Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Szülők!

Tavaly már sokan megismertétek és megszerettétek Németh Luca bábszínész gyerekprogramjait a Virányosi Közösségi Házban. Idén az interaktív asztali bábozás sok új mesével folytatódik és a kézműves foglalkozások is ezer új ötlettel gyarapodtak. Ha szeretnétek egy békés, de testileg-szellemileg aktív délelőttöt eltölteni velünk, olvassátok el a részleteket:

A CSODAÓRA IDEI PROGRAMJAI:

I. ASZTALI BÁBOZÁS (15-25 perc)

A bábozás nem színfalak mögött, hanem a gyerekek között, asztalon játszódik, ahol a picik pillanatok alatt "beszállnak" az előadásba és így a mesébe is. Itt, valós élethelyzetekben és jellemeken keresztül fejlesztjük a gyerekek problémamegoldó képességét. Észrevétlenül felkészülnek arra, hogy később komolyabb előadásokat is befogadhassanak.

II. KÉZMŰVESKEDÉS (15-25 perc)

Sok-sok féle alapanyagból ragasztjuk, mázoljuk, gyúrjuk össze a kedves és akár hasznos tárgyakat. Fontos, hogy természetes és hétköznapi anyagokat használjunk, hogy a gyerekek megismerjék, a kreativitáshoz nem kellenek "előre gyártott elemek". így lesz például egy parafa dugóból csodálatos üzenő fal. Fejlesztjük a kézügyességet és segítünk meglátni, hogy bármiből készülhet remekmű. A programok során folyamatosan igyekszünk alkalmazkodni a gyerekek hangulatához, és ha lankad a figyelmük, mondókákkal, dalokkal, körjátékokkal színesítjük a Csodaórát.

Helyszín: Virányosi Közösségi Ház
Időpont: 2008. október 6-tól minden hétfőn délelőtt
09:30-10:20-ig, és 10:30-11:20-ig
Korcsoport: 2-5 éves korig
Ruha: kényelmes, játszós ruhát ajánlunk
Időtartam: 50 perc
Részvételi díj: 5 alkalmas bérlet: 5 000.- Ft 1 alkalom: 1 200.- Ft

Gyertek idén is rendszeresen, a gyerekek nem fogják megunni!

Németh Luca FABRIKA MŰHELY
Érdeklődni és jelentkezni telefonon a 06/20/929-7904 számon lehet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Programok, ajánlatok

Jegyzetfüzet:

 

cron