Új privát üzeneted érkezett!

olika.farago@gmail.com kerem segítsen valaiki tudom hogy válaszolnak erre az előző hozzászóló nagyon kérem akinek aktuális még írjon emailt elég sürgős


Sziasztok. 30-as éveiben járó kisgyermekes anyuka vagyok. Szívesen segítenék, olyan párnak akinek sajnos nem lehet babája. Olyan pár keressen, aki tényleg segítségre szorul és készen áll a baba érkezése. Keressetek bizalommal. csodababy@citromail.hu
 


Sziasztok!

Keresek megbizható béranyaságot vállaló hölgyet, aki valóban tudja mire vállalkozik.Sajnos már minket többen megpróbáltak átverni úgyhogy elég csalódott vagyok. De gondolom itt is vannak becsületes anyukák hölgyek akivel kölcsönös szimpátia esetén azonnal bele is vághatunk. anyagiaak biztosítva minden költséget és egyebet fizetünk többit megbeszéljük.
kérlek ide irj nekem emailt ha komoly vagy és valóban vállalod!
kisangyal03@gmail.com

szia egy leendö reménykedő anyuka

Annamari 
 

Sziasztok! Béranyaságot vállalok!
21 éves lány vagyok. Jelenleg terhes... nemsokára szülök! Zökkenőmentes terhességem volt azonnal összejött a baba kisfiú! Saját gyerekem!
Szülés után viszont szeretnék segíteni egy olyan párnak akinek nem lehet saját gyerekük!
Egészséges vagyok! Mezbizhato komoly szándékúak írjanak csak!
redzsi199797@freemail.hu címre!
 


Sziasztok béranyuka lennék


noelnagy070@gmail.com erre a cimre meleg párok lányok fiúk irjanak várom a jelentekzöket mindenel tisztábban vagyok


SZIASZTOK 19 ÉVES LÁNY VAGYOK KÁROS SZENVEDÉLYTÖL MINTES 160 CM MAGGAS ZÖLD SZEM OMBRE HAJ FÉL HOSSZÚ PÁROKNAK MELEG NŐ PÁROKNAK MELEG FÉRFI PÁROKNAK BABÁT VÁLLALOK EGÉSZEGES VAGYOK SEMMI BAJOM ÉRET PETESEJTEL RENDELKEZEM ÉS FOGANT PETESEJTEL KOMOLY ÉRDEKLÖDÖKET VÁROM A JELENTKEZÉSÉT Email cimem erre irj noelnagy070@gmail.com


Sziasztok béranyaságot vállalok gwmzenesz@gmail.com


Sziasztok kedves tagok! FONTOS OLVASSÁTOK EL! Nos sokat töprengtem hogy megírjam a történetem vagy sem. Megírom! Béranyaságot vállaltam. Egy középkorú párnak. A megállapodás értelmében a szülés után, amikor átadom a babát kapom meg a tiszteletdíjam. Az elején kaptam rengeteg ajándékot,elvitték vacsorára stb. Egyszóval beetettek hogy mennyire szuper emberek. Ment minden a mega menetében " apuka" mindig fizette a dolog és a felmerülő költségeket.Eddig semmi gond. Eljött a nap megszületett egy szép kisfiú. Apasági stb... Minden rendben. Kórházból ki... Na itt kezdődött a pokol számomra. Egy hatás nélkül erőszakkal elaltatták venni tőlem. Mert ő a törvényes apuka és őt illeti meg. Kaptam kettő maflást, meg egy csomó szebbnél szebb jelzőt hogy ki vagyok én. Segítség után ordíbálva aztán otthagyták. Azóta próbálkoztak sok mindennel... Mert én szegény létemre úgysem tudom felnevelni.Nos nevelem, talán még sikerül kicsikarni a gyerektartást, de ha nem már az sem érdekel. EZT CSAK AZÉRT ÍRTAM IDE, HOGY DRÁGA SORS TÁRSAIM NAGYON VIGYÁZZATOK!!! TUDJÁTOK NÉHÁNYAN AZT HISZIK HA VAN PÉNZŰK MINDENT MEGTEHETNEK. LENÉZNEK MINKET, MERT AZT HISZIK CSAK A PÉNZÉRT CSINÁLJUK! FELSEM MERÜL BENNÜK AZ HOGY SEGÍTENI SZERETNÉNK!! Persze tudom hogy vannak kívételek, biztos van olyan a másik oldalon is aki becsületes és normális. Akinek nem inge ne vegye magára. Kitartást és sok sikert kívánok mindenkinek, mindkét oldalon! De azért csak óvatosan!!! Köszönöm szépen, hogy el olvastátok!


Bocsi látom néhány szó eliródott. Szóval egy garas nélkül akarták elvenni tőlem. Én egy forintot nem tettem zsebre. Most itt vagyok egyedül és nevelek egy csöppséget. Persze nem vagyok szívtelen, felnevelem! Csak még nem akartam babát. Apuka nélkül pedig pláne nem. NEM KÉREK KOMMENTET,NEM AZÉRT IRTAM! CSAK AZÉRT HOGY MINDENKI VIGYÁZZON!! TÉNYLEG FIGYELJETEK ODA, NEHOGY ÚGY JÁRJATOK MINT ÉN!


Sziasztok üdvözlök Mindenkit Béranyaságot vallalnék Házas párnak meleg pároknak akkár csajoknak is saját petesejtel Egeszséges vagyok Szivesen Vállalom A Béranyaságot csak Gmailon Írjnak noelnagy070@gmail.com erre a gmailra


Sziasztok!

Fogalmam sincs, hogy él-e még a topic? Teszek egy próbát!
Tegnap kaptam a lesújtó hírt, hogy nagy valószínűséggel nem tudok kihordani egy terhességet. Szervi probléma miatt a vetélés, ill. a koraszülés kockázata rendkívül magas. Volt is már vetélésem, Kislányunkat pedig 27 hetes magzatként veszítettünk el. Csak 4 napig élt.
Próbálkoztunk már az örökbefogadással is, de annak is szomorú vége lett. Hallottuk, hogy Csehországban a béranyaságot nem tiltja a törvény, s vannak olyan intézetek, ahol el is végzik a megfelelő vizsgálatokat, ill. beavatkozásokat. Sajnos dajkaanyaságra nincs lehetőségünk, mert családjainkban nincs erre megfelelő személy.
Keresünk hát olyan Hölgyet, aki vállalná a béranyaságot, s megszülné Gyermekünket. Sok megpróbáltatáson túl vagyunk már, sok tapasztalattal, ezért kizárólag olyan Hölgyet keresünk, aki valóban készen áll erre a rendkívüli feladatra mind lélekben, mind pedig fizikálisan! Mivel az örökbefogadással már megjártuk mind anyagilag, mind pedig lekileg, sajnos már nem vagyunk vevők mindenféle kétes, kihasználós, pénzlehúzós dologra. Ezen a téren sajnos már van tapasztalatunk. De egy megbízható, az előzetesen megbeszélt kölcsönös feltételeknek eleget tévő Hölggyel nagyon szívesen közreműködnénk!
Bár furcsa a helyzet, s teljesen idegenektől várom a jelentkezést, mi komolyan gondoljuk! Ha Te is, kérlek jelentkezz!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?