A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Steffi

Megfordult MArtin? Most látom, hogy Merci írja. VAlahogy lemaradtam róla. Gratula!!!

Jázmin meg képzeljétek múlt héten kinyomta magát, vagy hogy mondják. Nem akartam hinni a szememnek, de azóta már többször megismételte a mutatványt. Kis vasgyúró. :lol:

Kép
gyorgyi33

JÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJ!!!
Ez TE vagy???:-)))
Akkor Te most híres vaaaagy?:-))
:P
Vendég

vagy mást néztem...mert nem 1 Szöllősi Györgyi van... :lol: :lol:
Vendég

Andi

:lol: Én vagyok, de nem vagyok híres, csak tv-s. :oops: :lol:

Kép
gyorgyi33

Most sikerült kellően beparáztatni!!
a fiam is 2 óra alatt megérkezett, ebből 1 órát voltam otthon, 3/4 órát a kocsiban (na az durva volt), és 1/4 órát a szülészeten.
már alapból félek újra az egésztől, de én nem szeretnék kocsiban szülni, és szeretném, hogy Gabi is és a dokim is odaérjen.
eddig csak magától a szüléstől féltem, hogy mennyiben lesz másabb, mint az első, most már a beéréstől is félek. a Hűvösvölgyi út csúcsforgalomban katasztrófa. (bár még mindig jobb, mintha Gördől rajtolnánk)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jól van,na,nem azért írtam!:-)
De még lehetsz! :wink:

Téged is bejelölnek azért,mert "ismernek a tévéből?"... :?
Láttad,hogy rajtad kívül egy másik Szöllősi Györgyi is van,aki Bp.i és lánya van?Elöször azt hittem Ő vagy...csak nem írta a lánya nevét,nálad pedig oda van írva :)
Lassan megyek mert Bogi felébredt.
Sziasztok!
Vendég

Andi

SAjnos bejelölgetnek, meg naponta kapok 3-4 levelet. A legtöbb nagyon kedves, gratulálnak Jázminhoz, meg ilyenek. De azért vannak, voltak zaklatók is, úgyhogy lehet hogy nemsokára le is íratkozom a wiw-ről. :roll:

Kép
gyorgyi33

Hát lányok,Én azért irígylem az olyanokat akik 1-2óra alatt megszülnek(IGEN?TÉGED IS?ENI!! :lol: )
Mert Én a fiamat 15,a lányomat 17óra alatt bírtam megszülni.Az Éva azt mta,ilyen alkat vok...hú de jó! :cry:
Vendég

Mint a Holló Márti...szegény szerintem biztos azért nem Iwiw-ezik mert megunta...Neki is olyan gyönyörű a fia!:-)
Vendég

Szóval helyesen ott felkiáltójel akart lenni,ENI!!:-)
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, bele-bele olvasok, de írni nincs időm, a porontyom ma olyan, mint a kisördög. :? :D

Kép
ildi35

Sziasztok!
Györgyi,börzére egyedül érdemes jönni. Általában hazsnált ruhák vannak, amit amúgy ha leleményes lennék olcsóbban, kilóra is beszerezhetném az angol használtruha nagyboltokból, ahogyan a börzéken árulók is csinálják :) De mindegy, így is elég olcsók, szite vadiúj és tök jó cuccok vannak, jó sok eladónál.
Vannak új ruhák is, pl PrinceOliver bodyk. És babakocsi, autósülés, jó játékok, ezek általában újak.

Merci, én mostanság H&M, és C&A vásárló lettem, ja és Jeansclub. Ezekben ha akvciós, annyi, mint a kínai, és tetszenek is. ÉS, ami fontos, az első kettő jókis néemt alkatra van tervezve, ami azt jelenti, hogy nem kell nádszálvékony derékkal rendelekezni, a a38-as nadrágok általában mind jók. Mindnehol máshol megőrülök, hogy nem tudok egy nadrágot venni, mert csak csípő van, és arra meg rálóg csüngőhasam :)

T

mtunde

Györgyi
Köszi,hogy hiányoltál, itt vagyunk ám! Te szegény, borzasztó lehet ez a zaklatás dolog, pedig te "csak" tévés vagy, mi van azokkal, akik mondjuk színésznők és vannak mánákus rajongóik!! :shock:

Tegnap jó sokat pihiztem+ettem ezerrel, szóval most megint van tejem, Dani örül és jó sokat szopizik :lol: Végre amit lefejek, mehet a fagyasztóba!

Kocsiban szülés? Ez olyan, mint a filmekben!

Hurcia
Köszi a választ, most, hogy picit több tejem van, megpróbálom megint a kézi mellszívómat, nekem Canpol van! Igaz, ilyenkor kézzel is sokkal könnyebben megy!

A Cora-s akció febr. 1-től van 18-ig és szerintem lesznek egész jó dolgok!! Ha kaját mennétek venni valahova, érdemes oda elmenni, de talán külön emiatt nem biztos...

Merci
Új udvarban van egy ázsiai ruhabolt és én is nagy cactus clone mániákus lettem általa!! :lol: Csak az a baj, hogy egyelőre csak ajiba tudtam venni más babának, mivel ott 90-es méret alatt nem lehet kapni semmit :( Na sebaj, majd várunk egy kicsit...

Steffi, Gabbó?

Jut eszembe, most esett csak le, hogy nem reagáltam semmit a randis képre, naggggyon édi!!! Nagyon egymásra találtak a bébik! :lol:

KépKép
barimami

Steffi, Gabbó
Persze ti is kiemelve... :oops: :wink:

KépKép
barimami

Olyan jó idő volt ma lányok! Remélem mindenki jó sokat sétált odakint!!!!

Andi! Nagyon édes a "nagylányod"!!!!!

Gabó! Kérünk még Sáribabáról képeket!!!!

Na beíratkoztam a következő félévre az egyetemen, "csak" 2 vizsgát tudtam felvenni, úgyhogy remélem azokat meg tudom csinálni...

Eni, már nagyon várjuk. hogy jelentkezz itthonról!!!!

Ancsa Te is!!!!!

Teszek fel képeket:

Kép
Hagyjatok békén, alszom:)

Kép
Reggeli életkép

Kép
Ez ma készült (hajat kéne már mosnom)
marcsim

Sziasztok Csajok és Babák! MAMÁK!!! Én is az lettem. :lol: Azért a 3 hetes vajúdásnak csak meglett az eredménye. :shock: Igyekszem majd visszaolvasni. Amennyire időm engedi. Apróság itt szuszog a kiságyban, mellette az apja horkol, gyerekágyas anyuka meg képeket kicsinyít... :roll: :oops: Na, hiányoltatok? Előzetesen íme pár kép a gyönyörűségről. Folyamatosan rácsodálkozom. Még talán ma beugrom egy szüléstörténettel is, de még mindig nem fogtam fel. :shock:
Csók Nektek! Kép Benike pár percesen Kép 2napos Benedek apával Kép Jó az alvókája Kép Annyira pasi
vbea

ENIIII!!!

Szia!
Gyönyörűűűűű!Nagyon gratulálok,és a 80-perc alatt lezavart szülés miatt pedig irígykedem!:-)
Ügyes vagy,pihizz amennyit csak bírsz!
Pussszi
Vendég

Hello!

Csak benéztem hozzatok és latom gyarapodtok mamiilag :)!
Eni nagy gratula a kispasidhoz, naggyon édi - és tényleg nagyon pasi!
Gabboka, neked is gratula utolag a kiscsajhoz!

na léptem!

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Gabboka: Millyen pontosan a gátvédelem?
Azt hallottam, hogy visszatartják a gyereket és iszonyatosan fáj!
és hogy az első gyereknél nem jó! :?

Viktorom már megint nagyon aktív és mindig nézem, hogyan mozog a hasamban.
V

valentina

Andi!
Írnálpár sort hogy milyen egy KOS? Most esett le, hogy Szofi is KOS és dunsztom sincs hogy mi rájuk a jellemző. Remélem nyugodtabb mint a SKORPIÓ nagylányom. :D

Eni!
Gyönyörű a nagyfiú. Nagyon ügyes voltál. Gratulálok! :D

Lányok!
Adnátok nekem tanácsot? Ki ismeri vagy hallott erről valamit: www.babatervezo.hu Egy másik fórumon találtam rá egy anyukára, aki szerint ez egy nagyon tuti gyerektervező módszer, amivel a gyerek nemét is befolyásolni lehet. Ha van egy kis időtök nézzétek meg nekem! Nem tudom mit gondoljak róla. Vegyek-e vagy ez is csak egy pénzkidobás. Lehet hogy Czeizelt kéne megkérdeznem? Előre is köszi.

Mindenkinek nagyon szép napot! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ha valaki ma megy a Corába, akkor mesélje el, hogy milyen dolgokat lehet a babás héten olcsóbban kapni. én holnap szeretnék elnézni hozzájuk.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Hahó!
Bocs, nem nagyon tudtam jönni. Panka beteg, tegnap be kellett menjek dolgozni, tiszta diliház van, ráadásul két kollégám is hiányzik.

Veronikusz!
Nem tudom, cora.hu-n fent van-e, mert én csak az újságot láttam.

Eni! Gyere és mesélj! A 80 percre én is kíváncsi vagyok, mert nekem is kb. 20-22 óra volt, bár nem tudom honnan kell számolni. (A magzatvíz elfolyástól "csak" 6 óra volt.)

Györgyi!
Tényleg zaklattak az iwiwen? Komolyan mondon, mindig meglepődöm az ilyen embereken. :evil:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ja, és már megint nem jött össze a bébi, ráadásul még ez a rohadt szél. Szóval marha jó kedvem van.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Fúú lánoyk, díjnyertesen korán indulásra kész vagyunk :)
Pont tegnap aggódtam, mert torna után nagyon lemerelütem, és elég rosszul voltam, hogy majd ha ovi-iskola lesz (mintha ez egy égető kérdés lenne...) majd hogy fogunk időben odaérni, felkelni, elinduli stb...
Mert akkor majd nem tudok du. ledőlni, ha gyenge vagyok, stb...
Erre ma Bene 7-kor virgoncként felkelt, és már fél órája a gépnél szörfözök :)

Na ennyit az aggódásomról :)

Veronikusz. Fogalmam sincs, mit tennék a helyedben. De nekem mennem kell Czeizel bácsihoz gyógyszerszedés-terhesség ügyben, és ha nem felejtem el, rákérdezek ilyenekre is. Bár gondolom, jobb személyesen neked kikérdezned őt a konkrét dolgok ismeretében.

Tünde

mtunde

Nekem meg díjnyertesen szar éjszakám volt. Olyan vagyok, mint akin átmnet az úthenger. 11 után feküdtünk le (mármint apával , lurkók aludtak ) de Ő egyáltalán nem tudott aludni, mivel 3 kor kelnie kellett ( indult a gépe, üzleti út ) és csak forgolódott, én meg vele, aztán a szél, aztán 1 körül elkezdett Beni köhögni és folyik az orra. Tiszta takony lett szegénykém aludt volna Ő, ha kapott volna levegőt, de csak krákogott meg szörcsögött kb. fél óránként keltem hozzá, pont mire el tudtam volna aludni. hajanli fél 6 körül lemásztam az emeletről a porszívóért és kiporszívóztam az orrát. Na ezután elaludt nyugodtan, de szinte megint kellnem kellett, hogy Szandit elindítsam az oviba ( apukám vitte) Úgyhogy totálisan kialvatlan vagyok..... :?

Viszont van két jó dolog is, ami miatt nagyon fel vagyok dobva: 1.Tavasszal építkezünk!!!!! :lol:
2. Kinéztem a romantikus 2 napunkat :lol: ( Almássy kastélyszálló valnetinnapi csomagja - ugyan 1 éjszakára lerövidítve, de így is nagyon vonzó: reggeli a szobában, gyertyafényes rózsafürdő a toronyban, egy kényeztető masszázs és romantikus vacsora, Ja! és van baldachinos ágyuk! :lol: :lol: )

Kedden levágattam és befestettem a hajam :lol: - képet sajna nem tudok mostanság felrakni, mert hétfőn a lehető legszerencsétlenebb módon ejtettem le a fényképezőgépünket és természetesen bekrepált...... nem kis pénz a javítása :cry:

Kriszta: tudom ilyenkor utálat ezt hallani, de ne görcsölj rá a dologra, mert az nem segít. Én is amikor lemondtam róla, hogy simán összejöne a kistesó, akkor sikerült. ( már hsg re voltam előjegyezve )

ENI: szülésstory????? Nagyon kiváncsi vagyok!!!!!!! És a druszánk imádnivaló! :P

Többiek ne haragudjatok, de nem emlékszem mit irtatok, Beni nyűgi, nekem meg rendbe kell ma kapnom a lakást. És a férjemnek ajándékot kéne vennem, szombaton névnapja lesz. Azt tudom már hogy mit, csak azt nem tudom hogy szabadulok el oda. ( Benit nem akarom vinni )

Heni

Kép

Kép
cancan

Tünde!
Én csak arra lennék kiváncsi, hogy ismeri-e és hogy mi a véleménye róla. Ha ez tényleg ilyen jó, akkor mért nem lehet sehol se hallani róla? tőle se, pedig ő a FŐGURU. Vagy nem érdekelt benne? esetleg ha ezzel terveznék az embereke a gyerekeket ill. befolyásolnák a gyerekek nemét akkor hozzá már alig járnának? Vagy rosszul gondolom? Elnézést hogy az agyatokra megyek ezzel a fiúgyerek témával, de úgy szeretmék mindent megtenni azért, hogy a 3. már tényleg kisfiú legyen. Negyedik gyerek már biztos nem lesz. 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!:-)

Veronikusz! most elkeserítelek,de a KOS a senekén nem tud ülni egy percet,önfejű,minden úgy jó ahogy Ő csinálja...

Viszont:
kreatív,reális gondolkodású,nagyon segítőkész és remek emberismerő...
De ha megírod hogy Te meg Apa milyen jegyű,megírom hogy "kell"a Kos szülöttel bánni:-)
Pontosan mikori is Szofi? :oops: ......:-)
Vendég

Az én lányom is kos - fejjel a falnak kb.
Akaratos, minden azonnal kell.
Apa skorpió.......hehe..... nem egyszerű velük.
de hiába az én imádnivaló rák természetem...... :P :P :P
Beni pedig szűz - nem is tudom mik a fő jellemzői......
na, később benézek, megyek a dolgomra

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni
Nagyon édes a kisfiad és apa arcán is látszik mennyire örül!!!!

Györgyi
Ez az a női típusú fekvőtámasz, akkor amit Jázmin tud :lol: ?

Manóka
Ez nagyon komoly! Mondanám hogy szerencsés vagy, de hát már nem is tudom melyik a jobb. Bízzál magadban, és ha furán érzed magad inkább indulj el a kórházba! A Kismamábam olvastam, hogy egy lány a Szent Imrébe akart beérni, de a sógor nem ismerte az utat, és végül rendőrautót stoppoltak le és állítólag 140-el mentek a kórházba. Persze azt mondják az sem jó, a rázkódások miatt, én magamról tudom, hogy már alig bírom ki az Andor utca buckáit néha! Nekem még mindig cask 7-10 órára van kilátásom a legjobb esetben :(

Tünde
Sztem is jók ezek, igaz a C&A-ban is szoktam vásárolni, de ott gyereknek nem igazán kapok, inkább magamnak :D ! Ez a csüngőhas nagyon rossz! Ne foglalkozzunk már vele (nekem kislánykorom óta pókhasam van). Nekem van olyan műanyag barátnőm, aki „bombasztik” volt nem sokkal a szülés után, napi 200 felülés, este 6 után nem eszünk és társai! Hát én sem vagyok ez a típus, bár megfogadtam, hogy megyek vissza tornázni, ahogy tudok, igazából hiányzik is a derekamnak, most kezdett el fájni! És nem megy el a tej sem a lightos tornától! És ha valaki tud ajánlom a görkorizást babakocsival. Könnyen meg tudsz tanulni babakocsival korizni, a mai egyélű korik már nagyon profik, és nem terhel meg semmilyen testrészt, nem is veszed észre, hogy sportolsz! Nekem már nagyon hiányzik. Tavaly júniusban indultam a Pesti alsó rakparti versenyen, idén is fogok, de most babakocsival! A nagykerekű kocsik (sőt a kiskerekű Chiccoval is nyomtam) alkalmasak rá, csak a lejtőt kell kerülni az elején!

Veronikusz
Az egyik barátnőm használt hasonló kütyüt, megkérdezem, mi volt a véleménye!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Merci

:lol: :lol: POntosan. :lol:

Eni

Nagyon édes és várunk gyere mesélni!!!

Kép
gyorgyi33

Merci!
Nagyon megköszönném ha megkérdeznéd.

Andi!
a férjem tipikus oroszlán (aug.20. mázlista = tűzijáték) Otthon is folyton a BIG BOSS-t játsza :lol: :lol: :lol: Csak a lányok kenik kenyérre. :lol: nekem nem megy :lol: Viszont romantikus.
Én meg egy hiper döntés-képtelen mérleg vagyok. (okt.18.) :D
Kíváncsi vagyok mit írsz erre! :D Tök izgi. :D

Kriszta!
Ha a lányok jót írnak róla akkor nem érdekel téged IS ez a MINI-MIKROSZKÓP :?: bár drága, de lehet hogy mégis valahogy beszerzek egyet. De nem érts félre, nem akarlak rábeszélni.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj Marcsi most nézem a képeket. Nagyon szépek vagytok! Nekünk is van ilyen szopipárnánk, nagyon jó.

Steffi??

Kép
gyorgyi33

Lányok a Nyilasról, Vízötő aszcendenssel mit tudtok mondani? Egy nyilast sem ismerek, de vízöntőt sem igazán. Nálunk mindenki Bika.

Kép
gyorgyi33

Györgyi!

TE MÁZLISTAAAAA!!!!
A Bika az egyik legjobb csillagjegy!!:-)
A párom Bika :) Én Kos :cry: ezért nagyon jól elvagyunk!:-)

Veronikusz már írom a Kos jellemzőit Neked,de mivel olyan gyorsan írok,hogy még,ezért talán estére ott lesz a prividen... :lol: :lol: :cry:
Vendég

lányok,
aki Keszegh Évivel illetve Nováky Ritával szült meg tudná adni priviben a telcsiszámukat?
köszi

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan
Én az Évával...
Küldöm
Vendég

Küldtem...
Vendég

Veronikusz!

Nem lehetne hogy megadod a címed priviben Én meg elküldöm a könyvet Neked? :)
Mert írom,írom de soha nem lesz vége.... :o :oops:

Aztán meg ha más is kéri,továbbküldöm...HM??? :oops:

NE HARI!Nem muszály,le írom ha gondolod csak idő... :wink:
Vendég

Veronikusz!
Én is mérleg vagyok :D , tudom, milyen az. :D A férjemet az őrületbe tudom kergetni. Ő meg szűz. Kicsit rendmániás a lelkem. Komolyan mondom, mi a legtöbbet a takarításon veszekszünk :D

Nem tudom még a kütyüt, még várok egy kicsit. Nekem PG53 (ez a neve???) volt Panka előtt, de mindenki aszongya, hogy sz.rt sem ér. Én látni véltem benne valamit, aztán ki tudja.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Andi!
Ja neeee! :D ennyire nem fontos. Már az is ELÉG :cry: (sőt sok is :lol: :lol: :lol: ) hogy önfejű, nem tud a popóján ülni stb. Még a végén teljesen elkeserednék, hogy mi lesz velem a két csaj mellett. Talán jobb is ha előre nem idegesítem magam vele. :D :D :D De azért nagyon aranyos vagy! Köszi :D :D

Kriszta!
Igazad van. Nem kell rögtön fejest ugrani mindenbe. Még én is gyűjtöm az infókat.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Azért ne keseredj el annyira,mert sok jó tulajdonsággal is rendelkezik ám!!:-)
Amit idáig leírtam,átküldöm,egyébként Apa és a kis Kos nagyon jó együtt... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Már megint jó rég nem voltam. Közben megjártuk a fülészetet, ahol minden tökéletes volt, ezért vizsgálták a pisit is, ami szintén negatív. Így valószínűleg csak egy elhúzódó nátha, de még mindig van hőemelkedése este, és szívni kell az orrát... :cry:
Tegnap viszont tényleg gyönyörű idő volt, óriásit sétáltunk, Léna aludt közben egy jót. Ma meg megint ez a szél...

Eni! Gyönyörű Beni, és majd tényleg várjuk a beszámolót! Meg persze tőled is, Ancsa!

Heni! Ez nagggggyon jól hangzik! Érezzétek jól magatokat!

Marcsi! Kolos tündéri! Az alvós kép nagyon tetszik!

Barbi! Dani meggyógyult már?

A H&M-ben én is jókat szoktam venni Lénának is meg magamnak is, bár szerintem a Váci utcai elég vacak, én az Árkádban voltam többször. És a C&A-t is szeretem! A Dm-es bababónusz programban adnak 2 kupont, amivel 50% kedvezményt kapunk a C&A-ban babaruhára.

Remélem nem hagytam ki semmit, senkit! :D

Szép napot!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Andi!
Köszi :D Kár hogy a férjem alig van itthon. Tegnap se találkoztak, mert már aludtak a csajok mire ő hazajött. :(
Különben melyik ez a könyv amiből írtad?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Írtam a címét is,vagy nem? :?

Szabó Mária
A csillagok gyermekei.

Amúgy Te is jó vagy Náluk... :lol:
Vendég

Természetesen írom közben...
Vendég

Lányok,kinél mi a mai menü? :o
Már nemtudok mit kitalálni,úgy unom! :(
Vendég

Andi

Tényleg a bika a legjobb jegy? Az jó, mert én is és a férjem is bikák vagyunk, meg az öcsém is, meg a legjobb barátaim. NA jó van egy két ikrek is a társaságban. :lol: Pedig a bika olyan makacs. VAgy nem?

Ja én a menün nem gondolkodom, mert rendelni szoktam a foodexpressz-től egy hétre előre. Jó áron van és nagyon jól főznek. Ma nem is tudom mit eszek. Tegnap gombalevest, meg spenótot ettem, sült husival. Fincsi volt!

Kép
gyorgyi33

Andi!
Megnyugodtam. Én is jó vagyok náluk. :lol: :lol: :lol: ez nagyon tetszett. :lol: :lol: :lol: Nagy baj lenne ha nem. :lol:
A mai menü: tejfölös krumpli leves virslivel (füstölt ízű leveskockával, nem volt gyulai itthon :( ) de van húsleves is. Második: stíriai metélt és van még rántott hús is.
Én fóliában sült csirkemellett ettem kígyóubival. Sajna már lecsúszott, mert olyan ehetnékem volt :lol:

Kriszta!
A Cora honlapján én nem találtam babás akciós újságot :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Eni! Annyira tündér benibaba!!! És valóban nagyon fiú!!!!

Györgyi! Köszi :D A szopipárnát mi is szeretjük, mondjuk az igaz, hogy mindenhez használom csak szoptatáshoz nem, mert fekve szoptatok. A bika valóban nagyon jó jegy, édesanyám is az!!!!
A foodexpresszben mi most nagyot csalódtunk....az előző héten nagyon vacak kaják voltak, úgyhogy nem is rendelünk többet. Most a fagyasztóból szedem elő a cuccokat, amiket a nagymamik csináltak...nyami-nyami:)))) Egyébként a Cityfood-nál is rendeltünk már és az nagyon jó volt, egy kicsit drágább, mint a másik, de több is és szerintem minőségibb is, csak a férjem munkahelye a foodexpresszt támogatja és azért tértünk át, de nem éri meg mert ehetetlen:(

Zsófi! Jobbulást Lénának, remélem mostmár gyorsan meggyógyul!!!

Steffi, Gabbó nagyon eltűntek, szerintem biztos megint rossz az internetük azért.
marcsim

Györgyi! szerintem a Kosnál makacsabb "öszvért"(elnézést...Én is az)el nem tudsz képzelni!
Nálunk a családban,Anyu,Apu meg Én Kos,nővérem Vizöntő...Hát,hadd ne mondjam hogy jöttünk ki egymással:-(
De Én is majdnem Bika vok,Ápr.20.-án este 8-kor "keltem ki" :lol: :lol:
Bocs,de ma kicsit lökött(ebb)vok mint máskor!:-) :oops:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?