Nekem meg díjnyertesen szar éjszakám volt. Olyan vagyok, mint akin átmnet az úthenger. 11 után feküdtünk le (mármint apával , lurkók aludtak ) de Ő egyáltalán nem tudott aludni, mivel 3 kor kelnie kellett ( indult a gépe, üzleti út ) és csak forgolódott, én meg vele, aztán a szél, aztán 1 körül elkezdett Beni köhögni és folyik az orra. Tiszta takony lett szegénykém aludt volna Ő, ha kapott volna levegőt, de csak krákogott meg szörcsögött kb. fél óránként keltem hozzá, pont mire el tudtam volna aludni. hajanli fél 6 körül lemásztam az emeletről a porszívóért és kiporszívóztam az orrát. Na ezután elaludt nyugodtan, de szinte megint kellnem kellett, hogy Szandit elindítsam az oviba ( apukám vitte) Úgyhogy totálisan kialvatlan vagyok.....
Viszont van két jó dolog is, ami miatt nagyon fel vagyok dobva: 1.Tavasszal építkezünk!!!!!
2. Kinéztem a romantikus 2 napunkat

( Almássy kastélyszálló valnetinnapi csomagja - ugyan 1 éjszakára lerövidítve, de így is nagyon vonzó: reggeli a szobában, gyertyafényes rózsafürdő a toronyban, egy kényeztető masszázs és romantikus vacsora, Ja! és van baldachinos ágyuk!

)
Kedden levágattam és befestettem a hajam

- képet sajna nem tudok mostanság felrakni, mert hétfőn a lehető legszerencsétlenebb módon ejtettem le a fényképezőgépünket és természetesen bekrepált...... nem kis pénz a javítása
Kriszta: tudom ilyenkor utálat ezt hallani, de ne görcsölj rá a dologra, mert az nem segít. Én is amikor lemondtam róla, hogy simán összejöne a kistesó, akkor sikerült. ( már hsg re voltam előjegyezve )
ENI: szülésstory????? Nagyon kiváncsi vagyok!!!!!!! És a druszánk imádnivaló!
Többiek ne haragudjatok, de nem emlékszem mit irtatok, Beni nyűgi, nekem meg rendbe kell ma kapnom a lakást. És a férjemnek ajándékot kéne vennem, szombaton névnapja lesz. Azt tudom már hogy mit, csak azt nem tudom hogy szabadulok el oda. ( Benit nem akarom vinni )