Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Volt mar valakinek szemölcse??? Ha igen, hogy mult el??? Kösz a valaszt!!!
Vendég
 


Nade milyen fajta szemölcs? Mert van vagy ezerféle. Azon belül is vírusos eredetű, meg egyéb, én sem sokat konyítok hozzá, de a rohadt uszodaszemölcsöt immár közel 3 éve nem bírjuk kiirtani a gyerekekről, hol egyik kapja meg a másiktól, hol fordítva, egy rémálom!Kép

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Nekem a mellemen van, egész pici, de nem mulik el mindenféle krémekkel sem...3 börgyogyasznal is jartam, eredménytelenül...
Vendég
 

 
 

Nekem futószemölcsre az ecet jött be. Rohadt dolog, de megérte (a gyerekemmel nem csinálnám, vagy csak nagyon óvatosan, -de asszem azt se).

Erzsi
Névtelen
 


Erzsi!

Mit kell csinálni az ecettel? Bekenni? Hányszor?

Kati
Névtelen
 


Szemölcshöz mégvalami. A vérehulló fecskefű nagyon jó szemölcsirtásra (nem mindegyik fajtára), viszont azzal számolni kell hogy először megfeketedik a szemölcs, majd leszárad és leesik.
Kukacz, miért zavar az a szemölcs a melleden? Ha nem zavaró, szerintem nem érdemes vele foglalkozni. Nekem most vett ki a bőrgyógyász a combomból egy nagyobb szemölcsöt, szerinte már nagyon gyanús volt, neki nagyon nem tetszett és biztos ami biztos alapon kivette. Hát lett a helyén egy bazinagy heg, meg azért mikor csinálta érzéstelenítő injekció, nyiszatolás, varrás, vérzett, szóval nem volt egy élmény, azértis mondom ha nem muszáj, szerintem hagyd azt a szemölcsöt ahol van,ne foglalkozz vele.
Kúszószemölcsöt is szedtek le már rólam, azokat meg egyszerűen levagdalták előzetes fertőtlenítés után. Na az is elég durva volt!

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Kati!

Az arcomon volt évekig, (-rémálom, nem a kinézete miatt, csak mert nem tudtam tőle szabadulni).
Az erősebbik (40 százalékos?) ecettel töröltem át az arcomat assz'em napi 2x, de lehet hogy többször is. Rettentően nézett ki a képem tőle, minden db futósz. nagy pattanássá fejlődte ki magát, de aztán ők adták fel előbb! Állítólag nem volt veszélytelen hegileg a dolog, de nekem semmi nyoma nem maradt, és 2 éve vissza se tért. (Kopp-kopp.) Hát ennyi.

Erzsi
Névtelen
 


Lányok!
Mi a szösz az a futószemölcs???
Nekem az első terhességem alatt elég sok helyen pici, lifegő bőrdarabkák nőttek, nem is zavaró, nem is látszik, de attól félek, beleakad valami.
Ez is szemölcs?
Úgy hallottam, ezeket lézerrel leszedik, de még nem volt időm rá...
Az viszont tuti, hogy amelyik szemölcs nőni kezd, vagy pigmentálódik, azzal nem szabad szórakozni, sőt, azonnal dokihoz kell menni. Nekem ezt akkor mondták, amikor leszedtek rólam egy anyajegyet.

Mi az az uszodai szemölcs?

Csilla
Névtelen
 


Csilla, amiről írsz a lifegő szemölcs, az a kúszószemölcs! Olcsóbb ha kenegeted vagy levagdossák, tényleg nem fáj.
Az uszodaszemölcs az bőrszínű, fényes, köralakú szemölcs, testszerte bárhol lehet, és vírusos eredetű, tehát amíg a testben van ez a vírus addig ki és kiújul állandóan.

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Norcsi! Nekem nem újúlt ki szerencsére. A homeopátia nem vált be ilyen téren nálatok?

Kati! Le, hogy nem 40, hanem 20 % azért légy óvatos!!

Erzsi
Névtelen
 


Sziasztok!!!
Köszi a valaszokat, felvilagositasokat!!! En sem tudtam, mi az a kuszoszemölcs.
Norcsi! Azert zavar az a nyamvadt szemölcs, mert viszket.Eleinte azt hittem, pattanas, elkapartam, na, ezt nem kellett volna. Most nem csak viszket, de randa is. Van 1 lyuk a bal mellemen, mintha valaki sziven szurt volna. Jo, mi???
Megprobalok meg 1-2 dokit, ha ez is sikertelen lesz, feladom. Azért ijedtem nagyon meg, mert valahol olvastam a babaneten, hogy a szemölcs börrakka alakulhat. Hallottatok erröl valamit???
Vendég
 


Erzsi!Kép Szia, jó látni!Kép De, Annánál végülis bevált a homeopátia, el is tűntek a szemölcsei, de ehhez kellett vagy egy év. Most Julcsival kezdjük elölről mert nála ugye nem biztos hogy pont az a szer célravezető ami Annánál volt!Kép

Kukacz. Ja, így már egészen más. A bőrgyógyászok mit mondtak? Mert ha viszket az már kicsit gyanús, na nem akarlak ijesztgetni, tényleg távol álljon tőlem. Mivel én is ilyen parázós vagyok, ezértis szedettem ki az anyajegyemet (bőrgyógyász szerint szemölcs) ami születésem óta rajtam volt. Viszont a bőrgyógyász elmondta hogy mivel a bőrrák nagyon alattomos valami, előfordulhat hogy még a szemölcs külső elváltozása előtt problémát okoz a belső szervekben és ha elváltozás van, az már rossz. Na szóval nekem sem kellett többet mondania, kiszedettem. Szerintem Nálad is ez lenne a legmegnyugtatóbb megoldás! De tényleg nem ijesztgetésből írtam most amit írtam!!!

Sziasztok: Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Szia Norcsi,
Itt (Svajcban)3 börgyogyonal voltam, 1 aszonta, hagyjam békén, 1 adott vmi krémet, a harmadik meg aszonta ez nem szemölcs. Jun elején Otthon jartam, Anyu ismer vmi hiperszuppper börgyogyot, el is mentem, ö is krémet adott ra. Attol sem mult el... Elmentem ujfent itt 1 dokihoz, aki történetesen az altalanos orvosom, ö 1 verrumal nevü kotyvalékot irt fel, hogy attol majd leszarad a szemölcs. De nem csinalt semmit, csak nagyobb lett a mellemen a lik...
Pusssssz.
Vendég
 


Sziasztok!

Az ecet tényleg jó lehet,mert nekem is kezeltek szemölcsöt hangyasavval.Vagyis a kulcsa a sav.Persze ez sem erős,de a vírusus eredetű(nekem az volt) szemölcsnél működik.
Terhesség alatt a fülem mögött is keletkezett vmi szemölcsféle anyajegyre hasonlító akármi,ami szintén elkaparásból jött létre(azt hittem,pattanáskezdemény).Aztán a szülés után egyszer csak lejött.Leszáradt magától és levált.Megmutattam bőrgyógyásznak,aki azonnal onkodermatológushoz küldött.Persze nem találtak semmi különöset(így is az volt az eset),de vissza kell mennem kontorllra mindig.

Kukacz

Keress onkológust vagy onkodermatológust,mert lehet,hogy tényleg nem vicc a szemölcsöd(amúgy semKép).És nem akarlak én sem idegesíteni,de a mellrák egyik fajtája a mell bőréből indul ki.Persze ez nem jelenti azt,hogy nálad gond van,de jobb féli,mint megijedni.Amúgy el sem tudom képzelni,hogyn nézhet ki ez rajtad..Kép

Üdv,Anyapoc

 
 


Kukacz! Azért nem semmik ezek a dokik, itthon sem és külföldön sem! Azért arra mondhatnának már valamit hogy kenegetésre sem múlik el. Szerintem ha mód van rá szedesd ki, ez tényleg megnyugtatóbb. Mikor jössz legközelebb haza? Itthon az én bőrgyógyászomhoz nyugodtan elmehetnél, szerintem nagyon jó, kedves, aranyos, nem az a hiperszuperlativusz, de szerintem egyáltalán nem az a jó mindig ha valakinek nagy neve van.

Sziasztok: Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!
Nekem is volt dolgom anyajeggyel, azzal sem jó viccelni. Le is szedettem, mert állandóan beleakadtam. A bőrgyógyász azt mondta, hogy ez sebészetre tartozik, bár ő adta a beutalót. Ott le is szedték, és el is küldték szövettanra, ami azt hozta ki, hogy gyakorlatilag negatív volt, de megtalálhatóak voltak benne azok a sejtek, amik a későbbiekben gondot okozhattak volna.
Azt mondták sokan nekem is/persze csak utána/, hogy legjobb onkológiára mennni az ilyenekkel, mert ők biztosan tudják úgy kezelni, ahogyan kell, mert sokszor a nem megfelelő bolygatás okozza a problémát.

Van egy csomó kúszó/futó szemölcsöm, én is vettem rá vérehulló fecskefű-kivonatot, de rá van írva, hogy terhesség, és szoptatás alatt nem alkalmazható. Mire megszültem, és abbahagytam a szoptatást, lejárt a szavatossága, így sosem tudom meg, hogy jó-e rá...

Viszont most kipróbálnám ezt az ecetes verziót. Miért írjátok, hogy vigyázni kell a hegekre? nekem még nincs - de lesz majd az ecettőlKép???
Hogyan/hányszor kell kenegetni? Mennyi idő után várható az eredmény? Ez utóbbi csak amiatt érdekel, hogy ne hagyjam abba idő előtt. Ezt a futószemölcsöt mi okozza? Érdekes, hogy nekem is terhesség alatt jöttek ki, szépen sorban. Egyik fele leesett a szülés után, a másik fele nem.

Még annyi, hogy azokon a helyeken, ahol irritációnak, sérülésnek, vagy erős napnak van kitéve a szemölcs, vagy az anyajegy, azzal nagyon kell vigyázni, ha változik, akkor azonnal dokihoz kell vele fordulni.

Csi
 
 


Szia Norcsi!

Elszeretném kérni a bőrgyógyászod elérhetőségét.
A terhességem alatt jött a bal mellem alatt ki először egy szemölcs. A két és fél év alatt igen megnőtt, sőt már jön mellette mégegy.
Kicsit megijedtem most.

Amúgy a kislányomat is a te ajánlásod alapján vittem mandula műtétre, szóval megbízom benned nagyon.
Akkor sem csalódtunk.... :-)

Andrea
 
 


Sziasztok,
Na, jol megijedtem,megyek holnap a korhazba, hatha ott lelek vmi normalis dokit...Azert a korhazba, mert ha 1börgyogyohoz be akar jelentkezni az ember, minimum 6honap a varakozasi idö... Majd irok, mi volt!
Vigyazzatok magatokra!!!
Az ecsetes-ecetes-kenegetés receptje engem is érdekel.
Vendég
 


Sziasztok!

Andrea, köszi, aranyos vagy!Kép Dr. Murányi Éva (remélem jól írom a nevét, mert igazából úgy van benne a telefonomban hogy bőrgyógyász) és a telefonszáma: 06-30-5088028. Kedden délután rendel 13 vagy 14 órától, szerdán meg délelőtt, 11-től 13-ig azt hiszem. De hívd fel és egyeztessetek időpontot! Szerintem nagyon kedves nő, nekem itt, a magánrendelőjében szedte ki a szemölcsöt, ő is elküldte szövettanra és szerencsére minden rendben volt. Ja, még annyit hogy ő itt, Kispesten rendel az SZTK-ban, és itt van a magánrendelője is, a kispesti piaccal majdnem szemközt van a sarkon egy Plusz bolt, mellette visszafelé van a patika, annak a háta mögött vannak magánorvosi rendelők, többek között ő is. Remélem vele is meg leszel elégedve!Kép

Kukacz, akkor egy nagy-nagy kalappal! Ez a 6 hónapos bejelentkezési idő elképesztő, de mint hallottam ez hasonlóan működik pl. az USA-ban, is képtelenség hamar szakorvoshoz kerülni!

Csinek teljesen igaza van, nekem is mondta a bőrgyógyász hogy a 11-től 15 óráig terjedő időben tényleg fontos betartani a nap-mentes időszakot, vagy takarni az anyajegyet-szemölcsöt. Azok a szemölcsök, anyajegyek azok amikkel gond lehet amik nem szabályos alakúak, mint pl. az enyém volt, ez egy tökéletes légy-alakú anyajegy volt.

Mindenkinek szép napot!

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!

sajna én az ecetes kenegetésrenem tudok receptet,mert nekem a doki kente a hangyasavas oldattal a felületet.Csípett nagyon,de hamar elmulasztotta.Hozzáteszem,nem egyszerű helyen volt,hanem a szeméremrésben.Kép

Egyébként a kezemen levő apró színetelen szemölcsöket még régebben(középsulis koromban) egy gyógyszertárban (volt) kapható készítmény múlasztotta el.Ennek a neve:EGAVERR volt,ha jól emlékszem.Arra viszont határozottan igen,hogy csípte,vagyis ez is vmi savas lötty volt.Lehet,hogy már nem kapható.

A anyajegyekről még annyit,ha teljesen normális méretű és kinézetű jön elő(mint új),akkor az kb 30 éves korig normális.utána fokozottabban kell figyelni.

Anyapoc

 
 


Köszi, hogy irtatok. A klinikan, ahova bementem, nem volt ott a börgyogyasz, viszont kaptam idöpontot a jövö 7re...
Anyapoc, Te szegény, azzal a BIZONYOS szemölcsöddel!!!
Majd megirom a jövö 7en, mi lett velem.
Addig is vigyazzatok Magatokra!!!
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Na, ez mit jelent????
Csi
Névtelen
 


Sziasztok!

Az en szemölcs-tapasztalataim:
1.) Volt egy a kezfejemen-elkezdtem egy szemölcsirto tinkturaval kenni, amit recept nelkül lehet a patikaban venni(Ausztriaban). Begennyesedett, aztan mire elmult a gennyesedes, a szemölcs is eltünt.
2.)Par honapja lett egy szemölcs a közepsö ujjamon, eleg zavaro helyen. Nem tettem semmit, se ellene, se erteKép es kb. harom hete egyszer csak leesettt...Kép

De allitolag, ha valaki nagyon utalja a szemölcset, akkor az el mulik magatol is! Persze ezt nem "csak" mondani kell, hanem komolyan igy erezni!Kép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
 
 


Hello!
Kép nem szemölcs. Valami bör-elvaltozas: ihaj, de jo kedvem lett, amikor mondta a doki ma reggel. Lehet, hogy vmiféle börrak, tehat leszedik, és analizaljak majd...De a dr megnyugtatott, hogy nem melanoma, azaz a barnas börrak, amit a tulzott napozastol lehet kapni, hanem vmi mas, ami nagyon ritka... Kissé besz..tam... De nem vészes. Azért drukkoljatok.
Kryss, szerintem mindenki utalja, ha vmi szemölcs féle ocsmanysag van a testén, mégse mind esik le. Na jo, boszorkanyoknak kimondottan elönyös, ha van...
Vendég
 


Kukacz!!!Kép Nagyon drukkolok, tényleg, és biztos hogy nem lesz vele semmilyen komoly gond!!! Mikor szedik le?
Addigis vigyázz magadra, puszi: Norcsi

u.i.: Hogy lehet hogy az eddigi bőrgyógyászok egyike sem mondta ezt Neked??Kép
norcsi
Lenti
 
 


Hali Lányok!
Én is csatlakozom a klubhoz! Nekem is néhány éve jöttek ki a szemölcsiem, s lehet, hogy pont a terhesség alatt, nem figyeltem, de időben egybevághat. A nyakamon vannak, elég sokan, barna lifegő valamik. Azt írtátok, futószemölcs.(?)
Én itt Ausztriában nem vagyok jogosult szakorvoshoz menni, így szeretném, ha lehet, "önkezűleg" megoldani a dolgot, mert nyáron, ha végre hazamegyünk, nem marad időm orvoshoz járkálni. Szóval azt mondjátok, próbáljam erős ecettel? Már a gyerek (a legnagyobb, kis drága Kép) is folyton zargat miatta...
 


Sziasztok!

Nem olvastam az elejét, bocs, csak most a végét. Kiváncsi, amiről te irsz, olyan van a páromnak is. És a múltkor nagy lelkesen kipróbált egy népi módszert és bevált (merthogy ált nem érdekli őt, csak én piszkálom szegényt vele, de most volt egy rossz helyen ami zavarta). Szóval: vérehullató fecskefű. Latin nevet ne várjatok tőlem, ez is olyan, hogy itt nőtt a kert végében magától, aztán anyósom egyszer látja és mondta, hogy ez mire jó. Na ezt letéped, pirosas lé jön a szárából, azzal kell bekenni. Csipi. Naponta kb 3-szor, kb 3-4 nap alatt leszáritja ezt a vackot. Na, mégis átfutottam, látom már szerepelt, mindegy.

Másik. Kezen ilyen bőrkinövés szerűvalamik. Erre doki azt mondta, virusos és citromlével kenjük. Az nem jött be, de a tyúkszemtapasz igen. Mondjuk 3-4 rétegben lejön a bőr, mire a dudor teljes mélységében kijön, de nem nő vissza.

Ildi

Ildi
 
 


Hello,
Norcsi, kösz a drukkot. Hogy eddig miért nem mondta ezt 1 doki sem???Talan, mert nem nagyon nézték meg...Fene tudja. 2 hét mulva m1ek a klinikara.
Többi szemölcsös, Bibircsokos Baratnéim!!!
Most olvastam:a virusfertözés okozta szemölcs és bibircsok rendkivül ragalyos lehet.(Ez vajjon mit jelent???)Szamos népi gyogymod létezik-az egyik legegyszerübb ratenni naponta par csepp friss gyermeklancfü-vagy fecskefülevelet.

VAGY:
Tuja- és Kajaputlemoso:

A Tuja a bibircsokok hagyomanyos ellenszere, a kajaputolaj pedig erélyes fertötlenitö és gombaölö.

Tuja: Thuya Occidentalis
Kajaputolaj:Melaleuca Alternifolia

A FECSKEFU : CHELIDONIUM MAJUS-sarga nedve szemölcsirto, de az egészséges bört izgatja. Nagyon kell vele vigyazni!!!

Szerintetek, ha a virus valakinek a szervezetében van, azt onnan nem lehet kiüzni???????Kép
Vendég
 


Norcsi, mi az az uszodaszemölcs??? Hogy néz ki???Most elkezdtem parazni, hogy talan atadtam ezt a vackot, amiröl nem tudni, mi a fiamnak, ugyanis amikor ez az izé kijött rajtam, még szoptattam&a dokik aszontak, nem kap6ja el.
Vendég
 


Sziasztok!

Kukacz, az uszodaszemölcs az bőrszínű kisebb-nagyobb szemölcs. Szabályos köralakú, és mondom, teljesen olyan színű mint a bőr. És el lehet kapni, naná hogy el, a nagylányom így adta át a két kicsinek fürdés közben. Mert ugyan egy darabig külön fürödtek, de aztán már nem győztük ezt a fajta tortúrát... Viszont a nagylánynál már elmúlt és a homeopátia volt a megoldás rá. Most a kisebbnél is azzal próbálkozunk, megtalálni a megfelelő szert ami neki erre jó.
De akkor a tied az nem uszodaszemölcs ezek szerint, nem? Nem hiszem hogy átadtad volna a kicsinek. Van rajta valamilyen szemölcs-szerű kinövés? A vírust egy idő után legyőzi a szervezet és utána már ezt a fajta szemölcsöt nem is kapja el az ember... De van ezernyi másfajta is, hurrá!Kép

Sziasztok: Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Ildi, Kukacz,köszi!
 


Köszi, Norcsi!
Igen, allitolag nem szemölcs, ami rajtam van, de gat tudja a fene ennyi különféle doki, meg vélemény utan... Arra figyeltem fel, hogy azt irtad, kör alaku, bör szinü. Nos, ilyen volt az enyim is, eleinte...
A fiamon van 1 patti, ami nem akar elmulni. Ezért merült fel bennem, hatha mégis szemölcs, amire tegnapoelött aszonta a doki, nem az...Kép Mindenesetre leszedik, és az lesz a legjobb megoldas...
Holnap megmutatom a fiamat is egy dokinak, mert elkezdtem aggodni... Kb 2 hete van rajta az a pattanas...Kép Kép Kép
Nem tudod véletlenül a latin nevét az uszodaszemölcsnek???
Jo szemölcsirtast mindenkinek!!!
Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Kukacz, hát a latin nevével sajna nem szolgálhatok. Most egyébként a fiamon is van egy ronda piros nagy csípésszerű valami, de nem az mert már egy-két hete rajta van. Egyébként neki hasonló nyavalyája korábban már volt a joghurttól, meg az epertől sem a szokásos kiütéseket produkálta, úgyhogy tiszta rejtély ez a gyerek! Akkor értetek meg magunkért is drukkolok hogy végre megszabaduljunk már ettől!

Puszi, és kitartás, és nyugi!

Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Kép Köszi! Megmutattam a fiam a dokinak, nem szemölcs allitolag, ami rajta van. Vmi pattanas.
Kép Kenegessem Merfennel, majd elmulik...
Azt irod, 1-2 hete van a kisfiadon az a piros folt, tehat nem lehet uszodaszemölcs. Ezt miböl gondolod???
Nektek is jo kenegetést!!!
Pussssssssz.
Vendég
 


Szia, hát akkor jó kenegetést!Kép Azért az jó hogy csak egy pattanás!
Á, mert egyáltalán nem olyan. Olyan mint egy bazinagy csípés, piros, és kidudorodik... Kedden elviszem a bőrgyógyászunkhoz...

Puszi: Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Sziasztok!
Na, én is jövök a tapsztalataimmalKép Doktornénim a talpamon lévő szemölcsre, nem rögtön a lézert ajánlotta. kapok cinkionpótló szirupot belsőleg. és külsőleg egy valami bűzös ecsetelőt, nincs sajnos a neve rajta az üvegen, gyógyszertárban keverték. egyelőre úgy tűnik hatásos lesz, de kivárom, amíg végképp eltűnik. ja, és ez a fajta, ami engem szált meg, vírusos eredetű, azt mondta dokinéni, hogy egyszercsak előjön, mint az influenza, nem tehetek ellene semmit. egyébként kb. 10 éve volt ilyesmim, elmúlt kencéktől, amit orvosdoktor adott. ajánlotta még a doki, hogy csináljak immunerősítést is, én ezt aloe verával végzem.
a kolléganőm kislányának a vérehulló fecskefű szárából kicsorduló sárga nedűtől pusztult ki a szemölcse. ebből mindig leszedett pár tövet hétvégén, betette a hűtőbe és volt a hétre elegendő adag. CSAK a terheseknek és szoptatóknak úgy tudom TILOS a vérehulló.
ja, hallottam még egy csodaszerről, de ezt csak reklámban, valami fagyasztásos elven alapuló spré, gyógyászati segédeszköz boltban láttam is már ilyet. Állítólag a Bioptron lámpa is segít, nekem nem volt jó, mert lusta voltam naponta több tízpercig világítgatni.
na, jó hosszan értekeztem itt szemölcsügyileg, de azért remélem valakinek segíteni tudtam.
 
 


Norcsi!
Ird majd meg, mit mondott a börgyogyo!!!Gondolok Ratok a keddi nap folyaman!!!
Matte!
Nem az igazi a fagyasztasos dili. Csip, meg ilyenek... &csak labra lehet hasznalni(pedig ra van irva, hogy kézre is jo), az 1ik baratom a tenyerére fujta, a szemölcs nem mult el, viszont lett ott 1 marhanagy lik. A nagynénémnek két ujja közt van 1 szemölcs, arra tette, neki is lett 1 jo nagy lyuk...Mehet lézereztetni...
Bar nekem, most ugy tünik, nem szemölcsöm van, de mi az a Bioptron lampa??? Hallottam mar rola, oszt sosem tudtam, mi az!!!???
Vendég
 


Kukacz!

Köszi, aranyos vagy. De megússzuk, mert múlik magától!Kép Nem tudom mi volt az de már alig látszik, és nem is piros, hanem barnás már.

Sziasztok: Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Norcsi!
Akkor jooo!!!Kép
Majd a minimütétem utan irok. (Hogy milyen volt...Kép)
Vendég
 


Kukacz!! Oké!! Drukkok mennek!Kép

Puszi!
norcsi
Lenti
 
 


Kukacz!
A Bioptron lámpa egy magyar emberke találmánya, gyógyító fénynek is hívják. nagyon szakmailag nem tudok róla nyilatkozni, de bőrproblémákon segít, nátha, torokfájás, nekem pl. a szülés után a varrás helye gyorsan és szépen gyógyult tőle. de férjecske igen gyakori lábtöréseinek és műtéteinek hegei, fájdalmai is enyhültek. nem voltam túl szakmai valóban, de hirtelen ez jutott eszembe róla.
 
 


Norcsi! Köszi a drukit!!!
Matte, köszi az infot!!!Es hol lehet ilyet venni? Draga???(Kép)
Vendég
 


Kukacz!

A lámpa egyáltalán nem olcsó, százvalahányezer körül van azt hiszem a mostani legkisebb ára. többféle méret létezik belőle, nekünk a legkisebb van. egyébként sajnos a zepter bekebelezte, talán ezért is kerül ilyen sokba. nagyon sok sportoló és kozmetikus használja és dicséri, de hallottam már ekcémás szülőktől is a sok jót róla. (ennek ellenére tudom, hogy van, aki nem kedvelte meg!!!)
ha esetleg még szükséged lenne infóra, szívesen előtúrom valahonnana kereskedő számát, mi anno a BNV-n vettük.
 
 


Lányok!
Kenegetem a 20%-os ecettel, úgy nézek ki mindig, mint akit frissen fojtogattak, de a szemölcsök meg se moccannak. Szerintetek mennyi idő alatt mutatkozik meg valami?
Kíváncsi
 


Sziasztok! Nnnna, tul vagyok a minimütéten, nem volt kellemes, de ki lehetett birni. Ma reggel volt. Most kezdett el fajni nagyon a mellem, hogy megy kifelé az érzéstelenités.....
Norcsi, köszi, hogy gondoltal ram!!!
Vendég
 


szemölcsre lehet kapni gyógyszertárban colloidonos ecsetelőt.(ha jól írtam)
nekem a talpamon volt 9,és mind eltűnt tőleKép
nagyon ajánlom!
én akkor valami 64ft körül vettem.
 


Kukacz!Kép De jó, nagyon örülök neki hogy túlvagy rajta!!! Nekem is így volt a combomnál, hamar túl leszel rajta! Szövettan mikorra várható?
Drukk továbbra is, és utána egyszer és mindenkorra megnyugodhatsz!
Puszi: Norcsi
norcsi
Lenti
 
 


Hello Lanyok!
Norcsi Kép a szövettan par nap, majd telefonalnom kell a dokinak. Faj rendesen a cicim, de legalabb mar az az izé nincs rajta. Jo nagy vagast csinalt a dr, remélem, azért hordhatok majd kivagott ruhakat, bluzokat anélkül, hogy azt higgyék, felvarrattam a mellem... (Nem szeretnék Frankeinstein lanya lenni...)Aszonta a doki, az efajta börrakba nem halok bele, szerinte nem lehet. Kép Reméljük. Még 1x köszi a biztatast!!!Fiad böre rendbejött? Elmult a csipés szerü izé, vagy voltatok orvosnal??? Puszik.
Zmariann, amiröl Te irsz, azt allitolag nem szabad érzékeny börfelületre kenni : mint a nyak, mell, arc, has, stb. Kilyukasztja a bört. Talpra, labra, kézre jo. Kép
Vendég
 


Hello Csajok!!!
Norcsi, megmaradok. Kép Kép Kép Ez jo hir, ugye??? KépSzoval nem vmi veszélyes izé volt rajtam!!!Megvan a szövettan eredménye.Többieknek jo szemölcsirtast!!! Pussssssz!!!
Vendég
 

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

X
Nem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó