Új privát üzeneted érkezett!

No és szerintetek az miért van, hogy a 39. héten (amikor mindenki szörnyûlködött, hogy mekkora pocim van, a 36. héten a szülésznõ is azt hitte, hogy ikrek), a nem terhes pácienseknek miért nem jutott eszükbe, hogy elõre engedjenek a rendelõbe, sõt volt aki még elém is pofátlankodott. (Ráadás akkorr is k. meleg volt)

Norci
Norci
 


Norci

Ez egyszerü pofátlanság, semmi több. Forr a vérem amikor látok egy pocakost a buszon toporogni, mellette pedig2-3 kamasz azon vigyorog hogy milyen "kövér".Általában ilyenkor odamegyek, és szépszóval megkérem öket, hogy adják már át a helyüket.Mint általában az ilyen koru fiatalok, ha többen vannak, azonnal erösnek érzik magukat, és visszaugatnak, hogy én meg minek ugatok bele. Na ilyenkor van az, hogy a szószólot azonnal levágom a buszról.
Nahh szóval az emberek nem tulajdonitanak nagy dolgokat annak, hogy egy pocakosnak elsöbbsége van mindenben. Álltalában erre mindenki azt mondja, hogy " én is egész nap dolgozom " vagyis PARASZTOK !!!!
Nekem ez a véleményem
Kellemes babavárást mindenkinek ! Sziasztok

Hoember (34+5)
hoember
 


Sziasztok!

Ehhez csak annyit, hogy én találkoztam már olyan visszaszólással, hogy nem õ csinálta a gyereket, minek legyen rá tekintettel Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 

 
 

Hello Sorstársak!

S78 vagyok, a párom pedig Miszike. Az "új lakónk" pedig majd születéséig a Kicsimisz nevet fogja viselni. 9. hetes a pici, de már virgonckodik / legalábbis a tegnapi ultrahangon hiperaktív volt /. Miszike pedig átlagban is nyafi, de most egyenesen nyafianégyzeten. Semmi baj, hisz ilyennek szeretem. Sõt! És egyre jobban beleszeretek ! Szóval eddig OK. Csak az a baj, hogy szívesen átvenném tõle a gyomorfacsarósdit egy idõre, hogy tudjon néha pihenni is, de hát ez nem lehetséges. Így hát figyelek, és próbálom éreztetni vele, hogy vele vagyok. Ahogy majd a kórházban is. Szóval így dióhéjban ennyi. Majd még leszek.
Üdv ALL !

S78 (9)
S78
 


Sziasztok!

Olyan jo olvasni benneteket, kar, hogy az en parom nem tud magayrul Kép pedig biztos lenne mit hozzaszolnia.
Nyafogasrol csak annyit, hogy tegnap amikor a jatekboltban zenedobozt nezegettunk az elado a pocakomra nez majd rank, ugye nem sok van mar hatra. Erre a parom, remelem nem Kép talan a babat konnyebb lesz elviselni, mint engem Kép
Pedig nem molesztalom en annyit Kép

Edina (30.)
 
 


Velem sajnos egy csomo baj van otthon, alig lehet elviselni Kép estefele mar olyan nagyon faradt es nyugos vagyok... plane ebben a melegben. ha nem lenne legkondi a munkahelyemen, tuti betegallomanyba mennek Kép

kamilla (13+6)
kamilla
 


Ki mondta, hogy csak otthon? Kép


Na, egy szót se a nyafogásról! Anno, amikor kismama voltam (hjajj, régi szép idõk.Kép), és ki mertem nyitni a számat, hogy fájogat a pocakom, az én drága uram közölte velem, hogy nem igaz, alig lettem terhes és máris panaszkodok.Kép Pedig télleg nem voltam nyafis, végigdolgoztam a 9 hónapot az utolsó napig, de azért ebbe is bele lehetett kötni. Bezzeg az én akkori kispapám egy szimpla influenzába is bele tud kõkeményen halni. Na, jó, nem hal bele, de napokig agonizál erõteljesen, hogy jaj, de rosszul van, meg õ biztos lázas, nézzem meg a homlokát, (ami amúgy annyira hideg, hogy majd lefagy tõle a kezem), és amikor megmérjük a "lázát" két különbözõ hõmérõvel, és mindkettõ 36,7-et mutat, közli, hogy mindkettõ elromlott.Kép És, hogy õt belülrõl emészti a láz és a kór.

Szóval, kismamák, tessék csak nyafizni, kispapák, ti meg a legközelebbi influnál gondoljatok csak erre.Kép Mert ahogy én azt tapasztaltam, ebbe a betegségbe minden hímnemû embertársam meg akar murdálni.

Puszka:

Dia
Dia
 


Üdv Midenkinek!

Dia, azért az influenza nem a világ vége! Nekem ha úgy nézzük elég ellenálló a szervezetem a fertõzéses betegségekkel szemben, kivéve az influenzát. Viszont mivel szinte mindig elkapom, már reflexbõl tudom mit és hogy kell csinálni ha jön. Persze nekem is voltak ezzel kapcsolatban húzós eseteim pld anno kamaszkoromban mikor a max beszedhetõ lázlehúzóadag, és egy kiadós hidegvizes fürdõ után sem ment le a lázam, anyám behozott a mélyhûtõbõl egy kõvéfagyott húsdarabot, és azt rakta a lábamhoz. Hatott is. Ja, de fél percenként hozzá fagyott a lábam... Na akkor én is nyafiztam kissé... Kép De egyébként én nem az egészségügyi "itt fáj-ott fáj" nyafira gondoltam, mikor a kedvesem más állapotát kezdtem ecsetelni, hanem a semmisemjóígyahogyvan típusú nyafira. az elõbbi érthetõ, és természetes. Az utóbbi egy része is, de nem lehet mindent megmagyarázni. Az, hogy egyszerre az egész világ rossz lett, az eléggé kiborító tud lenni. Sokszor már azt hiszem, én sem vagyok már jó a kedvesemnek. Az viszont már a "gázos" kategória. Summa-summárum, abban egyetértek, hogy a nyafi kell, fõleg ha indokolt / sõt még azt is ki merem jelenteni, hogy mi férfiak egyes nõket pont emiatt kedvelünk /, de van egy "egészségügyi határ, ami már káros mind a nyafogóra, mind a környezetére. Szerencsére ott még nem tartunk... " A nyafiszennyezés még az egészségügyi határon belül van ! "

No de nem akartam én ennyire "pszichológiai boncolgatásokba" bocsátkozni, hanem csak beugrani, és közölni, hogy TYUHAJ DE JÓL ÉRZEM MAGAM !!! APA LESZEK !!! Jó tudom, ez nektek nem újdonság, de nekem az. És veszettül örülök neki. No meg annak is, hogy ti is hasonló cipõen jártok. És ez nekem ok arra, hogy örüljek veletek / ha megengeditek / Kép <- az itt látható módon ! Na látjátok nagy örömömben még aludni is elfelejtek, pedig holnap még munkanap... csak most úgy rámjött az örömködhetnék... Még jó hogy van ez a fórum... Szóval hajrá Kismamesz&Kispapesz SC. !!! Akkor megyek is.
Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát, Kismamáknak kellemes gömbölyödést, Kispapáknak sok türelmet, és szeretetet a kedvesünk / mostmár -eink / felé !!!

S78(9 /és ahogy a katonaságban mondták: /...meg egy kicsiii")
S78
 


Sziasztok Papeszokk!
Tatacsi vagyok, és késõn érkeztem, mert még kb. 6 hétig vagyok kispapa, aztán nyenyi, apuka.
Valami bíztatót írjatok nekem a fehérvári kórházról - ha tudtok. Hogy nem is olyan rémes, vagy ilyesmi.
Minden jót, Tatacsi.
 
 


Sziasztok.
Rég jártam erre, hisz senki nem akart irni ebbe a topicba. Csak a kismamákkal beszélgettem. Örömmel látom, hogy ha lessan is, de beindult a topic KépLassan leteszem a kispapai állást, és igazi apa leszek.
A nyafogásról csak annyit, hogy e 9 hónap alatt egyáltalán nem nyafiztunk, sem a kedvesem, sem én. Bár ha azt nyfizásnak lehet nevezni, hogy állandóan arra gondoltam, hogy ha vége a terhességnek, akkor visszakapom azt a nõt, aki mielõtt terhes lett 55 kiló volt :D :D
Kedvesem erre mindig azt mondja, hogy " azthiszem nem csak miattam vagyok most ilyen " én ezt nem tudom, és nem is akarom megcáfolni. Most kezdem csak felfogni, hogy ketten egy uj életnek vagyunk az elinditói, ami ugye nagyon jó érzés Kép
Lassan én már nem irok e topicba, hisz meglesz a fiunk, de nagyon szeretném, ha folytatodna, és nem csak egy elfeledett topic lenne mint már jónehány. Mindentõl függetlenül még visszajárok, hisz én már keresztülmenten egy 9 hónapos meneten, s ha valakinek kérdése lenne én nagyon szivesen válaszolok.
Mindenkinek nagyon kellemes babavárást kivánok, és viseljék olyan könnyen e 9 hónapot, mint mi.

Hóember 36+2
Hóember
 


Ma a frászt hozta ránk a beépített emberünk. Kamilla elkezdett egy kicsit vérezni, úgyhogy berohantunk a kórházba. Ott azonnal csináltak egy UH-t, ahol minden rendben volt, de kamillát bent tartják néhány napig, hogy megfigyeljék. Az UH szerint a méhlepénye kicsit lent van, közel a méhszájhoz, de az orvos szerint, ahogy nõ a baba, feljebb kerül majd a méhlepény a rendes helyére.
A vérzés délutánra teljesen elmúlt és egyébként is barnás volt, nem élénkpiros, tehát nem friss vér jött.
Most itthon ülök egyedül és hiába tudom, hogy minden rendben van, nem tudok elaludni Kép


Kamilláné!

Csak remélni tudom, hogy már megnyugodtatok és tényleg minden rendben! Kérlek add át jókivánságaimat Kamillának!!!
Szeritem a Friss kismamák nevében is teheted, hiszen ha tudnák (és ha rajtam múlik akkor megtudjákKép) akkor õk is nagyon szoritanának érte!
Jobbulást és kitartást! Minden rendben kell hogy legyen!!! És rendbenis van!Kép

üdvözlet
sasha

Kép
 
 


sasha, köszi a bíztató szavakat, persze, hogy minden rendben van, eltekintve a méhszáj közelében tapadó méhlepénytõl, ami viszont minden orvos szerint a helyére fog kerülni. Szóval, tudjuk, hogy minden rendben van, de attól még rossz itthon egyedül Kép


Kedves Hóember, Tatacsi és többi kispapa! Kép

Nekem nagyon tetszik a topicotok, remélem (s javasolnám is), hogy akkor is tovább viszitek majd, ha már megszületnek a babák. Kép
Továbbra is sok egészséget és örömöt kívánok a babáknak, kismamáknak és nektek is!!!

Zita
zit
 
 


Úgy tûnik, a kispapák nem annyira beszédesek, de ez alapvetõen normális.
 
 


Hát Tatacsi!

Ha az én kispapámat veszem alapul, akkor megértemKép Meló után kinek lenne kedve (hacsak nem melóhelyrõl) még cseverészni isKép Mikor lehet játszani, enni, pihizni, esetleg a kismamával foglalkozniKép


sasha

Kép
 
 


Kedves sasha,
még talán a sorrend is stimmel - sajnos: meló, játék, eszi, pihi, esetleg poci simi és sztori hallgatás, habár az én kismamám is mindent megtesz eme rend idõnkénti részleges felborításáért.
És szívesen mondom, munkába nincs ahhoz fogható fontosságú esemény, hogy a gombócka (Laura) most így bukfencezett és onnan rugaszkodott el.
üdv:tatacsi pihi
 
 


Sziasztok sanyarú sorsúak Kép

Nálatok is az esték a legrosszabbak? Reggel az én kismamim teljesen jól van, napközben elvan, este meg fáj a hasa, fáj a melle, fáj saját maga saját magának. Nálatok is így van ez?


Szevasztok Sorstársak!

Mi is ide jutottunk, hogy babát gyártunk. Kép Nem tud köztetek valaki infoval szolgálni az NT határértékrõl? Több helyen olvastam róla, van ahol 3 van ahol max 4mm-t írnak. Asszonynak a 12.heti ultrahang kereken 3. Most akkor ez jó vagy határ, vagy mi van? Kép

SzaboZE


Mi az az NT?

kamilla
kamilla
 


SzabóZE

Üdv. köreinkben. Végre még egy kispapa aki hajlandó megosztani gondolatait velünk. Az az igazság, hogy az NT-t én csak rendszeren ismerem, foggalmam sincs hogy mit szeretnél, de ha gondolod utána nézhetek.
Amúgy most szóltam a kismamimnak, hogy nézze meg az uh-s papírjainkat, neki a 12. heti uh-n nem volt mérhetõ az NT. Utána pedig nem nézték már.

Hóember (37+2)
Hóember
 


Tudodki!

Hóember rávilágitott egy dologra! Nekem nem volt 12. heti UH, de azon elvileg a nyaki redõt mérik. Nagyon sokaknak nem mérhetõ, talán mert olyan kicsi(?). Szerintem az érték jó! De errõl adoki mit mond?
Igy hogy NT nem volt ismerõs a dolog, de a "nem volt mérhetõ" mondattöredékrõl beugrottKép

sasha a lüke kismamaKép

Kép
 
 


Sziasztok!
Örömmel tudatjuk Veletek, hogy a tavalyi nagysikerü
összejövetelünk példáján felbuzdulva idén is megrendezzük a Babanetes Találkozót!
Helyszín: Tizenkét Karátos Általános Iskola parkja, 1021, Bp. Hárshegyi u. 3
Az idõpont: 2002. július 27., szombat, reggel 9 órától este 6 óráig
További részletek:[url=http://www.babanet.hu/talalkozo2002.php" TARGET="_top]http://www.babanet.hu/talalkozo2002.php[/url]
Minden babanetest szeretettel várunk!
Sziasztok,
Kiss Andrej(apa)
apa
 


Sziasztok!

Az NT a tarkóredõ mérete és a 12. UH-n mérik! Doki semmit nem mondott (az ultrahangos), majd a védõnõ talán....

SzaboZE


Becsatlakozom a topic-ba, bár én sem vagyok egyáltalán sanyarú sorsú.
Az NT-rõl semmit sem tudok, legfeljebb a Windows NT-rõl, de hát az egy másik topic :-).
Hóember, lassan 40 leszel :-).
Hayimpapa (17.)

Hayim Apuka
 


Sziasztok!!!
Névtelen
 


Télleg Kép Lassan 40 leszek ! Huha, akkor most én szülni megyek? :D :D

Hóember 37+6
Hoember
 


Sziasztok! A védõnõ se tudott semmit mondani NT értékrõl! Azt mondta, hogy nem rég óta mérik ezt az értéket és nincs táblázata se róla.

SzaboZE


Szia Kispapa!

A védõnõknél semmin se lepõdj meg. Ritkaság a jól informált, szakmailag tuti védõnéni. Nagy mázli kell, hogy kifogjatok egyet. Szerintem egyszerûbb, ha felhívod az UH-sokat a kórházban, és rákérdezel tõlük. Amúgy pedig, hidd el, ha gond lenne bármelyik értékkel, már mondták volna. Szóval, ha nem szóltak semmit, nem javasoltak újabb vizsgálatot, nem kértek orvosi konziliumot, ne aggódjatok.

Puszi és kellemes gömbölyödést a kismamának:

Dia
Dia
 


Hoember! Kép

Latom mar egy fel napja apuka vagy Kép
gratula mindharmotoknak Kép

kamilla (16+1)
kamilla
 


Kamilla

Köszönöm a gratulációt. Kispapákok, ne tudjátok meg, milyen érzés volt !!!!!!!!!!!!
Képzeljétek, nem tudok aludni, ahogy becsukom a szemem, azonnal a szülés képei jönnek elõ, és elfog az az izgalom, ami akkor volt a szülõszobában.Ugyhogy egyenlõre nem tudok aludni, olyan a szemem, hogy ha valaki meglát azonnal azt kérdi, megvertek?
Most nem irom le, hogy mi volt, hisz kedvesem ( Forti ) ugyis megteszi.
Majd még jövök, irok, meg minden !
Sziasztok
Hóember ( apuka )
Hoember
 


Hóember!

Hatalmas gratula!!! KépKépKépKép

Ugye milyen csodálatos érzés???? Kép

Puszi Fortinak és a kis trónörökösnek!!!


Kata, Boci és Dórika (aki 8 hetes és 3 napos)

KépKép


KépKép
 
 


Hóember vagy inkább Hóapuka?

Hatalmas GRATULA! azért mesélhetnél legalább a saját szemszögedbõl pár dolgot.Kép

Sok boldogságot!

Puszi az egész CSALÁDNAK:

Dia
Dia
 


Hóember, de igenis tudjuk meg!!!!

Mesélj Kép)))))))))


Ma megrúgta a kezem, elõször Kép)))))))))

kamilláné (16+3)


Kedves Hóember!

Nagyon sok boldogságot nektek és nagyon sok gratu!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Zita
zit
 
 


Hóember, gratula!

Ha már nem piros a szemed, akkor irhatnál pár sort! Kép

SzaboZE


Szaboze!
A friss kismamis topicban irta le hoember, hogy latta a szulest Kép nekem az a resz tetszett a legjobban, mikor le akarta dobni a dokit a 3. emeletrol, ha nem adja be az epiduralis fajdalom csillapitot Fortinak Kép

kamilla (16+4)
kamilla
 


Hóember: gratula :-))) Pár nap után azért majd aludjál egy picikét :-).

Hayim Apuka
 


T. Hóember!

Nekem a nejem orvos. Õt is érték már hasonló atrocitások, ami engem nagyon felbosszantott annak idején. Õ körorvos és egy fiatalember azért akarta kidobni az abalkon mert volt képe meggyógyítani a 82 éves nagypapát, aki miatt már alig férnek a panelban. Egy intelligens ember akkor sem így reagálja le a dolgokat ha szül a felesége és ideges. Hogy ez egyeseknek még tetszik is az külön szégyellnivaló. Én nem szoktam ide járni csak a feleségem mondta, hogy már a Babaneten is divatos ez a stílus. Ha majd válaszolnál én úgysem olvasom el, de a nejem révén meg fogom kapni. Nem számítok semmi jóra, nyugodtan engedd el magad!


Gábor

ui. A nejem és többek szerint indokolatlan 4 ujjnyi méhszájnál epidurális érzéstelenítést alkalmazni. Ezt 6 év betegtologatásból nem lehet megtanulni.
Gábor
 


T. Gabor!

Szavaidbol kiderul, bar nejed orvos, de ha idos bacsit gyogyitott meg, az egyreszt elismeresre meltato, masreszt arra engedtet kovetkeztetni, hogy nem szulesz-nogyogyasz szakorvos. Ez esetben bar szerinted "csak egy apolo" szerint ha szukseges a fajdalom csillapitas, akkor ebben a kerdesben o a kompetensebb nyilatkozni szemben nejeddel, ki valoszinuleg utoljara a SOTE-n hallott a szuleszetrol, ill. egy-ket alkalommal megengedtek neki, hogy vegignezzen egy szulest. Hidd el, attol, hogy dr xy, attol meg nem ert az orvostudomany minden agahoz...
ja, es egy "intelligens ember" nem rendel ala egy apolot az orvosnak, plane, ha korzeti es nem korhazban dolgozo.

kamilla (16+5)
kamilla
 


Sziasztok!

Hát nem jó. A Szent István UH-ján megállapított NT érték bizony felsõ határérték felett van egy picit. A doki 2,7-2,8-at mondott felsõnek.... Szóval kerüljétek el a Lázár dr urat, mert kötelessége lett volna felhívni a figyelmünket az eltérésre, így megspórólhattunk volna egy hetet az új uh-al, amire beutalt az orvosunk.... Azt mondta, hogy az uh-n megállapított baba életkor is valszeg rossz, mert idõsebbnek saccolja (ahogy ezt mi is gondoltuk)....

SzaboZE Kép


SzaboZE!

Mikor lesz a kovetkezo UH? Ha nem szolt a doki nem azaz oka, hogy meg belefer a mert ertek az ertektartomanyba, foleg ha a baba eletkora is idosebb? tuti biztos, hogy ha igazan baj lenne szolna...
Majd ird meg a kontroll eredmenyet!

kamilla (16+5)
kamilla
 


T. GÁbor!

Valaki neked nem tetsz?t írt, nem kell az egész babanetre általánosítani. Gondolom Hóember sem ilyen durván mondta az orvosnak. És abban sincs semmi kivetnivaló, ha valakinek tetszik az, hogy egy férfi "harcol" azért, hogy minél kevesebb legyen az általa szeretet n? szenvedése a szülésnél.
Aki pedig olyan szakmát választott, ahol nap mint nap emberekkel foglalkozik, annak pedig tudomásul kell venni, hogy sajnos néha elküldik melegebb éghajlatra, még a segít? szándék miatt is.

(Engem is küldtek már el, eleinte kiakasztott, aztán hozzáedz?dtem).

Norci
Norci
 


Kamilla: Csütörtökön megyünk UH-ra, de egy tapasztalt dokihoz. Az orvosunk mindenképpen controllt kér. Csóválta a fejét, szerintem az UH-osnak kutya kötelesség lett volna, mivel õ állapította meg, hogy a magzat 12 hetes és 0 napos. Mi tudjuk, hogy idõsebb, de az UH-os ezt vetette papírra. Szóval õ nem tudhatta, hogy idõsebb is lehet a magzat és akkor talán jó az érték. A mi véleményünk alapján 14 hetes is elmúlt, így nem tudom mennyire lesz értékelhetõ az új NT...

SzaboZE


Kispapa: mindenesetre szorítunk Nektek, hogy minden rendben legyen. Egyébként valószínûleg így is lesz. Csak mi kispapák összevissza aggódjuk magunkat minden miatt. De tényleg remélem, hogy minden rendben van Nálatok.

Hayim Apuka
 


T. Hóember!

Nekem a nejem orvos. &Otilde;t is érték már hasonló atrocitások, ami engem nagyon felbosszantott annak idején. &Otilde; körorvos és egy fiatalember azért akarta kidobni az abalkon mert volt képe meggyógyítani a 82 éves nagypapát, aki miatt már alig férnek a panelban. Egy intelligens ember akkor sem így reagálja le a dolgokat ha szül a felesége és ideges. Hogy ez egyeseknek még tetszik is az külön szégyellnivaló. Én nem szoktam ide járni csak a feleségem mondta, hogy már a Babaneten is divatos ez a stílus. Ha majd válaszolnál én úgysem olvasom el, de a nejem révén meg fogom kapni. Nem számítok semmi jóra, nyugodtan engedd el magad!

Tisztelt Gábór.
Nemkivánok vitába bonyólodni, egy olyan dologról, ahól én voltam ott, én láttam, éreztem, hogy mi is volt.
Tartom magam annyira embernek, hogy ne igy neten keresztül, ugassak le valaki olyat, akit nem ismerek. Tudja kedves Gábór, én egy olyan tipus vagyok, aki tüzön vizen át kiáll a kedvese mellet, s ha kell, bizony még " ilyeneket is mondd". Az vesse rám az elsõ követ, aki ha szereti a kedvesét, legalább ugy mint én, nem igy tett volna a helyemben.
Ha a történetem leirása sérti az ön lkelkét, beállitottságát, akkor elnézést kérek öntõl.
Maradok tisztelettel Hóember

Ui: Csak érdekesség képp, megjegyzem, ön az egyettlen aki a fejemre olvasott emiatt. Nem értem, a többi itt jelenlévõ kismama, kispapa, miért nem tett igy? Talán mert átérezték a helyzetem?
Hóember
 


Kedves Hóember és Forti!

Elõször is szívbõl gratulálok a kisfiatokhoz, és sok boldogságot kívánok Nektek! Kép

másodszor: ne hagyd, hogy Gábor és körorvos neje elrontsa ezeket a csodálatos pillanatokat!Kép

nem tudom,hogy jön ide a neje problémája, vajon melyik kutyát érdekelheti itt a babaneten??

a kioktató stílusát és lenézõ modorát elég primitívnek találom.

nem szoktam vitatkozni, de vérlázító ez a pofátlanság!

puszi Nektek:

Sheila

ja, és szerintem sem baj, ha nem jó szenvedni látni a kedvesedet!!
Sheila
 


A szüléselõkészitõn, a kórházban nekünk azt mondták, hogy csak bizonyos kedvezõ helyzetben lehet érzéstelenitõt adni. Tehát 1 és 4 ujjnyi méhszáj esetén nem. Az 1 ujjnyinál mert még korai, 4 ujjnyinál meg már késõ, mert akkor meg fenn áll a rizikó, hogy nem tudja kellõen tolni, mivel nem érzi rendesen. Sajnos nem találtam meg a szüléstörténeteteket, kedves Hóember, ha van kedved másold be légyszives a szüléstörténetek topikba. Nyilván te voltál ott, te láttad, de azt hiszem a fájdalom ebben az egyetlen esetben nem felesleges. Mivel nem olvastam, nem tudom, hogy milyen hosszú volt a szülés. Kérlek ne vedd bántásnak, csak azt gondolom inkább lehetett az, hogy nem indokolta meg a doki, hogy miért nem akar érzéstelemitõt adni. Igy te azt gondolhattad, hogy nemtörõdömségbõl.

Bubu
Névtelen
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: