Sziasztok!
Először is Sophie nagy nagy gratula!!!!!! És drukkolok, hogy minden rendben legyen!!!! +++++++++++
Másodszor én előző félévben tanultam a Radiokémiai Tanszéken természetes és mesterséges sugárzások c. tantárgyat, aminek utólag is örülök, mert megtudtam, hogy mennyi hülyeséget dumál a média az embereknek a sugárzásokról

, és annyira beleszerettem a radokémiába, hogy most is vettem fel ott tantárgyat, csak labort nem, mert a törpe miatt nem lehet, (igaz, előző félévben volt laborom, még az a szerencse, hogy pont azelőtt vége lett, mielőtt kismama lettem.) Most pl. atomenergetikát tanulok, ennek keretén belül a Paksi Atomerőműről is sok minden tudok már

, ha esetleg valakit érdekelne.
Szeretném eloszlatni a mikrós kétségeket, csak előbb szépen megfogalmazom, hogyan is van ez, aztán hozzászólok
Amúgy voltunk tegnap kismamatornán, nagyon nagyon élveztem, csak a végén a relaxációnál, mikor már teljesen ellazultam, pici fiunk úgy döntött, hogy az anyukája most tud vele foglalkozni és nekiállt boxolni, én meg vigyorogtam. Utána volt légzésgyakorlat is apukákkal karonöltve, hogy a szülésnél tudjanak segíteni.
Ircsi most már én is a rossz időre fogom a rosszkedvem meg a hormonokra

, már múlandóban van. Utána voltunk szülésfelkészítőn, ahol megint voltak egy sejtbanktól,és én komolyan elkezdtem rajta gondolkodni, nem tudom, orvosilag mit mondassz rá Ircsi, de nagyon fontolgatjuk, azt is mindjárt leírom. Egy pszichológus néni tartott előadást, nagyon jó volt, utána mentünk jegyesoktatásra, ahol a pici fiunk megint úgy beindult, hogy a pulcsim kidudorodott mindenfelé, akkorát rugdosott, én meg csak vigyorogtam és szorongattam a Tomi kezét, szegénykém már éhes volt, csak nem volt időm, de hazajöttünk, bevacsiztam és meg is hálálta, mert éjszaka nem is ébredt fel.
Tomi megint a cégénél írja a szakdolgozatát, én itthon, már tényleg ráveszem magam valahogy a tanulásra... De előbb leírom a mikrósat és a sejtbankosat!