Új privát üzeneted érkezett!

Gyógyszeres kezelések, leszívások,és a nehéz két hét a tesztig, minden ami evvel kapcsolatos...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 


Szia Kagyló!
Engem nagyon érdekelne a dolog,most készülünk tavasszal a Kaáliba....
Vendég
 


Szia Vikimi
És mi lesz neked, lombik? Vagy inszemináció?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 

 
 

Sziasztok!
Kagyló, jó ötlet volt ez a topic, talán be is indul, mert sajnos vagyunk egy páran lombikosok.
Engem most az érdekelne legjobban, hogy éreztek-e valamit azok a lombikos anyukák, akiknek megtapadt a babó. Én most kaptam vissza fagyibabákat, még egy hét a vérvételig, de kb. ugyanazok a tüneteim, mint az első, sikertelen körbenKép, vagyis néha érezni vélek kis nyomogatásokat, szurkálásokat, ami nem tudom, hogy lehet-e jó jel. Ami most más: nagyon érzékeny cicitájon, szinte kellemetlen a hasonfekvés, de ez most biztos csak a Choragon szuritól van, ami múltkor nem volt.
Tud valaki okosat mondani erre?Kép
Hajrá LányokKép!
 
 


Sziasztok!

Én még nem tudom,hogy nekünk mi lesz,csak érdeklődésként is megyünk...1,5 év várakozás kicsit kikészít.A páromnál kimutattak tesztoszteronhiányt és ebből adódó kevesebb spermaszámot...nálam a hiszteroszkópia nem mutatott ki semmit,így ezekből gondolom,hogy talán inszemmel próbálkoznak majd.De én annyira nem tudok ezekről a dolgokról semmit.

Hajnesz!
Én nem tudom,de a barátnőmnél első tünet volt a mellfeszülés azt mondta olyan volt mintha szétrobbant volna.(igaz neki természetes úton elsőre sikerül,a "még nem is gondoltunk rá" jelszóval sikerült a baba) Nagyon remélem,hogy neked is hasoló okok miatt érzékenyebbek a melleid.
Vendég
 


Sziasztok!

Mennyi ismerős!

Hajnesz Kép nagyon szorítok a fagyibabákhoz.

Nálam most fut a 2. inszem. Remélem az utolsó is. Nagyon szorítok nektek! Viki Kép Hajnesz Kép a ma megint megjöttbe már nem csak asszisztált repros lányok vannak, hanem spontán próbálkozósok is, de szerintem oda is nyugodtan írhattok.

Pusz
Noémi
Vendég
 


Hajnesz.

Nekem a choragon szuritól éjjel 2 óra hosszátgörcsölt a méhem. A doki azt mondta, mindenkiből más-más tüneteket válthat ki. Az viszont lehet, hogy a szúrást a hasadban ezért érzed, vagyis ettől. Kép

Kép

Kép
 
 


VikimiKép
Hát jó lenne, ha hasonló okokat találnánk a végén, azért a szétrobbanástól még messze van a dologKép, mindenesetre jól esik a bíztatásod!!! Remélem, Ti is hamar egyenesbe juttok!
NoémiKép
Köszi neked is, én mindig olvaslak Titeket ott is, majd igyekszünk jó hírekkel újra bekapcsolódni! Megy a drukk az inszemhez!!!
PkagiKép
Lehet, erre nem is gondoltam. Ma nem éreztem szurkálást, eddig hatott volna a Choragon?...Visszaszívom, most szúrt egyet. Jaj nem is tudom, jó ez így???
 
 


Noémi!
Milyen okból kifolyólag végeznek inszemet?Nekem csak hiszteroszkópiát végeztek,de oké volt minden.Inszem előtt meg csináltatni a lapart is?
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Csak most merészkedtem fel erre az oldalra, mert tegnapig reszkettem, mint a nyárfalevél. 2 év sikertelen próbálkozás és 4 nődoki "elfogyasztása" után lombikos barátnőm sokszori unszolására jött a Kaáli.Bejött. Dr. Krizsa.Lekopogom.Tegnap tudtam meg, hogy elsőre összejött a lombiknak köszönhetően Pocaklakó.Tüneteimmel, tanácsaimmal hátha segítek Nektek (bár remélem, hogy Hajnesz is már boldog Kismama. Tehát a tüneteim a "hír" előtt: cicifájás, -duzzadás, néha érzékeny méh (pl. ha hasrafeküdtem vagy percekig ültem előrehajolva).Tanácsok beültetés utánra(én is kaptam őket): sok-sok szénsavmentes ásványvízet inni, sok-sok fehérje (napi 2 banánturmixot lenyomtam a 14 nap alatt), esténként max. 1 deci vörösbor elszopogatása (lombikos barátnőm javasolta, neki is sikerült elsőre, plusz dokim is rábólintott), mivel állítólag segíti a megtapadást (ma már persze nem ittam). Ja, és a beültetés másnapjától nem feküdtem (a mozgáshiány miatt ugyanis csökken a medence vérellátása, ami nem jó), de sokat pihentem, semmi stressz, nem dolgoztam, plusz napi 1-2x tettem egy kisebb sétát a környéken, a friss levegőn és sokat beszélgettem a Pocaklakókkal (2-en költöztek be, még nem tudni, 1 vagy 2 baba tapadt-e meg), szeretgettem őket.Ennyit tudtam tenni Értük. Nem tudom, végül mi segített. A Jóisten biztos. Remélem, tudtam segíteni. A legfontosabbat nem mondtam: nem szabad elveszteni a hitet. Vannak nagyon sok mindenen átment nők is, akik mégis kapaszkodnak még a hitükbe, hogy lesz babájuk. És lesz is.

üdv,
Dzsúd
 
 


Még valami fontos: beültetés után senki ne hajolgasson. Még a cipőmet is a férjem adta rám (tartsa meg jó szokását Kép). Ha mindenképp le akartam hajolni vmiért, akkor is csak berogyasztottam a térdem, ha úgy sem értem el, akkor feladtam, hiszen semmi sem olyan fontos, mint a Baba (vagy Babák).

Mindenkinek sok erőt, hitet, kitartást és sikert!
Dzsúd
 
 


Dzsúd
Gratulálok!!!
Neked voltak valamilyen tüneteid lombik után? Mikor teszteltél? Mert a cici fájás lehet a sok hormon miatt is amiket kaptál.Olyan tüneteim nekem is voltak az első lombiknál, hogy szurkált a méhem, de mégsem sikerült.Amiket tanácsoltál majd ki fogom próbálni a második után. Neked sima lombik volt vagy ICSI?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 


Szia Kagyló!
Köszi. De azért még nem merem elkiabálni.
Tüneteim a lombik után azok voltak, amiket fent is írtam, tehát: érzékeny cicik, néha érzékeny méh (ha hasra feküdtem vagy ha pár percig előre hajolva ültem). Tényleg lehet fájó mell a hormoninjekciók miatt. Én szerdán (ezen a héten) voltam vérvételen (13. nap), és hétfőig fájtak a melleim, kedden semmi (síkideg voltam), estére megint beindult. Tesztelni nem teszteltem korábban, mert annyiszor sírtam már teszt után - így próbáltam erős lenni, nem könnyű.Viszont a vérvétel másnapján igen, végre hadd lássak egy pozitív tesztet. Nem nagyon érdemes korábban tesztelni, mert a szurik miatt nem mutat valós képet a teszt. Barátnőm a 12. napig bírta, és akkor már neki jelzett rendesen a cucc. baromi nehéz kivárni a 13-14 napot,tény.A két hét alatt amúgy a fenti tüneteken kívül volt még puffadás, de ez a 11. napra elmúlt - az tutira a szuriktól volt.A méhem nem szúrt, hanem érzékeny volt, tehát nem fájt, hanem csak érzékeny volt, de az is csak néhanapján. A petefészkeim viszont pár napon át párszor kicsit begörcsöltek, meg volt nagyon halványrózsaszín pecsétke a bugyimon, de később rájöttem (és a dokim is megerősített), hogy akkortájt jött volna meg amúgy a menszeszem, ami aztán végül mégsem történt meg. Sima lombikon voltunk, őszintén szólva nem is tudom, mi az az ICSI. Mikor lesz Neked a következő beültetés? Hova jártok? Nagyon szorítok!!! És ha bármi kérdésed, félelmed van, vagy csak lelkisegély kell, írj! Dzsúd.
 
 


Kagyló,

szép lassan eszembe jutnak még dolgok. Sorolom: jártam én talpmasszőrhöz (a beültetés óta nem voltam, a 12. hét után mehetek csak, ha minden jól megy), aki még a következőket javasolta: már a leszívás előtt szokjak le a teáról, kávéról. Mondjuk én zöldteás vagyok, de azóta egy kortyot sem ittam, mert amennyire klassz sok mindenre, úgy korai szakaszban vetélést is okozhat. Amikor benáthásodtam picit, akkor is csak gyümiteát ittam (1x). A talpmasszőr még mondta, hogy lehetőleg kerüljem a hüvelyeseket (bab, borsó), a paradicsomot, paprikát, legalábbis ez utóbbiakat hámozzam meg, ha eszem. Ahhoz én lusta vagyok, így kibírtam és csak nagy ritkán csempésztem magamba parit, paprikát, amikor már nagyon csorgott a nyálam értük. Nem tudom, a talpmasszőrhöz járás segített-e, elvileg leszívás előtt segítette a petesejtek erősödését, beültetés előtt, meg engem erősített, meg méregtelenített egyet. Huhh. ennyi. szeva. Dzsúd
 
 


Dzsúd
A méregtelenítést mennyi ideig csináltad? Mert én sima Natúrland Salaktalanítő teát iszom, de csak reggel egy bögrével. Ha jól értelmezem, akkor nem szabad inni semilyen szénsavas italt sem. Csak szénsavmentest. Ha nem sikerül banánt turmixolnom akkor gondolom a joghurt, és a tejfől, kefir potólja a fehérje szükségleteket. Attól függetlenül, hogy te méregtelenítetted magadat, lehetet minden félét enni? ( meleg kajára gondolok.) Mert úgye akkor amiket felsoróltál hüvelyeseket, azokat ki tudom hagyni, de amúgy minden mehet? Az ICSI azt jelenti, hogy átszúrják a petesejtet és a spermiumot bele engedik így sikerül a megtermékenyülés. Mert vannak olyanok akiknél sajnos nem tudja átfúrni a sejt falát.Evvel meg segítik. Én Kaális vagyok, a második lombikom lesz. Az elsőnél valahogy fel sem fogtam, hogy mi is történt. És mint minden hónapban az inszeminációkkal együtt nem hittem benne, hogy sikerülni fog. De most nagyon remélem, hogyha mindet megszúrják majd végre babás leszek. Az elsőnél csak egy maradt meg azt helyezték vissza. Hogy miért kérdezek annyi mindent?! Mert szeretnék minnél többet megtenni azért, hogy sikerüljön a kisbaba. És mert ha többet helyeznek vissza akkor több esély is van a megtapadásra. Tudom vannak olyanok, hallottam is róla, hogy egyet kapot vissza és babás is lett, de én éreztem, hogy nálam ebből nem lesz semmi sem. Te hová jársz? Hány sejtesen kaptad őket vissza?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 


Örülök, hogy rátaláltam erre a topikra! Nagyon hasznos dolgokat olvastam itt. Külön köszönet ezért Dzsúd-nak.

Most kezdtem a második lombikot és a fent leírtakat mindet meg fogom fogadni. Hátha.
A banánturmixot hogy készítetted el?

Zsebi

Zsebi
Kép


Dzsúd!
Bocsánat, hogy ilyen figyelmetlen vagyok elfelejtettem mondani gratulálok a babódhoz, boldog babavárást kívánok!

Zsebi

Zsebi
Kép


Dzsúd!
Lenne még egy kérdésem ha nem baj. Hova jártál talpmaszőrhöz? És beültetés előtt mennyivel kezdet éd hányszor voltál.

Zsebi

Zsebi
Kép


Sziasztok,
szép sorban válaszolok a kérdéseitekre:

Kagyló,

Én külön nem méregtelenítettem, tehát nem ittam gyógyteákat, hanem jártam a talpmasszőrhöz és ő a talpam masszírozásával méregtelenített. Annyit még mondott a talpm., hogy ha iszom gyümiteát, akkor mondjuk csipkebogyóteát ne, mert a vízhajtó és az sem jó ilyenkor. Nem tudom, hogy a salaktalanító teád vízhajtó-e, nézd meg. Én úgy tudom, hogy egész terhesség alatt nem jó a szénsavas ital, de a beültetés után a dokim kifejezetten megkért, hogy igyak sok (mondjuk 2-3 l) szénsavmentes ásványvizet, meg fogyasszak sok fehérjét. Ő azért javasolta a banánturmixot, mert az ugye folyadék is, meg van benne sok fehérje a tej miatt, meg a banánban van folsav (ezt én olvastam hozzá), ami ilyenkor a kezdeti szakaszban nagyon kell a piciknek (minden beveszek még 1 db Elevit vitamint is). Emellett persze ettem jó sok sajtot, joghurtot, túrót (pl. körözött), a fülemen folyt már ki a fehérje Kép. A hüvelyeseket hagyd el, a pariból, paprikából egyél csak keveset, de azért minden mást egyél!!!Gyümik, tejtermékek, zöldségek (nagyon jó a brokkoli, karfiol, spenót), hús, olajos magvak(mandula pl., sok bennük a vas), szárított gyümölcsök, azokban is sok a vas. ÉS TÖBB HELYEN OLVASTAM, MEG A TALPMASSZŐRÖM IS MONDTA, HOGY NE EGYEK C-VITAMIN TABLETTÁT, MERT AZ GÁTOLJA A TEHERBEESÉST!!! TEHÁT A TABLETTÁT NE EGYEM CSAK, helyette sok citrusfélét (narancs, citrom, mandarin, kiwi), azokkal helyettesítsem a tablettát.
Köszi az ICSI magyarázatot, így már emlékszem, hogy olvastam róla anno a Kaális honlapon, csak már elfelejtettem, köszi.
Biztos vagyok abban, hogy most már sikerülni fog Neked, mert Te magad írtad, hogy eddig nem igazán hittél benne, de most már nagyon akarod - a hit a legfontosabb!És az már megvan Benned!!!
Tőlem 5 petesejtet szívtak le, 4 termékenyült meg és 2 volt annyira gyönyörű, hogy azokat ültették vissza. Úgy érzem, 1 baba maradt meg, de ez majd 29-én derül ki UH-on.A lényeg, hogy bent van. Most már ki nem engedem Kép.
És kérdezz nyugodtan. Én is kérdeztem.
Hajrá!
Kérdezted még: a Kaáliba járok, Dr. Krizsa Ferenc.Nagyon kedves, jófej, profi.

Zsebi,
Köszönöm nagyon a jókívánságodat!
Jó érzés, ha hasznos dolgokat írhattam le, és ezekkel segíthetek. Olvasd el, miket írtam most Kagylónak, hátha találsz még benne újdonságot.
Banánturmix: tej, banán összeturmixolva. ha nem volt elég érett a banán, tettem még bele kis mézet is. Fincsi Kép. De mellette egyél joghurtot, sajtot, stb., más tejtermékeket is.
Két talpmasszőrhöz jártam összesen(de az első pasi volt, a 2. pedig nő, és azért egy nőnél jobban megnyílik az ember, így nála maradtam). Én már 1 éve jártam (heti 1x), de ez nem jelent semmit. Mégis lombikra szorultam.. Van, aki 14 évig várt babára, elment hozzá és a 6. alkalom után spontán teherbeesett. Én meg nem. De lelkileg segített, meg talán fizikailag is, hogy erős petesejtjeim legyenek, nem tudom. Ha letelik a 12 hét, újra elkezdek majd járni, mert állítólag a babának is jót tesz.
Sok talpmasszőr van, van aki bioenergetikával is foglalkozik, sztem az szerencsésebb, abban jobban hiszek, csak végül itt ragadtam (lusta voltam újra váltani). Inkább bioenergetikásat javasolnék, de olyat személyesen nem ismerek.
Van itt akupunktúrás topic is, menj rá arra is.
Sok sikert kívánok Neked is!
Dzsúd
 
 


Kagyló, Zsebi,

Még pár dolog: amiktől a beültetés után a dokim eltiltott: forró fürdő/zuhany, szauna, szoli, bringázás, hegymászás Képstb.

pá,
Dzsúd
 
 


Dzsúd!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, sok hasznos dolgot találtam közte.
Én is a Kaáliba járok és a Krizsa dokihoz. Nekem is nagyon szimpatikus és remélem most már csak ez az egy és egyben utolsó lombikom lesz. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép


Sziasztok Kép

Kagyló Kép, jó kis topikot nyitottál Kép Remélem rájövünk a tutira és midenkinek sikerül Kép

Nekünk most lesz az első lombik (ICSI) Dévainál. Három napja kezdtük a stimut.
Eddigi egyetlen tapasztalatom, hogy tegnap óta képes vagyok bármikor elbőgni magam, akár ok nélkül is. Még jó, hogy most hosszú hétvége van, remélem valahogy megacélozom szerdáig a lelkem, mert munka közben sírva fakadni elég fura lenne Kép
Mi nagyon úgy érezzük, hogy sikerülni fog és meg is teszek érte mindent, ami tudok.
Most a stimu alatt nagyokat alszom, abbahagytam az éjszakázást, ami azt is jelenti, hogy kevesebbet is dolgozom. Próbálok napi nyolc óránál megállni Kép Meg persze nyomatom befelé a fehérjéket én is (kefír, joghurt, tej).
Dzsúd, a banánturmix szuper ötlet, azt nagyon szeretem Kép

Lányok, benneteket kiírt a háziorvosotok táppénzre a transzfer után? Nekem van egy olyan érzésem, ahogy az enyémet ismerem, hogy nem fog. Bár ez legyen a legnagyob baj Kép

Dzsúd Kép neked jó pocaknövesztést, a többieknekKép meg csak az, amit maganak is Kép

Pusza:
Wish

 
 


Wish
Én egy hónapig szedtem a fogamzásgátlot, ma kezdtem a prednisolont és a costylt estére meg megyek beadatni a menogont.
Nekem is vannak ilyen siró görcseim, hirtelen jön elő aztán el is múlik. Egyik percről a másikra. Álmos nem vagyok annyira, csak reggel jön rám mielőtt mennem kellene dolgozni.
Dzsúd
A forró fürdövel lesznek egy kis gondjaim, imádok meleg vízbe fürödni. De majd megpróbálok langyossal.
Zseboroszlán
Akkor mi ketten a második lombikra hajtunk, és ennek most sikerülnie kell... Elég sokszor hallottam már azt, hogy a második és a harmadik szókott a legtöbb esteben sikerülni. Hát nagyon remélem, hogy ez igaz is!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 


Wish!
Szerintem a ha nem ír ki a körzeti magától kérjél a lombikos dokidtól egy igazolást hogy javasoljon X hét pihenést és akkor már mivel szakorvos javasolta nem tud mit tenni ki kell hogy írjon.

Kagyló!
Remélem én is hogy az utolsó ez a lombik. Bár egy hete még annyira nem volt hozzá kedvem annyira ki voltam borulva lelkileg. De mostmár megmagyaráztam magamnak hogy ötből egynek sikerülnie kell és ha nem is most akkor is egyre közelebb leszek a végcélhoz.

Melegfürdő tényleg nem jó azt nekem is mondta Krizsa. A legjobb a tusolás, nekem még a kádban üldögélést sem javasolta. Akkor ellazulnak a méh izmai és nem vezet jóra.
Nekem is nehéz volt leszokni róla, főleg hogy akkor még nem volt központi fűtés (okt.) így keményen fáztam, de kibírtam.

Hajrá lányok előre az ikrekért!

Zsebi

Zsebi
Kép


Jaj az kimaradt, hogy a "nyuszis" kakaót is ajánlom mindenki figyelmébe van benne folsav és ugye azt is tejjel kell elkészíteni.
Minden este benyomok egy pohárral!

Zsebi

Zsebi
Kép


Sziasztok,

jól összejöttünk így vasárnap estére Kép

Kagyló,
jót mosolyogtam a forró fürdős függőségeden, ugyanis az én gyengém meg a forró zuhany, min. 20 perc, maximál áztatás Kép
DE GONDOLJ ARRA, HOGY A BABÁÉRT TESZED! Az első langyosabb fürdőt megsínylettem, sajnáltam magam, hogy hol itt az élvezet most már, de aztán rájöttem, hogy megfagyni azért nem kell a füriben, így beálltam egy kellemes hőfokra, meleg-langyocska és már hozzá is szoktam. Ki lehet bírni Kép

Zsebi,
Krizsa dokinál jó kezekben vagy!!!
Nagyon szorítok!!!

Wish,
A pocaknövesztésel igyekszem, Neked meg nagyon szorítok, meg Mindannyiotoknak!
Megkönnyebbültem, hogy a bőgéssel nem vagyok egyedül, mert elég gáznak tartottam az utóbbi időben, hogy egy Nivea testápoló reklámon rendszeresen elbőgöm magam Kép ezek szerint nem vagyok egyedül. A hormonszuriktól én is beálmosodtam. Ez csak tetőzödik, mióta Pocaklakó bent van. Készülj fel Kép

Javaslom, hogy leszívástól maradjatok otthon, vagy legalább a beültetéstől arra a 2 hétre. A háziorvosod nem ember, ha nem ír ki erre az időre - üzenem neki Kép

Csajok! Hajrá! Be positive!A Babák már a rajtnál állnak Kép

pá,
Dzsúd
 
 


Lányok,

aztán jelentkezni áám a jóhírrel Kép

D.
 
 


Zseboroszlán
Mióta olvastam a kromoszóma vizsgálatról azota állandóan ettől rettegek. Hallottatok már erről valamit? Nekem nem kell ilyenre menni, nem ajánlották még. Csak érdekelne.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 


Kagyló Kép
Hol adatod be a menogont, ügyeleten? Arra is kiváncsi vagyok, hogy hova fogják beadni, az volt a dobizán, hogy izomba vagy bőr alá és mi bőr alá adjuk, de kipirosodik utána a bőröm. Nem fáj egyáltalán meg semmi, de egy kb 5 forintosnyi területen piros lesz. Nálunk egyébként a párom játsza a nővérkét, és ő adja be reggelente a szurikat. 2 gonallal és egy menogonnal indítottunk, plusz egy closti, perdisolon, kálium-r és folsav. Majd szerdán megyek UH-ra, akkor kiderül kell-e igazítani valamit.
Viszont, ha Ti is most kezdtek, akkor nagyjából egyszerre izgulhatunk majd Kép

Lányok, a fürdést én is sajnálom. Imádok habfürdőben üldögélni és olvasgatni, vagy csak pihizni. De én is már lemondtam róla Kép.
A háziorvoshoz köszi a tippeket, majd meglátjuk, mindensetre határozott leszek, aztán kiderül. A főnököm azt mondta, ha nem írnak ki akkor is elenged soronkívüli szabira, és ha elfogyna a próbálkozások alatt, akkor kapok fizetésnélkülit. Mondtam Neki, hogy nem lesz rá szükség, mert már az első sikerülni fog Kép

Dzsúd Kép, vacsorára csináltam magamnak banánturmixot. Fincsi volt Kép
Holnap csinálok az ebédhez desszertnek gyümölcsös tejszinhabos túrót Kép Nyammmi Kép

 
 


Zsebi Kép
Ti mikor kezdtek? Szerintem is ez most sikerülni fog Nektek is (és mindenkinek) Kép Tavasz van, ilyenkor éled a természet. Szerintem ez a babákra is jó hatással van Kép

 
 


Wish,

gyümis, tejszínhabos, túrós...hmmmm...hogy készíted? Miket teszel még bele? Kép

Ha valaki annyira pozitív, mint Te, annak tutira sikerül!!! Csak így tovább Kép

Dzsúd
 
 


Sziasztok!
Dzsúd!
Gratula.

Zsebi!Wish!
helló!
Péntek óta tesztelek, az volt a 11.nap. két csíkosak.
2babókát kaptam vissza,
nekem az volt a furi a beültetés utáni 4-5. napon, h. elkezdett bizseregni a a cicim, de nem fájt, azt csak most kezdi.
én két napot feküdtem azóta dolgozok.

Csajok! sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Zozo,
Gratulálok nagyon!!! Kép

Azért ne dolgozd magad halálra!

üdv,
Dzsúd
 
 


Zozo!
Üdv. itt is.!!!!!!!

Wish!
Én vasárnap óta kapom a Suprefactot és kb. úgy gondolm hogy március végén ápr. elején lesz punkció. Nekem ez a 2. lombikom.

Én is nyomatom a túrót és az ilyen dolgokat.

Kagyló!
Kromoszóma vizsgálatot egy másik lány mondta hogy mind a kettőtöknek el kell menni vérvételre a sima nőgyogyója írt beutalót és ennyi. Én most ezzel már nem túráztatom magam ha nem sikerülne akkor belevágunk. Most annyi mindent másképp csináltunk mint az előzőnél, hogy valamit kell hagyni.

Zsebi

Zsebi
Kép


Sziasztok!

Örömmel látom hogy nyílt egy ilyen topic is!Kép
Én Zsu vagyok és a 3. lombikra készülünk, immáron long protokollal. A dokim a hős: Krizsa doki!Kép Imádom!
Nekem kicsit kusza tapasztalataim vannak a tünetekeről mert két lombikból 2 sikerült de sajna csak klinikai terhesség volt mindkettőKép. Ezért tüntekkel teli voltam csak nem tudom hogy baba miatt vagy a gyogyik miatt. Nekem duplájára nőttek a melleim(aztán amikor összeestek meg jól becsíkosodtak, ezért ajánlom mindenkinek hogy kenje alaposan a hormonszedés alatt), hasamon nem tudtam feküdni mert feszült a méhem, a csíkos tesztjeim napjától a gyomrom is égett, de rendesen!

A fehérjével kapcsolatban: túró+méz+vaniliás cukor+mazsola! Isteni! Olyan mint a bolti vaníliás krémtúró. Mondjuk mi házi túróból készítjük!
+Van izotóniás ital amit kifejezetten sportolóknak gyártanak, elég drága de teli van energiával meg fehérjével!

Április 1-én derül ki hogy összeférhetetlenek vagyunk -e a párommal! Tessék izgulni!Kép Olyan messze van még!

Menjen ki mindenki a teraszra, erkélyre, udvarra és süttesse meg az arcát a napocskával! Szupeeeer!

A lombik után a doki mindig ad egy javaslatot a háziorvos számára írásban amit fel tudsz mutatni. Én tuti otthon maradok! Nem ér annyit az egész meló! Inkább itthon nézegetem a virágokat a kertben amik most bújnak ki! Vagy kézimunkázom stb. Lelkileg jobban érzi magát az ember ha nyugi van körülötte és nem egy diliházba kell bejárnia nap mint nap!Kép


Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
 
 


Wish
Én az ügyeleten szóktam beadatni, álltalában oda mész, és mondjuk azt mondod legyen 21 órakor akkor mindig abban az időben adják be, és soron kivül. Mert úgye ennél fontos, hogy ne legyen azért nagy különbség az inekciók között. A menogont izomba adják be, fenék fölé. Csip és néha elöfordul, hogy fáj a lábam utána. Neked reggel adja be az inekciókat? Nekem este kell beadatni, multkor is így volt, és 23 órakor kaptam meg a repesztő szurit is, mert azt is időre kell.Az ügyeleten illik adni azért valamennyi pénzt, én valamikor egy 500, vagy 200 Ft hagyok ott.
Zseboroszlán
Akkor el mondom, hogy miért félek a kromoszoma vizsgálat miatt, mert ha nem jó az eredmény akkor csak donortól lehet babám, és abba az én uram nem egyezne bele...
Dzsúd
Engem is érdekelne ez a túros csoda, máris megennék egy egész tepsivelKép))

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
 
 


Bzsuska,

Isten hozott Kép

Mit jelent, hogy csak klinikai terhesség? A teszt kimutatta, de a vérvétel nem? Vagy mást jelent?

Krizsa dokinak lassan szobrot emelhetünk Kép
Nála sikerült a lombikom, ma kezdtük a 6. hetet, eddig minden OK, remélem, ez most már így is lesz.

Sok sikert Neked is!

UI: ha így folytatjuk Lányok, akkor ha mindenkinek sikerült a Baba, akkor nyithatunk egy recept topicot Kép

üdv,
Dzsúd
 
 


Zsu!
Látom te is idetaláltál. Üdv.

Kagyló!
Na jó engem sem dogna fel ha kiderülne, hogy összeférhetetlenek vagyunk, de ha ez így van akkor akár mennyit próbálkozunk akkor is csak az a vége. Én meg olyan emberke vagyok hogy tudni szeretném ha valami baj van. Ha pedig fennáll ez a baj, akkor sajnos össze kell ülnünk és megbeszélni hogyan tovább. (Két út lenne vagy külön vagy donorsperma.) Nem egy könnyű helyzet, de minden megtörténhet. Kép

Kaáliba jársz te is nem? Ott ingyen beadják a szurit. Bár az lehet, hogy vidéken laksz, vagy messze az Istenhegyi úttól.

Zsebi

Zsebi
Kép


Sziasztok!
Dzsúd!
Igyekszem nem halálra dolgozni magam, nagyon lassulok. Mikor tudod meg h. hány baba van?
Én szerdán megyek vérvételre, holnap csinálom a 6.tesztemet.

Zsu!
az mikor derült ki h. klinikai terhesség?
ettől most parázok rendesen.

szia Zsebi!
Hogy megy a szuri?
Délelőtt szoktál menni?
Vendég
 


Sziasztok!
Dzsúd Kép
Összetöröd a túrót. Összekevered a feldarabolt gyümölcsökkel, majd belekevered a felvert tejszínhabot.
Végül is nem csináltam még meg, de így legalább ma vettünk bele ananászt is Kép

Lányok, én ma beszéltem a dokimmal (Dévai), és azt mondta, hogy a TB nem engedi a lombikra a táppénzt, náluk alá is kell írni egy papírt, hogy nem fogok a lombik miatt táppénzt igénybe venni. Persze a pihenés javasolt, úgyhogy majd beszélek a háziorvosommal, hogy mit javasol. De végső esetben marad a szabi. Úgyis a baba a legfontosabb Kép Egy hét belefér, a második hétre meg megpróbálok szerezni valami otthon végezhető munkát. De igaziból az érdekel, hogy sikerülni fog! és hogy boldogok leszünk/vagyunk, a TB meg le van ejtve.

 
 


Jééé, elveszett a fele az üzenetemnek ! Kép
Na akkor mégegyszer begépelem.

Kagyló Kép
Igen nekünk reggel kell beadni 8 és 9 között. Mi fél kilencre időzitjük, és nagyon egyszerűen megy, általában meg sem érzem. Bár ma különösen sokat bénáztunk néhény kósza buborék miatt Kép, de aztán csak sikerült őket eliminálni a szuriból.
A repesztőt majd nekünk is este kell, éjfélkor.

Zozo!
Gratulálok Kép Olyan jó, hogy Neked és Dzsúdnak már sikerült Kép

Zsú Kép, Zsebi Kép
Remélem összeférhetőek vagytok a párotokkal. Szorítok Nektek Kép

 
 


Köszi Wish
tudod ki vagyok?
Vendég
 


Zozo!
MIndig 1/4 10 körül kapom a szurimat! Kép

Wish!
Nem megyek még összeférhetőségire, csak ha ne adj Isten ez a második nem sikerül. De remélem most mindenki szeretné, hogy babám legyen.
Amúgy én ezt nem értem mi az hogy a TB nem támogatja a betegácsit. Akkor pedig legyen kreatív a háziorvosod és írjon ki. Engem minden szó nélkül kiírt, szorított nekem annyira kedves volt mindenki. Kép Ne hagyd magad!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép


Köszönöm az üdvözlő szavakat!Kép

Dzsúd
A klinikai terhesség azt jelenti hogy 8 héten belül elhal a magzat, de nektek nem kell ilyenekre gondolni! Biztos erősen kapaszkodnak!Hallod Zozo ne parázz! Csupa pozitív gondolatok!!!!!KépKépKép

Ezt a TB-s ügyet én sem értem! Ez tök hülyeség!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
 
 


Zozo Kép
Naná, hogy tudom ki vagy, kedves "rokon" Kép

Zsebi Kép
Bocsi, figyelmetlen voltam Kép Viszont, akkor ez azt jelenti, hogy előre sikerült az összeférhetőségi, mivel a második tuti összejön Neketek Kép

Lányok, én is úgy gondolom, hogy ha a háziorvosom nem érti meg a helyzetet, akkor minek ment orvosnak. De egyelőre nem parázok ezen, majd lemegyek hozzá és megbeszélem vele valamikor a héten, aztán meglátjuk.

 
 


Bzsuska,
hát, rámjött a para..most jólesne egy bacardi-kóla Kép gondolom Zozonak is Kép

asszem csinálok az uh-ig még pár tesztet..

Wish,
köszi a receptet, kipróbálom! nyami Kép
 
 


Csajok,

azért ezt a táppénzt még járjátok körül, mert én pl. nem dolgozom most egyáltalán (így hozta a Jóisten - amúgy még tologattam volna ezt a lombik ügyet, de Hál' Istennek nem tettem), de a dokim a Kaáliban megkérdezte, szeretnék-e táppénzre menni - ezek szerint lehet.

na pá,
próbálok pozitív dolgokra gondolni - RÁMJÖTT A PARA!!!
 
 


Bzsuska,

nem hagy nyugodni, bocsi:
van jele annak, ha elhal a magzat?????

Mert én már megdöbbentően jól érzem magam fizikailag - semmi rosszullét, kajára is csak hébehóba mozdulok rá nagyon, 2 óránként, cicm hol fáj, hol nem. ????
Nyugtass meg...

köszi
 
 


Dzsúd Kép
Szerintem ha már kiderült hogy terhes vagy, az más tészta. Akkor, mint "veszélyeztetett terhest" simán kiírhatnak táppénzre.
Viszont a lombik után még csak vérod, hogy kiderüljön sikerült-e, és valójában nem vagy munkaképtelen, mert táppénz elvileg csak akkor jár, ha nem vagy képes ellátni a munkádat.

Ne parázz! Biztos tuti jól van a babád Kép

 
 


Sziasztok!
Wish!
igen én vagyok.
tényleg félelmetes amit előad a Dévai ezen a megbeszélésen?
olvastam a Várva várt babákban, mindenki kivolt akadva, ill. megrémülve.

Dzsúd!
Én is nagyon bevagyok tojva.
ma csináltam meg a 6.tesztemet. de ilyenre ne gondolj h. elhal a baba, nem fog, bíztatlak ezerrel, és talán én is megnyugszom.
Én is hasonlóan vagyok mint te, nálam éjszaka jelentkezik rókakoma, de csak látógatóba van, még nem költözött be.
hol fáj, hol nem fáj a cicim, a kaját viszont nem kívánom.
elkezdtem szedni magneB6-ot, mert görcsölök néha.
amúgy jól vannak a srácok idebent.
lubickolnak és szunyálnak.
sz.tem nálad is.
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: