Utazás

Játsszunk útközben!

Játsszunk útközben!

Utazni gyerekkel mindig embert próbáló feladat, hiszen akár tömegközlekedéssel, akár kocsival induljunk útnak, a kicsik nem szeretnek egy helyben ülni. Egyszerű ötletekkel azonban kellemessé, akár tartalmassá és emlékezetessé is tehető az utazás ideje. Így pedig nem idegesen kezdődik a nyaralás, hanem lazán, mindenkinek.

Néhány alapvetés

Sokszor tapasztalhatjuk, hogy a biztonságos közlekedés kérdését megoldottnak tekintik a szülők a gyermekülés megvásárlásával. A legfontosabb eszköz, a gyermekülés beszerzésével azonban a felmerülő problémáknak csak egy részét előztük meg.

Játszótérkereső

Játszótérkereső Belföldi kalandozásaink során nagyon hasznos információ lehet az, hogy hol és milyen játszótérnél tudjuk megszakítani az utazás egyhangúságát. Az sem mindegy, hogy a választott szálláshelyünk környékén van-e olyan játszótér, ahol kellemes, biztonságos, kulturált körülmények között tudhatjuk csemeténket.A Játszótérkereső.hu megalkotói ebben nyújtanak nekünk segítséget!

Klíma – csak rá ne fázzunk!

Az utóbbi években rendkívül népszerűvé vált a légkondicionáló. Sokan szeretik, miközben kevesen tudják, hogy a klíma használata számos kockázatot is rejt magában. Különösen, ha kisgyermek is utazik velünk…

X
EZT MÁR OLVASTAD?