Új privát üzeneted érkezett!

@ivi29:
Pont ugyanez a meg akar jönni érzésem van, plusz hányinger és álmosság. A hasam alja isbe van dagadva. Nem kiabálom el de szerintem valaki úton van :-D De majd a szombati teszt mutatja vagy várok a
mensiig, 12-ig. :-)
 


Ivi29: Ja vérzésem nincs de szerintem nálad ez a beágyazódási vérzés ami normális.
 


Ivi29: Basszus most olvastam csak vissza, ohh sajnálom :-( Ne adjátok fel! ;-)
 

 
 

@ivi29:


Milyen vitamint szedsz? A Trimeszternél írják sokan, hogy az kicsit bekavar, illetve a barátcserje. Nekem egyik sem zavart be, de van, aki érzékeny rá. 


Illetve az lehet még, hogy valami miatt nagyon a ciklus elején volt a peteérésed, néhe előfordul ez is. @chilipepper:
Én is trimesztert szedek szintén nem volt baj. Éd a baba is hamar össze jött. Az első trimeszteres vérképen is jó volt. :)
 
 


@ivi29: Nekem az előző hónapban pont késett 3 napot, ami soha nem fordult elő nálam, és én azt akkor szintén a terhers vitamon számlájára írtam, úgyhogy biztos van benne valami, hogy megkavarja a szervezetet. Sajnálom, hogy ez a hónap nem sikerült, a következő jobb lesz ;)


@zsuzsu84: UUUh, mindenképpen számolj be róla, hogy mi lett a teszt :D Remélem sikerül ^^


@csipke5: szuppper :D Örülök nektek :) Vigyázzatok magatokra 


 

 
 


@vivi93:
Rendben, mindenképp írok, igazából a tünetek miatt a kíváncsiságom már nagyon hajt, hogy mi lehet. Már ma tesztelnék de ég korai lenne. Ma egy hete hogy volt az akció. Azt hiszem ez a várakozás a legrosszabb. ;-)
 


@chilipepper:
Femibiont szedek.
@zsuzsu84:
Nem keseredtem el egyáltalán. Ezek szerint ebben a hónapban a peteérésem jóval hamarabb volt, ezért nem is volt esély, h összejöjjön a baba. Abszolút pozitív vagyok. A férjem nem egy szavak embere, de mondott egy szépet, mikor mondtam, h na megjött. Igazából aranyos volt, r s örülök, h
 
 


SZoval igazából örülök, h ennyire akarja ő is a babát. Nem igazán tudja kinyilvánítani az érzelmeit. Meg, ha most egyből összejött volna, nem is lenne annyira izgalmas.
 
 


@zsuzsu84:
Igen! Ez a 2 hét a legrosszabb, míg nem tudod mi van. Szorítok neked!
 
 


üdv az újaknak!:-)

@zsuzsu84, én hiszek a megérzésekben, nagyon drukkolok!:-)  7.dpo-n vagy most? elvileg 9. dpo-tól már sokaknak van halvány csík, nem kell sokat várnod

Nálunk jövő héten lesznek a termékeny napok, remélem, addigra kipihenem magam. Írtam nemrég, hogy szeretnénk egy menhelyi kutyust örökbe fogadni, meg is tettük pár napja, hát imádat, szerelem van, lányok, de annyit foglalkozom vele, mint egy kisbabával, napokig otthon voltam vele, hogy beszokjon és keveset is aludtam:-)
 
 


@ivi29:


Nekem volt ilyen. Januárban ha jól emlékszem. Azt hiszem Trimesztert szedtem akkor meg ittam cickafark teát. A nődoki a barátcserjét javasolta, szte túl magas lehetett a ploraktin szintem. Azóta sem tudom hogy mitől lehett és nem is volt ilyen többet. Igaz nekem elég rendszeretlen vagyis inkább hosszúak a ciklusaim 38 nap körüliek és volt egy 3-4 hónap mikor rövidebbek voltak ez a 19 napos ciklus környékén.
 
 


@ivi29:
Remélem azért rövidesen összejön! :-) Nekem is volt múltkor egy hasonló megbolondult peteérés szitum, de elvileg most minden stimm volt :-)
Köszi a drukkod én is nektek ;-) Hajrá :-)
 


@pelle:
Igen ott vagyok most, de nem merek tesztelni, félek a negatívtól :-) A megérzések és a tünetek is affele hajtanak hogy valami van, de lehet kivárom a mensit, az általában a legjobb jel. De már annyira izgulok :-D
Ooo de cuki lehet a kiskutyi. Milyen fajta? Gondolom keverék. El is hiszem higu sok munka van velük, kis babák ők is. Nekem is volt mindig is kutyum, legutóbbi egy foxi yorki keverék, imádtuk, csak sajna költözésünk miatt oda kellett adnunk. De nagyon jó helyre került mai napig jól van. Kis darab az ember szívéből, de itt vannak a gyerekek és remélhetőleg a legkisebb menő manó is úton. Ha nem is menne elsőre, ezen a nyáron próbálkozunk és ha nem jön össze azt is elfogadjuk, égülis párom gyerkőceivel együtt van 5 lurkónk.Valahogy imádom a gyerekeket és jó a sok sok gyerkzsivaj. :-D
 


Ooo csajok, most voltam boltban, annyira álltam a teszt előtt hogy megveszem, de tudom még korai de nem bírom ki, pedig már csak pár nap. Akinek mostanában kell majd tesztelni az is így érez vagy csak én izgulok ennyire? :-D
 


@zsuzsu84 igen, keverék a kutyus, édes tündérbogyó, szerelmesek vagyunk bele:DDD 

Öt gyerkőc! ez igen!:-) én is nagy csapatra hajlok, már van 3 a fészekben:-)
Hát én nem bírom megállni a tesztvásárlást sose, papírból vagyok, főleg, hogy a facelle is csak 350 Ft:D   mindig teszteltem már napokkal hamarabb, türelmem az egy nagy zéró átlőve! :DDD
 
 


@zsuzsu84:
Èn is pont ennyire izgulnék a helyedben, szerintem nem vagy ezzel egyedül.

Amúgy nalam nem tudom mi van. vasárnap azt hittem, h akkor most tényleg megjott, m volt még egy kicsi vérzés. Na azóta semmi. A mrnszeszem amúgy is kevés vérrel szokott járni, de azért 6 napig eltart vérezgetéssel. Most ez elég érdekes, m vasárnap óta semmi.
 
 


@ivi29: akkor itt még bármi lehet sztem. Szorítok! :)
Nekem azóta sem jött meg. Reménykedek :)

@zsuzsu84: Én minden nap érzek valamit xD Alig bírok nem tesztelni, mindig próbálok várni "csak" még 1 napot... Több kevesebb sikerrel.

@pelle: gratula a kutyushoz. :) Nekünk is van.. Én is alig aludtam első éjszakáknál. De olyan sok örömet okoznak :D

Pozitív tesztet mindenkinek! :)
 
 


@spoty: Igen, végül is bármi lehet. Mostmár alig bírom kivárni a szombatot, vagyis inkább a vasárnapot, h teszteljek. Szombaton kene megjojjon rendesen, de valahogy óramű pontossággal délután szokott.
 
 


@pelle:
Na hát kb ugyanez, teszteltem is de pont egy nagy semmi, negatív, de nagyon korán van még hozzá. A fiammal a ciklus kezdetétől számítva egy hétre csináltam és akkor volt halvány pozitív. :-D Akkor megnyugodtam hogy nem csak az én türelmem - 0 :-D Kívánom hogy legyen akkor hatalmas a család. Én imádom, pont azt beszéltük a napokban hogy lassan a 9személyes kisbusz is kevés lesz és kell egy kamion :-D
 


@ivi29:
Huhh akkor még van remény, mert első menzesz megjöhet még de az lényegesen másabb mint a többi :-) Nagyon szorítok, tesztelj egyet! ;-)
 


@spoty:
Örülök hogy nem vagyok egyedül ezzel :-D
Most pedig megfogadtam hogy várok de lehet veszek egy papirtesztet, csak 3 euro. Itt kint nagyin drágák a tesztek. Most vettem egy clear bluet, de azt majd csak akkor fogom ellőni ha nem jön meg. Az a terhességi hetet is kimutatja. Nagyon izgulok.
 


@zsuzsu84:
Holnap vagy péntek reggel lehet megcsinálom azt a tesztet. Lehet tök fölöslegesen, de nekem sincs türelmem. Most semmi tünetem nincs, ugyh nem igazán bizok pozitív eredményben. De nagyon örülnék neki.
 
 


Sziasztok lányok!Én az utolsó bejelentkezes óta már a hetedik hétben járok, most kezdődnek a hányingeres napok..
Sajnos multheten és tegnap nagyon kicsit vereztem, a doki pedig progeszteront írt fel, de olyan furcsa nekem, hogy felir egy hormont vérvétel nélkül. Azt se tudom milyen szinten áll a progeszteron nálam.. .
Félek elkezdeni szedni, szerintetek?
A baba egyébként jól van, multheten már láttuk ahogy dobog a kicsi szíve.
 


@lucazsofi:
Nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatban, de én tuti elmennék egy másik dokihoz is, és kikérném a véleményét.
 
 


@lucazsofi:


Háziorvostól érdemes kérni egy vérvételt, hogyha másik orvoshoz is mész át, akkor már legyen nálad egy papír és/vagy már a háziorvos is tud erre vonatkozólag tájékoztatást adni.
 
 


Sziasztok!

Én ma voltam viziten, egyelőre úgy fest, hogy 10 helyett 10-5-nél járok, de annyi baj legyen, hamarabb jöhet a második trimeszter  Az esti (!!!444!!!) émelygéseket leszámítva elég jól vagyok szerencsére, eddig még nem is hánytam (kop-kop-kop), bezzeg aludni szinte bármikor, bármilyen poziban tudnék. Induló laboron túl vagyok, minden jó (csak majdnem behánytam közben, meg szétcs_szték a vénámat, és úgy nézek ki, mint akit alaposan megszorongattak kartájékon). Nagyon várom már a kövi kört, ami júni közepén lesz, kombinált teszt+genetikai UH, utána kiderül, hogy kromoszómaügyileg is rendben van-e a kis lóbabunk (UH-n most pont úgy nézett ki, meg sztem kicsit boogie-zott is a fejével  ), meg hát a nemeeeeeeee. Utoljára sztem egyetemi pontváráskor izgultunk ennyire, habár jellemzően nincs preferenciánk (csak néha).

Babcisok, meséljetek ti is, hogy álltok, akik pedig hétvégén tesztelnek, azokért szurkolok nagyon!
 
 


Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezés: ma voltunk andrológusnál, és úgy tűnik, van remény, hogy legyen közös babánk :) Igaz, csakis lombikkal, de az meg már kit érdekel?! :D
Még nem vagyok egészen képben a folyamatokkal, de nagyon bízom benne, hogy akár ebben az évben sor kerülhet a beültetésre. 
Most egyszerre vagyunk letörve, mint a bili füle, meg izgalomban is, hogy mi lesz, hogy lesz.
Hosszú út lesz, és nem is olcsó - de mondtam a férjemnek, hogy most fizetjük ki azt, amit más fogamzásgátlásra költ  (a humorunk néha kicsit morbid, de enélkül meghalnánk :P )
 
 


@agi15: így is kell, tökéletes hozzáállás :) Mikor mentek konzultációra? Írj ám majd részleteket, ha van kedved, engem érdekel nagyon a menete. 


Chixy: örülök, hogy minden rendben veletek, talán a rosszullétek se erősödnek majd.
Én most picit nem írtam, vagy hát a másik csoportban igen, de ott se sokat, mert a 12. heti UH-n volt egy kis eltérés. Viszont ma jött meg a Prena teszt eredménye, és minden oké, egészséges és most már 100%, hogy fiú. Mondjuk fiút is éreztem, és már az UH-n megmondta a doki, hogy az :) Ráadásul ő elég pontosan tippel, eddig mindig bejött. Szóval megnyugodtam végre, a 20 hetes genetikai is sima lesz, mert így akarjuk és kész :D
lucazsofi: én a helyedben szedném amit felirtak, mi a neve? Igazából lehet, hogy mire időpontot kapsz a vérvételre, és lesz eredmény, addig napok telnek el. Nekem is kellett utrogestant szednem a 12. hét végéig, mert nem volt biztos hogy elegendő a sárgatest, ami meg kell a babához. De persze te tudod, lehet hogy csak biztos ami biztos alapon írták fel :)

 


@denisa84: andrológusnál magánban voltunk, most ott csinálják meg a szükséges vérvételeket  és bakterológiai vizsgálatokat is. Ha ezeknek az eredményei megvannak, akkor újabb konzultáció a dokival, aki már úgy küld tovább valamelyik meddőségi központba, hogy javaslatot tud tenni, melyik lombik-eljárás legyen. 
Feltehetően a SOTE-re fog küldeni, az ottani centrumban dolgozik ő is. (a másik OEP-finanszírozott, az a János kh-ban van, de mivel anya ott dolgozik, ezért azt kihagynánk....)
Nekem is lesz egy halom vérvétel, hormonpanel, meg ami elkerülhetetlen: a petevezeték-átjárhatósági. Na mondjuk ezt kihagynám, de ha ez az ára... Majd azt kell még megkérdeznem, hogy egyrészt ezt csak a SOTE-n lehet-e, vagy máshol is, illetve ha lehet máshol, akkor a saját nődokim vállal-e ilyet (elvileg augusztusban áll vissza a kórházi praxisba is). 
És ha ezeken túl leszünk, akkor indulhat az elsárkányosításom (értsd: stimuláció) :D

 
 


Sziasztok! Túl vagyunk a 2. Genetiaki uhn ! 424g mindene rendben van 21+3nak felel meg akkora számítva is. És nagyon úgy nézki,hogy lánynak tünik.
 
 


@ivi29:
Engem is gyötör az akarom a tesztet de csakazért is kivárom mostmár a Vasárnapot :-D Nekem ma volt egy pici barnás valami de icipici, na mindom meg fog jönni, mert a görcs is megvan, de semmi. Néha kis bubik a hasamban, hát mostmár bizonytalan vagyok. Nagyon szorítok, legyen pozid! ;-)
 


@agi15: Hát ez nem lesz egyszerű menet :) Az átjárhatóságira még senki nem mondta, hogy kellemes vizsgálat, szóval megértem. Bár azt hittem hogy lombiknál ez már nem lényeges, csak inszem előtt, de ezek szerint tényleg kevés az infóm :D Viszont így, hogy beindulnak az események, biztos jobb lesz, nem fogsz annyit agyalni, jobban le tudod magad kötni. Aztán figyeld meg, hiphop baba lesz a pocakban! :)

 


@chixy:
Nagyon gratulálok, jó volt olvasni. Hányingerre hideg cola pár korty vagy rágcsálj gyömbért, esetleg pici citrom leve. Nekem anno ezek segítettek! A nemet mindenképp írd majd meg. Ez kapcsán az izgalom, én most állok teszt előtt, igen hasonló egyetemes az érzés bennem is :-D
 


@agi15:
Azta de jó hírek, már izgultam mi van veled, akartam is ma írni mi a helyzet. Annyi baj legyen, lényeg hogy lehet baba és lesz is! ;-) Hát a gusztustalan anyagi része meg.... :-( Fel a fejjel ezek után minden menni fog! :-)
 


@agi15: Ezek nagyon jó hírek!! Örülök, hogy mégis van megoldás. Kitartást és erőt kívánok mindkettőtöknek. :)


 


Megmosolyogtat, hogy Ti már ennyire elől jártok, hogy túl vagytok több vizsgálaton. :) Én még mindig csak várakozok és szedem a vitaminokat. Eseménytelen napoknak/heteknek nézek elébe, már várom nagyon a június 20.-át, hogy végre mehessek a dokihoz. Néha-néha begörcsölök, de már nem rémít halálra az érzés. 


Amíg én várakozom, addig várom hogy nálatok milyen eredmények vannak, plusz jó lenne ha minnél több pozitív teszt lenne itt a hétvégén ;) Hajrá Csajok!

 
 


@vivi93:
Együttérzek ;-) Bár nekem majd 12 én kellene megjönnie, nagyin nehéz várni. Ma is csináltam egy tesztet, negatív. Már csak mosolygok én is. Bár a hőm ma egész nap 37,1 volt, ha maradna és nem esne le akkor még van remény. De tesztelni már nem fogok csak ha kimarad a havim.Ha semmi, akkor várakozunk együtt :-D :-D

Azt én is remélem hogy lesznek még a következő napokban pozitív tesztek. Ma barátnőm is pozizott hajnalban egy halványat. Már ő is megnyugodhat. Néha olyan ólomlábakon jár az idő.
 


Sziasztok! Sajna ez nem a mi hónapunk lett, mivel tegnap este megjött.
Pedig ovukor voltunk együtt hőm meg lh teszt is bizonyítja, még sem.
Szóval új hónap, új esélyek.
Elmegyek pajzsmirigy vérvételre hátha ott nem okés minden.

Mindenkinek hajrá! Minél több pozitív tesztet!!

picibaba.hu vonalzó
napraforgo85
Győr
 
 


@napraforgo85:
Sajnálom, de igaz, új hónap új esélyek. Nekem alulműködik a pjzsmirigyem és nindhárom gyerkőccel simán teherbe estem. Most valahogy nem jött össze bár még mindig várok. Mindenképp nézesd meg a pajzsmirigyed, mert igen sajna az okozhat nehézségeket. A mi stratégiánk ebben a hónapban, ha elmúlik a betegségem, minden másnap "dolgozni" :-D fogunk. Ha akkor sem jön össze majd akkor, hmm passz.
Remélem mimden rendben lesz és hamarosan
összejön a baba! Szorítok ;-)
 


Hát csajok, túl a teszten ma reggel, nem jó hír, nagy negatív :cry: Úgyhogy jönnek az unalmas várakozós napok! Aki még előtte áll annak szorítok nagyon! ;-)
 


Sziasztok,règ jàrtam màr erre. Ez az 5.próbàlkozós hónap.A hőgörbém hasonló az előző hónapiakhoz(36.2–>36.5/6) ami miatt szkeptikus vagyok a hónap sikerességével kapcsolatban.Lett valakinek baba hasonlóan alakuló hőgörbèből? Voltam 3. És 21. napi vérvételen,ahol minden értek határon belül van.Itt van valami arányszám ami fontos lehet? Gratula a babàsoknak és drukkolok akik mèg várnak :D :D :D


@szanimanika: szia :) én most csinálom a 3. és 21. napi vizsgálatokat. Egyelőre annyit tudok, hogy az lh és fsh aránya nagyjából 1 legyen. Ha az egyik dupla akkora, mint a másik akkor az pco-ra utalhat. A 21. napi nekem jövő pénteken lesz, remélem, hogy minden rendben lesz. Terheléses inzulin vizsgálatra is elmegyek, próbálok kizárni mindent.


Nekem FSH 8,5 LH 5,6


@agi15:
Úgy tudom, a Sote-n egyáltalán nem csinálnak átjárhatóságit. Az első konzultáción kérdeztem, hogy elfogadják-e a Margit kórházas etedményemet, és azt mondták, igen, mivel házon belül nem is tudnák megoldani. Viszont ez elvileg csak inszeminációhoz kell, lombiknál leszívják a petesejteket, szóval ott nincs jelentősége az átjárhatóságnak. De ez lehet, azt jelenti, hogy nektek is megoldás lehet az inszem, ami tök jó, mert kisebb hormonterheléssel jár.
Átjárhatóságiból nekem a röntgenes volt. Amíg felhelyezték a ballont, az nagyon fájt, de az átfújás maga egyáltalán nem. Úgy tudom, akinek elzáródás van, annak szokott fájni.

Denisa: szuper hír, hogy jó lett a Prena teszt eredménye! Biztos nagy kő esett le a szívetekről, hogy minden rendben.
 
 


@rea33: na, ennyire nem vagyok még képben, hogy egyáltalán kell-e vagy sem. De a férjem papírjára azt írta a doki, hogy IVF vagy ICSI jöhet számításba.
Pénteken megyünk a mindenféle vérvételekre, annak a függvénye lesz, hogy melyik és akkor merre tovább. 
Nagyon bízom benne, hogy esetleg még ebben az évben lehet egy picipöttyünk :)

 
 


@agi15:
Szerintem idén simán lesz pocilakónk mindkettőnknek. Nyáron nem indítanak lombikot a Sote-n, de a vérvételek lemennek egy hónap alatt, utána van még egy konzultáció, és lehet is kezdeni.
Ha eldöntöttétek, melyik intézetbe szeretnétek menni, érdemes időpontot kérni, nekünk kb. egy hónappal későbbre adtak az első konzultációra.
Hormonsort néznek pénteken, vagy több dolgot is?
 
 


Sziasztok Csajok. :)

Sajnálom, akinek nem jött össze ez, de itt a következő hónap és most jobb lesz az idő is, azt mondják hatással van ránk az időjárás, kitudja, lehet ez is segíteni fog. 

Egy kis helyzetjelentés nálam: nem tudok hason aludni, de nagyon oldalfekvésben sem, mert feszük, fáj a mellem, melltartót már nem tudok viselni, úgyhogy egy barátnőm tanácsára vékony derékmelegítőt veszek fel a ruha alá, ha menni kell valahova, hogy mégiscsak legyen valami rajtam.... egészen kényelmes, jó trükk ;)
Tegnap óta a hányás, émelygés egésznap nap velem van, szóval mostmár ez is utolért.  
Egyébként minden rendben, két napos csapatépítőt még gond nélkül végigcsináltam, bár én voltam az egyetlen, aki nem ivott és este fél 11kor bedőltem az ágyba aludni.  


Jövőhét csütörtök még messze van, párom meg is kérdezte tegnap, hogy de ugye bejöhet a vizsgálatra, szeretné hallani a szívhangot... 
 

 
 


@zsuzsu84:
Nekem is megjott sajnos rendesen. Megyek dokihoz, h nincs-e semmi gond, h előtte egy héttel vereztem. Remelem midnen ok. Jövő héten lesz peteérésem és pont megyünk nyaralni. Reménykedek, h ott majd összejön. Mindneki azt mondja jót tesz a levegő változás.
Sok sikert nektek az uj hónapban!
 
 


@rea33: hát cirka 150ezerért remélem, a férjem fogantatásának idejét is kiderítik
Viccet félretéve: hormonokat, spermából bakterológia, vírusok, HBA, ROS, DNS-fragmentáció, akroszóma.
Ha ezek megvannak, akkor fogjuk megkérdezni a dokit, merre tovább, kihez hova.
 
 


Lányok nektek szokott fájni a melletek peteérés környékén? Nekem eddig nem volt ilyen de most 3-4 napja elkezdett és már annyira fáj h hozzáérni is alig tudok. Ma vagyok a 20ik napon, nekem hosszabb ciklusaim vannak és fogalmam sincs mikor van/volt peteérésem, most nem figyelem. Szúrt a bal petefészkem de nem írtam fel mikor. Kicsit aggódok h mi lehet ez a mellfájdalom főleg h ennyire intenzív.
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: