Új privát üzeneted érkezett!

@ivi29:
Köszi a jó kívánságot, én is drukkolok, hátha a jó levegő és a más környezet segít.
Nálam most az van, hogy tegnap kellett volna megjönnie, nem jött. Ma reggel azt hittem elönt a vér, de semmi. Fáj a fejem, álmos vagyok állandóan. A hasam fáj mintha meg akarna folyamatosan jönni. De a tesz negatív. Bár hétfőn csináltam, nem tudom van e értelme még csinálni. Most a havimat várom :-)
 


@ewuss28:


Nekem ovukor is szokott fájni, illetve mielőtt megjön, akkor is. Hol erősebben, hol enyhébben, szerintem hormonszinttől függ, ne aggódj miatta!
A hőmérsékletedet szoktad mérni? Abból elég jól látszik, mikor volt peteérés, ha volt. @chilipepper:
Nekem eddig sose fájt csak menzi elött. Most meg is van duzzadva a fèrjem meg is jegyezte h mennyivel nagyobbak. Szoktam mèrni a höt de most ez egy laza hònap. Költözködünk ès nincs energiám erre is figyelni így felfüggesztettem egy kicsit.
 
 

 
 

@ewuss28:
Hát, simán lehet, hogy jót jelent :)
Amikor pozit teszteltem nekem nagyon hamar voltak tüneteim, leginkább brutál csípőfájdalom, kemény has érzés és óriásira nőtt cicik.
Szóval simán lehet, hogy már van egy kis lakód :)


Na miújság csajok? Az előjelek hoztak valahol pozitív tesztet?
 
 


@vivi93:
Ma reggelre mensit. :-( Sebaj, pár nap és új esélyek! ;-)
 


Sziasztok,sajnos ez a mostani hónap sem a szerencsés volt. Holnap megyek dokihoz a vèr eredmenyeinmel,hogy értékelje ki.Sajnos meg vagyok fázva, reméljük ennek nem lesz hatása a vasárnapi peteeresre.

Zsuzsu
Így van, új hónap új esélyek.


@zsuzsi94: így igaz, új esélyek:-) gyorsan telnek a napok, egykettőre a következő ciklus vége lesz és lehet tesztelni:-)

@szanimanika: épp ellenkezőleg, a kicsit legyengült immunrendszer állítólag direkt jó, mert több katona tud bejutni, nem harcol a női szervezet olyan erővel a bejutó hadseregek ellen.  Hajrá hétvége!:-) 

hogy vagytok kismamik? Bírjátok a meleget? gömbölyödtök már szépen?:-))
 
 


Sziasztok, újként csatlakoznék.
Ez a második próbálkozós hónapunk, jó volna beszélgetni másokkal a dologról.
38 éves vagyok és negyedik babát tervezünk, de nem jött mind simán, volt akire 2 évet vártunk és csak egy kisebb műtét segítségével jött össze.

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
 
 


@zsuzsu84:


Oh, sajnálom :( De, közelítsd meg más honnan, most van egy újabb hónap várakozás  


@pelle:


A meleggel nincsen gondom, inkább hőhullámaim vannak. Engem a hányingeres, hányás, szédülés az ami jobban megvisel. Nem gondoltam volna, hogy ennyire korán jelentkzeni fog. PApíron, ugye csütörtökön leszek 8 hetes, de majd uh alapján derül ki pontosan mennyi azaz annyi, én meg valahogy úgy gondoltam, hogy majd az első trimeszter második szakaszában fog inkább rámtörni. Meg pozitívan álltam hozzá, mert sose voltam az az émelygős típus, ezekszerint ez nem ezen múlik  Nah mindegy ^^ Hasam még nincs, bár egyébként se vagyok lapos hasú, úgyhogy később fog úgy is meglátszani  
Hogy van a kiskutya?  


@áfi:


Üdv közöttünk. Sok sikert és mihamarabbi pozitív tesztet :) 


 
 


@pelle:
Én nehezen viselem a meleget. Ma már 23+3ak vagyunk és tuti kiscsaj De ő se kedveli a meleget. Sokkal nyugisabb ha ennyire meleg van. Amint volt egy kis lehülés hiperaktív volt
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: