Sziasztok lányok!
először is DURCA, én is nagyon várom már, hogy tégy fel képet! Jó étvágyat Borókának!!!
Ancsaboszi, hogy mitől lehet ez az alacsony trombocita szám, meg egyáltalán ez mivel jár, én abszolút nem vagyok ezzel tisztában, de nem hangzik túl jól, rendesen megijednék, ha velem történne ilyesmi. 24-én? Az jó! A férjem szülinapja! Különben jó lenne, ha az én kislyányom is kibújna 22. után, de feb 1. előtt, mert akkor a férjem szabad lesz, nem dolgozik. Meg jó lenne ha találkoznánk veletek...esetleg egy szobában Vbea, éas Ancsaboszi, meg gabboka

ennyit igazán elintézhetnének a tabló fejében

. Na drukkot kérek 22. utánra! plíz...
Steffi, édes a barikád, egyből kiszúrtam! Miért nem tudsz

ilyeneket?
teszek ide helyetted egy ilyet:
Szülés álmodban? Erre én is kíváncsi vagyok!
Ja, egyébként vizesedés van, köszöni szépen, nehezen gyalogolok, olyan hamar megfájdul az elefántlábam, még a combom is csupa víz, annyira ronda, meg a kezem is, mint egy macimancs.

, de már nem parázok, a vérnyomásom 110 fölé nem ment eddig. Szerintem a fejem is duzzadt. Szóval ilyen csini viziló még sosem voltam.
Dóri! Jó hamar felállt ez a kis nőci! A fiam 7hónaposan állt fel, még az is korainak számított, viszont egyedül ülni csak 11hónaposan tudott. gyakorlatilag együtt tanult meg ülni, és járni kapaszkodó nélkül.
valamit mintha még akartam volna...