Sziasztok!
Zsófi!
Engem is érdekel az alvásmódszer!
Haláliak a képek!
Noémi!
Nagyon ügyik vagytok!
Felteszed a receptet a receptes topikba! Köszi!
Lányok!
Más is írhat bevált karácsonyi sütiket, elkezdődött a szezonja, s újíthatnékom van.
Niki!
Lehet, hogy csak ezen az estén volt ilyen érzékeny Emma.
Nálunk az vált be, s ezt az elején mindenki furcsálta, de mára irigyelnek, hogy ahogy este Apa hazér, Bala csak az övé. Az első napoktól kezdve. S ebbe mindent beleértek. Játék, hiszti, vacsora (kivéve amíg szopizott

), vetkőztetés, öltöztetés, fürdetés, altatás... Nekem is jól esik estére, hogy egy kicsit elmehetek mosogatni, pakolni, főzöcskézni, úgy, hogy Bala nem húzza a nadrágom. De hozzá teszem azért besegítek, de Apáé a főszerep. Egész nap nem látják egymást. Apának Bala, Balának meg Apa hiánya van. Így Bala nem veszi zokon, ha néha nem én viszem a törölközőt a pancsi végén, nem velem nyomja a fogkrémet a fogkefére, vagy nem én viszem be a "nyusziskakaót". Nálunk ez nagyon bevált mindenki részéről. De mondom, ez sokaknak fura...
Kata!
Köszi neked is a dícséretet! Mentegetsd nyugodtan a képeket, de neked is elküldöm szívesen a sablonokat hozzá.
Nagyon jó a szundis kép!
Kiruccanás: irigy-irigy
Vicky!
Brigim 11 éves, s elkészült a meglepi.

Végülis nem úgy lett elhelyezve, ahogy a képen, hanem a szobájában szanaszét lettek szórva a figurák, így minden nap keresgélni kell, hogy hol lehet az aznapi

. Kiváncsi leszek a visszajelzésekre, hogy mit szólt hozzá.
Puszi mindenkinek és jó hétvégét!
Timi