Új privát üzeneted érkezett!

Vjuli nak
 


Sziasztok!

30 éves férfi vagyok, biztos anyagi háttérrel. Saját gyermeket szeretnék ezért béranyát keresek. Megbízható, egészséges fiatal hölgyet. Lehetőség szerint mielőbbi kezdéssel. Csak komoly, megbízható írjon!


E-mail: kisbabat@gmail.com 

Köszönöm!

 


Sziasztok!

Gabi vagyok, 30 éves, Debrecenben élek a párommal.
Szívesen vállalnék béranyaságot. Teljesen egészséges vagyok.
Nekünk nincs gyermekünk, ezért kérem, csak olyanok írjanak, akiknek ez nem probléma. Az e-mail címem: virag0612@gmail.com. Ide írjátok meg, kérlek, az elképzeléseiteket, hogy mennyit szántatok rá. Köszönöm!
gabi030
Debrecen
 
 

 
 

Sziasztok,béranyát keresűnk,kérlek ird,meg milyen feltételel,és menyiért vállalod? Kőszőnőm,laura. laura66190@gmail.com email,cimre.
 
 


Petesejt donornak szivesen jelentkeznek, tovabbi infoprivat uzenetben.
sramoildiko@gmail.com
 


Szerintem ELŐLEGET FIZETNI VESZÉLYES!

Először is, hogyan tudjuk (mint leendő szülők) különbséget tenni azok között:
a) akik igazán gondolnak béranyukának lenni
és azok
b) akik csak internetes átverést akarnak (nem szándékoznak többet tenni mint megkapni az előleget)
Mindkettőjük ugyanazokat a dolgokat fogják mondani.

Az előleget fizetés után, ezek még megtörténhetnek:
1. ő meggondolja magát
2. az orvos elutasítja
3. a tesztek nem sikerülnek
4. nem lesz terhes próbálkozások után

Mennyire hasznos egy papírt (még tanúval is) írni?
Tudod ezt a papírt bíróság elé állítani, hogy a bíróság elrendelje visszafizetni a pénzt, ha a hölgy nem tartja a megegyezést?
Ha nem, akkor ez a papír értéktelen.

Második dolog, a béranyuka olyan helyzetben lenne hogy visszafizetést tudna csinálni?
Az előleg megy a bankba kamatozni vagy el lesz költve?
Senki sem tudja visszafizetni, ami nincs.

Mint egy becsületes béranyuka, valóban olyan helyzetben jó lenni hogy százezreket elfogadtál  és hetekkel/hónapokkal később te hatalmadon túl nem tudsz továbbhaladni, de persze a leendő szülők akarják a pénzüket vissza?


Ezek SZEMÉLYESEN TÖRTÉNTEK velem:

1. Béranyuka elfogadja a pénzt (költségeket, még nem is előleget) tesztekre az orvoshoz. Azt mondja, elment és minden rendben van. Nem tud eredményt adni. Hetek folytatódnak, a kommunikáció egyre kevesebb lesz, a kifogások egyre többek lesznek. A barátnőjével  öszeveszik, aki nekem megmondja hogy : 1) el se ment az  orvoshoz, 2) már mással elkezdte 3) és ezt már eldöntötte amikor elfogadta a pénzt a tesztekre.

2. Béranyuka kér egy kisebb előleget, amit adok. Elmegy orvoshoz tesztekért. Ismét nem tud semmilyen vizsgálati eredményt adni. Hetek mennek el.  Végül azt mondja, tesztek mutattak problémákat és nem tud terhes lenni, de ő visszaadja a pénzt.  De épp most nincs pénze.  Hónapok mennek. Minden hónapban ígéri a visszafizetés a következő hónapra.

3. Nincs előleg, de van 4 hónapos kommunikáció, tesztek, ügyvédi díjak, utazási költségek, klinikai díjak. Elindítjuk az orvosi eljárást. 3 nappal a beültetés előtt tájékoztatja a klinikát hogy meggondolta magát.  Velem meg megszakította az összes kommunikációt.

4. Béranyuka hív hogy nincs pénze ételre. Adok 10.000 hogy segítsek neki. Egy héttel később hív ismét hogy beszél valaki mással aki többet ígér, de engem jobban szeret, csak adjak 100.000 most és velem marad.  Tehát hagytam menjen a mással, mivel nyilvánvaló hogy ez folytatódna csak a számok növekednének.

Amíg mi hajlandóak vagyunk az előlegröl beszélni, bármennyire kicsi, ezeket a helyzeteket mi csábítsuk.

Remélem látható hogy komolyan próbáltam a dolgokat.

Én a költségeket fizetem előre, közvetlen az orvoshoz, a légitársaságokhoz stb, hogy az egész a hölgynek ne legyen semi kiadás.

De ezeken kívül, előleget nem tuduk adni, amikor semmi sem történt még meg, szoval az előleg egy FIZETÉS EGY ÍGÉRETÉRT, minek elég jelentős esélye van hogy szándékosan vagy véletlenül nem lesz betartva.
 
 


Sziasztok!

10 hetes terhes vagyok, de sajnos örökbe kell adnom a kisbabámat, mert nem bírnám eltartani. Várom olyan párok jelentkezését, akik szívesen örökbefogadnák, és engem is tudnának támogatni anyagilag.

E-mail: jr910917@gmail.com

Réka
 
 


Sziasztok! Szívesen lennék petesejt donor. Teljesen egészséges vagyok, már jónéhány vizsgálaton részt vettem. Ha valakit érdekel a lehetőség, írjon nyugodtan a gyongy900512@gmail.com e-mail címre. Köszönöm! Gyöngyi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyongyi0512 2018.02.02 00:22-kor.
gyongyi0512
Budapest IX. kerület