Jucu,
nem untatsz minket, ha begőzölsz, nyugodtan írd csak meg, legalább kiadod magadból. Néha én is azt teszem.... remélem én sem untatok senkit.
Örülnék, ha a "körítés" megváltozna..... jó lenne igazán boldognak lenni!
Jó ötlet, hogy a nyuszi vidékre jött, így nincs komplikáció. Emlékszem, én mindig kaptam élő nyuszit az 53 nm-es lakásba, és volt probléma rendesen az elpaterolással, majd megszakadt a szívem, hogy meg kellett válnom tőle és Anyuméknak sem volt könnyű új gazdit keresni.
Szerintem nagyon fontos téma a "férj megváltozás", én is úgy veszem észre a családok 80 %-ban ez zajlik. Persze mindenkinél más formában. Fontos hogy téma legyen, meg kell osztanunk egymással, hátha segíthetünk a másikon.
Évi,
ezért köszönöm neked a mailed!!!!
Remélem mindenkinek jól telt a húsvét, írjátok meg mi volt!
Gabika ma megkapta a 4 hós oltást + azt az önkormányzat által támogatottat. Most vizesruházom neki, nehogy baj legyen.
6400g és 66 cm, hosszú mint a vonatfütty, dokinéni nagyon meg van velünk elégedve!
Mától kaphat püréket is, répa-krumplival kell kezdenünk, aztán meglátjuk. Úgyhogy mindjárt megyek és csinálom is neki. A gyümilevezést úgy kell csinálni mint eddig.
És kapott új tápit, kifejezetten bukós abáknak valót, hátha attól jobb lesz.
És képzeljétek, fogytam kb 3 kg-t!!!! Azért kb, mert gyorsan mértem magam ruhában, de látszik nagyon, kényelmesebbek lettek a gatyáim és pólók is jobban állnak vmivel. Most kicsit jobb!!!!!
Jó lenne, újra csinosnak lenni....
Hát ennyi röviden.
Csilla,
neked küldök mailt, amint lesz időm, és
Évi
neked is válaszolok!
Puszika