"Eszembe jutott, mit akartam még az este!
Mostanában nem fogok szülni, ezért nem izgi számomra, mi van a Szentimrében. (Önző neet) Már céloztam rá máskor is, hogy ha tökmásról beszélünk, mint a topic (ki hányszor kakilt, cicibántalmak, stb), akkor ezzel "lefoglaljuk" a helyet, és aki betéved oda, az szinte rosszul érzi magát, és mindig így kezdi: Bocs, h beleszólok, a Hról kérdeznék... (figyelmes neet) szóval aki már nem pocakos, az esetleg egy másik topicon topikolódhatna. Itt elsősorban magamra gondoltam, (udvarias,helyátadó neet) csak sírtatok utánam, hogy neet ne menj!!! Ami nagyon jólesett. (Meleg hájjal megkent neet) És maradtam. És az is igaz, hogy ha midnen tapasztalt eljön, ki fogja tájékoztatni az utókort. (Előrelátó neet) Szóval nagy a dilemma, tudom. De a babanet szarakodása sokakat az idegbetegség felé kergetett, magamat is beleértve. Szóval nálam betelt a pohár és írtam is, h utoljára jövök, stb. Ezekután nem tudom, mi legyen, ha gondoljátok, és visszatértek, követlek hűségesen, legfeljebb sanax-ot szedek majd.
(Tacskó neet, belőve) Vélemény??
Még valami!
Amikor egy új betéved, és érdeklődik H-i csomag, kaja, stb felől, sokan már csak azt írjátok neki, lapozz vissza dec.ig, mert akkor volt ez téma. Vagy ha dokiról kérdez, úgyszintén. Én is unom huszadjára megvitatni ugyanazt, de egy csecsemőnek minden vicc új (logikus és találó hasonlatokkal élő neet), ezért ha más nem, legalább priviben elküldtem az infot. Szóval mosom kezeim (tiszta neet), és elvileg megmaradhatunk annál, hogy az újakat ellátjuk infokkal, a régieket meg tájékoztatjuk dedünk anyagcseréjéről, ügyességi fokozatáról,stb. Vagy eddig is ezt csináltuk? (Spanyolviaszt feltaláló neet)
Vélemény?? "
neet

Én iszom, sokkal jobban szeretem, mint a tehéntejet, de nem tudom, hogy babának lehet-e.