Hali csajok
Átfutottam a mai termést, de tényleg csak futólag.
gizmixxx
Sajna sok a melóm, én számítottam rá, hogy alig tudok itt lenni. A melóhelyemen nem lépek be, nincs is rá időm, itthon meg ma is hulla vagyok. Szóval holnap vagy szombaton pótolom a dolgot.
Neked ezerrel csuriba lesz a kezem holnapra.
Nyulasz
Üdv itt köztünk. Hát igen, itt mindenki meg van áldva mókacukival. De hát ezért szeretünk ide írni
Kata
Szerintem ezen mindenki átesik mint a férjed, csak maximum nem mondja ki. Őszintén, még az én fejemben is megfordult először, hogy akarom-e én ezt, de aztán gyorsa arra jutottam, hogy NANÁ!
Szóval ez szerintem nem pasi vagy nőfüggő. De csatlakozom: jól tetted, hogy csendben maradtál.
február
A telefonálni a nagy fehér kagylóba kifejezéssel bővíteni tudom a szótáradat?
L.Andi
Napok óta szeretnék neked egy új útépítőt feltölteni, de nem engedi ez a drága gép. De lélekben már elküldtem
Mindenki más:
csajszik - hétvégén újra frissítem a táblicskut. Most még rendesen visszaolvasok, de jó lenne, ha a jövőben priviben küldenétek a változásokat. Elég nehéz egy heti termésünket visszaolvasni egy nap - hála Istennek.
És végezetül egy vicc:
Nőgyógyász elmegy letenni a jogosítványt.
A KRESZ-en és az EÜ-n már túl van, a műszaki következik. A vizsgáztató azt mondja neki:
- Kap 100 pontot, ha szétszedi és összerakja a motort.
A nőgyógyász szétszedi és összerakja a motort.
- Gratulálunk, ez 150 pontot ér.
- Miért kaptam ennyi pontot, hiszen csak 100 lehetett volna a maximum.
- Az rendben van, hogy szétszedte és összerakta a motort, de mindezt a kipufogón keresztül!