Sziasztok! Felfedeztem még egy baba csomagot
Welcome Baby névre hallgat, ide küldjetek emailt:
info@welcomebaby.hu |
És hogy mi van benne:
MAM cumi, Elevit complex 2 (4 db), babamasszázs olaj, Bepanthen baby, Nivea krém, Lactacyd, kismama naptár (11. héttől), MAM termékkatalógus, szórólapok, no meg 2 lejárt kupon.
Egy kis zacskó az egész, de elég jó.
Annyit jeleztem nekik, hogy érdekel a csomag, erre kérdezték, hogy merre lakom, s megadták, hogy hol vehetem át. Nem kellett a kiskönyv, csak a helyen kitölteni egy rövid adatlapot - amiről le is lehet "iratkozni" amúgy.
Szerintem is nagyon ciki, hogy ezzel valaki visszaél!
Ti vettetek már övterelőt a biztonsági övhöz az autóba? A Promoboxban található egyik tájékoztatóban írták, hogy érdemes beszerezni.
Egyébként a Promobox színvonalasabb, mint a Nativitas doboz. Az egyszerűen nulla volt. A dobozokat egyébként most arra használom, hogy a babának már kapott vagy vett apró cseprő dolgokat azokban tárolom.
@fanni89: Jól emlékszem, hogy te kaptad a lejárt határidejű Lidl kupont a Promoboxban? Nekem érdekes módon nem a derekam fáj, hanem a combtövem. Olyan, mintha izomlázam lenne. Ez akkor jelentkezik, ha sokat járkálok, aztán pihenés után elmúlik. Ahogy utánaolvastam ez a kismedencében zajló változások miatt is lehet. Közben meg nekem is másnaponta hasogat a fejem, egyre sűrűbben.
De legalább a progeszteront abbahagyhattam.
Sziasztok!
A tegnapi reggelünk merő ijedtségben telt, ugyanis egyhén véreztem. Azonnal bementünk a kórházba, ahol az orvosom megvizsgált és azt mondta, hogy minden rendben a picivel. A méhlepény ép és nincs vérzés a méhemben sem. Nem tudta megmondani honnan jön. Úgyhogy most nyugalmat írt elő és nem győzött bíztatni, hogy minden rendben nyugodjak meg. Úgyhogy ma nem mentem a Várandós napra sem, mert nem akarom kísérteni a sorsot. Remélem hamarosan elmúlik, mert addig nem tudok 100%-osan megnyugodni.
@zyxton: Igen, köszönöm a kérdést, sikerül pihenni, a férjem intéz most mindent. A vérzés szivárgás átcsapott barnázásba, de erről előre szólt az orvos, hogy így lesz. Mintha egyre kevesebb lenne a mennyiség, de majd akkor nyugszom meg teljesen, ha már teljesen elmúlt
Sziasztok! Én is szeretnék csatlakozni. 11 hetes vagyok, első kisbabánkat várjuk <3 Múlt héten kezdtük elmondani a családnak és a barátoknak. Kétszer voltam eddig uh-n, a 7. és a 10. héten. Az első védőnői látogatás is megvolt. A héten megyek vérvételre és fogorvoshoz, jövő héten lesz a kombinált teszt.
Sziasztok! Köszönöm a kedves szavakat.
Úgy néz ki, hogy túl vagyok rajta (lekopogom) most már vagy csak azért látok kis barnát, mert odaképzelem vagy tényleg már csak annyira nehezen kivehető.
@picnicky: lehetséges, hogy az elmaradt "helyett" volt, mert aznap lett volna a menstruációm. De akkor már minden hónapban a frász jön majd rám?
@ancs008: legközelebb 3 hét múlva megyünk a 18 hetes genetikai ultrahangra. Azt mondta az orvos, hogy nem szükséges előbb mennem, ha csak nincs valami gond.
@fanni89: részemről megköszönném, ha megcsinálod a Facebook csoportot. Ha jól vettem ki, akkor a többség örülne neki. Kérdés: ti is benne vagytok, hogy csak az itteni tagok legyenek benne?
Lányok valakit fel kell vennem ahhoz, hogy létrehozhassam a csoportot Valaki bejelöl ismerősnek , mert addig nem megy
@zsuka27: Sokat gondoltam rád az elmúlt pár napban, remélve, hogy örömteli híreket kapsz. Nagyon sajnálom. Időről időre azért jelentkezz, ha van kedved, hogy mi van veletek.
Annyi van, hogy mivel titkos ezért csak e-mailcímmel vagy kapcsolat utján tudok felvenni tagokat. Kérlek, hogy vagy e-mail címet írjatok, vagy jelöljetek be és írjatok már rám egy üzit a fórumos nevetekkel, hogy tudjak ti vagytok azok
Kösziii
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |