Új privát üzeneted érkezett!

szia Romi! Nehéz lejebb csökkenteni is letenni szerintem lehetetlen. Szerintem próbáld meg csak lecsökkenteni nem leszokni 0-ra. Inkább napi 2-3-4 szál az kevésbé árt a picinek.
Ha dohányoznak mellettünk még jobban kívánjuk a cigit. Meg ugye eggyikőnksem ma kezdett el cigizni meg nem is párszálat szívunk el naponta. Én bízom bennetek minden rendben lesz ne parázz rá. Itt mgtudjuk beszélni segítünk egymásnak.
anitacigis
Budapest V. kerület
 
 


sziasztok klaudi ( Klaudia) vagyok. 32 éves vagyok én is kb 16-17 éve  dohányzom. Hogy mennyit 1-2 doboz kb. napiszinten. Imádok cigizni én is mint az előttem szólók. Most várom a 3. babám. Márk fiam 10 éves, Klaudia lányom 6 éves, most a 6. hónapban vagyok és kislány lesz. Én az első 2-vel sem tettem le a cigit hanem napi 7-10 szálat elszívtam. Makk egészségesek és mind a 2 3kg felett születet. Most is így fogom csinálni. Nekem is mondta a család tegyem le, de, hogy mikor párom is dohányzik meg mind kettőnk szülei is. Így nehéz letenni ezért inkább napi 7-10 szál ettől nem hinném, hogy baj lesz. Mert szerintem nekünk a dohányzás az életünk rszévé vállt  már az évek alatt ez nem olyan, mint a bugyi, hogy minden nap másikat veszünk fel . Mi 15-16-17 évesen rá gyújtottunk ér rászoktunk és valahol tudtuk, hogy rászokunk és már leszokni nemigen.
 


@klaudi1987:
Anyukám is végig dohányozta mind a hármunkkal a terhességet. Nekünk sincs semmi bajunk. Most én is babát várok sajnos én sem tudom lerakni
 
 

 
 

szia Vikuska!  Nehéz megállni szerintem "szinte" lehetetlen.
Te mióta és mennyit dohányzol? Hanyadik hónapban jársz?
 


Sziasztok Anna vagyok! Én is dohányzom már 10 éve legalább és még csak a 23-ba vagyok. Hogy mennyit cigizek az ingadozó van, hogy csak napi 1,5-2 doboz buliban van 3 is. A mindennapi az a 2 doboz. Ugye nálunk is mindenki dohányzik a családban itthon. Anya,apa,nagyszüleim,nővérem,húgaim. Mi nagyon szeretünk cigizni mivel nagyon jó dolog, megnyugtat és oldja a feszkót. Én cigi kávéval indítom a napjaimat, meg persze kaja után is nagyon jó.
Én is terhes vagyok csajok a 6. hónapban járok. Szerencsére minden rendben van.
 


sziasztok csajok! Vikikke9 és Roni. Hogy vagytok, megszültetek-e már? A cigivel hogy álltok letettétek-e és ha nm sikerült mennyit szívtok most?
anitacigis
Budapest V. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?