Oxinak millio drukk megy! Remeljuk ket nap mulva mar otthon lesz es csak addig tesztelte a korhazi menzat, amig anyos naluk volt latogatoban.
Ildi, koszonjuk. Nem akarlak elkeseriteni, de az orrszivas egy idoben nekunk is ugy volt, mint most nalatok, aztan kesobb tenyleg muszaj volt betekerni egy pledbe, aztan mostmar az se megy, hanem en terdelek es a labaim kozott probal hanyatt vergodni szegeny nyul, ha a fejet sikerul ugyesen elkapnom, akkor egesz gyorsan megvan a beavatkozas. Hjaj de varom mar, amikor ki tudja majd fujni, vagy legalabb hagyja hogy segitsek...
Adaaki Esmeralda! Nem is ti vagytok a masodik teleregeny, inkabb csak a harmadik, mert Bori es Green is sokaig huzta a retestesztat. Ha jol emlekszem. Sot, ki tudja hanyadik sorozat vagytok, mert mar en is egy hetet rahuztam juliusban, meg azota biztos tobben voltunk. Jah, ezek a latin-amerikai gyerekek marha raerosek, mi? Manana. Manana. (meg mindig nem talalom a hullamos teteju n betut, talan qiro neet tudja, hol van

)
Lindi, Beetrix kepei ugyanott vannak, ahol az enyeim (bar mostanaban nagyon rakoncatlankodik az a hulye szerver, megrugdalom apat, javitsa meg), Kisun meg kuld neked egy mailt, hol talalod az oveit. Hu, ez a Greti micsoda vilagutazo! Egyreszt irigylem, hogy mar ilyen fiatalon Daniaba megy, masreszt sajnalom, hogy nem tud nagyokat aludni a kisagyaban.
Votiv, ez a habtapi ilyen serkento! Azta! Akkor azt mondjatok meg nekem Kisunnel, hogy mit hol kell megvennem, amitol rogton folyekonyan beszelni fog a gyerek, meg biztosan jarni, mert mar jo lenne elmagyarazni neki mit miert valojaban nem is akar csinalni, csak eddig ezt nem tudta, hatha az hasznalna vegre.
Ancsi te mar lemaradtal rolam, de a gyerkocod anyosa meg lehetek, csak akkor valamelyikunknek gyorsan elo kene rukkolni egy sracacl is

A mosogatogepugyol majd tudositok neked (egyebkent a legturbobb siemens, csak meg azt nem tudom, 45 vagy 60 cm szeles legyen, mert nekem is marha kicsi a konyham, szoval SF25T251EU vagy SE25M250EU. De lehet kapni olyan kicsit is, amit feltehetsz a pultra vagy a polcra, mert kb. akkora mint egy mikro: 45x56x46 cm, a Bosch SKT5102EU).
IrigyZsanci, sokhelyen beszamitjak a hasznalt darabot, vagy olyan is van, hogy adsz nemi zsebpenzt a szallitoknak akik az ujat hozzak, es akkor elviszik a regit. Inkabb a mokusok, mint a mosogatas

Most is epp oda indulok. Mi lenne, ha meg foznek is? Egesz nap csak a konyhaban kuruttyolhatnek. A 2000 meg az elobb volt! Tisztan emlekszem! Es mar ket sracod van! Fu, orulet hogy mulik az ido...