Sári-Kurán Zsuzsa cikkei

17 DOLOG, AMIT NEM BIZTOS, HOGY TUDTÁL, MIELŐTT ANYÁVÁ LETTÉL VOLNA

17 DOLOG, AMIT NEM BIZTOS, HOGY TUDTÁL, MIELŐTT ANYÁVÁ LETTÉL VOLNA

Ha az anyaságról esik szó, ritkán beszélünk róla, hogy az anyaság érzése nem mindenkinél jelenik meg rögtön a szülés után, és ez így rendben van. Sok tényező befolyásolja az érzést, kezdve a hormonszinttől a fizikai állapoton... »
Hogyan válik a férfi apává? Tippek, tanácsok nem csak leendő apáknak!

Hogyan válik a férfi apává? Tippek, tanácsok nem csak leendő apáknak!

A várandósság kapcsán elsősorban a leendő édesanyával, és az ő érzelmi-fizikai állapotával törődünk, hiszen a legnagyobb változások rajta láthatóak. Azonban legalább olyan fontos megemlíteni, hogy a várandósság alatt a nő... »
Mi is az a

Mi is az a "láthatatlan köldökzsinór"? - A korai kötődés kialakulása

Az anya és gyermeke között kialakuló kapcsolat alapvetően meghatározza a gyermek személyiségfejlődését. A harmónikus kapcsolat kialakítása és megtartása sokszor nem is olyan egyszerű mutatvány. Mint minden kapcsolat a... »
Hogy leszünk (elég) jó anyák? 1.

Hogy leszünk (elég) jó anyák? 1.

Sok nő fejében él egy kép arról, milyen anya is szeretne majd lenni. Az, hogy ezen fantáziál és elképzelései vannak, már része az anyává válás folyamatának. Az anyává válás pillanata nem úgy történik, hogy kedd hajnalban,... »
7+ 1 pont, amiről nem beszélünk az első trimeszterben - Kismamaként is szabad a megszokottól eltérőt is érezni

Kismamaként is szabad a megszokottól eltérőt is érezni7+ 1 pont, amiről nem beszélünk az első trimeszterben

A baba várás 9 hónapja a legtöbb nő életében meghatározó, és emlékezetes időszak. Ahány terhesség annyiféle hozzáállás. Már az is nagyon különböző, hogy ki hogy várja a babát, várja-e egyáltalán. Nem mindegy, hogy évek óta... »   3 hozzászólás
X
EZT MÁR OLVASTAD?
XMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó