Új privát üzeneted érkezett!

Vjuli nak
 


Sziasztok!

30 éves férfi vagyok, biztos anyagi háttérrel. Saját gyermeket szeretnék ezért béranyát keresek. Megbízható, egészséges fiatal hölgyet. Lehetőség szerint mielőbbi kezdéssel. Csak komoly, megbízható írjon!


E-mail: kisbabat@gmail.com 

Köszönöm!

 


Sziasztok!

Gabi vagyok, 30 éves, Debrecenben élek a párommal.
Szívesen vállalnék béranyaságot. Teljesen egészséges vagyok.
Nekünk nincs gyermekünk, ezért kérem, csak olyanok írjanak, akiknek ez nem probléma. Az e-mail címem: virag0612@gmail.com. Ide írjátok meg, kérlek, az elképzeléseiteket, hogy mennyit szántatok rá. Köszönöm!
gabi030
Debrecen
 
 

 
 

Sziasztok,béranyát keresűnk,kérlek ird,meg milyen feltételel,és menyiért vállalod? Kőszőnőm,laura. laura66190@gmail.com email,cimre.
 
 


Petesejt donornak szivesen jelentkeznek, tovabbi infoprivat uzenetben.
sramoildiko@gmail.com
 


Szerintem ELŐLEGET FIZETNI VESZÉLYES!

Először is, hogyan tudjuk (mint leendő szülők) különbséget tenni azok között:
a) akik igazán gondolnak béranyukának lenni
és azok
b) akik csak internetes átverést akarnak (nem szándékoznak többet tenni mint megkapni az előleget)
Mindkettőjük ugyanazokat a dolgokat fogják mondani.

Az előleget fizetés után, ezek még megtörténhetnek:
1. ő meggondolja magát
2. az orvos elutasítja
3. a tesztek nem sikerülnek
4. nem lesz terhes próbálkozások után

Mennyire hasznos egy papírt (még tanúval is) írni?
Tudod ezt a papírt bíróság elé állítani, hogy a bíróság elrendelje visszafizetni a pénzt, ha a hölgy nem tartja a megegyezést?
Ha nem, akkor ez a papír értéktelen.

Második dolog, a béranyuka olyan helyzetben lenne hogy visszafizetést tudna csinálni?
Az előleg megy a bankba kamatozni vagy el lesz költve?
Senki sem tudja visszafizetni, ami nincs.

Mint egy becsületes béranyuka, valóban olyan helyzetben jó lenni hogy százezreket elfogadtál  és hetekkel/hónapokkal később te hatalmadon túl nem tudsz továbbhaladni, de persze a leendő szülők akarják a pénzüket vissza?


Ezek SZEMÉLYESEN TÖRTÉNTEK velem:

1. Béranyuka elfogadja a pénzt (költségeket, még nem is előleget) tesztekre az orvoshoz. Azt mondja, elment és minden rendben van. Nem tud eredményt adni. Hetek folytatódnak, a kommunikáció egyre kevesebb lesz, a kifogások egyre többek lesznek. A barátnőjével  öszeveszik, aki nekem megmondja hogy : 1) el se ment az  orvoshoz, 2) már mással elkezdte 3) és ezt már eldöntötte amikor elfogadta a pénzt a tesztekre.

2. Béranyuka kér egy kisebb előleget, amit adok. Elmegy orvoshoz tesztekért. Ismét nem tud semmilyen vizsgálati eredményt adni. Hetek mennek el.  Végül azt mondja, tesztek mutattak problémákat és nem tud terhes lenni, de ő visszaadja a pénzt.  De épp most nincs pénze.  Hónapok mennek. Minden hónapban ígéri a visszafizetés a következő hónapra.

3. Nincs előleg, de van 4 hónapos kommunikáció, tesztek, ügyvédi díjak, utazási költségek, klinikai díjak. Elindítjuk az orvosi eljárást. 3 nappal a beültetés előtt tájékoztatja a klinikát hogy meggondolta magát.  Velem meg megszakította az összes kommunikációt.

4. Béranyuka hív hogy nincs pénze ételre. Adok 10.000 hogy segítsek neki. Egy héttel később hív ismét hogy beszél valaki mással aki többet ígér, de engem jobban szeret, csak adjak 100.000 most és velem marad.  Tehát hagytam menjen a mással, mivel nyilvánvaló hogy ez folytatódna csak a számok növekednének.

Amíg mi hajlandóak vagyunk az előlegröl beszélni, bármennyire kicsi, ezeket a helyzeteket mi csábítsuk.

Remélem látható hogy komolyan próbáltam a dolgokat.

Én a költségeket fizetem előre, közvetlen az orvoshoz, a légitársaságokhoz stb, hogy az egész a hölgynek ne legyen semi kiadás.

De ezeken kívül, előleget nem tuduk adni, amikor semmi sem történt még meg, szoval az előleg egy FIZETÉS EGY ÍGÉRETÉRT, minek elég jelentős esélye van hogy szándékosan vagy véletlenül nem lesz betartva.
 
 


Sziasztok!

10 hetes terhes vagyok, de sajnos örökbe kell adnom a kisbabámat, mert nem bírnám eltartani. Várom olyan párok jelentkezését, akik szívesen örökbefogadnák, és engem is tudnának támogatni anyagilag.

E-mail: jr910917@gmail.com

Réka
 
 


Sziasztok! Szívesen lennék petesejt donor. Teljesen egészséges vagyok, már jónéhány vizsgálaton részt vettem. Ha valakit érdekel a lehetőség, írjon nyugodtan a gyongy900512@gmail.com e-mail címre. Köszönöm! Gyöngyi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyongyi0512 2018.02.02 00:22-kor.
gyongyi0512
Budapest IX. kerület
 
 


Bocsánat, rosszul írtam az e-mail címet. A helyes cím: gyongy900512@gmail.com, javítottam az előző hozzászólást.
gyongyi0512
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Szívesen vállalok béranyaságot, már van tapasztalatom ebben. 30 éves, vékony testalkatú, budapesti nő vagyok. Van egy kislányom és egy kisfiam :) Szívesen segítenék olyanoknak, akiknek nem lehet gyermekük, mert tudom, milyen nagy örömet tudnak okozni. :)
A juci19880627@gmail.com e-mail címre tudtok nekem írni, ott megbeszélhetjük a részleteket.
Szép estét!

Gyöngyösi Júlia
 


@si76:


Nagyon megértem a helyzetedet, én már 2 éve keresgélek megfelelőt. Bár szerencsére én senkinek nem dőltem be, de elképszető hogy akik itt hírdetnek a fele átverésre megy... Volt aki házat akart vetetni velem egy faluba :) Mindenesetre még kitartok, hátha előbb utóbb beesik egy komolyabb béranya jelentkező. Ha nem akkor külföld...
 


Szép napot!
Béranyaságot vállalok.
Olyan Úr/Urak jelentkezését várom, akik kisbabára vágynak de bizonyos okonál fogva eddig ez nem sikerült
Kizárolag jómódu, biztos egzisztenciával rendelkezö stemély/személyek jelentkezését várom akik 100% os komolysággal elejétöl a végéig partnerek ebben a folyamatban.
Azért keresek biztos egzisztenciával rendelkezö személyt/személyeket, mert véleményem szerint egy egészséges baba nem lehet pénz függvénye. Aki belevág egy ilyen projektbe az szeretne mindent megadni a babája egészséges fejlödése érdekében. Rajtam nem mulik. 30 éves vagyok makk egészséges. Jo testi adottságokkal rendelkezem, szép arcu jo megjelenésü magyar nö vagyok. Káros szenvedélyektöl mentes életet élek. Van egy 7 éves egészséges szép kislányom. semilyen betegségünk nem volt soha.biztos egzisztenciával rendelkezem saját tulajdonu lakásom van.
Ha felkeltettem az érdeklödését a megadott e-mail cimen várom levelét és küldök fotot telefonszámot.
Márta

mambabi@freemail.hu
 
 


Sziasztok!

Budapesten élő, egyedülálló nő vagyok. Szívesen vállalok béranyaságot. Igaz, sajnos hátrányból indulok, mert nincsen gyermekem, és biztosan mindenki olyan hölgyet szeretne találni elsősorban, akinek már van, de én nagyon elszánt és megbízható vagyok, nem vernék át senkit. Szeretnék egy hasonlóan megbízható párt találni, akivel tudnánk segíteni egymásnak. Ez az egyetlen lehetőségem arra, hogy megszabaduljak a rengeteg adósságomtól, más kiutat nem látok. Már csak ezért sem vernék át senkit, mert nagyon szeretnék már nyugodtan élni, tartozások nélkül. Ezért szeretném végigcsinálni ezt az egészet. Szívesen segítenék azoknak, akik már nagyon szeretnének egy kisbabát. :) Teljesen egészséges vagyok és alkalmas a vizsgálatok alapján. Ha szimpatikus vagyok, akkor a csillag01122@freemail.hu e-mail címre írhattok nekem üzenetet.
Szép napot!
csilla1122
Budapest
 
 


Sziasztok.

Beranya lennek!
22 eves vagyok, telt, feher bor,kek szem, szoke haj!
Sok sok emberel talalkoztam innen mar.. de csak az igergetes etc.. nem szeretnek 5 honapot varni hogy elkezdjuk mert aki varakoztat az nem is akar semmit ( vartam egy csalad valaszara es mindenki massal nem torodtem) igy csak elszant babat akarok jelentkezeset varom!
Jonascintia1996@gmail.com

:wink:
Kód: Egész kijelölése
[color=#BF00BF][/color]


Sziasztok!
Béranyát keresünk ( mert nekem sajnos nem tapad meg a pici). Kérem, csak komoly szándékkal rendelkezők írjanak. Számomra ez azt jelenti, hogy nem tárgyalsz egyszerre több családdal, nem ígérsz olyat, amit nem tudsz teljesíteni, vannak leleteid amiket oda is adsz nekem áttekintésre, melyek igazolják, hogy alkalmas vagy a beültetésre, van már saját gyermeked és nem csak a pénz motivál, hanem esetleg segítenél olyan párnak akinek ez a csoda nem adatik meg. Cserébe a mi szándékainkról is megbizonyosodhatsz, hogy nem fogunk visszalépni, nem fogjuk húzni az időt, mindent kifizetünk a megállapodásunk szerint és ahogy Te életünk legboldogabb pillanatát hozod majd el az örökbefogadás aláírásával, úgy reméljük mi is nagyon boldoggá tehetünk azzal, hogy anyagilag jobb helyzetben leszel és egy párt hozzásegítettél ahhoz hogy igazi családdá válhasson.
Ha mindezt amit itt fent leírtam nem érzed át, kérlek NE írj!
Tudom, hogy szinte lehetetlent kérek, mégis hiszek még abban, hogy létezik ilyen hölgy. 
Kérlek ha Magadra ismersz, privátban írj.
Köszönöm!
 
 


Sziasztok!

30 éves férfi vagyok, biztos anyagi háttérrel. Saját gyermeket szeretnék ezért béranyát keresek továbbra is. Megbízható, egészséges fiatal hölgyet. Lehetőség szerint mielőbbi kezdéssel. Csak komoly, nem átverésre utazó vállalkozók írjanak mert úgy is rájövök! Bemutatkozó leveleket az alábbi e-mail címre várom: kisbabat@gmail.com 

Köszönöm!
 


Sziasztok,olyan nő levelét várjúk,aki szűletendő gyermekét nem túdja felnevelni mi megteszűk várjúk leveled:laura66190@gmail.com
 
 


Sziasztok!
Béranya programban gondolkozik?
Nem tudjátok hogy hogyan vágjatok bele? Én nagyon szívesen segítek nektek. Jelenleg én is benne vagyok ebben a programban. Nekünk nem volt segítség millió feleslegesen meg tett út, telefonalgatas, idegeskedés történt. Ha valaki ezt szeretné elkerülni nyugodtan írjon és privatban meg beszéljük. picibaba2018@citromail.hu
Üdv mindenkinek: Brigi


Sziasztok!

Párommal 10 éve élünk együtt és már több éve gondolkozunk gyermekvállaláson. Ehhez keresnénk partnert, aki támogatna minket, mint béranya. 

Amennyiben úgy érzed tudnál nekünk segíteni, komolyan gondolod, úgy írj kérlek. 
Remélem szimpatikusak leszünk egymásnak és egy teljes(ebb) család lesz az eredmény.

email: csalad.boldog@gmail.com

Köszönjük.
boldogcsalad
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Komoly szándékkal rendelkező, megbízható és leinformálható béranyát keresünk
saját gyermekünk kihordására, aki már szült és tudja hogy mivel jár egy terhesség. 
- nem érdekelnek házi módszerek
- nem tárgyalsz egyszerre több családdal
- eljössz a személyes találkozóra
- vannak leleteid és konzultálsz az orvosunkkal
- tartod a szavad és a korábban egyeztett időpontokra eljössz
- lehetőleg nem vagy házas, mert az bonyolítja az örökbefogadást
- közvetlen párod/családod tudja mibe vágod a fejszéd és támogatnak benne.
Kérlek szélhámosok kíméljenek, csak komoly elhatározott emberek irjanak privatban!
Szép napot!
 


Sziasztok,

Egyedülálló Béranyát keresünk, aki nem először szül, egészséges, megbízható és korrekt, hiszen a kölcsönös együttműködés a kulcsa a sikernek mindkét oldalon.

Mindenképpen fontos, hogy rendezett stabil háttered legyen és leinformálható legyél. Korrekt hozzáállásért cserébe mi is abszolút korrektek leszünk és minden támogatást megadunk.

Privátban keress, ha nyitott vagy rá.
üdv!
 
 


Egyik másik Hozzászóló, akik a nőket szidják itt! Szerintem meg abba kéne hagyni a nők szidását! Akik ilyen rossz véleménnyel vannak a nőkről, azok minek vannak itt?! Nem kötelező itt keresgélniük! Ez nem egy kötelező dolog!! Akik itt szidják a nőket, ehelyett megvan a lehetőségük tisztelt Urak, hogy keressenek maguknak máshol párkapcsolatot, ami lehet hogy 5-10 év alatt alakul vagy jobbra vagy balra, és vállalhatnak a feleségükkel gyereket. 
Volt olyan "Úriember", aki azt írta, hogy ő KOMOLYAN gondolja, ígérte, hogy másnap ír. Hát nem írt, másnap se, meg utána se. Amikor emberekben ennyi becsület nincs, hogy legalább 2 percben megírja emailben, hogy tárgytalan, akkor milyen alapon képzeli valaki, hogy a nők ne kérjenek biztosítékot?! 
Volt olyan nő, aki elküldött vizsgálatra, és megesküdött, hogy utólag ki fogja fizetni. Ma egy darab vizsgálat 15 20 ezer Ft-nál kezdődik. A nő nem fizette ki utólag. Felszívódott. Teljesen irreális, hogy friss leletekkel a kezemben futkossak. Ugyanis
1., ezek a vizsgálatok 20-50 ezerbe, meg még többe kerülnek. Darabjuk!!
2., nagyrészük elévül. Aki ezt nem tudja, annak halvány gőze sincs. 
Szerintem meg az a szélhámos, aki nem akar előleget adni, mert az bármikor kiszállhat vagy meggondolhatja magát. Úgyhogy nők, akik segíteni akartok, vigyázzatok! És legyetek körültekintőek! 

 
 


Sziasztok!

30 éves férfi vagyok, biztos anyagi háttérrel. Továbbra is saját gyermeket szeretnék ezért béranyát keresek. Megbízható, egészséges hölgyet. Lehetőség szerint mielőbbi kezdéssel. Csak komoly, nem átverésre utazó vállalkozók írjanak! Bemutatkozó leveleket az alábbi e-mail címre várom: kisbabat@gmail.com 

Köszönöm!
 


Sziasztok!
Béranya programban gondolkozik?
Nem tudjátok hogy hogyan vágjatok bele? Én nagyon szívesen segítek nektek. Jelenleg én is benne vagyok ebben a programban. Nekünk nem volt segítség millió feleslegesen meg tett út, telefonalgatas, idegeskedés történt. Ha valaki ezt szeretné elkerülni nyugodtan írjon és privatban meg beszéljük. picibaba2018@citromail.hu
Üdv mindenkinek: Brigi


Kedves Hölgyek!

Nagy Tamás vagyok 28 éves "apukajelölt".Keresek egy magyar, fehérbőrű nőt, aki vállalna béranyaságot. Minden más feltétel részemről biztosított. Két feltételem van csak. Egyik a dohanyzás és alkohol teljes kizárása, valamint a komoly szándék.

Várom emailjüket a nagytamasbaby@freemail.hu címre.

Köszönöm!

Nagy Tamás


@aldas:Teljesen egyetértek veled, én is hasonló cipőben járok. Sajnos itt tényleg mindenki a béranyákat szidja... Nekem is volt "szerencsém" olyan párhoz, aki semmilyen anyagi segítséget nem volt hajlandó adni, és még az összes költségemet sem fizette ki, pedig nyilván nem jókedvemben csinálnám végig, hanem a tengernyi tartozásom miatt. Egy kis anyagi segítséget illene adni, elvégre elég nagy dolgot vinnék véghez, és nem táncolnék vissza, mert nyilván nem akarok ilyen kilátástalan helyzetben maradni, főleg úgy, hogy egyedül nevelem a 2 éves kislányomat.
gyongyi0512
Budapest IX. kerület
 
 


Sziasztok!

Béranyaságot vállalnék. Budapesten élek egyedül, nincs gyermekem. Egészséges, káros szenvedélyektől mentes nő vagyok. Az anyagi helyzetem miatt minimum 5 millió Ft-ért tudnám csak vállalni, 100 000 Ft előleggel. Akinek ez megfelel, az kérem írjon e-mailt a tothjulia01@freemail.hu e-mail címre.


Sziasztok!

Laura vagyok, 27 éves, bp-i, gyermektelen, egyedülálló nő. Szívesen vállalnék béranyaságot. Nem iszom és nem dohányzom. Megbízható vagyok, komolyak a szándékaim, de sajnos mivel már többen átvertek, ezért 50000 Ft előleget szeretnék kérni, afféle biztosítékként, hogy többször ne járjak így.
A kovacslaura06@freemail.hu e-mail címre tudtok nekem üzenetet írni.
Szép napot!
 
 


Sziasztok. Szívesen segítenék egy megbízható párnak. Tapasztalt, kisgyermekes nő vagyok. Olyan párt keresek aki valóban segítségre szorul, és tudja is hogy mit szeretne. Keressetek bizalommal agisegit@freemail.hu
 
 


Sziasztok!

30 éves férfi vagyok, biztos anyagi háttérrel. Saját gyermeket szeretnék ezért béranyát keresek. Megbízható, egészséges hölgyet. Lehetőség szerint mielőbbi kezdéssel. Csak komoly elhatározott szándékkal írj! Bemutatkozó leveleket az alábbi e-mail címre várom: kisbabat@gmail.com 

Köszönöm!
 


Sziasztok!

30-as, az ország keleti felén élő nő vagyok. Mivel 1-2 éven belül szeretnék babát vállalni és nem találtam meg a megfelelő társat, ezúton keresek egy kedves, intelligens, normális értékrendű (akár meleg) férfit, aki hasonló cipőben jár és szintén szeretne családot alapítani.
A részleteket privátban.
evergreen84@freemail.hu
 
 


Sziasztok! Spermadonort keresek! kisandi22@gmail.hu
 


Sziasztok!

Fiatalos értelmiségi pár vagyunk, sajnos már elmúltunk 46 évesek. Hat év sikertelen próbálkozás után (lombik,petesejt adományozás, stb.), keresünk béranya programhoz segítőtársat. Aki szeretne segíteni rajtunk, az kérem jelentkezzen a remenybabaja@gmail.com címen. Előre is köszönjük.
 
 


Sziasztok! Káros szenvedélyektől mentes (ellenőrizhető akár), fehérbőrű, magyar, érettségizett, jó génekkel rendelkező, csinos, jóalakú, nem molett nő szívesen segítene egy férfinak vagy párnak, aki nagyon szeretne babát, de nem lehet neki, vagy eddig nem jött össze. Kölcsönös udvariasság, normális viselkedés, megbecsülés szükséges a megvalósításhoz. Rendelkezem saját petesejttel. Nem együttéléses párkapcsolatot keresek!
dreamreality@citromail.hu
 
 


@ztnj:
Szia.Kaphatok email címet ha aktuális még.?


Sziasztok! Férj nélküli, káros szenvedélyektől mentes (ellenőrizhető akár), fehérbőrű, csinos, jóalakú, nem molett, magyar nő, érettségizett, jó génekkel rendelkező, szívesen segítene egy férfinak vagy párnak, aki nagyon szeretne babát. Van saját petesejt. Kölcsönös udvariasság, normális viselkedés, megbecsülés szükséges a megvalósításhoz. 
dreamreality@citromail.hu
 
 


Sziasztok!

30 éves férfi vagyok, biztos anyagi háttérrel. Saját gyermeket szeretnék ezért keresem a megfelelő személyt. Megbízható, egészséges fiatal hölgyet. Lehetőség szerint mielőbbi kezdéssel. Csak komoly, megbízható írjon!
E-mail: kisbabat@gmail.com 

Köszönöm!

 

Sziasztok,Tisztában vagyunk azzal, hogy Mo.-on a béranyaság nem legális, amit a mai napig nem tudunk megérteni. 2018 a családok éve, hurrá....

Valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatosan?


Végső elkeseredésemben írok, hátha itt megtalálom azt a hölgyet aki segítene abban, hogy a csodálatos életünkből hiányzó baba életünk része lehessen. Hosszas orvoshoz járós évek után derült ki, hogy veleszületett betegség miatt ( nem fejlődőtt ki a méhem) ráadásul korai petefészek kimerülést is diagnosztizáltak, így ennek a két kombinációjából nem lehet saját gyermekem, sem lombik, sem petesejtdonor által, csak a béranya/dajka anya és petesejtdonor segítségével lehet.

Ha Te vagy az akire számíthatunk, kérlek jelentkezz.
Csalók kíméljetek, a csalódásból már elég volt!
Köszönöm, ha megértesz!
@si76:


Köszönöm, hogy leírtad a saját tapasztalataidat.
Nem tudom mi tévő legyek, melyik döntés a jó döntés?
Borzasztó ez az állapot, nem kívánom a saját ellenségemnek sem amin kersztül megy egy -egy gyermek nélküli pár.


Sziasztok. Harmincas éveink közepén járó budapesti házaspár vagyunk, túl rengeteg vetélésen és csalódáson. A jelenlegi helyzetben komolyan elgondolkodtunk a béranyaság lehetőségéről. Külföldön (autóval elérhető helyszínen) tervezünk lombik beültetéssel béranya programot. Amennyiben komoly szándékkal rendelkező, egyedülálló anya vagy, és hozzásegítenél minket azon vágyunkhoz, hogy családdá válhassunk, írj kérlek a bedekbaba@gmail.com címre. Korrekt hozzáállást várunk, cserébe mi is ígérjük, hogy a lehető legjobb helyre kerül a baba, és vállaljuk, hogy anyagilag jobb helyzetbe kerülsz a mi családdá válásunkkal.

 


Sziasztok,

Nagyon szeretnénk gyermeket, de ez úgy tűnik csak segítséggel lehetséges. Remélem van, aki tud ebben társ lenni. Írj kérlek, ha úgy látod segíthetünk egymásnak. 
gyermeket@gmail.com
Köszönjük....
 


Bèranyaságot vállalok 30 èves egèszsèges vagyok.több papíron is van alkalmas vagyok.cssl előleg fel vállalom.különben kár volkeresni
 
 


Kedves hölgyek, akiket érdekelne kihordani egy babát!

Petesejt (illetve fagyasztott embriók) már megvannak külföldi klinikában, csak kihordani kellene a babát.  Az egész folyamat ismert lépésről-lépésre.  Minden készen áll kezdésre.  Anyagi háttér megvan.

Olyan hölgyet keresek aki megbízható, egészséges, káros szenvedélyektől mentes, már született saját babája, maximum 40 éves, komolyan átgondolta és elhatározta egészet.  
Mint korábban írtam, előleget nem fizetek (szoval szélhámosoknak nincs értelme írniuk), de költségek fedezve vannak közvetlen a szolgáltatókkal.

e-mail cím:  s76@mail-central.com
Köszönöm!

 
 


Kedves Babára Vágyók!
Szívesen segítenék egy babára vágyó párnak vagy egyedülálló férfinak, aki nagyon szeretne gyermeket.
Saját petesejttel!
Komoly gondolkodású, nem férjezett, magyar, fehérbőrű, érettségizett, vidéki nő vagyok. Semmilyen káros szenvedélyem nincs, se cigaretta, se alkohol, se egyéb, egészséges életmódra törekszem. Kedvező testi adottságokkal rendelkező, nem elhízott nő vagyok.
A családomban semmilyen átörökíthető genetikai betegség nincs.

Kérem csak reálisan gondolkozó, elhatározott, megfelelő anyagi háttérrel rendelkező, komoly szándékú ember írjon! Hitegetők, "majd aktuális lesz"-ek ne írjanak, és azok se, akik nem beszélték meg a párjukkal, vagy az nem akarja! NEM pótapukát keresek a gyermekemnek! Kölcsönös udvariasság, megbecsülés, normális emberi viselkedés szükséges, anélkül nem lehetséges.

Akár azonnal tudok kezdeni. Segítsünk egymásnak! Bemutatkozó levelet a következő emailcímre kérnék:

kedvesszamoca2@gmail.com
 


Kedves Babára Vágyók! 

Köszönöm az eddigi megkereséseket, de ahogy a Babára Vágyók, úgy én is kérem, hogy csak becsületes, komoly hozzáállású ember jelentkezzen! Pl aki férfi vagy a párja azon problémázik, hogy sp.mavizsgálat kell, az nem komoly, az ne írjon! A klinikák előírják, hogy kell a vizsgálat, és STD is! Akinek gond, hogy nem a szomszéd házban lakunk, az se írjon (abszurd elvárásai vannak itt embereknek)! Ha férfi ír, csak azután írjon, hogy megvan a megfelelő sp.maeredménye!

Nekem már fontos vizsgálati eredményeim vannak meg, akár azonnal tudok kezdeni.

kedvesszamoca2@gmail.com


KÃ<span class=ptalálat a következőre: „meleg zászló”" />


 


Sziasztok!

Béranyaságot vállalnék. Kriszti vagyok, 35 éves, sportos testalkatú nő. Budapesten élek. Nincs káros szenvedélyem. Már van tapasztalatom ezen a téren, egyszer már végigcsináltam. Veszélyeztetett terhes voltam cukorbetegség miatt, de végül egy teljesen egészséges kisfiúnak adtam életet. Úgy gondolom, úgy fair, ha ezt megírom, így csak olyanok jelentkeznek, akiknek ez nem okoz gondot. Saját petesejttel nem vállalom, illetve egyedülálló férfiaknak vagy meleg pároknak sem, csak házaspároknak. Annyit szeretnék kérni, hogy írjátok meg az elképzeléseiteket az összegről. Csak azoknak válaszolok, akik megírják, komolytalan érdeklődők nem érdekelnek, sajnos volt már belőlük elég régebben. A varadikrisztina1983@freemail.hu e-mail címre várom az üzeneteket. További szép napot!


Sziasztok. Szívesen vállalok béranyaságot olyan párnak akinek sajnos nem lehet babája. 36 éves egészséges kisgyermekes anyuka vagyok. Van tapasztalatom e téren. Keressetek hogy legyen esélyetek átélni a gyermek adta örömöket. sikerulnifog@citromail.hu
 
 


Sziasztok! :) Szívesen vállalok béranyaságot. 30 éves budapesti nő vagyok. Bármikor tudnék kezdeni. Az e-mail címem: lendvaylilla@freemail.hu, itt keressetek, hogy megbeszélhessük a részleteket. :)

Lilla
 
 


Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Béranyaságot vállaltam, mert egyedül nevelem a kislányomat, nagyon nehéz körülmények között. Már 20 hetes terhes vagyok, de a házaspártól, akivel megállapodtam, még nem kaptam egy fillért sem a beígért milliós összegből. Amikor rákérdezek, csak terelik a témát, és nagyon félek, hogy átvernek. Arra gondoltam, hogy beperelem őket, de nem tudom, hogy mennyi esélyem lenne nyerni. Ha esetleg valaki tud segíteni, vagy tanácsot adni, hogy mit tehetnék, azt nagyon megköszönném.

Andi (anditemesvari@freemail.hu)


Semmit az ég adta egy világon akg segíteni Én nem akarlak elveszíteni De ugyanígy jártam viszont én Jóval előrébb vagyok majdnem 8 hónap 5. Hónapba egyszer csak eltűntek nem saját petesejttel csinálod
akkor remélem alá van irva nyilatkozat.
Nekem sajna nincs így semmi út sehova. De irok rendesen privibe neked

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?