A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

PipocskaKépKépKép
DRUKKOLUNK!!!KépKépSzerintem mar babazol.

En sem erzem,hogy ma szulnenk,bar hosszu meg a mai nap.Tegnapi Nst-n minden ok volt,mondta nekem is a szulesznom,hogy telt haz volt tegnap.

AdaKép,ManokaKép
DRUKK!!

Megyek,jon az Anyukam.

Kriszta es Akos
39+0

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Lanyok!!

Hirek a nyari topikbol:

"MEGJÖTT MARCI!!!
Pipocska ma éjszaka fél egykor világra hozta Marcit, 3290 grammal és 55 cm-rel!
Jó vannak, szopizott is, most pihiznek!"

GRATULALUNK!!!!!!!!!!!KépKép

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!
Pipocska hiradó:
Megjött Marci ma éjjel 0:30 körül 3290g,55cm!
Jól vannak,szopizott is már!
Rita(31)

rita77

Bkriszta!
Együtt írtunk!
Rita

rita77

Zsanci!

Ha esetleg apukádnak nem kell, itt vannak helyek, el tudjátok adni, vagy adományozni!

http://www.humusz.hu/index.php?id=humusz&p=22
http://www.humusz.hu/index.php?id=humusz&p=23

Murr,
ötletem nincs, de együttérzek Kép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Pipocsnak nagy gratula! Erot, egeszseget stb. Kép Mennyivel jott elobb ez a Marci baba? Mert a parameterein egyaltalan nem latszik. Szoval neki sikerult a 05.05.05 Kép Itt nincs valami nagyszabasu ajandek, mint az ujevi babaknal? (Mi sem kaptunk semmit az eskuvon, pedig 04.05.06 volt, az is vicces. De holnap majd jol megkapom a mosogatogepen, remelem.)
moosejaw

Jaj, én meg lemaradok!

Pipocska!
ÓóóóóÓÓóóóóriááááási gratuláció, és háromszoros HURRÁÁÁÁÁ!!! KépKép

Sisotris
17+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Pipocska és Marci!
Hatalmas gratula!!!!!!!!Kép és 5x5x5 hurrá!!!!
Moose!
Irány a mókusok elé a mosogatógéped miatt!!!!
IrigyZsanci
Nekünk meg 2000. július 29-én volt az esküvőnk, pont amikor Bradnek és Jennek! Kép És mi még együtt vagyunk, beeeeeee!!!
(ha igy folytatom, nem sokáig...Kép)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Pipocska es csaladja
Nagy gratula!Na ez a nemsemmi! Kép

Ruz
En sem hasznaltam sosem hintoport.El es vidam a csajom... Kép

Huto
Sztem probaljatok meghirdetni itt : http://www.babaszoba.hu/forums/topics?forum=adok-veszek;BXID=676C1708-E21591C1-1D0AC186-582DFE06 .Hatha van valaki aki epp ilyet keres vagy jol jonne neki!

Ada
Ma talalkoztam Kocsis dr.novel. Nagyon szimpi volt. Marta neni rohant szokas szerint...

Moos
Mosogatogep kiraly!Legjobb talalmany a mosogep utan. Komolyan imadom... Kép

Ma buszoztam, villamosoztam a csajszimmal, jatszon voltunk (igy 2 ujjnyi tagulassal) es semmi! Kép Hat ilyen az en formam!

Norka (38+1)
norkini

hali,

pipocsnak nagy garatula és SOK SOK boldogságot nekik,kívánom hogy nagyon sok örömöd legyen marcibanKép

Csajszik,
bocsi de ezen a héten már sajnos nem nagyon leszek,megy a készülődés ezerrel,azért ha van pár percem bekukkKép
szóval ne írjatok olyan sokat mert nem fogok tudni visszaolvasniKép Kép Kép és azt nagyon fájlalnámKép
Vendég

Pipocska és Marci!

Nagy-nagy gratula, és sok boldogságot!

Látjátok lányok, a 05.05.05. annak jött be, aki nem is hajtott ráKép De mondja már meg valaki, mikorra volt kiírva Pipocs??

Kép
Kép
manoka11

Siso, naná! De csak 1x mertem megnézni, mert bömböltem közben. Kép
Nekem a Birodalom a kedvencem tőle. (sorozat)

Murr! Az én kolim is magas lett az első mérésen, valami 0,2-del lett több, mint a határ. A doki azt mondta, hogy azon túl, hogy ez teljesen okés (előtte nekem soha még csak közel ennyi se volt), a terhesség alatt megnő a nők koleszterin szintje, ne fossak. Másodszorra már nem is mérette. Én nem szeretem a tojást (csak panírban, bundi kenyérben), és a husit se eszem úgy, mint más, sajna ennek köszönhetem farméretemet Kép , a szénhidrátok (kenyér, zsemle, tészta stb.) rajba vagyok.

PIPOCSNYUSZÓ!!! ÉLJEN MARCI, ÉLJETEK SOKÁ, SOK BOLDOGSÁGOT!

ancsipancsi

Pipocska!!!
Nagy gratula Neked és Marcinak!!! Éljenek a májusi babák!!! Kép Kép Kép

Murr!
Állítólag terhesség alatt normális ha magasabb a koleszterin. Nekem Petrával kellett többször is reggeli utáni vércukrot nézni (határon mozgott a terheléses értékem), és akkor nézték ezt is, mindig magasabb volt, de a diab.dokinéni megnyugtatott, hogy azzal ne is foglalkozzak. persze ez már 30. hét körül/után volt, nem tudom, hogy az elejére is érvénye-e.

Ancsi!
Igen, megint itt lesz nálunk, Budatétényben. A múltkor Manó ment el utoljára fél 8-kor, igaz az utsó fél órában már csak pakolásztunk ..., úgyhogy ha fél 6-ra ideérsz, akkor még jó másfél órát tudsz dumcsizni velünk Kép.

Bogárka (33)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Manóka!
Nekem úgy rémlik, hogy május közepére, de a múltkor azt írta, hogy 9-én kellett volna befeküdnie, és rá 2-3 napra meg is csinálták volna a császárt ... merthogy ugye Marci nem volt befordulva.
Kíváncsi is vagyok, hogy vajon császár lett-e, mert azt nem írta, hogy a tegnapi uh-n mit látott a dokija, viszont pár napja írta, hogy úgy érezte mintha talán megfordult volna.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

PIPOCSKA!!!
Ez aztán a gyors szülés!! Mintha éjjel még a Tescoban császkáltál volna, és fél egykor már Marcizol? GRATULA!!!!!
neet
neet

ManokaKép
Elmeletileg 05.26-ra volt kiirva Pipocska,legalabbis a nyari tabla szerintKép

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

PIPOCS és MARCI!!!!
Óriási gratula Nektek!!!!

Jelentem, azért még mi sem adtuk fel az ötödikét, habár semmi jel Kép

Norka: úgy tűnik ez egy ilyen szüléshívő, de nem tevő bagázs.

Moos: minimum két héttel jött előbb a Pipocs-bébi, ha minden igaz, de szerintem a nyáriak tudnak válaszolni pontosan.

Siso: megnéztem ezt a humusz dolgot, de vannak akik már hónapok óta hirdetik a használt cuccaikat, és a 40 nm-en egyszerűen nem fér el két hűtő, szóval kellene valami gyorsabb megoldás Kép

Manó: hát, neked (is) ugrott az ötödike? akkor legyen 7, abban csak annyi a nevezetes, hogy a szülinapom Kép
Na?
ada007

Most néztem vissza, hogy mikor is írt tegnap Pipocs. Az időpontokból ítélve vsz. császár lehetett, hacsak nem evett/ivott valami extra szülésgyorsítót Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hát ha Pipocs tudott valamit, akkor remélem megosztja velünk is, mert tényleg tegnap este 10 körül még itt írogatott, a Tescoról nem is beszélveKép

Ada!
De nekem a 11 a szerencseszámom! Egyezzünk meg valami köztesben, vagy alkudozzunk??? KépKépKép
A hűtőt el akarjátok adni, vagy csak úgy odaadni? Pl. Vöröskereszt?

Kép
Kép
manoka11

Oxigént befektették a kórházba, toxémia-gyanúval KépKépKép
még 4 hete van vissza, szóval lehet, hogy már végig bennmarad, bár a dokija azt mondta, esetleg még hazamehet, ha nem találnak semmit

Pipocs! szeretettel gratulálok!

Isti mászik! tegnap vettem neki habtapilapot, és ahogy rátettem, szinte azonnal elindult rajta...

votiv 8)
votiv

Ó, szegény Oxi! Pedig tegnap még Beetrix és Manó27 is találkozott vele a Bártfaiban, és teljesen jól volt!

Kép
Kép
manoka11

Igen Bogárka igazad lehet, mert azt hiszem faros volt a Pipocs Marcija Kép
ada007

Hú!
Én is találkoztam Oxival, valóban nem volt semmi baja, de asszem a vérvétel eredménye miatt lehetett, hogy befektették Kép

Manó!
10? az a 7 és 11 közt van félúton Kép és aznap ügyel a doktornénid is !!!!!
tovább nem vagyok hajlandó várni, irrgum-burrgum (mintha én dönteném el, mi?)
ada007

oké, majdnem félúton!
ada007

Gratulálok Pipocskának !!!!! Gyors volt ! Mégiscsak lett egy 05.05.05-i baba Kép Persze még lehet több is Kép Ada ? Kép

Kép
Kép
greenolive

Szegény Oxi!
Sok drukk megy neki, hogy ne legyen semmi gond!!!

Votiv!
Istinek pedig gratula a mászáshoz Kép Kép Kép!!!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Oxinak jobbulást!!!! Remélem nem lesz semmi gond!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<font color="ff0000">Akik már szültek!

Kit ajánlotok a Szent Imrében szülésznőnek? Bardóczy doktorhoz járok, ő mondott két nevet, hogy kikkel szeret együtt dolgozni, de azért titeket is megkérdezlek, kihez érdemes menni? Főleg az a szempont, hogy a lehetőségekhez mérten 'háborítatlanul' szeretnék majd szülni. Mikor kell szülésznőhöz elmenni?

Proone
10+2</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok!
Jelenleg Miskolc mellettről írok Nektek!
2002-ben a Szt.Imrében jött világra az én nagyfiam. Holba doki és Molnár Gabi voltak jelen. 4200 gr és 61 cm volt Bence.
Hamarosan szeretnénk kistesót! Szóval most megy a tervezés!
Természetesen ismét Budán!!Kép

Murr!
Veled már találkoztam egy másik fórumban! Igaz eddig ott is csak passzív olvasó voltam!

Pipocs!
Nagyon-nagyon gratula! Sok mosolygós napot!!!

k
kriszta13

Most akartam drukkot küldeni Pipocsnak, de látom, már rég babázik Kép Nagy-nagy GRATULA!
duopack

Proone !
Szerintem fontos hogy jól együtt tudjanak dolgozni , én is olyat választottam akit ajánlott a dokim !

Oxi !
Jobbulást !

Kép
Kép
greenolive

Oxinak millio drukk megy! Remeljuk ket nap mulva mar otthon lesz es csak addig tesztelte a korhazi menzat, amig anyos naluk volt latogatoban.

Ildi, koszonjuk. Nem akarlak elkeseriteni, de az orrszivas egy idoben nekunk is ugy volt, mint most nalatok, aztan kesobb tenyleg muszaj volt betekerni egy pledbe, aztan mostmar az se megy, hanem en terdelek es a labaim kozott probal hanyatt vergodni szegeny nyul, ha a fejet sikerul ugyesen elkapnom, akkor egesz gyorsan megvan a beavatkozas. Hjaj de varom mar, amikor ki tudja majd fujni, vagy legalabb hagyja hogy segitsek...

Adaaki Esmeralda! Nem is ti vagytok a masodik teleregeny, inkabb csak a harmadik, mert Bori es Green is sokaig huzta a retestesztat. Ha jol emlekszem. Sot, ki tudja hanyadik sorozat vagytok, mert mar en is egy hetet rahuztam juliusban, meg azota biztos tobben voltunk. Jah, ezek a latin-amerikai gyerekek marha raerosek, mi? Manana. Manana. (meg mindig nem talalom a hullamos teteju n betut, talan qiro neet tudja, hol van Kép )

Lindi, Beetrix kepei ugyanott vannak, ahol az enyeim (bar mostanaban nagyon rakoncatlankodik az a hulye szerver, megrugdalom apat, javitsa meg), Kisun meg kuld neked egy mailt, hol talalod az oveit. Hu, ez a Greti micsoda vilagutazo! Egyreszt irigylem, hogy mar ilyen fiatalon Daniaba megy, masreszt sajnalom, hogy nem tud nagyokat aludni a kisagyaban.

Votiv, ez a habtapi ilyen serkento! Azta! Akkor azt mondjatok meg nekem Kisunnel, hogy mit hol kell megvennem, amitol rogton folyekonyan beszelni fog a gyerek, meg biztosan jarni, mert mar jo lenne elmagyarazni neki mit miert valojaban nem is akar csinalni, csak eddig ezt nem tudta, hatha az hasznalna vegre.

Ancsi te mar lemaradtal rolam, de a gyerkocod anyosa meg lehetek, csak akkor valamelyikunknek gyorsan elo kene rukkolni egy sracacl is Kép A mosogatogepugyol majd tudositok neked (egyebkent a legturbobb siemens, csak meg azt nem tudom, 45 vagy 60 cm szeles legyen, mert nekem is marha kicsi a konyham, szoval SF25T251EU vagy SE25M250EU. De lehet kapni olyan kicsit is, amit feltehetsz a pultra vagy a polcra, mert kb. akkora mint egy mikro: 45x56x46 cm, a Bosch SKT5102EU).

IrigyZsanci, sokhelyen beszamitjak a hasznalt darabot, vagy olyan is van, hogy adsz nemi zsebpenzt a szallitoknak akik az ujat hozzak, es akkor elviszik a regit. Inkabb a mokusok, mint a mosogatas Kép Most is epp oda indulok. Mi lenne, ha meg foznek is? Egesz nap csak a konyhaban kuruttyolhatnek. A 2000 meg az elobb volt! Tisztan emlekszem! Es mar ket sracod van! Fu, orulet hogy mulik az ido...
moosejaw

Micsoda forgalom!
Proone!
Mi "örököltük" a Gabit!
Egy barátnőm az ő segédletével szült!
Nagyon jó fej!
Abszolút ajánlani tudom!
Csendes szülés híve, homeos, gátvédelmes!
Kép
k
kriszta13

Proone, meg ugyan raersz, de szerintem minel elobb intezd. En pl. lemaradtam a valasztasrol, mert csak a 34. vagy 36. heten vettem ra magam, hogy telefonaljak.
moosejaw

Az orrszívást mikortól kezdtétek el ? Egyik nap Áron is szörcsögött , de a sima kézivel kijött !

Kép
Kép
greenolive

Hi Kriszta. Hu de nagy volt a babad! Nagyon nehez dolgod volt mikor erkezett? Meselj kicsit.
moosejaw

Ah, az tokjo Green. Marmint hogy kezivel kijott. Talan 3hosan kellett nekunk eloszor. Egyik rokonomnak mar 3evesek az ikersracai es meg egyszer sem kellett orrotfujnia. Micsoda mazlista.
moosejaw

Oxi Kép
Mi is szorítunk, hogy hazajöhessen még! Biztosan könnyebb úgy felkészülni, ha az ember nyugis, otthonos környezetben lehet.

Off:
Ancsi!
Azt pont nem bírtam megnézni, olyan későn adták mindig, viszont a Dancert már háromszor láttam, a zenéje is megvan (mondjuk ehhez azt is tudni kell, hogy Björk-öt jóval előbb hallgattam, mint Trier bácsit). Kép

Votiv!
Gratulálok a vadiúj ezdődhöz! Futás indul! KépKép

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Köszi Moose !

Green , a kezdő anyuka Kép

Kép
Kép
greenolive

Proon!
Sztem ha van időd, menj el egy előadásra, ahol talizhatsz a szülésznőkkel! Az a lényeg,hogy NEKED ki a szimpi...És nem tom elképzelni, hogy van olyan, hogy kifejezetten utálná egymást egy doki és egy szülésznő. Bár lehet...de arra a néhány órára biztos meg tudják emberelni magukat!!!
Egybként én is a Gabit ajánlanám, és én is megörököltem!!! Kép
Õt én sem ismertem, de marha nagy mázlim volt, mert egyrészt dec. elején hivtuk (azaz kispapi hivta) és én feb. végén szültem, de végül is elvállalt...Kép
De nálam a Gabi "isteni" jel volt, akárkihez fordultam ,aki a szt.imrében szült, mind őt ajánlotta!!!
szóval, sztem menj el, és nézd meg őket, és válaszd ki a legszimpibbet!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moosejaw!
NEm volt egyszerű! Kép Bár utánam szült egy "normál" méretű csajszi egy 5 kg babát! Kép

Hajnalban éreztem, hogy itt lesz valami! Jól el is fáradtam,mert csak 21:24-re lett meg. Ráadásnak a feje mellé tette a kezét, hogy még nehezebb legyen a dolog! Kép

Bocsi!
Közben tárgyaltam! Kép

Orrfújás: nálunk is hasonló a helyzet! Teljesen gyerekcentrikus! Apa efogja! Anya a kezét fogja és közben hallkan suttog! A gyerek? Üvölt!"Segítség! Hagyjál békén!" Jó, nem? Van egy gondozónő ismerős. Azt tanácsolta, hogy mondjuk a gyereknek, hogy úgy fújja az orrát mintha mérges lenne. Bence nem csinálja! Már próbáltam, hogy játékból befotam a száját. Úgy sem sikerül! Milyen jó azoknak akinek a gyereke viszi a porszívót, hogy szívják ki! Nem tudom, hogy mit rotnottam el!

Szülésznő: jobb ha megismerkedtek vele! Talákoztok néhány alakalommal, hogy ne egy "idegen" legyen melletted! Az NST kevés ehhez! Szeintem! Kép
kriszta13

Pipocsnak nagy gratula!
Én nemtudom, de akárhányszor olvasom itt, hogy megszületett egy baba, mindig elbőgöm magam!
Azok a hülye hormonok! Vagy már végleg ilyen maradok? KépKép

Moose!
Ajajj! Pedig örültem, hogy megoldottam az orrszívózás problémáját! Akkor felkészülök lelkiekben!

Kriszta!
Üdv közöttünk! Mennyi idős Bence? Esetleg próbáljátok meg a következő gyakorlatot!
Tollpihe elfújása a tenyeretekről, először szájon keresztül, majd csukott szájjal orron keresztül kilélegezve! Ha nem a technikával van gond, hanem csak dacból nem akar orrot fújni, az nehezebb tészta!

Ildi
ildi76

Ildi!
Elég dacos a lelkem! Anyja fia! Makacs!
3 éves múlt februárban!
Hátha majd az ovi!
Ötletet köszi! Ki fogom próbálni! Kép
Ovi: húúúúúúúúúú,de nehéz tészta! Főleg itt! Hihetetlenek az emberek!

Hormonok? Ma x* adták a Love storyt. x* sírtam!
És sírok minden más "babás" dolgon!
Van egy vállalkozásom, nem egy jól menő, egyenlőre; ahol gyerekekkel és szülőkkel vagyok kapcsolatba, édes pofák! Mindig van valami új és megríkató dolog! Kép

k
kriszta13

Hello Kriszta!

Légy üdvözölve közöttünk. Miskolcról jössz ide vissza szülni? Jó hosszú út !!!!!!

Moos: oké, akkor az x. teleregény vagyunk, oké?
jelszó:corászón

Csajszik, nálunk semmi...vagy hipergyors szülés, vagy annyi az ötödikének Kép sebaj, annyi nap van még a májusból ;-)

No, megyünk hűtőt venni, juhééééééééj.

Csóka
ada007

Én is nagy gratula Pipocsnak! Kép

Egyébként a nővéremnek is ma van a szülinapja, és lányok akik majdnem harmincévesek vagytok, a nővérem is 30 éves épp ma Kép.

ruz
ruzicsky

Párocskámnak meg tegnapelőtt volt, mondjuk ő még nagyon majdnem harminc, mert huszonnyolc Kép

Boldog szülinapocskát minden májusinak!

Sisotris
17+4

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Moose, a spanyol billentyűzeten az é betű az, carino Kép de itt nem veszi be, nem ismeri fel.. Kép
a billentyűzetet váltsd át HU magyarról ES spanyolra (elébb a Hozzáad gombbal berakod a spanyolt a választhatók listájába) és voila!

votiv 8)
votiv

Oxigénnek nincs baja, RékaVikinek sincs, csak alapos a dokijuk... Kép
magas vérnyomi, picit több fehérje, durva vizesedés - ez így együtt elég volt, hogy befektesse
de ne aggódjatok, és aki arra jár, nézzen be hozzá, biztos nagyon örül majd!

votiv 8)
votiv

Figyelem!!!!

holnap a Vahotból visszaköltözik a nőgyógy a Fehérvári útra!

spórolhattok egy utat Kép

votiv 8)
votiv

Ildi, ez a tollpihés fújás nagyon édes!

Szia Kriszta! Jó próbálkozást ;)
küldj 1 képet a fiacskádról, hadd lássuk a legfrissebb babacsapattagot!

Bogárka füve tényleg isteni! Ancsi, gyere már el, ne kéresd magad. te nem vagy kíváncsi ránk? Kép

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?