Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

eredeti nyaralási tervünk dugába dõlt, ezért az utolsó pillanatban kell vmit szerveznünk, ehhez kérném a segitségeteket.
Szóval aug 5-e után 1 hétre kiadó balatoni nyaralót/házat keresnénk 2 család (4 gyerek, 4 felnõtt) részére min. 3 szobával, parttól nem messze lehetõleg déli oldalon, megfizethetõ áron, esetleg apartmanházat üdülõben.
Aki tud ilyenrõl, akárcsak hirbõl az jelentkezzen nálam SOS.
Köszi: Zorkanya
Tel: 06-20-4930862
SOSOSOSOS!!!!
ZA
 


[url=http://balaton.lap.hu/" TARGET="_top]http://balaton.lap.hu/[/url]
[url=http://utazas.lap.hu/" TARGET="_top]http://utazas.lap.hu/[/url]


Siófok
[url=http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/dezsenyi&page=/hu/tariff_hu.htm" TARGET="_top]http://x3.hu/freeweb/frameset.x3?user=/dezsenyi&page=/hu/tariff_hu.htm[/url]

[url=http://www.balatontravel.hu/" TARGET="_top]http://www.balatontravel.hu/[/url]

[url=http://www.csopaktourist.hu/index.html" TARGET="_top]http://www.csopaktourist.hu/index.html[/url]

[url=http://www.travelport.hu/" TARGET="_top]http://www.travelport.hu/[/url]

[url=http://www.szallaskereso.hu/webapp/fewo/MapSearchHnd" TARGET="_top]http://www.szallaskereso.hu/webapp/fewo/MapSearchHnd[/url]

szállásadatbázis
[url=http://www.compalmanach.hu/" TARGET="_top]http://www.compalmanach.hu/[/url]

[url=http://www.extra.hu/ftur/" TARGET="_top]http://www.extra.hu/ftur/[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Itt tavaly Somodi Ildiék kínálták a nyaralójukat a Tiszatónál, (legelsõ beírás).

[url=http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/282/102.html?1026778328" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/282/102.html?1026778328[/url]

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 

 
 

Családi hétvége a soproni Lövér Szállóban!
(2003 márc. 21-23)

3 éjszaka !!, félpanzió!!! svédasztalos reggeli, uszoda, szauna, jacuzzi, fitness terem, egybenyíló vagy egymás melletti szobák.
programok: arcfestés, origami, mini disco, kincskeresés, mini casino, boccia, giga Játékpark, felnõtteknek íjászat, kártyaklub, petanque.
családi séta a belvárosban idegenvezetõvel, látogatás a Liszt Ferenc szalonban, ahol a gyerekeket forró csoki, felnõtteket forró tea várja,
vasárnap Habakuk bábszínház

Részvételi ár 2 felnõtt és 2 gyerek részsére, a teljes programmal és fépanzióval: 49800 Ft +ifa(idegenforgadó, 300 Ft/nap)

A Lövér szálló egyedülállóan a Lõverekben található, minden szobához terasz tartozik, amely minden esetben az erdõre nyílik, túrázási lehetõség, a reggelit nemcsak az ebédlõben, hanem a hatalmas teraszon (gyönyörû kilátással az erdõre) is el lehet költeni szép idõ esetén, és Sopron csodaszép.

Ajánlani tudom mindenkinek, mi ott voltunk nászuton és most kaptuk ezt a programajánlót a szállodától. Csodálatos. Ha valaki Sopronba megy a Lövérekben érdemes megszállnia, annyival klaszabb az erdõben lévõ szálloda mint az üdülõtelepiek!!! és ezen az áron +programok szerintem nagyon klassz.

Ágota

a címek:
06-99/513-840 513-841, 513-851
fax: 99/312-551
email: lover.reservation@danubiusgroup.com

Bio-Sport Hotel Lövér
Ágota
 


Sziasztok!

Az idei nyárra ajánlok nyaralási lehetőséget a Horvát tengerpartra lakókocsikban.
Akit érdekel nézzen be ide:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9258
Üdvözlettel:Dóri
 
 


Szisztok!

Megint itt a nyár és szeretném, ha ez a topic feléledne. Babával, kisgyermekkel nem könnyű olyan nyaralóhelyet találni ami bababarát és ráadásul olcsó is. Ajánljunk egymásnak városokat, szállásokat. Én egy gyönyörű kisvárost szeretnék nektek ajánlani Szegedtől 20 km-re: Mórahalom a neve. A strandján a babáknak és kisgyerekeknek gyereknapközi van, zárt pancsolóval gyerekszobával némi térítés ellenében . A nagyobb gyerkőcöknek pedig csúszda van szabadtéren. A szülők meg nyugodtan használhatják a gyógyvízes thermál élménymedencéket, vagy a hidegvízes úszó medencét.
A legjobb hétköznap menni, mert akkor kevesebben vannak.
Egy szállást is ajánlanék: Füzes vendégház. Csendes környezetben a fürdőtől kb 500 méterre különálló épületben babaággyal, homokozóval, hintával van felszerelve. A konyha teljesen felszerelt van mikró, gáztűzhely is. És a lényeg a gyerekeknek 4 éves korig ingyenes, 10 éves korig 50% a kedvezmény. A felnőttek 2.200 + ifa/fő áron szállhatnak meg.
A telefon: 30/635-38-05

Jó nyaralást mindenkinek és Ti is ajánljatok az ország többi részéről!

Babus
Vendég
 


Sziasztok! Idén nyitottuk vendégházunkat Debrecenben. Augusztusban van még egy szabad hét aug. 7.-13.-ig, ha valakit érdekel, nagyon kedvezményesen jöhet!
Honlapunk: www.boglarkavendeghaz.lapunk.hu Ne az ott lévő árakat nézzétek, erre az időszakra az ár megegyezés szerint!

 


Szia!

Ajánlom figyelmedbe, ha szeretsz utazni és szereted az extrém kedvezményeket!

Turisztikai - információs portáljainkon keresztül több száz szálláshely között válogathatsz, illetve exclusive üdülési csomagokat vásárolhatsz extrém olcsón!

Dióhéjban a vállalkozásról:
A www.szallasszerviz.hu portál belföldi szálláshelyekről és kapcsolódó szolgáltatásokról ad információkat a hazai utazni vágyó közönségnek.
A www.familytravel.hu portál kiemelten a családoknak szóló, gyermekbarát szálláshelyeket és a kapcsolódó szolgáltatásokat katalogizálja és teszi elérhetővé a családok számára.
A www.aukciosutak.hu portál üdülési ajánlatokat, programcsomagokat kínál eladásra licit formájában, illetve direkt ajánlatokon keresztül.

Amennyiben szeretnéd igénybevenni az extrém, esetenként 40-50 %-os kedvezményeket, kérlek kattints az alábbi linkre és igényelj Travel Action Klubkártyát most díjmentesen!
www.szallasszerviz.hu/oldal.php?megnyit=1004

Élj a portálok nyújtotta lehetőségekkel!

KépKép
 
 


Sziasztok!

Mi évek óta kiadjuk Édesapám bababarát nyaralóját Badacsonyörsön nagy sikerrel. Smile
Idén is kiadó! 8+1 fő a befogadó képessége. van minden ami egy-két kisgyermekes család kényelmes nyaralásához kell.
Ezek a hetek SZABADOK még:

Június 4-11
Június 11-18
Június 18-25
Június 25- Július 02.
Július 16- 23
Július 30- Augusztus 6
Augusztus 6-13
Augusztus 20-27

A június első három hetét lehet bontani is, de minimum 4 fizetett éjszakára lehet kivenni.

Van új weboldalunk is:
http://www.babaparadicsom.hu/
Április végétől új képek is lesznek.
Ha valakit érdekel kérdezzen a weboldalon található e-mail címen az aktuális szabad helyek miatt. Smile
További szép napot mindenkinek!

Vikics Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
További képek a weboldalon.

KépKép
 
 


Sziasztok!

Mi is kiadjuk közvetlen vízparti nyaralónkat, Zamárdiban!

Első és leglényegesebb tudnivaló, hogy a ház közvetlenül a Balaton partján található. Nem kell felcuccolva baktatni a strandig, csak kinyitod a kertkaput és már csobbanhatsz is! A víz az elején sekély, így kicsi gyerekekkel is bátran bemehetünk. Az 600 m2-es kertből nézve élvezhetjük a gyönyörű Balaton színeit, hangulatát, élővilágát. Jó időben sütögetésre csábít a grillező és kerti tűzrakó hely, ahol a szalonnasütéstől a jó kis bográcsosig mindent érdemes kipróbálni – természetesen az eszközök ezekhez rendelkezésre állnak a kerti kis házban. Elsősorban nagy társaságoknak javasoljuk, mivel a ház hatalmas és ugye sok jó ember...

Ha még nem győztük meg teljesen, jöjjön a lényeg: A ház 14o m2-es, két bejáratát, két hatalmas terasz “őrzi”. Az alsó szinten belépve egy nagy étkező/nappali rész tárul elénk. Innen nyílik a főzőfülke, mely teljesen felszerelt, így a főzni szerető háziasszonyok minden szükséges kelléket megtalálnak pl. egy jó balatoni harcsapaprikás elkészítéséhez.

Az alsó szinten továbbhaladva található egy kis fürdőszoba, (wc-vel, káddal) egy folyosó, egy félszoba és egy nagyszoba. A nappaliból kanyarodjunk most fel az emeletre: itt, a galérián egy 12 m2-es játszószoba kapott helyet, arra az esetre, ha épp szeretnénk elbújni a tűző nap elől – vagy esetleg az eső tart minket a házban. Így hát a “mitcsináljakagyerekkelanégyfalközött” kérdést is megoldottuk. A játszó rész telis-teli játékokkal: mesekönyvek, társasok, rajzeszközök, autók, babák stb.

Az emeleten 4 félszoba és 1 erkélyes szoba található egy fürdőszobával (zuhanyzós, wc-s). A fönti szobákon szúnyogháló és redőny is található. Az erkélyről nézve pedig gyönyörű a balatoni naplemente. Fönt 3 szoba franciaágyas és 2-ben pedig 2db egyszemélyes ágy található.

Ha esetleg felmerül az a kérdés, hogy elutazzunk-e pici babával? A válasz természetesen: Igen, bátran! Nem kell hozzá a fél lakást összepakolni, mert nálunk minden rendelkezésre áll, ami egy kis hercegnek vagy hercegnőnek szükséges: – rácsos kiságy, pelenkázó, babakád, cumisüvegmelegítő, babakocsi (egy ami vízszintesig dönthető, tehát újszülött kortól használható és egy esernyőkocsi) bili, ill. a nagyobbaknak wc-szűkítő, a konyhában turmixgép, botturmix, babapoharak, – evőeszközök, – tányérok…

Részletek, fotók itt: www.balatonweekend.com
vagy facebook: https://www.facebook.com/pages/Zamárdi/197423106950858
almadig
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok!

Találtam egy tök jó cikket, hogy merre menjünk gyerkőccel kirándulni Pest, Győr, Pécs, Füred környékén. 
Remélem nem csak nekem lesz hasznos! ^^ 

https://www.danubiushotels.com/hu/magaz ... yerekekkel

Ildi


Mi a kicsi gyerekekkel a Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok szállodába mentünk nyaralni. Egész kicsi korukban voltunk. Nagyon jól érezte magát mindenki. Az étteremben baba etetőszékek is voltak. A strandjuk is remek volt és nagyon kedves volt mindenki.

Mióta kicsit nagyobbak lettek, már másik hoteleket is kipróbáltunk Keszthelyen. A strandot nagyon szeretik meg az almás szállodát. Amikor meg nem nyaralunk, akkor moziba szoktunk járni. Nemrég találtunk egy új filmes oldalt, ahol a legújabb gyerekfilmek előzeteseit mindig kirakják: https://filmparade.hu/filmelozetesek
Mivel mi is szeretjük a filmeket és olvasgatni is szeretünk filmhíreket ezért ez az oldal az egyik kedvencünk lett.

Játszóházba is szeretünk járni. Abban meg az elevenpark a kedvenc. Az újpestit jobban szeretjük. Nagyobb a hely és az étkezési lehetőség is jobb.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Programok, ajánlatok

Jegyzetfüzet: