Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok üdvözlök Mindenkit Béranyaságot vallalnék Házas párnak meleg pároknak akkár csajoknak is saját petesejtel Egeszséges vagyok Szivesen Vállalom A Béranyaságot csak Gmailon Írjnak noelnagy070@gmail.com erre a gmailra


Sziasztok!

Fogalmam sincs, hogy él-e még a topic? Teszek egy próbát!
Tegnap kaptam a lesújtó hírt, hogy nagy valószínűséggel nem tudok kihordani egy terhességet. Szervi probléma miatt a vetélés, ill. a koraszülés kockázata rendkívül magas. Volt is már vetélésem, Kislányunkat pedig 27 hetes magzatként veszítettünk el. Csak 4 napig élt.
Próbálkoztunk már az örökbefogadással is, de annak is szomorú vége lett. Hallottuk, hogy Csehországban a béranyaságot nem tiltja a törvény, s vannak olyan intézetek, ahol el is végzik a megfelelő vizsgálatokat, ill. beavatkozásokat. Sajnos dajkaanyaságra nincs lehetőségünk, mert családjainkban nincs erre megfelelő személy.
Keresünk hát olyan Hölgyet, aki vállalná a béranyaságot, s megszülné Gyermekünket. Sok megpróbáltatáson túl vagyunk már, sok tapasztalattal, ezért kizárólag olyan Hölgyet keresünk, aki valóban készen áll erre a rendkívüli feladatra mind lélekben, mind pedig fizikálisan! Mivel az örökbefogadással már megjártuk mind anyagilag, mind pedig lekileg, sajnos már nem vagyunk vevők mindenféle kétes, kihasználós, pénzlehúzós dologra. Ezen a téren sajnos már van tapasztalatunk. De egy megbízható, az előzetesen megbeszélt kölcsönös feltételeknek eleget tévő Hölggyel nagyon szívesen közreműködnénk!
Bár furcsa a helyzet, s teljesen idegenektől várom a jelentkezést, mi komolyan gondoljuk! Ha Te is, kérlek jelentkezz!


@gingerbread:
Szia én vállanám nektek

 
 

@angyaligyermek:


szia irnal nekem privatott legyszi


Sziasztok
31 éves egészséges magyar nö vagyok. Van egy 8 éves egészséges kislányom.
Béranyaságot vállalok akár azonnali kezdéssel. Amennyiben ez a néhány sor felkeltette az érdeklödésedet irj a mambabi@freemail.hu email cimre.
Szél napot Márti

Sziasztok. 31 éves egészséges magyar nö vagyok. Béranyaságot vállalok. Van egy 8 éves egészséges kislányom.
Korrekt megbizhato párnak nagyon szivesen segitenék. Amennyiben ez a néhány sor felkeltette az érdeklödését üzenetben. Beszéljünk személyesen várom üzeneted a mambabi@freemail.hu e-mail cimre


Sziasztok Nem régiben Elirtam a korom 18 Éves vagyok 160 Cm Maggas Nagy sötét zöld szemek sötét Barna vállig érö haj fehér börü vagyok Gyermekem Nincsen Minden hónapban nőgyógyasz látt Káros szenvedélytöl mentes egészséges petesejtel rendelkezem és termékeny petesejtel Nagyon szeretnék olyan párokon segiteni akinek nem lehet baba (Meleg férfi pároknak Vállalom) (Meleg hölgy lányoknak is ) akkár (idösebb öregebb pároknak is) (fiatal Házas Pároknak is) és (közép koru pároknak is) (Külföldi pároknak is) Az átverést aszt Hadjuk ki!!!! Köszönöm Budapesten élek Üdv Cintia Béranyuka lennék
beranyasag cintianoel155 nem akarlak elkeresiteni de olyan akinek nincs gyermeke meg vagyis nem volt terhes es szulese nem lehet beranya!


@picikekicsi:


Hát pedig lehet...
 


@csilla031:
Hol és hogyan? Tudnál erről infót küldeni?
vjuli
Szolnok
 
 


@vjuli:Kedves Juli!

Ide nem szeretném leírni, de e-mailben nagyon szívesen megírom, hogy a párommal melyik klinikát választottuk.
 


@vjuli:A címem: csillagvirag031@freemail.hu

További szép estét!

Csilla
 


Sziasztok!

Remelem valaki tud segiteni paromnak es nekem. 10 eve vagyunk egyutt, 7 eve hazasok es szeretnenk csaladot alapitani. Sajnos engem 6 eve diagnoztizaltak egy ritka genetikai betegseggel, igy mutet utan nem vagyok biologialig kepes egy gyermek kihordasara. :( Ezert keresunk egy megbizható béranyaságot vállaló hölgyet, aki valóban tudja mire vállalkozik.

Remelem, itt vannak becsületes anyukák, hölgyek akivel kölcsönös szimpátia esetén keszen allnak az azonalli kezeles elkezdesere. Termeszetesen anyagiakat mi biztosítjuk, minden költséget és egyebet fizetünk, a többit  kozosen megbeszéljük.

Kérlek irj a 
wascheralexandra@gmail.com nekem emailt ha komoly vagy és valóban vállalod!


Sok szeretettel, 

Alexandraek Kedves Babára vágyók!
Komoly szándékú, babára vágyó pároknak szivesen segitenék újra ,már voltam életet adó mami, most újra vállalok béranyaságot, csak elszánt pároknak akik tudják ezzel mit vállalnak. Kölcsönös bizalom nagyon fontos,van tapasztalatom érvényes friss orvosi leleteim, Budapesti klinikán vállalnám, ha lehetséges de utazás sem akadály. Két egészséges gyermek édesanyja vagyok 38 éves jó körülmények között élek Dunakeszin. Ide várom a rövid bemutatkozó leveleket babavarazs11@gmail.com Kata Szép napot


Üdvözlök minden babára vágyot!

Segitenék komoly szándéku babára vágyó párnak.
31 éves vagyok, jelenleg egyedülállo, magyar, fehérbörű, középiskolai végzettségű cukrász.
Teljesmértékben egészséges életmodot folytatok, káros szenvedélyektől mentes életet élek.
Formás, átlagos testalkatú, kimondottan széparcú, barátságos, vidám természetü nő vagyok.
Van egy egészséges 8,5 éves kislányom.
Mindketten teljesen egészségesek vagyunk.
Családon belül semilyen örökletes betegség nincs.
Kérésem az lenne, hogy kizárolag komoly szándékú és nem hitegetö ember jelentkezzen.
Olyan biztos egzisztenciával rendelkező párt keresek, aki nem bocsájtkozik alkudozásba,filléreskedésbe, "nekem csak ennyit ér".
Véleményem szerint hogy egy egészséges gyermek szülessen, ahhoz elengedhetetlen az anyagi biztonság, mivel ez egy bizalmon is alapulo hosszu folyamat.
Kérem a fent emlitettek tudatában csak komoly elhatározott szándékú pár irjon.
babatakarok87@freemail.hu
 


Sziasztok. 30-as éveimbem járó kisgyermekes anyuka vagyok. Szívesen segítenék olyan párnak akinek sajnos nem lehet gyermeke. Olyan pár keressen aki tudja, hogy mit szeretne. Csak komoly szándékkal keress. Tapasztalatom van, akár saját petesejtel is vállalom. Keress, hogy valóra váljon az álmod. picihofeherke@citromail.hu

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?