és így reagálsz??
Szénanátha
Homeós szereket próbálgatod? Marcikát meg kellene mutatni egy igazi gyerek-bőrgyógyásznak, úgy tudom az ekcémát is jól tudják már kezelni! Az ultrahanghoz megy a drukk!!! Holnapra jó bulizást

Neked pedig sok puszi, büszke anyuci 
Igazi huncut kopé ez a kismanus
Ez az árvíz iszonyú, borzasztó tragédia és nem a Margit-szigetre gondolok....Nekem is élnek rokonaim a Tiszához közel és mindig összeszorul a szívem, amikor híradót nézek
csak lenne már vége!! 
Lányok jól vannak? és te??
Szerintem élvezni fogja a bölcsit is! Hogy alszotok mostanság? Te hogy vagy? 
Jaj, remélem, hogy csak egy nátha lesz, mert már nagyon unom!! Pedig még szopizik is! Egész télen semmi baja nem volt, most meg..! 2006.04.20 18:44
Nagyon hasonlítotok egymásra a testvéreiddel
Szüleid is nagyon helyesek, szimpatikusak! A nagypapis kép Patrikkal nagyon aranyos, ahogy összebújnak
Külön meg kell dicsérnem a hajadat, nagyon klassz!!!
De tesztelek még!
Többet sajnos nem nagyon tudok tenni.
Biztos jó lesz
Jól megijesztettél, azt hittem, gipszben fekszel otthon. vigyázz magadra, ne erőltesd magad, már amennyire Rolcsi megengedi! Jobbulást!!!
Rolcsinak is küldöm a gyógypuszikat, és drukkolok, hogy egy kósza, rövidke náthával megússzátok!!!
Most mindjárt Gábort is elvarázsolom vele
2006.04.20 21:33
Még tavaly voltam allergológusnál,mert a homeós bogyók nem voltak rám olyan hatással,mint kellett volna.Kaptam belélegzőport és orrsprayt-rövid használat után jobban voltam.Azért felszerelkeztem Ventolin spray-vel is,ha jönne újabb asztmás roham.Ezek helyileg hatnak,terhesség,szoptatás alatt is lehet használni őket.
Remélem teszel majd képet!
Lehet,hogy hülyeség,de megfordult már a fejemben,hogy ha történne velem valami,míg a gyerekek alszanak és Ruszlán dolgozik...Hamarosan megtanítom Raulnak,hogy vészhelyzet esetén mi a teendő,persze úgy,hogy ne ijedjen meg.

Nagyot nevettem az "elem"-en!
2006.04.21 11:17

2006.04.21 13:07

2006.04.21 13:22
Bocsi, de nagyon jó lett a hajad
Drukkolok!
A pár elkészült képet légyszi küldd át, köszi.
A fehér gatyó is tök jó
A felsőkben is csini vagyok
Egyszóval nagyon szépen köszönöm őket
Örök hálám üldözni fog, vigyázz!
Remélem Olid is aludt hazáig és sikerült becsempészni az ágyikójába.
Nálunk, ha süt a nap, kész nyár van!!! 2006.04.21 15:08
2006.04.21 20:01
Ez is mozog a klotyón, jóval kissebb mint a nagy ülőke nyílása. Úgyhogy majd veszek másmilyet, mert egyre többet fogjuk használni. Délután is odament és mondta, hogy pi, levetkőztettem és belepisilt.
Három foga is jön egyszerre. Minden éjszaka átkerül hozzám. Õ a fejemre szokott ráfeküdni
Sajtkukac effektus nálunk is befigyel.
Norbi két énje

Remélem pöttymentesek maradtok! Képzeld Melinda csinált olyan sonkás-hagymás tortát, és isteni volt. Én is ki fogom próbálni!!! Köszi

Örülök, hogy jók lettek a rucik. A farmert én is az utolsó hónapban vettem csak. Na de most legalább meg van a feladat: bele kell hízni
A barna gatyó tényleg szuper! Megéri a pénzét
ALvásról ne is beszéljünk.
AZ ágyába még aludt 10 percet.
Ez a nagypapa dolog érdekes. Olivér is a nagyapjáért van oda a legjobban. Bár ők sokat találkoznak. Patrik alvókája? Egy adag bódító levegőt küldhetnél hozzánk is
2006.04.21 20:38

2006.04.21 22:36
Bedagadt az egész kézfeje.Nagyanyáink praktikái azért egy idő múlva segítettek,de levert a víz,mi van,ha allergiás a méregre. 
Lehet,hogy most már utcára is kimegyek majd.
Fiúk nagyon aranyosak és vagányak!

Patrik le szokott fejelni.
2006.04.22 20:50
De most megbeszéltük, hogy sűrűbben fogunk találkozni. Csak valaki mindig beteg volt. Évihez is készülünk már hetek óta, de valamelyik krapek állandóan lebetegszik.
Na mindegy. Ennyi erővel a fejünkre is eshet egy tégla
) A tök sima uton taknyolt egyet. Előre esett és lehorzsolta a kis állát meg a szája felett. Szerencsére nem nagyon. De hallani kellett volna azt a hanghatást!!! Zengett a Balaton part
Ilyenkor mindig olyan hülyén érzem magam. Mindig arra gondolok, hogy az emberek azt mondják magukban, hogy milyen hülye anya ez, nem figyel a gyerekére........ Aztán tényleg
Vívó álarcban kéne motoroztatni őket

2006.04.23 10:12

2006.04.23 21:15
Én akkor is rendesen betojtam, amikor nálunk állt fejre Oli a motorral, de szerencsére megúszta. Nehogy azt hidd, hogy csak Te gondolsz ilyen hülyeségeket
Én is agyalok, hogy ki mit gondol, ha Marci elkezd ordítani, toporzékolni
Tudom, hogy semmi közük hozzá, de akkor is...
Vasalás
De látszik, hogy mennyire fárasztó munka is ez
Olyan nagy lány már Õ is! Hány centi?
A taliban én is benne vagyok!
Én is élvezem ám!
Majd biztos jövő hétvégén kapunk telefonokat, amikor nem leszünk itthon...
Puszi Nektek!
Eddig nem volt lehetősége homokozni, mert itt az érdi játszótereken nem futottunk össze homokozóval. Nagyon élvezte, az összes homokot magára borította, vagy a homokozón kívülre
Emellett egrecíroztatta a kutyákat. Hallani kéne, hogy pöröl velük
2006.04.24 09:56
Hihetetlen, hogy a leg képtelenebb helyeken is el tudnak aludni
Olivér tegnap elment Viktorral bicajozni, és az apja sejhajára dőlve beszunyált
A májusi őrületre sok erőt kívánok!
A homokozó Marciról is tehetnél fel képet! Olika is háncsót szórt az apjával

Miután leápoltam, halálra röhögtük magunkat.
Megbeszéltük, hogy a nevetés gyógyít, úgyhogy ha rossz kedvem van, akkor elmegyünk egyet biciklizni
2006.04.24 10:41

2006.04.24 11:38

És még hány ilyen lesz! Én már beszereztem mindenféle elsősegélyes cuccot, mert gondolom nyáron mindennapos lesz a lehorzsolt térd, könyök!
Annyira nevettem, még a könnyem is kifolyt!

2006.04.24 19:08
2006.04.24 20:02
2006.04.24 21:26
De holnap nem kíméllek!!! Kárpótlásul jön homokozós és locsolós kép
Van itthon anyagunk róla, de még nem volt lelkierőm belenézni, most lehet, hogy megteszem. A "támogatás" röhejes és felháborító...
Bizony mindjárt itt van péntek!
2006.04.24 22:16
Szuper a homokozó!!
Raul vasárnap lázas volt,azóta semmi,de azért itthon tartom. 2006.04.25 12:08
2006.04.25 20:17
2006.04.25 21:34
A gatyó márkája Beco Baby. Igaz, hogy azt írják, hogy nem kell alá pelus, de a mérete (a miénk L-es, 12-18 hónapos babóknak) megengedné, hogy adjunk Marcira.
2006.04.25 22:10
Nem értem,orra nem folyik,nem lázas,nem köhög.Viszont hasmenése van.

Felült és elfelejtett tekerni?

2006.04.26 21:36
ÁÁÁÁÁÁÁ
Ruszlán milyen kitörő örömmel vezeti a lovat
Patrik nagyon hasonlít rád.
Mennyiért vettétek a gatyót?? Ma voltam a Brendonban és ott 5 ezer volt!! De az baromi sok. Teljesen kiakadtam az árakon. Kis poló 4 ezer, szandál 12 ezer. Ezek teljesen el vannak szállva.
Egyre kellett kint lenni. Elötte még összeszedtük a fazont akivel utazott. Kitettem őket a repülőtéren, jöttem haza. Már az utcánkban voltam amikor hív a kedves férjem, hogy a kollégája a hátsó ülésen hagyta a papírjait, ugyan vigyem már vissza!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Õk már becsekkoltak (bocsánat de nem tom, hogy írják inglisűl
), kijönni nem tudnak. Ott ácsorogtam mint egy hülyegyerek és vártam, hogy valaki vigye már el a szatyromat
Mondtam a Viktornak, hogy sokba fog ez neki kerülni. Beígért egy csomó hátmasszázst cserébe
2006.04.27 11:38
2006.04.27 13:55
2006.04.27 21:08
2006.04.27 21:53
Ruszlán
Végül beigazolódott a védőnéni diagnózisa? Érdekes, én nem is gondoltam, hogy még ilyenkor is elkaphatják ezt a nyavaját, én mindig kiscsecsemő korban aggódtam, aztán tessék.
Legközelebb szólj rá, hogy az eszét nehogy a csomagtartóban hagyja
Jövő héten, ahogy hazajövünk Egerből, megyünk a dokinénihez. Annyira rossz lenne, ha tényleg a tejtermékek okoznák. Mit lehet ilyenkor adni Neki, ha arra lett most allergiás, vagy az oltás ilyen jellegű hatása (mert szerintem az zavarta meg a szervezetét) elmúlik majd?
Majd beszámolok.
) dícséretét
2006.04.28 07:45
SZorítok, hogy én lehessek a keresztanya.
Se bodyt se mást. Régen volt benne egy Kenguru Gold, már az is megszűnt. Nagyon összevisszaság van, olyan mintha még nem lenne berendezve a bolt
Viszont babakocsikban jó leárazások vannak. (szerintem a kifutó modellekre) De gondolom ez nem nagyon érint téged. Ezt leszámítva forintra ugyanazok az árak vannak mint a Brendonba. De bocsánat, az egyik játék akciós volt. 100 forinttal olcsóbb volt

) Azóta azt hajtogatja, hogy Jóócsi
(Rolcsi)
2006.04.28 08:35

2006.04.28 14:16
Ennyiben már iszonyatosan hasonlít Marcikára
A doki mondta, hogy az arca előtt vannak a kezei és a lábai (!) is. Aztán nagy nehezen megmutatta a pofiját, de sokat nem láttunk belőle
Mindegy, majd idekinn.
A doki 150%-ra állítja, hogy kisfiú lesz
Gábor egészen elszontyolodott, mert Õ a legutóbbi uh után teljes bizonyossággal hitt a lánykában. Én teljesen elégedett vagyok így is, mert makkegészséges
Bár a vesetágulatot, amit anno Marcinál is kiszúrta, de 99%-ban kinövik és kisfiúknál magzati korban nagyon gyakori.
Tisztára hasonlít saját magára
2006.04.28 18:07
De nézzük a jó oldalát. Nem kell sok babaruhát venned. Bár Marci téli volt...... Ha megszületik esetleg reklamálj és cseréld vissza

Örülök, hogy láttad Olivért, már akkor golyó feje volt.
Remélem, hogy hamar túl lesztek rajta. Én beoltatom Olivért. Tudom, hogy erről is nagyon megoszlanak a vélemények de én úgy vagyok vele ha oltás mellett mégis elkapja akkor csak egy-két pötty lesz rajta és tart kb. két napig. Mindenkinek jobb lesz. Fel a fejjel csajszi!!! HÁzzal mi újság?
Martin és Vivi is annyira helyes, jólelkű gyerekek. Öröm volt látni őket. Majd teszek fel képeket, csak nincs itthon az átjátszó kábel.

A kezem a katasztrófa. Foltos a karom és a lábam is
Mire megjön Viktor remélem lekopik a tigris dizájn
2006.04.28 19:40
Amúgy én magammal is így vagyok, hogy szeretnék egyszer egy kislányt, de valahogy úgy érzem, hogy ha mégegyszer kisbabám lesz, akkor az is fiú lesz! Nem tudom miért van ez, de mintha olyan fiús anyukának érezném magamat!

2006.04.28 20:39

A sztárfotók jók, de sajna én nem nagyon tudom kivenni mit ábrázol, egyedül az utolsón, de az nagyon szuper
Remélem most már nem lesz semmi gond az utazással! Gábor munkahelye
Sajnos ez az igazi kizsákmányoló kapitalizmus
Ilyenkor örülök duplán, hogy itthon vagyok és senki nem parancsol, legfeljebb egy akaratos 17 hónapos
Még a szájukon belül és az alsó/bugyi alatt is volt kiütés
Bár azt hallottam, hogy minél kissebb a manó, annál könnyebben viseli! Nem csodálom, hogy megvisel a bezártság (vigasztaljon, hogy egyébként is pocsék idő lesz
)! Feltétlenül olvasd el Boginak a Pöttyös Pannit, az én Vivim imádta!
Kitartás!!!!
. Biztos hiányzott neki a megszokott levegőzés is, te pedig egy biztos pont vagy neki, akire mindig lehet számítani és persze mászni is
! Remélem kialussza a nagyfiad a nyűgit!!

Apán is látszik, milyen büszke rájuk
! Raulnak tetszett a suli? Remélem te is jól vagy!
,
), illetve egy van, ami szintén vacak lett, de Oli olyan édes rajta!!! 
Nagyon jó, hogy itt voltatok, tényleg jól megvoltak a gyerkőcök és persze mi is
Martin még este is hiányolta Olit!
Rolcsi pedig csak úgy teper a motorral és mutat ki a feljáróra, hogy ott mentetek el!

:

2006.04.28 21:23
2006.04.28 21:49
De Györgyi nagyon jól látta, hogy az utolsó képen a két lábikója (szerintem kapásból 23-assal kezdünk Nála
) és a keze is ott van a feje mellett. Így el is hiszem, hogy sokat mocorog (persze véletlenül sem az uh alatt), mivel elég kényelmetlen lehet így Neki
De így gyönyörű
Pedig épp gondolkodtam én is barnítókrémen, hát most lehet, hogy inkább kihagyom...
Rolcsi pedig nagyon édes a locsolókannája mögött, kis megszeppentke
Aranyosak a Srácok együtt a képen
Olika kezébe láthatóan belenőttek a kocsik
Jól esett az érdeklődés
Nem is tudom, melyik jobb...
Én azért nem merem idehívni a társaságot, mert nálunk vagy a kocsmában kiabálnak, vagy füstölnek, vagy szomszéd csiszatolja egy hétig a kerítését, esetleg a másik szomszéd a derítője tartalmát engedi ki a saját ablaka alá
Folytassam?
Szerintem nem kérdés, miért is akarunk minél előbb elköltözni.
2006.04.28 21:56
Köszönjük a gratulációt
Nem tudom, emlékszel-e, Marcival milyen nehezen ment az evészet régen. Erre most le akarja enni a fejünket, egy falatot sem lehet előtte "bűntetlenül" lenyelni: Neki is kell vagy visítás van
Lehet, hogy Nálatok is ez lesz nemsokára! Miknek lehet örülni?
2006.04.29 07:53
Vagyis nem is volt az eszembe..... Komolyan mondom sokszor el kell azon is gondolkoznom, hogy milyen nap is van. Nekem ez azért is furcsa mert a könyvelés miatt állandóan határidők között éltem.....
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint