Szép jó reggelt mindenkinek!!!
Nem is tudom hol kezdjem a válaszokat:
Zsófi: Samu, mint mindig most is csodás a videón...én is csatlakoznék így a Samu fun-klubhoz, ha még van szabad hely; de tényleg cukorborsó!
Amit ajánlottál pedig, nos nem gondoltam, hogy ilyen hamar és jól fog működni...köszönöm szépen, de nagyon!
Tegnap este olyan klassz esténk volt, 19-kor ébredt, szopi és hosszabban játszottunk, mert apa nem bírta ki, hogy letegyük. Tényleg cuki volt nagyon, ahogy nézett, érdeklődött. Annyira látszott rajta, hogy nyugodt, végre kipihizte magát...már napok óta ráfért! És megkaptuk mindketten külön-külön az ELSŐ MOSOLY-t! Biztos vagyok benne, hogy ez már nem véletlen grimasz volt, hanem igazi célzott mosoly. Tudom, hogy korai, mert ennek később kéne lennie, de tuti, csajok!!!
Olyan jó érzés volt, marha boldogok voltunk...10 cm-rel a talaj felett...ez a 2 mosoly nem a vakvilágba ment, hanem tényleg belenézett a szemünkbe és mosolygott, még a szemecskéi is.
Aztán 20.44 fürdés, még egy kis vacsi és 21.15-kor már alvás!
Hajnalban 2.30-kor ébredt csak, szerencsére szopi után azonnal el is aludt, nem volt hasfájás... 5.30kor reggeli, amit követett a hasfájás, de megmasszíroztam a pocit és tudott így kakilni, ettől minden rendben lett!
(Tesóm masszőr, s tanított ilyen "kakiltatós" masszázst, nekem nagyon bejön...ugyan az elején szenvedés volt, mert nagyon utálta Manó, de most már jól viseli, szerintem tudja, hogy utána jobb lesz)
Aztán játék (csörgő-ének-maci) és 7.40-kor betettem a kiságyba, 8-kor már aludt is. A 20 perc alatt végig csendben volt, csak kétszer sírdogált, nyöszörgött 2-3 percet, az pedig tűrhető még nekem is lelkileg!
Tényleg KÖSZÖNÖM ZSÓFI az ötletet!
Szóval HAJRÁ NELLY! Neked is jól fog menni, a lényeg, hogy ne félj, ne tarts tőle, legyél határozott mert a baba érzi a hangulatod. Amíg kétkedő voltam addig nekem sem működött!
Evu: jó, hogy néha hallatsz magatokról, már épp kezdtelek volna hiányolni! Balázs sem gyarapszik túl gyorsan, de azért fejlődik...szerencsére most úgy tűnik, hogy van épp elég tejem...mióta 2 hete volt az a belázasodásos, tejelapadás gyanús dolog...kb 1 hete nagyon jól van, még tudok fejni is...
Remélem ez így is marad még jó pár hónapig
Ami a vérzést illeti, nos én pedig a szülés óta folyamatosan véreztem múlt hét keddig...szóval ne parázz ezen, ez normális. Nekem most kezdenek kiesni a cérna darabok is a belső varratokból...
Te jó ég!! Most látom, hogy kisregényt sikerült írnom, sorry! El is küldöm, mielőtt még írnék bármit is!