A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Vica!
Nincs szükségem rá, azért írattam, hogyha valami van akkor legyen. Nekem is van még 2 levéllel, Henitől csak azért veszem meg szintén, hogy legyen, ne kelljen sorba állni kiíratni ilyesmi. Ne aggódj! Tényleg szivesen tettem!!!!!!!!
És még mindig nem tudok fejeket beilleszteni!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
Ma egész nap 37,5 -37,6 volt. A fejést, masszírozást én is tudom, nálunk is a párom szokta csinálni, ha én már nem bírom tovább.

Mi is jövő szombaton megyünk először úszni! Ti hova mentek?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

A dm-ben vettem 4-9 kg ig levő uszis pelust. Ugyanis a többi mind 7 kg feletti, bár Benedek lassan eléri. :lol: Ja, ide Budakeszire megyünk úszni.

Azt hiszem holnap megkóstoltatom Benivel a tejpépet. :lol:

Steffi, mindjárt küldöm...

Heni

Kép

Kép
cancan

Zsófi!
És hogy már 'csak' hőemelkedésed van -gondolom ez is elég - ez jó jel?
Mi Csömörre, az van közel. Bár még fel kéne hívni őket...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Heni Te nem moziban vagy? VAgy már vége a filmnek?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Délután voltunk a mammutban.... küldtem privit.

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja... Láttam írtam, bár szűkszavú voltam.
Ez a nyavalyás babanet is szivózik velem! Nem tudok emotikonokat beilleszteni és még a profilomba se tudok belépni! Apa meg csak röhög rajtam, pedig komolyan kezdek morcizni!!!!
Na mindegy.

Durciék vajon hogy vannak? Várom, hogy a férje rakjon képet, remélem nem azért nem raknak fel mert valami baj van...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Mit szóltok az új vonalzomhoz??

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Biztos jó jel, hogy már csak hőemelkedés van, de a csomók még sajnos vannak, úgyhogy megyek és nekiesek a mellszívóval meg a kezemmel :oops:
Mi Bp-re megyünk a Rubin hotelbe!

Én is várom a képet, bár majd csak holnap reggel jövök legközelebb!

Jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

A rendes nevem :) Melinda, az Erzsébet a második, ezért lettem Elizabeth! :)

Kép
elizabeth25

A rendes nevem :) Melinda, az Erzsébet a második, ezért lettem Elizabeth! :)

Kép
elizabeth25

Steffi, amúgy nekem Erzsike nagyon-nagyon szimpatikus! :)

Kép
elizabeth25

Elizabeth!
Akkor szerintem kérd fel, de gyorsan csapj le rá, nehogy szabira menjen vagy ilyesmi :lol:
Tényleg nagyon aranyoska!
Április környékén fogsz szülni nagyjából ugye? Hogyhogy már tudjátok a nemét? Ez ilyenkor elég korai...
Jó hamar fent voltál ma reggel!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Durci remélem jól vagytok! Éjfélig fent voltam, nézegettem hátha fent van a kép. Izgulok nagyon értetek!!!

Puszi Mindenkinek, szép napot!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Durca-haver! Hogy vagytok ma? :?:

Ancsa, jó hallani, hogy alakulnak a dolgok, most már a hátralevő idő tényleg nem sok, és ellenőrzés alatt is vagytok, minden rendben lesz. Lehet, hogy találkozunk benn? :wink:

Gabboka, hol vagy? Mi újság a vizesedéssel/vérnyomással? Majré? :lol:

Heni, én álmomban már szültem. Kész vagyok, alig alszom. István meg röhög. Ja, a Holiday-t én is meg akarom nézni - tudod, egy amolyan utolsó-utolsó program apával, amíg nincs kinn Beni. Eszembe jutott valami. Férjem szerint semmi nem lesz szülés alatt, simán meg tudom csinálni. Viszont a múltkor láttunk benn egy csajt a kórházban, tologatta a babát, közben szegényke hüppögött-szipogott-sírt felváltva. Na, akkor mondta István, hogy nálam is valami ilyesmit tud elképzelni... :cry:

Holnap kezdjük a ctg-ét! Izgi. :idea:
vbea

Sziasztok!

Vica,
Igen, az előzmények miatt, meg ami most van, császár lesz, így ha a Baba sem dönt másként, akkor 24-én lesz a császár, ha meg lenne addig valami baj, akkor kiveszik előbb a Picit.
Aranyos vagy, köszönjük a drukkolást! Már megkaptam a ma reggeli szurimat is.

Zsófi,
Igyekszem, vigyázunk nagyon magunkra! De Ti is!

Durca,
Hogy van a Pici lány? Annyit eszembe jut, a Kórházban is ki van téve a tabló, és tegnap is megnéztem, és nagyon, nagyon szorítok Nektek!

VBea,
Aranyos vagy TE is, igen, lehet hogy találkozunk bent! :lol:
Holnap lesz az első CTG?
JÉ,
az tényleg izgi, mi már kettőn túl vagyunk! A kisHercegnő az elsőnél azonnal elrugta a cuccot, aztán aludt tovább, tegnap viszont nagyon aktív volt :-)

És milyen volt a szülés álmodban?

Puszi

Mindenkinek szép napot!

de jó, most látom, hogy ezt a gép írja ki, hogy Anyának már nagy pocakja van :lol:
és tényleg
:lol:

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok Lányok!!

Remélem, mindenkinek jól telt az ünnep!?

Durca!
Nem csodálom, hogy kiakadtál karácsonykor. Nem is tudom elképzelni, milyen nehéz lehet most neked!!
Azt is megértem, hogy milliü kérdés kavarog most benned! Hogy őszinte legyek, bennem is felmerült már, hogy hogy nem vtték észre, hogy baj van! Persze ez mostmár mindegy sajnos! Úgysem változtat semmin! Ellenben ti nagyon erős emberek vagytok! És az a szeretet, ami köztetek van a kis családod tagjaival, le fogja küzdeni a problémákat!! A kis Boribon pedig... már most büszkék lehettek rá! Sokan elszégyelhetjük magunkat, mert felnőttként nem tudunk így küzdeni magunkért!!

Lányok!!
Naaaaaaaaaaaaaaaaagy hírem van számotokra!! Luca szent éjjel, egész pontosan 25- én hajnal fél 5- kor FELÁLLT!!!
Azóta ez a program, hogy megkapazkodik, feláll! Nagyon erős kiscsaj, és már lépeget is... szóval...lehet, hogy hamarosan szaladnom kell utána!?
Ülni ugyan meég nem tud, csak mint a rómaiak, félig fekve! :D
Mindjárt varázsolok fel képeket is a karácsonyról, meg az első felállásról!!

Ti is rakhatnátok fel képeket!! Nagyon kíváncsi vagyok!!

Soooooooooooook puszi mindenkinek!!

Dóri

Kép
nagydora

Dóri,

Nagyon gratulálok az első felállásához,
akkor meg volt Nektek is az első igazi karácsonyi ajándék a kislányotoktól!

Nagyon édes!
Kérünk képeket!!!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Bocsánat,hogy beizzítottam mindenkit a kép miatt,a férjem egyszerűen hulla fáradt...
Mankával mindig elalszunk este(mert ugye köztünk landolt a gyerek szülés óta,legalább az egyiket érezzem..),én felkelek fejni,a férjem meg alszik tovább..
de talán ma,mert jön anyukám egy napra és lehet,hogy este lesz ideje.
DE!! a legfontosabbat csak most mondom:BORÓKÁNAK KIVETTÉK A GYOMORSZONDÁJÁT ÉS MÁR ÉJSZAKA CUMISÜVEGBŐL TOLTA BEFELÉ A 41 MILI ANYATEJET!!!!!!!!!!!!!!

NAGYON NAGYON JÓ HÍR,KÖLTÖZÖK BE AZ ANYASZÁLLÁSRA ÉS PÁR NAP MÚLVA INDULHAT A CICIZÉS!!!!!

Viszont van egy kis rossz hír is: a szívsebész megvizsgálta és tudjátok a műtét során feltett egy band-ot(szűkítőt) a tüdőbe vezető artériára,hogy ne áramoljon a kelleténél több vér a tüdőbe.No,ez egy picit elcsúszott,ami azt jelenti,hogy hamarabb kell műteni a kamrai sövényhiánnyal,mint gondoltuk.Lehet,hogy a féléves kort se tudjuk megvárniegy-két hónap,amig megerősödik ,aztán újra a szívsebész kezei közé adjuk a gyereket..
de ha ezen túl vagyunk akkor a szívbetegség részét lezárhatjuk.

ennyi a hírek,megyek,mert a nagylányom nagyon akar valamit.
csók,durca

Kép

Kép
durca

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
nagydora

Szia Durca,

De jó hogy jelentkeztél!
És ez tényleg nagyon, nagyon jó hír!!!
Már magától eszik! Szuper!
És hidd el minden rendben lesz!
Nagyon szorítunk Nektek, és biztos hogy mire műteni kell nagyon kis erős lesz, és azon is hamar túl lesztek!
A szeretet mindennél erősebb!

Szorítunk, és ha van időd, akkor várjuk a képet!

puszika

Ancsa

ancsaboszi

DÓRA!!

Ez bennünk is felmerült..a betegségen nem változtatott volna,azon viszont igen,hogy ha előre tudjuk,császárral szülök, lehet,hogy egy felkészültebb kórházban, a gyereket rögtön szállítják a kardiológiára(nem a tűzoltóban figyelik 4 napig,közben pedig alig kap levegőt) és talán elkerüljük az oxigényhiányt,aminek most még nem tudjuk a komplett következményeit...
de ennek majd a végére járok egyszer,ha ezzel végeztem
csók,durca

Kép

Kép
durca

Durca!!

Igazad van maximálisan. Bevallom, nem lázítani akarlak, de ezt én sem hagynám annyiban. Akárhogy nézzük, ez ha nem is megelőzhető, de javítható helyzet lett volna!
Ne haragudj, azért, amit most írok: nem lehet, hogy a dokid esetleg tudott valamit, és azért mondta egyértelműen, hogy császár, és be kell feküdnöd, ha nem indul meg magától a szülés???? Tudod, mire gondolok???

Kép
nagydora

Durca!!

Igazad van maximálisan. Bevallom, nem lázítani akarlak, de ezt én sem hagynám annyiban. Akárhogy nézzük, ez ha nem is megelőzhető, de javítható helyzet lett volna!
Ne haragudj, azért, amit most írok: nem lehet, hogy a dokid esetleg tudott valamit, és azért mondta egyértelműen, hogy császár, és be kell feküdnöd, ha nem indul meg magától a szülés???? Tudod, mire gondolok???

Kép
nagydora

Durci-drága! Nagyon-nagyon jó híreket hoztál! :wink: Édesanyád pedig hihetetlenül rendi, hogy jön... ha egy napra is. Kicsilány nagyon ügyes, hamar túllesztek az ő segítségével ezen az egészen. Máson most ne rágódj! Majd utánajársz, de ne most.

Ancsa, ha minden menetrend szerint halad, akkor találkozunk, bizony! Én 23-ára vagyok kiírva, bár érzésem szerint korábban lesz. Legalábbis azért, hogy ne majrézzak. Hanem egyszer csak rámjön a szülés, és akkor még gondolkozni sem lesz időm. Jaj. :?

Dóri, Luca nagyon ügyi! És még mindig csodaszép!
vbea

Sziasztok!

Dóra, bár nem vagyok Durca, de szerintem ezt a doki nem tudta, mert akkor meg sem engedte volna a természetes szülést. Ez a protokoll császár után, hogy nem lehet túlhodani és úgy szülni.

Mi meg bárányhimlőgyanúsak vagyunk :( Szbafogság, amíg kijönnek a pöttyök, aztán meg azért... (barátnőm gyerekein kijöttek, és sokat voltak együtt...)

Ja hozzátáplálás: mi almával, körtével és banánnal kezdtük, és utána a tejpéppel. De fordítva is lehet. Annyi a lényeg, hogy délelőtt, dél körül kell kezdeni, mert ha nehéz neki, stb, akkor nem éjszaka szenved az emésztéssel. És ha gyorsan akarod, akkor előbb az új kaja, és utána még táp, ha húzni akarod, akkor táp, és a végén 1-2 falat új. Én gyorsan csináltam, mert Bene amúgy is csak tápot evett már.

mtunde

Sziasztok!

Durca,
nagyon örülök neki, látod, milyen ügyes Boribon!

Heni,
nagyon jó helyen lesz Steffinél a bogyó, most ezt csak azért írom, hogy ne gondolj rólam rosszat: Ha visszaolvasol, amikor felajánlottad nekem a 2 levelet, írtam, hogy köszi, küldd el postán, no meg a bankszámlaszámod, ahova utalhatom a pénzt érte. biztosan nem olvastad akkor a hozzászólásokat.

amúgy meg a hozzátáplálással kapscolatban, mi almalével kezdtük, aztán pép. Nestléből imádja a Kerti gyümölcsöket, a körtét, a barack banán rizs-t, a sütőtököt és a répát utálja. De megeszi a hipp alma-sütőtök variációt. a krumpli se finom..... szóval próbálkozom mindenfélével, az édesek bejönnek neki nagyon....

Dóri,
nagyon mozgékony Luca!!! ezek után alig merek eldicsekedni, hogy az én Kisgombócom december 24én átfordult hasról hátra! :D Ez a hipotónia maitt OOOOLYAN jó, nagyon boldog vagyok!!! Még csak jobbra tud forogni, de nagyon ügyi!!!
Gratulálok a felálláshoz! :D

szép napot,
Jube

Kép

Kép
jube

JUbe, ez tök jó! Ügyes a kiscsaj!

mtunde

Sziasztok lányok!

először is DURCA, én is nagyon várom már, hogy tégy fel képet! Jó étvágyat Borókának!!!

Ancsaboszi, hogy mitől lehet ez az alacsony trombocita szám, meg egyáltalán ez mivel jár, én abszolút nem vagyok ezzel tisztában, de nem hangzik túl jól, rendesen megijednék, ha velem történne ilyesmi. 24-én? Az jó! A férjem szülinapja! Különben jó lenne, ha az én kislyányom is kibújna 22. után, de feb 1. előtt, mert akkor a férjem szabad lesz, nem dolgozik. Meg jó lenne ha találkoznánk veletek...esetleg egy szobában Vbea, éas Ancsaboszi, meg gabboka :lol: ennyit igazán elintézhetnének a tabló fejében :wink: :lol: . Na drukkot kérek 22. utánra! plíz...

Steffi, édes a barikád, egyből kiszúrtam! Miért nem tudsz :lol: ilyeneket? :shock: :wink:
teszek ide helyetted egy ilyet: :twisted:

Szülés álmodban? Erre én is kíváncsi vagyok!

Ja, egyébként vizesedés van, köszöni szépen, nehezen gyalogolok, olyan hamar megfájdul az elefántlábam, még a combom is csupa víz, annyira ronda, meg a kezem is, mint egy macimancs. :roll: , de már nem parázok, a vérnyomásom 110 fölé nem ment eddig. Szerintem a fejem is duzzadt. Szóval ilyen csini viziló még sosem voltam. :lol:

Dóri! Jó hamar felállt ez a kis nőci! A fiam 7hónaposan állt fel, még az is korainak számított, viszont egyedül ülni csak 11hónaposan tudott. gyakorlatilag együtt tanult meg ülni, és járni kapaszkodó nélkül.

valamit mintha még akartam volna...

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok , három szülésznőt is megtaláltam az iwiw-en, így legalább láttam őket képen is! :)

Ferenci Erzsébet
Várnainé Horváth Gabriella
Nováky Rita

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Durca! Nagyon ügyes Boróka, hogy már egyedül eszik!

Elizabeth! Zachár Erika is fent van az iwiwen, róla is találsz ott képet!

Tünde! Kitartás a bárányhimlőhöz, szerintem a legrosszabb benne a szobafogság :cry: Már akartam tőled kérdezni, hogy te Bene mennyi idős kora óta magántanítasz? Hozzám már jönnének vissza a tanítványok, de én még általában csak reggel tudom megmondani, hogy mikor eszik Léna, mert az attól függ, hogy mikor kel először (vmikor 6 és 8 között). Te ezt hogy oldottad meg? Vagy közben valaki más volt Benével?

Jube! Nagyon ügyes Panni, hogy megfordult!

Dóra! Luca is nagyon ügyes, tényleg jó korán felállt!

Vbea, Ancsa, Gabboka! Nektek drukkolok a közös szobáért! :lol:

Szép napot mindenkinek! Állítólag baromi hideg van, bár én ma még nem megyek el itthonról. Anyu viszi sétálni Lénát. :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Durca!
De ügyes a kicsi lányod!!! Akkor már csak akkor hallunk rólatok hírt, ha hazajöttél és lesz erőd gép elé ülni, gondolom. Vagy esetleg Monacstól? Tényleg Ő nagyon eltűnt...
Én sem lázítani akarlak, mi is beszéltük a férjemmel, hogy ezt valahol valakinek észre kellett volna venni, tegnap is akartam írni, csak aztán visszaolvastam és inkább kitöröltem... Mert ugye amikor ez kiderül akkor már úgyse tud mit csinálni, de tényleg legalább lelkileg felkészül rá és úgy intézi a dolgait...
Abbahagytam! 25-én miért kellett mennetek Sipihez?

Gabi!
Már tudok :lol: :lol:

Heni!
Én is szültem álmomban :lol: Én azt álmodtam, hogy fogom a térdeimet, szem-száj becsukva és nyomás. Be is jött!

Jube!
Én átadom neked a gyógyikat, ha szükséged van rá, nekem egyáltalán nem fontos! Ezt beszéljük meg Henivel is!

Ancsaboszi!
Én is drukkolok Neked, természetesen!

Dóri!
Nagyon édes a kicsi lányod! Mi bezzeg nem csináltunk képet az 1. karácsonyról :cry:

Puszi Mindenkinek!

Ma megyek fodrászhoz, alig várom!!! :lol:
Kiváncsi vagyok apa, hogy boldogul majd Martinivel, még sosem voltak kettesben :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Huh., Steffi - Jube!
Én lemaradtam Jube arról, hoyg Te is kérted a bogyót. Azaz mintha rémlene valami, hogy kérdeztél róla, csak nem emlékszemkonkrtét válaszra. Na, akkor döntsétek el ki kéri, épp írni akartam Steffi, hogy bocsi, de még nem jutottam postára. Szerintem kedden adnám fel, holnapot már nem ígérem, - nincs miért kimozdulnom, lusta vagyok. PRIVIBEN jellezetek vissza, hogy akkor kinek küldjem, azt tuti észreveszem.

Eni, Gabi, Ancsa! Bírnátok a közös szobát mi????? He-he! Legyen! :lol: Drukkolok nektek!
megyek, összerittyentek valami ebédet, bár kajaundorom van. Du. jönnek unokatesómék.
Este rakok fel én is képeket.

Heni

Kép

Kép
cancan

Hali!

A bárányhimlőnek utánanéztem, és nem is olyan bizti, hogy elkapta, mert állítólag csak 2-3 nappal előtte fertőz. Kérdés, hogy a pöttyök előtt 2-3 nappal, vagy a nátha előtt, ami az ismerősöknél megelőzte, és az összefügg-e???

A magántanítvány nálam könnyű dolog volt, mert Bene már 8 hónapos volt, mikor először volt jelentkező. Akkor már Bene nagyon rendszeresen, óramű szerint evett, meg egy kis joghurtot közben is tudtam neki adni, amíg tanítottam.
De nem vigyázott rá közben senki.
Most meg Bene szobájában szoktunk lenni, és akkor ott eljátszik addig, viszonylag nyugiba, bár a másfél óra végefelé már eléggé nyűgös, hogy vele nem foglalkozunk.

mtunde

Sziasztok!

Most voltam bennt a Kútvölgyiben, láttam a tablót!! Nagyon szuper, ki van akasztva az uh szobával szemben. Köszi, hogy rátettetek! Annyira örült neki a Vida is és Ági is én őket tuudom, de biztosan mindenki.

Durca

Nagyon örülök és megy a drukk!!!!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok,

Steffi,
Tegnap este észrevettem ám, hogy más a vonalzótok! Tök szupi!

Dóri,
Gratula Lucának, nagyon ügyes. Nagyon kis csini abban a ruhában. :D Réka még nem állt fel :( próbálkozik de eddig még nem jött össze viszont nagyon stabilan ül. Ha fogjuk a kezét akkor sétál és nagyon tetszik Neki! A képek szupik. Levágtátok Luca haját? Olyan mintha kicsit rövidebb lenne

Jube,
Nektek is gratula az átforduláshoz! :D

Ancsa, Vbea, Gabboka
Szorítok, hogy egyidőben szüljetek és persze egy szobába kerüljetek!

Lányok,
Volt már olyan, hogy egyszerre szült volna valaki a másikkal? Legalább is egyszerre lettek volna bent a kórházban? (na ezt most jól megfogalmaztam) Júniusban mikor nagy baba dömping volt, akkor Dóri, Eszti és Jube is tervezte, hogy együtt egy szobába, de elkerülték egymást. Vagy rosszul emlékszem??? Na majd most!

De hülye vagyok, hát én egyszerre voltam bent Satukkal. Mi talcsiztunk is! :lol: :lol: Igaz nem egy szobában voltunk, de egyszerre, hát igen az már régen volt!! :wink:

Durca,
Hogy vagytok? Én is vártam tegnap a képeket!!

Lányok,
Végül hova került a tabló? Olyan kíváncsi vagyok rá, hogy milyen kirakva. Valaki mondta, hogy lefényképezi, sikerült?

Dobok egy táblát!

Puszi
Vica

Kép Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Én Ildivel és Marcsim-mal voltam bent egy időben, csak éppen ez utána derült ki itthon....
jaj, én is annyira megnézném a tabit élőben. Remélem nem veszik le, mert csak jan. 15 körül megyek be, akkor viszem vissza a mérleget.
Eni, esetleg megkérdezhetnéd majd Ágit, hogy ugye ott marad jó ideig...... huh,most nézem holnap ctg?????? Kezd izgi lenni.......
Ja! megkóstoltattam Benivel a tejpépet. :lol: először nem értette mi van, de mikor rájött, hogy ezt le lehet nyelni ( épp akkor gondoltam, hogy elsőre 3-4 kanál elég is volt ) és finom, ordított utána, hogy még-még. Azért nem adtam neki sokat.

Heni

Kép

Kép
cancan

Vica, köszi a táblázatot, már hiányzott! :wink: Beírod Rákóczi Ágit a soromba? Ne maradjon már ki! Köszike.

Heni, szerintem nem fogják levenni a tablót. Legalábbis míg benn sétálgatok, szeretném látni. :D Tök jó, hogy Beni így nyomta be a tejpépet. Hihetetlen, még most született... :roll:

Na, azt a közös szülőszobát Gabóval és Ancsával, hm. :idea:
vbea

Sziasztok!
Durca, az anyaszállásra költözés azt jelenti, hogy most egy darabig nem is tudsz jönni?
Meddig lesz bent várhatóan Boróka? Biztos nagyon jó lesz végre magadhoz ölelni.

mtunde

Vica, nagyon jó a tábla! :)

Látom nagyon vegyes a szülésznők választéka, úgyhogy ezek szerint tényleg nagyon jók..., hogy mindenki mindenkit választ! :)

Rákóczi Ági hogy néz ki? Ő mennyi idős?

Kép
elizabeth25

Nekem amúgy Várnai Gabika a legszimpibb, megmondom őszintén, és neki azért már tapasztalata is van, korából itélve! :) Van olyan aki nála szült itt és vélemény tud róla irni? :)

Kép
elizabeth25

És Zacher Erikáról tud valaki infót irni nekem? Olyan aranyos, írtam neki az iwiw-en és már válaszolt is! :)

Kép
elizabeth25

Ági vékony testalkatú, 40 év körüli, szőke vállig érő hajú, de majdnem mindig fel van neki tűzve.
Főnővér is különben. És nagyon aranyos!!!!! :lol: :P Homeopátiában nagyon ott van.

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan, akkor tudom, hogy ki! Múltkor előttem ment el, kisért be egy kismamát, nekem nem volt szimpi, kicsit barátságtalannak tűnt! :( DE lehet, hogy csak fáradt volt!
Te kinél szülted a gyerkőcöket?

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Hát beszéltem ma Durcával, tőle hallottam a dolgokat, utána láttam, hogy ide már leírta. Nagyon kiborultam.

Az ünnepek egyébként elég jól teltek, nagy nyüzsi volt, jövés-menés. Dóri közepesen bírta a dolgokat. Tegnap már totál besokalt.

Zsófi
Mellgyulladásra azt tudom mondani Neked, mint Marcsimnak, főzz krumplit, nyomd szét, tedd nylonba és mikor szoptatsz melegen tedd a melledre. Ez feloldja a görcsöt (Kinyitja az eltömödött tejcsatornákat). Egyébként én a hidegborogatásról még nem hallottam.

Tablóról jut eszembe, hogy mindig kint legyünk csinálhatnánk egy általános, nem ünnepi változatot. Mit gondoltok? Csak úgy eszembe jutott.

Steffikém megvolt a fodrász??? Kérünk képet!!!!

Zsófi, Tünde
Mit tanítotok, mert én arról vhogy lemaradtam :oops: ? Mindenesetre gyerekkel nem lehet könnyű kivitelezni.

Dóra
Hát nem semmi Luca csak ámulok és bámulok!

Monacs

Kép
Kép
monacs

Elizabeth!

Én Várnai Gabinál szültem, igaz, 12 évvel ezelőtt, de a legjobbakat tudom írni róla, szakmailag és emberileg is. Abban az időben még nem volt szülésznő választás, így véletlenül kerültem hozzá, mivel ő volt ügyeletes, akkor láttuk egymást először, de ő is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a mai napig kellemes emlékeim maradjanak a szülésemről.

Üdvözlettel:

Judit
gerbera

Sziasztok!

Szeretném megtudni, hogy szedett-e valaki szülés előtt homeopátiás golyócskákat? Elvileg a szülést könnyítik.
Legalább is ezt állítja a gyerekorvos.

Valentina

Kép
valentina

Vbea, ha visszajöttél ctg-ről, várjuk a jelentést tőled! Ja, és közös szülőszoba ne legyen :lol: hanem utána az osztályon harcoljunk ki egy babanet vip szobát!!!

Györgyi, naná, hogy ráraktunk!...bár nem tudom, megfelelő képet választottam-e :oops: a netről loptam le, egyetlen hibája, hogy Jázmin nincs rajta.

Jó lenne, ha tényleg nem szednék le addig a képeslapunkat, amíg be nem kell mennünk!

Nem tudom mit szóltok, de én most ott tartok, hogy nem is választok szülésznőt, végül is mindenkit annyira dícsérnek-dícsértek, hogy azt gondolom most, senkivel nem járhatok rosszul, az Aranka veszély pedig már úgy is elhárult. :lol:

Elizabeth, én a Várnai Gabikánál szültem, nagyon kedves volt, semmi negatívumot nem tudok írni róla.
Tényleg, Vica, beírnád a táblázatba, hogy Zsombor nála született? Köszönöm!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Vbea, ha visszajöttél ctg-ről, várjuk a jelentést tőled! Ja, és közös szülőszoba ne legyen :lol: hanem utána az osztályon harcoljunk ki egy babanet vip szobát!!!

Györgyi, naná, hogy ráraktunk!...bár nem tudom, megfelelő képet választottam-e :oops: a netről loptam le, egyetlen hibája, hogy Jázmin nincs rajta.

Jó lenne, ha tényleg nem szednék le addig a képeslapunkat, amíg be nem kell mennünk!

Nem tudom mit szóltok, de én most ott tartok, hogy nem is választok szülésznőt, végül is mindenkit annyira dícsérnek-dícsértek, hogy azt gondolom most, senkivel nem járhatok rosszul, az Aranka veszély pedig már úgy is elhárult. :lol:

Elizabeth, én a Várnai Gabikánál szültem, nagyon kedves volt, semmi negatívumot nem tudok írni róla.
Tényleg, Vica, beírnád a táblázatba, hogy Zsombor nála született? Köszönöm!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Steffi, egy fotót felrakhatnál az új frizuról!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?