A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Csak beugrottam, ma is járt nálam a róka.
Majd honap írok, hogy mi volta dokinál.
Muszáj utolérnem magam itthon, mert napok óta csak a gép előtt ültem.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

gizmixxx, azért ne nagyon erőltesd meg magad! Húú, ez izgalmas, várjuk a híreket nagyon!
február

Gizmixxx!Szurkolunk nagyon, de ennyi róka után mindennek rendben kell lennie. Mikor kezdtél el érezni valamit a beülti után??? Éreztél valamit egyáltalán???

Kép
cseka

Gizmixx várunk holnap!
szpandi

Véget ért a móka mára... legalábbis részemről. megyek haza felülni, és szobabiciklit pakolni :)
Nektek további jó szórakozást :lol:
február

szia február!

jó sportolást!

Ági, majd ird meg, ha erre jársz, hogy hogy vagy!

Szia Szpandi!

Kép
cseka

Hahó,
a mai terméseteket olvasva annyit nevettem, hogy egyszer leestem a székről(kórház, mentő, stb...na jó, ez nem igaz) :P
Február, a hasizom kifejezetten jót tesz! Gondolj a nyári strandolás közben rád tévedő, epekedő, irigykedő pillantásokra!Kockahas!húúúúúúúúú(és füttyszó, de azt nem tudja leírni - a szerk.)...és Te mindeközben csak mosolyogsz, mert tudod, hogy no ciszta!!!Csak lapos, izmos has! na ugye! :wink:
Képzeljétek, a férjem ma teljesen zizi lett. Tisztára, mint én menstruáció előtt. :evil: :?
Szóval kitalálta, hogy neki nem kell "kutyult" gyerek, és ez bántaná a férfiúi önérzetét, eddig is spontán sikerült, stb. Ja, a legjobb az volt, hogy:"honnan tudjam, hogy az én spermámat teszik bele???"
Órák hosszú sorába telt, míg nem szóltam hozzá(taktika, figyelitek?)és akkor lehiggadva azt mondta: na jó, legyen!(mintha eddig vitatta volna bárki is, hogy ne lenne- a szerk)
nem értem a férfiakat...és még minket neveznek kiszámíthatatlannak!Hát ilyet!Döbbenetes!
Kép

kata790313

szia Kata!

Szegény férjecskéd, biztos most jött ki belőle a sok feszkó...

De ügyes voltál, hogy nem szóltál erre semmit, mert az valszeg csak olaj lett volna a tűzre. Legalább most kiadta magából...

Kép
cseka

Hát igyekeztem nem szólni hangosan, csak magamban mondtam a mondókámat. Nagyon rosszul esik az, hogy ő nem látja, a nőnek a nehezebb, neki pedig csak az önérzetével kell megbírkóznia!

kata790313

Hát ez igaz, de tudod, hogy a pasik milyenek! Ők nem szeretik kimutatni azt, ha valami fáj nekik, vagy bizonytalanok és ilyenkor általában csak azt vesszük észre, hogy abba kötnek bele, akit a legjobban szeretnek, belénk...aztán utána rájönnek, hogy milyen buták voltak és jönnek dorombolni :lol:

Az én férjem is sokszor azt hiszi, hogy nem veszem észre rajta, hogy kivan teljesen, de hát ennél már jobban ismerem.

Tudod ők megpróbálják előttünk is az erős férfit mutatni, aki nem esik soha kétségbe. Pedig szerintem mi jobban birjuk, mert tudunk beszélni róla akár itt a fórumon is. Ők pedig nehezebben nyilnak meg, akár előttünk és a barátaik előtt is.

Hidd el, nagyon nehéz ez nekik is!!! De ezért jó, hogy mi szupercsajok vagyunk :lol:

Ugye????????????

Kép
cseka

Kata!!!!

Igazán büszke vagyok Rád az egész Női nem nevében!

Én tuti nem bírtam volna ki hiszti nélkül. Az én férjem szegénykém elég ha nem úgy néz máris kiborulok, bár Ő sem hagyja magát és akkor jön a haddelhadd....aztán meg az édes kibékülés...

Azt, hogy mennyivel nehezebb Neked, mint a férjednek, úgysem fogja belátni. De mindegy is lényeg a végeredmény, belement a lombikba...főzz (kutyulj :wink: ) neki valami finomat és minden sokkal derűsebb lesz utána...

Én most búcsú...
szpandi

Lánykák,
jó tudni, hogy nem csak az én férjem ilyen néha...Szpandi! Jól esnek dícsérő szavaid, én is glóriát rajzoltam magamban a fejem fölé... :wink:
Kíváncsiam várom, mi lesz a továbbiakban..olyan messzinek tűnik most a már.14, hsg...
Mennem kell nekem is..mindenkinek szép estét!

kata790313

Sziasztok!

Sajna az Utróval feküdni kell,hogy ne follyon vissza,de az ágyból meg nem látom a monitort. :lol:

Nekem első lombikom,ICSI-s gondolom ebből már sejtitek,hogy mi lehet a baj.17-én kaptam vissza 3 picurit.4 petesejtem lett csupán,de 3 megtermékenyült.Nálunk adnak egy terhességi tesztet útravalónak,hogy a 14.nap csináljuk meg,és az eredménnyel hívjuk fel a dokit.
Persze sokan inkább egy vérvételre megyünk be,mert lehet,hogy a télapó létezik,de kétcsíkos teszt????
Én is csalni fogok,mert szombat helyett pénteken bemegyek.

Utrogestánt ti is használtok?
Vendég

Ja,és az itthonlétet jól bírom.Remélem pár évig vissza se kell mennem.
Pedig imádtam a munkám,de amióta tudok a problémánkról(október),már csak azon járt az agyam,hogy mikor jutok el idáig.
És már úgy mentem be dolgozni,mintha a világon a legszarabb munkát végezném.
Vendég

Hali csajok
Átfutottam a mai termést, de tényleg csak futólag.

gizmixxx
Sajna sok a melóm, én számítottam rá, hogy alig tudok itt lenni. A melóhelyemen nem lépek be, nincs is rá időm, itthon meg ma is hulla vagyok. Szóval holnap vagy szombaton pótolom a dolgot.
Neked ezerrel csuriba lesz a kezem holnapra.

Nyulasz
Üdv itt köztünk. Hát igen, itt mindenki meg van áldva mókacukival. De hát ezért szeretünk ide írni :)

Kata
Szerintem ezen mindenki átesik mint a férjed, csak maximum nem mondja ki. Őszintén, még az én fejemben is megfordult először, hogy akarom-e én ezt, de aztán gyorsa arra jutottam, hogy NANÁ!
Szóval ez szerintem nem pasi vagy nőfüggő. De csatlakozom: jól tetted, hogy csendben maradtál.

február
A telefonálni a nagy fehér kagylóba kifejezéssel bővíteni tudom a szótáradat?

L.Andi
Napok óta szeretnék neked egy új útépítőt feltölteni, de nem engedi ez a drága gép. De lélekben már elküldtem :)

Mindenki más:
csajszik - hétvégén újra frissítem a táblicskut. Most még rendesen visszaolvasok, de jó lenne, ha a jövőben priviben küldenétek a változásokat. Elég nehéz egy heti termésünket visszaolvasni egy nap - hála Istennek.

És végezetül egy vicc:
Nőgyógyász elmegy letenni a jogosítványt.
A KRESZ-en és az EÜ-n már túl van, a műszaki következik. A vizsgáztató azt mondja neki:
- Kap 100 pontot, ha szétszedi és összerakja a motort.
A nőgyógyász szétszedi és összerakja a motort.
- Gratulálunk, ez 150 pontot ér.
- Miért kaptam ennyi pontot, hiszen csak 100 lehetett volna a maximum.
- Az rendben van, hogy szétszedte és összerakta a motort, de mindezt a kipufogón keresztül!
grillázs

Hali csajok
Átfutottam a mai termést, de tényleg csak futólag.

gizmixxx
Sajna sok a melóm, én számítottam rá, hogy alig tudok itt lenni. A melóhelyemen nem lépek be, nincs is rá időm, itthon meg ma is hulla vagyok. Szóval holnap vagy szombaton pótolom a dolgot.
Neked ezerrel csuriba lesz a kezem holnapra.

Nyulasz
Üdv itt köztünk. Hát igen, itt mindenki meg van áldva mókacukival. De hát ezért szeretünk ide írni :)

Kata
Szerintem ezen mindenki átesik mint a férjed, csak maximum nem mondja ki. Őszintén, még az én fejemben is megfordult először, hogy akarom-e én ezt, de aztán gyorsa arra jutottam, hogy NANÁ!
Szóval ez szerintem nem pasi vagy nőfüggő. De csatlakozom: jól tetted, hogy csendben maradtál.

február
A telefonálni a nagy fehér kagylóba kifejezéssel bővíteni tudom a szótáradat?

L.Andi
Napok óta szeretnék neked egy új útépítőt feltölteni, de nem engedi ez a drága gép. De lélekben már elküldtem :)

Mindenki más:
csajszik - hétvégén újra frissítem a táblicskut. Most még rendesen visszaolvasok, de jó lenne, ha a jövőben priviben küldenétek a változásokat. Elég nehéz egy heti termésünket visszaolvasni egy nap - hála Istennek.

És végezetül egy vicc:
Nőgyógyász elmegy letenni a jogosítványt.
A KRESZ-en és az EÜ-n már túl van, a műszaki következik. A vizsgáztató azt mondja neki:
- Kap 100 pontot, ha szétszedi és összerakja a motort.
A nőgyógyász szétszedi és összerakja a motort.
- Gratulálunk, ez 150 pontot ér.
- Miért kaptam ennyi pontot, hiszen csak 100 lehetett volna a maximum.
- Az rendben van, hogy szétszedte és összerakta a motort, de mindezt a kipufogón keresztül!
grillázs

grillázs: :lol:

kata790313

Na hát sziasztok!

Cseka nagyon jól vagyok még mindíg köszönöm! Főleg most, hogy apa itthon van.

Szpandi ki mondta, hogy a kis mamuszom nem szexi!! :-) De hát én szorítom az utrót a lábam közt, apa nem férhet oda!!

Egyébként nálunk is ha apa morci, én csenben elvagyok, majd lenyugszik. :-)

Február látod, és amíg átviszed a TV elé a bicajt, még a karod is erősödik majd. :-)
Ági28

Ja viszont a körzetim nem tud tovább kiírni, így jövő héten vár a meló, és természetesen a halom kérdés a kollegáktól! Na mindegy, majd csak álom a sarat. De többet leszek veletek, mert akkor úgyis a gépnél kell ülnöm! :-)
Ági28

Sziasztok!

Grillázs, isteni ez a vicc:))))

Kata,

szerintem sem csak férfidolog ez. A héten nekem is volt egy kiborulásom, hogy ezt az egeszet nem bírom végigcsinálni. Szegény férjem meg is ijedt hogy mi van velem, mert eddig nagyon is biztos voltam magamban. Azt hiszem a mukahelyi stressz tett be nekem. Viszont olyan jó olvasni Benneteket és annyi erőt adtok!!!
modrooka

Ági!

a táblázat szerint hétfőn kell tesztelned :)
amúgy nem értem a körzetidet... odamehetsz te azzal is, hogy hasmenésed van, szar a közérzeted, arra is ki kell hogy írjon. Nem értem mitől fáj neki, hogy még pár napot otthon maradj...
grillázs

Szia Ági, szia Grillázs!

Ági, én sem értem, miért nem ir ki. Neked pihenni kéne még egy hetet legalább. Mivel magyarázza a görénységét? Ezért nem büntethetik meg őt...csak a hozzáállásán múlik a dolog.

Kép
cseka

Kedves kis vidám kismamák, és jövendő kismamák!

Olyan széppé teszitek az estét!
Köszönöm :)

Vigyázzatok Magatokra!
albi2000

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne.Titeket a háziorvos mivel tart betegácsiban?
Mert nekem a Kaáliban adtak zárójelentést,de azt mondták,hogy erre nem jár táppénz,tehát mondjam a házidokimnak,hogy itt meg ott fáj.
Az meg állítja,hogy pont nemrég kérdezték a felülvizsgálaton,és jár táppénz,mert most egy másik lány is így van othon.
Végül csak úgy bírtam rávenni,hogy megfázással írjon ki,ne lombikkal,hogy a másik lány az a János kórházból való,én meg magánintézményből,és lehet ezért nem jár.De ugye ez is hülyeség,mert ugyanúgy TB támogatott volt a beavatkozás.
Viszont a háziorvosomnak nem annyira hiszek.
Ti mit tudtok erről?
Vendég

Nyulasz felvetése engem is érdekel.
Egyébként punkciónál, beültetésnél is a háziorvos adja a táppénzt? Olyankor ki ad igazolást?
grillázs

Sziasztok lányok!!!!
ÁGi, Pandi, Cseka, Nóczi!
Hogy vagytok?
Ági akkor te hétfőn dolgozol?
Nyulasz üdv közöttünk! Az utrót szerintem elég sok lombikos használja, de Én eleinte 2 órát feküdtem vele, ma már csak max1 órát és közben tv-t nézek. Aminek ki kell folyni az úgyis kifolyik, itt az egyéb összetevőkre gondolok.
gizmixx várjuk a híreket!
Kata!
a kiborulásnak több formáját mi is átéltük a férjemmel, tényleg jó, ha az ember csenben van, mialatt a másik fél kiadja magából a feszültséget. Én nem vagyok ilyen nyugis, de így jó ahogy Te csináltad. Az első alkalommal mikor elkezdtük a kezelést, (régen volt) kb. 3-4 nap után mondtam a férjemnek, hogy abba akarom hagyni. Igazából nem voltam rá felkészülve lelekileg. megrémültem a kockázatoktól, a veszélyektől. Nem is sikerült. A másodikat már nagyon könnyedén csináltuk végig mindketten. Biztos rá kell hangolódni mindkét félnek. Ügyi vagy!

Tényleg pandi teszteltél?

manoka
manoka71

Grillázs!
Én a punkció napján szabin voltam. Igazán s háziorvosod hozzáállásától függ minden. Nálam a dokim ismeri a dörgést, és nem problémázik az időn, ameddig kell addig vagyok táppénzen. Nem hiszem, hogy azzal vesz fel táppénzre, hogy lombikos vagyok.
A kezelés időtartamára nem jár táppénz erről egy dokumentumot alá kellet írni apánknál, ha jól emlékszem. Szerintem a punkció is kezelés része, tehát nem jár táppénz. Az intézetben végzett kezelés járóbeteg-elláűtáson történik, szerintem ezért nem szabad táppénzen lenni a kezelés időtartama alatt.

manoka
manoka71

Sziasztok!

Nyulasz, Grillazs: én a punkció és a beülti alatt szabin voltam, mert azt mondta apánk, hogy addig nem jár a táppénz. Ahogy viszont megtörtént a beülti, a következő naptól már jár a táppénz, mert kikerültem apánk keze alól.

Én felhivtam a dokimat és elmondtam, hogy megtörtént a beülti és nem mehetek sehova, legyen szives kiirni. Erre kérte, hogy a férjem vigyen be neki egy fénymásolatot a zárójelentésemből és akkor igazolja a 3 hetet. Azt mondta, hogy akkor veszélyeztetett terhes vagyok és kész. Amikor letelt a három hét, a férjem elhozta a papirt, iyg nem is láttam őt. Most csak annyi volt a különbség, hogy bele kellett tenni a boritékba a vizitdijat is. De ő egy fiatal, nagyon lelkiismeretes és jó fej doki.

Manoka: szia, én jól vagyok, próbálok mindenféle jelet felfedezni magamon, ami azt igazolja, hoyg terhes vagyok, de ezidáig még semmi. Azt mondjuk jó jelnek veszem, hogy annyit eszem, mint állat. Korábban alig ettem valamit, most pedig állandóan éhes vagyok, de ez lehet csak az unalomtól is, vagy már bebeszélek magamnak minden butaságot...na mindegy. Te hogy érzed magad? Neked vannak "jeleid"?

Kép
cseka

Sziasztok Csajok!
Hát megint sikerült egy negativot tesztelnem! :(
Egy pici pocakfeszülést ugyan éreztem múlt szombattól,és már kezdtem reménykedni,mert a m.kivülinél is ilyen volt,de azon kivül semmit...Úgy látszik nálam tényleg csak a cicifájás jelent terhességet!
Úgyhogy most kicsit padlón vagyok 1-2 napig,aztán minden megy tovább..és majd átgondolom,hogy hogyan legyen a folytatásban!
Manóka!
Te hogy vagy? Akkor tesztelsz amikor Ági?
Dukkolok nektek ezerrel!
pandi36

Szia Cseka!
Bocs,hogy téged kihagytalak,de még nem sikerül maradéktalanul követni,hogy ki hol tart!
:oops:
Persze neked is mennek a drukkok! :)
pandi36

Nem tudom mikor tesztelek, valószínű, hogy jövő hét kedd, szerda talán. én is próbáltam jeleket felfedezni magamon, de nem merem annak tulajdonítani, mert félek a pofára esésétől. Amúgy reggelre megint csurom víz voltam de ez valószínű a hormonoktól van. Nálam ez a tünet van, meg az hogy időnként görcsöl a pocim egy kicsit, vagy a petefészkem most ezt sem tudom megmondani.
Pandi!
Sajnálom hogy negatív a teszt de nincs ez korán?
Cseka nyugi! egyél sok husit és igyál sok folyadékot de ezt úgyis tudod, és vigyázz magatokra.
Képzeljétek tök hülye vagyok nem tudom, hogy bevettem-e a káliumot vagy sem?! Hülyülök. :D

manoka
manoka71

ja amúgy reggeltől estig eszem, de csak fehérjét. jó,jó néha becsempészek egy kis nasit is, de hát ki bírja ki csak túróval, és hússal?

manoka
manoka71

Ja van még egy jelem, némelyi éjszaka olyan gyomorsav jellegű érzés van nyelőcsövecskémben, erre ébredek fel. de ez lehet a sok kajától. Tuti híztam valamennyit, ugyanis egy nadrágot sem tudom begombolni, mert akkor szorít.
Mikor kell hányingeremnek lenni?? :D csak vicceltem. ha akar úgyis jön.

manoka
manoka71

na jó úgylátom csak magammal beszélgetek :cry: :cry:

manoka
manoka71

Manóka! Én itt vok! :)
Hát ez már nekem a 14.nap volt,na meg semmit nem érzek most már az égvilágon!
Az a gyomorsav az talán lehet jó jel is,úgy tudom! Én is "zabáltam" annyit,hogy nem igaz,dehát szerintem csak kényszercselekvés volt!
pandi36

Kép

Na, felhívtam apánkat és 4 körül mehetek is hozzá. Most már csak azon izgulok, hogy minden rendben legyen és folytathassuk az inszemet. Viszont van még egy dilemmám, méghozzá az, hogy a 8. napom majd jövő szerdára fog esni, de én aznap este jövök haza. Így nem fogok tudni menni a 8. napi uh-ra. Ilyen volt már, hogy a 8. napom vasárnapra esett és akkor mehettem a 9-en hétfőn. De ugye tegnap kiderült, hoyg apánk nincs csütörtökön, így csak pénteken tudok majd menni a 10. napon. Szerintetek belemegy?

Egyébként örülök, hogy jól vagytok. puszi
cyprus

Pandi nyugi tesztelj pár nap múlva újra! Ne keseredj el, hanem próbáld meg kicsit később. Milyen érzékenységű tesztet használtál?

manoka
manoka71

Pandi! Sajnálom, hogy negatív lett a teszt! De ugye még nem jött meg?
cyprus

Cyprus szerintem belemegy apánk beszéld meg vele.

manoka
manoka71

Itt vagyok én is csajok, csak le kellett szaladnom a progi szurimért.

Pandi szerintem még ne add fel! Majd csak akkor, ha a doki mondta. Egyáltalán nem biztos, hogy a 14. napon már kimutatja a teszt. Tudod, hallani sokmindent!

Én a múltkor megcsináltam a 14. napon és onnantól az utolsó hetem maga volt a pokol. Nem birtam másra gondolni, csak arra, hogy már nincsenek velem a kis prücsik. Éppen ezért most elhatároztam, hogy csak aznap tesztelek, amikor a doki mondta. Azaz a három hét lejárta után, amikor megyek hozzá. Ha negativ a teszt, akkor is negativ lesz, de legalább még egy hétig megmarad a remény. SZükségem van rá! Mármint a reményre!

Kép
cseka

Szia Cyprus!

Szentem belemegy a doki biztosan...hiszen ha az eddigi stimuk alkalmával nem volt gond, akkor nem hiszem, hoigy ezen a két napon fog bármi múlni. Nyugi, minden oké lesz. Hgy állnak a kockáid? :lol:

Kép
cseka

Hát 99% pontosságú teszt...állitólag! azért mé majd csinálok!
Nekem sosem szokott megjönni,amig szedem a gyogyszert,meg dugdosom az Utrot!
Most nem fogom abbahagyni,amig apánk nem lát,mert kiváncsi vok hogy milyen vastag a méhnyálkahártyám! Abból legalább kiderül,hogy egyáltalán beindult-e? Mert ugye csak akkor kezd növekedni,ha van ott valami.. :roll: ?
A pocifeszülés meg szerintem azt jelzi,hogy vastagszik...
Mert ezt eddig csak az elsőnél éreztem,meg most,de már az is lehet, hogy csak bebeszéltem magamnak! :(
Cyprus! Szerintem Apánk megengedi a 10.nap is!
pandi36

Cseka!
Úgy irigylem a türelmedet,bárcsak nekem is ilyen lenne!Én képtelen lennék kivárni a 3 hetet,mert 24 órában ezen agyalnék a végén!
Egyszerűen nem tudom kikapcsolni az agyamat!
pandi36

Szia cseka!:)

Lányok, én is ebben reménykedek, hogy ha minden rendben van, akkor emiatt a 1-2 nap miatt meg fogja engedni a folytatást.

Hősök vagytok! 3 hetet, hogy lehet kibírni???? Bár inszem után nekem is mindig azt mondja, hogy 3 hét, de hát én tudom, hogy ha az inszem után 2 héttel nem jönne meg, akkor reménykedhetnék, de mindig megjön pontosan a dögje.
Mindenkinek szorítok továbbra is!!!!! Most egy hétig nem leszek, de közben is gondolok majd rátok és remélem nagyon sok kismami lesz mire visszajövök. Addig merg majd küldöm a friss levegőről nektek a pozitív energiát:)
cyprus

Jó siklást Cyprus! :lol:

Kép
cseka

Jó siklást Cyprus! :lol:

Kép
cseka

Köszi!

Még kb. 12ig azért vagyok, majd még elköszönök.
Remélem nem lesznek sokan apánknál. Bár ma reggel mikor először hívtam 1/49kor, már a műtőben volt! :shock: :shock:
cyprus

Cyprus,

köszi, várjuk! apánk tuti nem csinál most ügyet az UH-ból. Az inszemnél nekem ano a Forgácsban a 11. nap néztek előszőr UH-t.

Pandi, nagyon sajnálom a negatív tesztet, de kis remény még mindíg van... Egyébként most én is elhatároztam, hogy a 21. nap előtt nem tesztelek. .. én is úgy gondolom, hogy addig legalább van remény...

Ági!
Nem értem a háziorvosodat, már mástól is hallottam hasonlót, hogy mivel a lombikra nem lehet kiírni, nem vállalta be a házidoki.
Az enyém csak annyit kérdezett: akkor mivel is vegyem fel? hányás, hasmenés, lázas állapot...mondjuk most ez sajnos igaz is volt. még székletanalízist is csináltak. Egyébként nem kért semmilyen papírt (Dévai nem is ad automatikusan), csak felhívtam (akkor még épp nem volt vizitdíj), hogy a mai naptól(Beülti) nem dolgozom és majd jelentkezem. Aztán 3 hét múlva bementem a táppénzes papíromért + vizitdíj (meg adtam neki egy ezrest, mert sztem nagyon rendes volt).
Szóval ha ki akarod legközelebb iratni magad menj be azzal, hogy hánysz+lázad van. Azzal ki kell írjon és egy hét múlva megmondod, hogy még mindíg lázad van, de most már csak hasmenés és a 3. héten már jobban vagy de még mindíg van hőemelkedés de egyszerűen nem tudsz állni a lábadon olyan gyengének érzed magad...
bár nagyon remélem hogy Nekde már nem lesz legközelebb!!!!!

nyulasz
én is úgy tudom, hogy lombikkal nem lehet valakit beksiben tartani, így jobb ha mással ír ki.
nagyon nagyon remélem, hogy nem kell már többet a melóhelyeden nyűglődni :D Nagyon megértelek, mert én ugyan ezt érzem, amióta próbáljuk a bébit összehozni...

Végre megvolt az első igazi szex több mint 2 hónapja!!!! asszem újjászülettem...csatlakoznék Csekához: az élet szép. Trallala :D :D :D :D :D :D

szpandi

tök jó, csak az Áginak szánt mondatot akartam vastagon írni...mindegy a szex is egy fontos téma...
szpandi

Egészségedre szpandi! És igazad van, ez is fontos dolog!!!

Na lánykák én lassan megyek haza. Jók legyetek, de ne fogjátok magatokat vissza a topikon. puszi Kép
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?