A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

hah lányok még 1 videó: ez egy táncos.

http://www.youtube.com/watch?v=iLZOtvcJvTU
kerekpocak

(mármint samuról)
kerekpocak

Sziasztok!

Köszönöm, h. reagáltatok.
Nelly, igen, nálunk is volt, h. apa adta a pótlást cici után, de már egy pár hete nincs szüksége pótlásra, elég neki a cici.

Marcsi, igen, ez volt az első alkalom, h. én nem voltam itthon az esti etetés/fektetés idején.
Nos, csőrös pohár is van, de abból csak a vizet issza, ezt szokta meg. Próbáltam már abban is mást adni, de csak fintorog.
Fura neki; de anya, ez a vizesbödönöm!

Timi, hát igen, ez szoktatás kérdése. Ha az ember az elején ezt vezeti be, akkor biztos működik.
De most már annyira megszokott engem, vagyis azt, h. ketten látjuk el este.

Zsófi, igen, ez meredek volt. Még nem volt itt az ideje, h. itthagyjam. Csak azt hittem menni fog.
Anyukám szerint szépen fokozatosan kellett volna.

Andi
, akkor nálatok is ugyanez a helyzet? Jééé. Akkor lehet a fogzás az oka. Bár hozzá kell tennem, h. nem mindig kell neki a cici. Azt kezdem tapasztalni, h. csak akkor fogadja el, ha tényleg éhes/szomjas.
Tehát azért hogy csak nyunyázzon, nem kell neki.

Marcsi, jó vásárt csináltál basszus, aztamindenit. Mondjuk ez nekem is messze van.:(
Én is turis vagyok:)

Zsófi
, látom nálatok is a legtöbb képe apával készül. Nálunk is általában én fényképezem őket.
Gratula a réteshez! Igazán guszta.
Jajj de jók ezek a videók!

Kép
niki30

Megzabálom SAMUT!
Te Zsófi, tök hasonló az én hangom is:) Mintha magamat hallottam volna, mikor megszólaltál. De durva. :shock: :lol:

Kép
niki30

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Nem is tudom hol kezdjem a válaszokat:

Zsófi: Samu, mint mindig most is csodás a videón...én is csatlakoznék így a Samu fun-klubhoz, ha még van szabad hely; de tényleg cukorborsó! :P :lol: :P :lol:
Amit ajánlottál pedig, nos nem gondoltam, hogy ilyen hamar és jól fog működni...köszönöm szépen, de nagyon! 8)
Tegnap este olyan klassz esténk volt, 19-kor ébredt, szopi és hosszabban játszottunk, mert apa nem bírta ki, hogy letegyük. Tényleg cuki volt nagyon, ahogy nézett, érdeklődött. Annyira látszott rajta, hogy nyugodt, végre kipihizte magát...már napok óta ráfért! És megkaptuk mindketten külön-külön az ELSŐ MOSOLY-t! Biztos vagyok benne, hogy ez már nem véletlen grimasz volt, hanem igazi célzott mosoly. Tudom, hogy korai, mert ennek később kéne lennie, de tuti, csajok!!!
Olyan jó érzés volt, marha boldogok voltunk...10 cm-rel a talaj felett...ez a 2 mosoly nem a vakvilágba ment, hanem tényleg belenézett a szemünkbe és mosolygott, még a szemecskéi is. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán 20.44 fürdés, még egy kis vacsi és 21.15-kor már alvás!
Hajnalban 2.30-kor ébredt csak, szerencsére szopi után azonnal el is aludt, nem volt hasfájás... 5.30kor reggeli, amit követett a hasfájás, de megmasszíroztam a pocit és tudott így kakilni, ettől minden rendben lett! (Tesóm masszőr, s tanított ilyen "kakiltatós" masszázst, nekem nagyon bejön...ugyan az elején szenvedés volt, mert nagyon utálta Manó, de most már jól viseli, szerintem tudja, hogy utána jobb lesz)
Aztán játék (csörgő-ének-maci) és 7.40-kor betettem a kiságyba, 8-kor már aludt is. A 20 perc alatt végig csendben volt, csak kétszer sírdogált, nyöszörgött 2-3 percet, az pedig tűrhető még nekem is lelkileg!
Tényleg KÖSZÖNÖM ZSÓFI az ötletet!

Szóval HAJRÁ NELLY! Neked is jól fog menni, a lényeg, hogy ne félj, ne tarts tőle, legyél határozott mert a baba érzi a hangulatod. Amíg kétkedő voltam addig nekem sem működött! :!: :!: :!: :!:

Evu: jó, hogy néha hallatsz magatokról, már épp kezdtelek volna hiányolni! Balázs sem gyarapszik túl gyorsan, de azért fejlődik...szerencsére most úgy tűnik, hogy van épp elég tejem...mióta 2 hete volt az a belázasodásos, tejelapadás gyanús dolog...kb 1 hete nagyon jól van, még tudok fejni is... :wink:
Remélem ez így is marad még jó pár hónapig 8)
Ami a vérzést illeti, nos én pedig a szülés óta folyamatosan véreztem múlt hét keddig...szóval ne parázz ezen, ez normális. Nekem most kezdenek kiesni a cérna darabok is a belső varratokból... :oops:

Te jó ég!! Most látom, hogy kisregényt sikerült írnom, sorry! El is küldöm, mielőtt még írnék bármit is! :twisted:

Kép
bogen

BOLDOG ELSŐ HÓFORDULÓT BAZSINAK!!!!
ÉLJEN A NAGYFIÚ!!!

Kép

Kép
viky30

BAZSI 1 HÓNAPOS ÉLJENÉLJENÉLJEN
kerekpocak

Az elmaradásaim a 2 kis csajnak! :oops:

Vanócska!
BOLDOG 1. HÓFORDULÓT!

Szonja!
BOLDOG 5. HÓFORDULÓT!

Balázs!
BOLDOG 1. HÓFORDULÓT!

fatima

Köszönjük a jó kívánságokat! Most látom csak, mennyire szalad az idő! Remélem szép napunk lesz és sokat alszik ma is SünBalázs, mert épp ez az aktuális nevünk most (tekintettel a tüsis felfelé álló hajszerkezetre:)

8.50-kor ébredt, épp 45 percet aludt(!), szopi 110 gr, aztán pelus csere, játék (azonos és változó elemekkel), 9.45-kor már le is fektettem, mert ásítozott, így csak 2-3 percet tudtunk játszani, 1-2 perc sírdoga és talán már alszik is...bár még nyögdös, de ez lehet nála ébren is meg álmába is tehát nem tudom igazán!
:wink:

Kép
bogen

Sziasztok!

SAMUT MEGZABÁLOM!!! NAGYON-NAGYON ÉDES, ANNYIRA ARANYOSAN ROPJA :lol: :lol: :lol: CSÚÚÚÚÚCS TÜNEMÉNY!! :lol: :lol:

Sajna Marci megint benyalt valami vírust, mert 4. napja megy a hasa :( .Három napig semmit nem evett,csak ivott, tegnap már megevett egy egész főtt krumplit meg néhány szál ropit. Ha holnapig nem javul,megint tenyésztés és antibió :cry: .

puszi mindenkinek, a Hófordulósoknak sok boldogságot!!!!!!!!!!!

KépKép
logi

Egész hétvégén nem volt időm írni, de olvasni sikerült azért!
Látom a fő téma a gyerkőcök alvásproblémája volt. :(

Na akkor elmesélem, hogy nálunk mi a helyzet, mert szeretném, ha azt is látnátok, hogy van átmenet a ringatás és az egyedül elalvás között.

Tarek picinek nagyon (!!!) hasfájós volt, így hát képtelenség volt őt ágyba rakni kaja után. Kézben volt, masszíroztuk, csináltunk mi mindent, hogy jobb legyen neki. Így hát alapból nem működött az ágyban való egyedül elalvás. Ez a hasfájás elűzés egyszercsak spontán átcsapott játszásba. Aztán észrevettem, hogy hami után mindig játszunk és amikor láttam rajta, hogy álmos, akkor az ölembe vettem és úgy ülő helyzetben odahajtottam a fejemet az ő kis arcához. Kb 1 perc múlva már aludt is. Én meg zsupsz betettem az ágyikójába.
SOHA NEM RINGATTAM! NEM KELLETT VELE SÉTÁLNI FEL-ALÁ! DE!!!! MINDIG A KEZEMBEN ALSZIK EL! És ez így van a mai napig. De hangsúlyozom Tarek csak akkor alszik, ha már elfáradt. És ez változó, hogy hami után mennyi idővel van. Van, hogy 1/2 óra, de van, hogy 1 óra is! Utána az alvás hossza is változó. Van hogy csak 3/4 óra, de többször azért 1.5 óra! Mivel akkor alszik amikor ő akar (de ez beállt arra, hogy hami után), így nem kell őt altatni! Ő alszik el a kezemben! És ez sosem több pár percnél. Rosszabb napokon max 5 perc!

Na szóval nálunk ez a helyzet! :) Mi vagyunk az átmenet!!! :lol:
Így nem fáj a szívem ott hagyni és hallgatni a sírását (mellesleg Tarek csak behergelné magát) és nem is rohad le a derekam a ringatástól stb. :) :wink: :)

Amit Zsófi ír az tök jó, de nagy valószínűséggel már pici csecsemő kortól így kell szoktatni a babákat. De drukkolok mindannyiótoknak, hogy még most se legyen késő és sikerüljön megoldani a problémátokat!

fatima

hát igen ahány baba annyi féle. sokan azért nem értenek egyet amúgy az egész rendszeresdivel, mert
1. az anyuka más habitus
2. a baba teljesen problémamentes

viszont vannak babák akiknél ez az egész elalvósdi nem egy egyszerű dolog.
bármekkora babát át lehet szoktatni és figyu nem kell ám a sírását hallgatni! mert pont, h akkor sír ha kialvatlan nyűgös (pont ez a gond, az anyuka már megőrül, ezért keres vmi megoldást), és így lesz nyugodt és kiegyensúlyozott. tudja h mi után mi jön, biztonságban érzi magát. :)

fatima, evéssel hogy álltok? nyugalom és béke?
kerekpocak

Marcipánnak sok sok gyógypuszi!!!!! ++++++++++++++++++++++
mangó

Csak megerősíteni tudom amit Zsófi mond, hogy tényleg nem kell így hallgatni a sírását (olyan sokáig ! - nyilván, míg rászokik persze, de most mikor letettem 13.40-kor aludni Manót már csak 3 percet sírt, aztán nézeéődött és már alszik is!!! Persze amikor először csináltam ezt akkor ez még 20-25 perc volt, de érdemes hagyni, mert alvásonként csökken a sírás ideje! Nagyon okosak ezek a kis csöppségek!), ráadásul nagyon hamar megtanulja a dolgokat!
Hát én mit küzdöttem pár napja is még ezzel az alvás kérdéssel, de tegnap óta mintha csoda történt volna! És így sokkal többet is alszik...Zsófi, nem is tudod Te, hogy mekkora nagyot segítettél ezzel az ötlettel nekem. Nem is arról van szó, hogy nyertem néhány óra szabadidőt, hanem az a lelki nyugalom, hogy végre eszik-játszunk-alszik...és azóta mintha többet is enne, ez már lehet, hogy tényleg csak a véletlen...de nincs már olyan evés, ami 80gr alatt lenne:)
Én amúgy is fontosnak tartom a kiszámíthatóságot, a tervezhetőséget...ez a személyiségemből fakad, talán emiatt is voltam türelmetlen az össze-visszaságtól.
Nyilván akinek ez nem ekkora probléma, annak lehet, hogy fel sem tűnik...de én már csak ilyen vagyok :oops:

Kép
bogen

ANZSI, KÖSZIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
logi

Zsófi!!! Mééééééééééééééééééééééég!!! Kérünk még Samu- videót!!! :lol: Annnnyira édes!!! :lol:

Noémi

Kép
Kép
Kép
kenoemi77

Zsófi, Bogi! Zsófi te tudod a legjobban a topikosok közül, hogy mennyire a kiszámíthatóság híve vagyok. Abszolúte rendszer párti. SŐT!!! Néha túlzottan is! :) :oops: :) Csak azt akartam leírni, hogy mi valóban a szerencsések közé tartozunk ilyen téren (alvás), mert Tarek nem igényel ringatást stb, viszont magától sem alszik el csak nagyon ritkán. Amikor még fejtem és sajnos volt, hogy 1 órán át is fejnem kellett, akkor biozny Tarek gyakran nem várta meg anyucit, hanem magától elaludt a játszószőnyegen vagy a járókában. DE sosem a kiságyában!!!! Oda ő már mindig úgy kerül, hogy alszik. Jobban mondva van, hogy felébred és akkor szoktam megsimizni, puszilgatni stb és alszik tovább. De olyan is van/volt, hogynem volt elég a simi + puszi és bizony ki kellett vennem és 2 perc után már rakhattam is vissza, mert aludt tovább. Na de tényleg ahány gyerek annyi szokás! Mi így szoktuk meg és valójában, ha belegondoltok, akkor mi is ugyanúgy eszünk-játszunk-alszunk, csak az alvás nem egyedül történik!!!

Zsófi! Kajálás tök jó! Nincs eröltetés, tömés stb. Fatima nyugodt (mint a babaszar :)) és Tarek szépen eszik. Délelőttönként kevesebbet (átlag 150 ml), este és éjjel meg 180-200 ml között. Most 80 grammot hízott, de tutira jövő héten több lesz, mert ügyesek vagyunk!!! :)

Na mennem is kell etetni! :wink:

Majd jövök még!

fatima

Húúú Zsófi, ma elkezdtük az ágyban elalvást...
50 perc után aludt el. Kb. az első pillanattól kezdve nyöszörög, sír, de könnycsepp nélkül! Hiába megyek be, és próbálom meg megnyugtatni. Eleinte megfogta a kezem, és nem akart elengedni, aztán már szinte ellökte a kezem. Végül egy ksi cumi segítséggel nyugodott meg, és aludt el, pedig nem cumizik, most sem a szájában volt vele, csak "játszott" vele. Nagyon nehéz volt!

Nelly

Kép
breeki

Zsóka: Helyesek az ünnepi vonalzó fotók! Sláger minivonalzók is tetszenek! MARCIPÁNNAK JOBBULÁST!!! Sok gyógypuszit küldünk!!!

Bogi: Hajrá! Igy tovább. Biztos az is fontos hogy te nyugodtabb vagy és megérzi rajtad. Ez is hozzájárul hogy elalszik szépen.

Nálunk az elalvás működik de nappal nem tudom játékidőben betenni Benit az ágyába, azt nem bírja és üvölt. Pedig minden reggel ha ébred nagyon szépen eljátszik amig mi érte megyünk. A szobában is játszik szépen egyedül, ha nincs korlátozva a mozgástere (kivéve csukott ajtók), de ha kimegyek a konyhába vagy jön a postás és berakom akkor hatalmas hiszti van!!! Persze hagyom néha, de hergelős tipus és nem sokáig lehet. Szerintetek érdemes rászoktatni hogy ott is ellegyen vagy már késő?? Próbálgatom otthagyni, de hiába! Csak hogy én is leírjam nálunk mi nem működik. Ha főzök elücsörög az etetőszékében, tehát nem gond, de azért jobb lenne ha nyugodtam mehetnék WC-re és nem sírás kiséretében.

Illusztráció hozzá avagy hiszti alatt sikerült ELŐSZÖR felállni a kiságyban:

Kép

És gyorsan egy mosolygós szépen ülős-játszós:
Kép

Kép
viky30

Nálunk sajnos mindig is problénás volt az alvás. SZinte az első pillanattól kezdve. Ott kezdtük, hogy kaja után a kezemben elaludt, aztán kaja utána z ölemben, majd büfizés közben sétálva a kezünkben, aztán csak sétálva, sétálva, és énekelve, és mostanra eljutottunk odáig, hogy semmi nem volt jó, sírt a kezünkben is, hiába sétáltunk, énekeltünk, semmi nem volt jó. :(
Ezért kellett változtatni, mert ezt már nem szabadott tovább csinálni.
50 perc után elaludt, de sajnos csak 30 percre. Most a második alvásnál, 30 perc után lett csönd, még most is nyöszörög néha, de szerintem már el fog aludni!!! :)

Nelly

Kép
breeki

Zabálni való Samu ahogy táncizik! Befejezi, megáll, mosoly - na tetszett???? Imádom!

Nelly

Kép
breeki

Benike nagyon-nagyon szép!! Még hisztisen is gyönyörű kispasi :wink: .
Viki, képzeld beszéltem a fotós Andival, valamelyik hétvégén eljön és csinál egy sorozatot a gyerekekről. Kicsit tartok Marcitól, mert nem igazán csípi,ha fotózzák :? .Borival ilyen problémánk nem lesz :) .
Köszi a gyógypuszikat!!!!!!!

KépKép
logi

viki: szerintem érthető h beni kiakad, hát nincs alvásidő, nem vagyok fáradt miért tesz be anya az ágyba??? nem gondolkodtatok a járókán? én csak akkor tettem-tezsem be samut amikor alszik.

nelly: kitartást! nem megy 1ik percről a másikra és tudod minnél idősebb a baba annál tovább tart, h újat szokjon meg! sztem nálatok 1-2 hét is lesz! de ne add fel hajrá!

fatima: nem azért írtam! tudom én , h mi hasonlóak vagyunk!!

bogi: ügyesek vagytok! samuval én is azért voltam türelmetlen az elején mert engem is megviselt ez h nem tudtam h mire számíthatok. az is fontos,m h ez ám egy napirend mnár! de nem órarend. az soha nem lesz a babák életében, mert hozzájuk kell alkalmazkodni és itt-ott lesznek eltérések. de napirendnek már napirend.
(olvasd el a suttogót, ott azért profibban van leírva és vannak más ötletek is)
kerekpocak

megint felébredt egy fél óra után, pedig 3/4 órát, vagy 1 1/2 órát szokott aludni! :(

Nelly

Kép
breeki

az első nap a legnehezebb. nem alszik vissza? ha megsimized a hátát? nem azért kel fel mert kialudta magát! hanem mert akkor ért véget az alvásszakasz. vhogy át kellene lendíteni.
kerekpocak

Nálunk azért kell néha kivenni a kiságyból, ha felébred, mert Tarek hason alszik és ha felébred (azóta amióta meg tud fordulni hasról-hátra) elkezdi a kis seggét felfelé tolni és dühből próbálkozik. Ilyenkor jobbnak látom kivenni, mert totál kiveri az álmot a szeméből, ha tornázik! :) Magyarul gyorsabban érek el eredményt, mintha behergelné magát és nem aludna vissza.

Drukkok minden próbálkozónak!!! :)

fatima

Nálunk ugyan az a helyzet mint Fatiméáknál! Dobálja magát, és felébred! Egyébként, az ok, hogy nem kell hagyni sírni, de ha nem tudom sehogy megnyugtatni???? Akkor csak sír, míg el nem alszik. :cry:

Nelly

Kép
breeki

nelly: én ha 30 p után felkelt samu őszintén szólva hagytam egy olyan 10-15 percig nyűglődni. (ha időközben visszaaludt szuper, ha nem akkor nem volt mese kivettem.) volt h 20-25 percig nyöszörgött-sírt felváltva majd visszaaludt 2 órára. de én nem vagyok szívbajos.
kerekpocak

figyelj csak nelly, mi samuak kb ennyi idős korában tértünk át a nagy ebéd utáni alvásra. így nézett ki a nap: samu aludt délelőtt egy rövidebbet 830-40 perc) ebéd után egy hosszút és ált este még egy rövidet, ill. ha 2-5ig volt az ebéd utáni, akkor már estig nem aludt, 7kor fürcsi, f8 vacsi 8 fekvés.
kerekpocak

nyilván nem 830 hanem 30 perc.

és az ebéd utáni alvás előtt már nem volt játék. mert addigra már tudott egyedül elaludni. ill. ekkor ő már 4 óránként evett. így hosszabb volt egy egy szakasz. lehet h szonja nem álmos olyan gyakran? nem lehet kitolni egy kicsit az evéseket? vagy hogy van nálatok ez?
kerekpocak

Na, most már kezdem nem bírni.
Szóval, mi 4 óránként eszünk. Éjjel alszik ált. 10 - 8, 1/2 9-ig, 1x felkel enni éjszaka.
Én úgy vettem észre, hogy neki kevesebb az alvásigénye, 2 nagy alvással el lenne egész nap, néha este 1 picivel.
Folyamatossan sír, és nem hagyja abba, bármit csinálunk vele. :cry:

Nelly

Kép
breeki

http://www.indavideo.hu/video/Szoszi_es_Budapest

Ezt érdemes megnézni, részlet egy amerikai "Okosabb vagy, mint egy ötödikes" adásából!

Kép
bogen

Viki!
Az előbb elfelejtettem írni, hogy Beni is nagyon cuki!
:lol:

Kép
bogen

Sziasztok!

Az alvással mi is küszködünk, de csak nappal, éjszaka nem szerencsére.
Mondjuk engem a nappali is megvisel. Van, hogy elalszik magától a kiságyában, de olyan is van, hogy üvölt és én napközben nem akarom sírni hagyni. Ma megpróbáltam és az lett a vége 15 perc után, hogy kivettem a teljesen leizzadt gyereket az ágyból aki utána 15 percet hüppögött (persze én is bőgtem).

Majd aludt az apján egy órát (ez az amit nem kéne hagyni, de mivel a Kornél beteg volt, egy hete nem fogta a Lucát és úgy gondoltuk, hogy ok legyen) most meg alszik tovább a kiságyban.

Zsófi: Samu zabálnivaló a kis táncával. :)

Viki: Beninek nagyon édes pofija van!!!!!

Csajok: holnap megyek este koncertre! 8) Nagyon várom már. Kb. 4 hónapja nem voltam sehol csak a közértben..ja meg szülni. :lol:

Edis

Kép
ediske

Nelly!

Kitartás! Most marha nehéz, s neked sokkal nehezebb dolgod van, mint nekem, hisz én 4 hónap "előnyben" vagyok hozzád képest, de szerintem megéri a strapa most 1-2-3 hétig, mert utána biztos beáll a dolog nálatok is! Küldöm az energiákat: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mennyit játszol vele, mielőtt leteszed aludni?! Legyen veled elég időt, hogy utána ne hiányoljon!

Kép
bogen

Kép
Kép

Edis

Kép
ediske

Nekünk i van videónk!!! :)
Rakom a linket: http://www.videa.hu/main.php?page=play& ... CH0MOwpyiQ

Edis

Kép
ediske

Ediske!
Az igen! Biztos klassz lesz kimozdulni! És kivel lesz Luca?

Kép
bogen

Ja, én nem saját videót küldtem...de érdemes megnézni! (minimális angol tudás elég hozzá)

Kép
bogen

Anyuval lesz itthon mivel az apája koncertjére megyek :)

Edis

Kép
ediske

Köszi a + energyt, már én is bőgtem vele! :cry:
Jó fél órát játszottam vele, mielőtt leraktam, de kb. 2 percig volt el az ágyában.

Nelly

Kép
breeki

nelly: olvastad amit írtam? samu is csak 2x aludt már ennyi idősen. nézd meg fentebb!

bogi: ezt a linket én már feltettem múlthéten szerdán :wink: :wink: :wink:

nagyon állat!

ediske: hajrá neketek is!
kerekpocak

nelly sztem szonja már lehet h csak 2x akar aludni? samu egy rövidet és egy hosszút aludt ilyentájt. aztán volt h 3x megint.

nem lehet h egyáltalán nem álmos még amikor leteszed?
kerekpocak

Sziasztok!

SAMU tündéri,és imádni való és még remekül is táncol! Gratula!!!!!!

Luca milyen édesen rugdossa a labdit. Nekünk is ilyen játszószőnyegünk van, de Roland anno nem szerette, a halacskákkal és labdával külön játszik, most lett érdekes a "szőnyeg", mert már alagút lett belőle.

Roli beteg, most ment el a doktornéni tőlünk. Vírusos nyavalyát kapott el, és sajna az én torkom is fáj, ezért a Nagyimat sem tudom meglátogatni. Remélem hamar kiengedik a kórházból.

Pusza, mert hát hívnak!
Kati

Kép
übi

Akkor még nem olvastam, csak később.
Most meg a kaja végére beájult, és alszik.
Úgy szokott aludni, hogy de. alszik 1 1/2 órát, aztán "ebéd" után is 1 1/2-et, és este még egy fél órát. Csak most hogy az ágyában kell elaludnia, sokkal hosszabb időt vesz igénybe az elalvás, és teljesen elcsúsztunk.
Kicsit nehéz most kitalálni, hogy azért dörzsöli a szemét mert álmos, vagy azért mert az ekcémától viszket neki, de amikor már rakja le a kis fejét, akkor szoktam betenni az ágyba. A másik gond azzal, hogy ha nem teszem le aludni, csak később, akkor nem ébred fel a következő evésre, és így az utolsó kajci akár 10-re is kitolódik.
Nem könnyű eset az én drága lányom! Olyan erőszakos, hogy azt nem hinnétek el, de velem emberére talált, mert nem hagyom magam, csak nehéz néha...

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Olvasni megint nem tudok, mert hulla vagyok, s mostanában korábban dőlök ágyba, így míg eddig éjjelente olvasgattalak titeket, ez most elmarad sajna.

Ha valaki szeretné még az adventi naptár sablonjait, akkor pü-t küldjön nekem, mert azt még talán meg tudom nézni, de innen a sorokból, ha valaki kéri, a nemolvasásom miatt nem veszem észre.
Sorry.

Azért igyekszem nem eltűnni, s be-be ugrok majd.

Puszi mindenkinek: Timi

Kép

Kép
timtom

DRÁGA BORCSA KIRÁLYLÁNY!!!
SOK MILLIO PUSZIKÁT KÜLD NEKED NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL
LIZACICA ÉS AZ Ő ANYUKÁJA :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcusnak meg jobbulást és mars a hasmarsnak! :wink: :lol:

Bendemackó totyorászós popsijára pedig kéretik hogy az anyája adjon egy puszát a nevünkben! :)
Ügyes nagyfiú már ő nagyon!!! :) :) :)

Éééééééééééés jelentem nekünk meg végre kibújt a 6. fogacska, és már nem csak egy csücsök ;)

Éééééééééééés nem kell besz@rni! ha valami nem megy, nem kell erőlteteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ezt csak azért írom, mert sztem ami nem akar összejönni X nap alatt (nálam ez 3, de másnál lehet több is, de azt nem hiszem hogy hetek!!!!!!!), azt én sosem erőltettem.
mert az nyílván így nem az ő egyéniségének megfelelő dolog lett volna.
(ha az lett volna akkor a 3 nap alatt simán felveszi)

vagy még nem jött el az ideje :?: :idea:
(megpróbáltam éjjel nem enni adni Lizinek amikor felkelt - nyílván amikor már az okos könyvek szerint illett volna nem ennie - de nem ment. láss csodát 1 éves korára totál magától egyik napról a másikra nem kel már éjjel. én bevallom totál le voltam döbbenve amikor így 3 nap után jöttem rá, hogy basszus végigaludtuk az éjjelt!! :lol: :lol: :lol: :lol: vicces, nem?)

tudjátok én ezt mindig megírom :P :P :P :P :P :P

mert nem vagyunk egyformák, és a gyerekek sem azok! és nem hiszem hogy egy erőltetett valmivel az ő kis lelkük boldog lesz
és az egyetlen dolog ami biztos, az az, hogy ezt nekünk figyelembe kell vennünk és el kell fogadnunk :wink:
lmkata

KEDVES BORCSA!
BORBÁLA NAPJÁN SZÍVBŐL KIVÁNUNK
SOK BOLDOGSÁGOT!!!!

VIKI és BENIKE

Kép

Kép
viky30

Zsófi: hát ez a nem visszaolvasás átka! Nem fogtam fel, hogy ugyanezt már feltetted múlt hét szerdán, akkor volt nálunk a nagyon sírós, nem alvós, hasfájás meg minden nyűg időszak, így akkor nem olvastam, csak néha írtam :oops:

Szóval bocs mindenkitől a videó linkért, amit sikerült újra felraknom :roll:

Nagyon jó éjszakánk lehetett volna, ha az a fránya hasfájás nem kapja el SünBalázst megint, 21-kor feküdt és csak 3-kor ébredt, amikor is pillanatok alatt becicizett rengeteg tejcsit és ettől megfájdult a poci, csak 4.40-re tudott elaludni, addig ment a sírás-rívás, nyűglődés. És a drágámnak kakilnia kellett, mert kűzdött, nyomott, de mindhiába. A masszírozás sem használt, úgy sajnáltam. Olyan édes volt, ahogy görbítgette a kis száját sírásra, de keményen tartotta magát. Imádnivaló kis krapek. Reggel 7-kor ébredt, reggeli után újra hasmasszi és megoldódtak kaki problémáink...utána játék, visszaMOSOLY:) :) :) (ezt még mindig nem tudom elhinni, hogy mosolyog!!!) és 8.20-kor betettem az ágyikójába, egy pillanatig NEM SÍRT, kicsit nézelődött, gagyarászott és 8.30-tól már az igazak álmát alussza! :wink:
Zsófi, minden fektetéskor hálálkodok magamban Neked! :P

Kép
bogen

Boldog névnapot Borcsa! Kép

Kép
bogen

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?