A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 14:29-kor.
Vendég

Sziasztok,

Merci,
no még egy 71-es!!! Én is! És nagggyon jól jött nekem is az érettségi botrány!A Kőrösibe jártál?
Nagyon jók a képek!
Tóth doktor ráhagyott valakire, ha esetleg mégis beindul?

Cancan,
gratulálok a babákhoz! Nagyon jó az aktkép!

Schöpf: sajnos nem voltam abban a helyzetben, hogy beszóljak, pedig nekem is van ám szép nagy szám néha.

Tünde,
hova mentek általában? Miket csináltok? Mert néha, mikor a férjem alszik nappal az éjszakai műszak után, jó lenne kicsit elmenni, hogy tényleg csend legyen itthon. Várom az ötleteket. :P

Zsófi , köszönjük a bókot!!!

Szép estét!
Hurcia

Kép
hurcia

Sziasztok!

Lilla, Hurcia

De régen voltatok!

Kedvet kaptam olyan jók a képeitek! :lol: Kép Jázmin Kép Kiskacsa [/b]

Kép
gyorgyi33

Györgyi: Imádnivaló ez a kiscsaj! :P

A nem lehet elég korán kezdeni sorotahoz megtaláltam a díjnyertes fotót: :lol: :lol:
Kép
Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, alig 3 évesen.....
komoly.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan!
melléjük már gardedám kell! :lol: :wink: Nem semmi. Ez tényleg szuper fotó! Nagyon édesek és nagy a l'amour. :wink: Kis tündérek.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bocsi.

Györgyi!
nagyon szép Jázmin. Nagyon kis helyes a sárga kapucniban. :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Drága Durca,

Csak most olvastam amit írtál :cry: :cry: :cry:
Erre nincs is szó!!! :cry: :cry: :cry:
Annyira de annyira sajnálom.

Nagyon, nagyon erős vagy, és még több erőt kívánok Nektek!

sok sok puszit küldök!!!

Ancsa

ancsaboszi

Györgyi,

Jázminnak kicsit megkésve, de nagyon nagyon boldog névnapot kívánunk!!

puszi

ancsaboszi

Györgyi, a mi hordozónk is tartja a fejét (Brevi), de az volt ráírva, hogy két hónapos kortól lehet használni, mi 3 hónaposan üzemeltük be, biztos, ami tuti :wink: De tényleg nagyon jól el van benne! Dani a babakocsiban kb 1-1,5 órát bírja, a kenguruban viszont már másodikra 1,5 órát is kibírt egy nyikkanás nélkül!

Gyerekek! Teljesen oda vagyok, meg vissza, olyan édesek a gyerkőcök a képeken! :lol: Hát ezek a szerelmes fotók díjnyertesek!

(Györgyi, lehet, hogy hamarosan Daniról és Jázminról is ilyen fotók készülnek? :lol: )

KépKép
barimami

Sziasztok!

Heni! Hát Budakeszin nem laktunk, de végülis megfordultam ott néha :)
Hurcia, leírom, miket szoktunk: hétfő nagymamámhoz megyünk, egyik nap vásárlás-sétával, 1 nap valahova barátnővel- és az ő gyerekével, most ebben a hónapban lejárt a bérletem, de elvileg heti 2x torna, ahol Benének megőrzője van. Ezzel kész is a hét. + még néhány barátnőm, néha ügyintézés, ilyesmik. De ezek a fixek... Na mostanában ugye nem volt torna, meg Bene beteg volt, meg is gajdultunk :)

Várom a tavaszt, mert akkor nagyobb kedvem lesz időben kimozdulni reggel. :)

mtunde

Jaj, tiszta hülye vagyok, Eninek akartam írni azt a részt a hordozóról!!!! Szóval mi 3 hónapos kortól használtuk, de most, hogy tudom, hogy ennyire szereti, már két hónaposan beüzemeltem volna! Nektek nincs valami ráírva?

És Tünde: édes kis Tigrised van!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Jár valaki közületek Mészáros doktorhoz terhesgondozásra mostanában? Érdekelne, hogy mennyi a vizitdíja az Istenhegyi úton.

Köszi

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Barimami: Jázminra mi is hajtunk ám!!!!! :lol: :lol: :lol: :P

Heni

Kép

Kép
cancan

Zsuzsóci!
Isten hozzot köztünk! (ha még nem üdvüzöltelek volna :D ) Gratulálok a családbővüléshez! :D
Sajnos Mészáros tarifáit nem tudom, de engem is érdekelne. 2006 márciusában voltam nála utoljára.
Azt tudja vki, hogy ha rákszűrésre szeretnék menni a Mészihez akkor vajon hova fog hívni? Ezért nem mennék a maszek rendelésére! Szerintetek pénteken, amikor az onkológián van DE. odamehetek bejelentés nélkül?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok lányok!

Olyan szépek a babák mind, ide tényleg csak a szép babások járnak!

Bekaptam valami jó kis vírust, tegnap óta szenvedek, hát persze hogy apának a héten annyi dolga van, hogy valószínüleg egyszer sem ér haza fürdetésre. Úgyhogy megbeszéltem Mátéval, hogy 1-2 napig legyen kicsit megértőb velem, mert én is nagyon nyűgös vagyok.
Ti se haragudjatok, nem olvastam vissza, ugrálnak a szemem előtt a betűk...

Steffi,
így nem merek átnézni hozzátok, nem hiszem hogy fertőző vagyok, de azért jobb vigyázni.

pusza nektek, majd jövök!

Masni
masni

Sziasztok!
Ma is szobafogságra vagyunk ítélve a hülye eső miatt :evil:

Na, majd megpróbálunk szomszédolni :)

Lányok, akiknek nagyobb gyereke van! Gyurmázni mikortól szoktak a gyerekek? Már egyszer, 1 hónapja próbáltam, akkor nem érdekelte Benét, de ma ismegpróbálom, csak mégis, mire számítsak :)

mtunde

Tünde!
nálunk Kata Karácsonyra kapott gyurmát és azóta folyton azzal játszik. (bár már rég összeszáradt meg minden de mégis kéri. Majd kap másikat, csak az a baj hogy elpotyogtatja és valamelyik nap a Szofi szájpadlásáról szedtem le egy bazi nagy darabot.)

Masni!
Mielőbb gyógyulj meg! :)

Cancan!
Te írtad, hogy Vida a Tétényibe megy ha mennie kell? Az ugye a Szt Imre? (Mert az nekem is jó. Itt lakunk mennette.) Vagy van olyan kórház aminek Tétényi a neve? Bocs a tudatlanságomért.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

Én depis leszek ettől az időtől, ha egész nap nem tudunk kimenni!!! :x

Györgyi, Heni
, tündériek a képek!
Heni, örülök, hogy Beninek tetszett az úszás! Hova mentetek végül?

Barbi, örülök, hogy Dani szereti a kengurut! Mi meg azt nem próbáltuk soha.

A hétvége nagy eseményét el is felejtettem írni! Léna először kapott almát! Nem mondom, hogy túl nagy volt a siker, de nem sietünk sehova! :D Teszek fel két képet:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Hahó!
tegnap nem tudtam jönni, mert férjecske dolgozott, és bitorolta a gépet, én meg Pankáztam. Estére már úgy könyörögtem a páromnak, hogy egy kicsit játsszon vele, mert megkattanok. (Ciki?)

Hurcia!
Köszi az élményeket. Én elmentem a tanácsadásra, bazi sokat kellett várni, és egyfolytában pisilnem kellett. Ráadásul úgy mentem oda, hogy úgysem kell szúrni, mert AFP jó volt, és szülés előtt két hónappal töltöttem a 35-öt. Vida is aszonta, úgyse fogják javasolni. Na itt nem javasoltak semmit, hanem ijesztgettek. Szerintem. És egy fiatal dokinő volt, aki egyfolytában azt hajtogatta, hogy az AFP nem ér semmit, az csak statisztika. De amikor felvetettem neki, hogy a vetélési arány mennyi, azt mondta, hogy nekik ennyi, meg annyi százalék volt. Ez nem csak statisztika? De abba nem gondolt bele senki, hogy én a 19. héten voltam, és Panka már mozgott. Aztán az UH volt a fő bőgető, mert ott megint megláttam és megint nyüzsizett. Úgyhogy, ha most lesz megint bébi, minél hamarabb szeretnék menni, úgy tudom, a 12. héttől lehet. Te mikor voltál?

Más: Mi Vonyarcvashegyen voltunk, amikor Panka 7 hónapos volt. Egy házat béreltünk, közel a strandhoz, és lehetett üdülési csekkel is fizetni. Nagyon jó volt.

MInden baba nagyon szép, én mondjuk még mindig cancan Benedekjének szemeivel vagyok elfoglalva. :D

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, láttad, hogy Panna kora ma csak 2-esekből áll? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok Lányok!!!

Most van egy kis időm ezért gyorsan beugrottam.
Visszaolvastalak én is Titeket de sajnos nem nagyon tudok sokáig itt lenni, ezért kérlek bocsássátok meg, hogy most nem válaszolok mindenre és nem név szerint: :oops:

Minden baba gyönyörű! és ezek a szerelmes képek!! Fantasztikusak!!!

Sikerült szereznünk gyereksebészt.
így ma megyünk délután hozzá!
gondoljatok ránk!

Lányok!
Megkerestem a süti receptet, tudjátok mákos ribizlis, és küldeném, leírnátok még egyszer az emil címeket?

Nyaralás!
Eni,
ezt nézd meg!
http://www.aqua-lux.hu/
mi már többször voltunk itt, és nagyon jó hely, kedvesek nagyon, és fürdőköpenyben át lehet sétálni a fürdőbe:-)))
és van gyerekmedence is, ami nyáron már nyítva van.
:lol:

ez a kolping hotel jónak tünik, már én is néztem.

én még Magyarországon nem voltam 4-5* szállodában, és mivel szálloda mániás vagyok ez a vágyam.
tavaly majdnem összejött de aztán mégsem.
és most ha minden igaz a szülinapomra ezt kértem hogy menjünk el ide.

http://www.kehidatermal.hu/magyar/magyar.htm

volt már itt valaki?

Tünde,
Szuper a táblázat. :-) és akkor ami még nekem hiányik.
1976-ban születtem.
és a III. kerületben lakunk.

Most mennem kell, de azért én is felrakok egy "karikatúrát"
:-)))

Kép

Hihetetlen hogy mennyire imádja a vízet :lol:
olyan kis drága!
mert mikor vetköztetem ordít, mikor vége a fürdésnek ordít, :cry: szegénykém, alig látszik ki a türiből

Kép

de a vízben, elmúlik minden gondja.
hát igen, hiába Apa imád úszni, és Anya is vízicsibe volt. alig lehet kirángatni a Balatonból, ott töltöttem a nyaram.

Na most már tényleg megyek!

Puszika MIndenkinek!!!

Mit szóltok?
esik a hó???

Szép napot!

Ancsa

ancsaboszi

Hú de szar idő van. Remélem szerdán nem fog esni. Ja képzeljétek szerdán kapja Jázmin az első oltást. Azért ugye mehetünk sétálni?

Lányok szívesen veszünk minden udvarlást! :)) :))

Ancsa

Nagyon jók a te képeid is!!!

Masni

Jobbulást!!

Zsófi

MAjd megszereti. NAgyon aranyos. :lol:

Kép
gyorgyi33

Ancsa!
olyan aaaaaaaaaranyos! Kis Vizi Manó! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Zsófi!

Tényleg! Nem vettem észre.
Ma a leányzó nyúlott-málott egész reggel, remélem csak az idő miatt (ami, hozzátenném, csak a trágya szóval illethető), és nem beteg lesz.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Hurcia!
Boldog névnapot!

Kép
Kép
kriszta36

Ancsa! Mi is imádunk vízben lenni, de előtte és utána... :?

Szakad nálunk a hó!!! :shock: Késett egy hónapot... :lol: Nekem pedig ma kell vezetnem, babával. Kora reggel már sieresen elvittük apát dolgozóba. Most pedig megyünk uh-ra. :roll:

Barbi, köszi. :wink:

Hogy vagytok Mindenki? Kép Kép Kép
vbea

Eni!

Boldog hófordulót Beninek! Nagyon édes!
Nem lesz semmi gond a vezetéssel, ne aggódj!

Ancsa!

Tündériek a képek!

Nálunk is nagyon szeret fürdeni Léna, amíg "pici" volt, ő is üvöltött előtte, utána, aztán szép lassan elmaradt az előtte, szerintem tudta, hogy most jó dolog jön, aztán már az utána is! Kitartás!

Györgyi
!

Én is remélem, hogy jobb idő lesz szerdán! És szerintem nyugodtam jöhetsz sétálni, Léna az első oltás után aludt egy hatalmasat a kendőben, már alig bírtam sétálni vele... Bár tudom, hogy babafüggő, hogy ki hogy reagál.

Esik a hó...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Kriszta, megértelek!
Én is megőrülök itthon, bezárva Benével.
Gyurma 5 percig volt érdekes, minden más is :twisted:
Na, de felmentünk a szomszédba, és ott persze semmi baja nem volt, bár 1,5 óra után jelezte, hogy menjünk haza, mert éhes.
Most alszik, és ebben a botrányosanborzalmas időben én is ezt fogom tenni!

mtunde

Heni, azt hiszem Bendek és Dani párbajozni fog Jázmin kegyeiért! :lol:

Én sajna nem fogok tudni jönni a sétára szerdán, mi is aznap kapjuk az oltást és legutoljára Dani nagyon nyűgi volt utána, szóval inkább nem háborgatom őt aznap! :( De majd next time csatlakozom!

Hát ez az idő durva! Nálunk egész reggel zuhogott a jégeső, most meg rettentően havazikl!!!
De ha nincs annyira hideg (nálunk 3 fok van) lehet menni sétálni, ugye? Mi legalábbis tervezzük, persze kenguruban! :lol: Lehet, hogy ma pluszba betakarom a kabátommal is.

Ancsa, emlékszem, amikor Dani is így ordított, olyan jó, hogy már nem csinálja! Lara is biztos hamarosan meg fogja szokni a meztelenkedést, Danca most már mindig sikkantgat és kapálódzik ezerrel, annyira imádja! :roll: De persze azért édi a képeken!

Zsófi, ez az első etetős kép nagyon édes, Léna mimikája mindent elárul! :lol: :lol: (Kb. ezt gondolhatja: miért is akarsz nekem almát adni?? elment az eszed? én a tejjel tökéletesen meg vagyok elégedve!)

Veronikusz
Igen, a Szent Imre a Tétényi úti kórház! És a szülészete nagyon szép, tökre felújították, tavalyelőtt körbenéztem ott! (igaz, a többi osztály meg nagyon lepukkant)

Kriszta, egyáltalán nem ciki, én is meg szoktam kérni a férjem, hogy ő is foglalkozzon picit Danival, miután egész nap egyedül vagyok vele! Szerintem ez természetes, ilyenkor elvonulok egy jó kis könyvvel vagy netezek egy kicsit, nekünk is jár a kikapcsolódás, máskülönben idő előtt lemerül az aksink! :wink:

Györgyi, azt hiszem még te kérdezted régebben (meg én is), nem tudom, hogy kaptál-e választ, nekem azt mondták, hogy akkor nem kell majd büfiztetni a gyermeket, amikor már tud egyedül mozogni, picit ülni, stb... Tehát olyan 6-8 hónapos kora körül! Már nincs sok hátra :D

Masni, jobbulást neked!

KépKép
barimami

….még mindig itt. Reggel minden ok volt a CTG-n, az áramlás vizsgálatot Mészáros doki csinálta. Minden OK, de szte is nagyon nagy a gyerek, minimális az esélyem a természetes szülésre. Fejecske átmérő 98 mm, súly (becslés) a gép szerint 3800 gr. De szte ennél sokkal nagyobb! Sztem is, mert egyszerűen képtelen vagyok a hátamra feküdni, úgy érzem összenyom Bebe! Ma hajnalban egy lány 4100 gr-os babát szült, 37 cm-es fejkörfogattal. Láttam őket, anya kicsit nehezen járt kelt, de igazából jól nézett ki, apa teljesen kaput :lol: volt, szegény!

Hurcia, igen a Kőrösibe jártam és Tóth doki nem hagyott rá senkire, szerinte bárkinél jó kezekben leszek.

Györgyi, gyönyörű Jázmin és bár már nemigen emlékszem hogyan néznek ki a féléves a babák, de sztem legalább annyinak néz ki Jázmin!

Heni, ez azért már nem semmi, apa ilyenkor már készíti a vadászpuskát :lol: :lol:

Tünde, ez sztem nagyon változó, nem emlékszem sajna Oli mikortól élvezte, de azért lassan már belejöhet Benének. Mi olyan tornára járunk Olival a Kondorosi tornacsarnokba (hetente kétszer délelőtt), hogy a gyerkőcök közöttünk vannak, fekszenek, játszanak, futkosnak (ez egy nagy tornaterem) míg mi tornázunk és az óra végén 10 percet tornáznak (azt a Petős éneklős tornát) az oktatóval, mert ő gyógytornász is igazából, a szomszédos oviban is ő tartja a tornát. Nálunk ez nagyon bejött, egészen a 33-34-ig hétig jártam is tornázni, már alig várom hogy mehessünk újra. Ja és a Kondorosi usziban van gyermekmegőrző (kb. 300 Ft), amíg úszol, hetente 2-3 szor.

Veronikusz, a Tétényi és Szent Imre az ugyanaz!

Zsófi, Léna édes a képen, látszik, hogy nem csípi az almát. Oli sem szerette nagyon, kemény volt neki reszelve. Először csak a levét adtam, aztán lassan kezdte el rágcsálni. Van aki azt is megpárolja rögtön, úgy állítólag jobban megeszik.

Ancsa, most mi is Kehidán gondolkodunk Pünkösd környékére, de sztem nagyon drága így elsőre. Barátnőm volt - bár ő nem gyerekes - nagyon élvezte! Majd lassan kérünk ajánlatot tőlük! Köszi én a ribizlis sütit kihagyom, jól hangzik nagyon, de az nálam határeset a gyümik közül, kiráz tőle a hideg :shock: Édes a fürdős kép! Érdekes apa nálunk is úszó volt (én is szeretem a vizet, van búvárvizsgánk is) és Oli is imádja a vizet, amúgy meg halacska szóval, biztos a gének!

Kép

Képurl]
eszesmerci

....na pont egyszerre rakta fel mindenki az üzijét.... És igen Olicskának ma van a szülinapja, este tortázunk, ajándékozunk, a nagy buli meg majd akkor lesz ha Bebe megerősödik, de hol van már.... csak ne ma szülessen, az olyan disznóság lenne Olicska felé!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Fú!
Akkor Oliviának Boldog, boldog, boldog születésnapot!
És annak a pici-pici Beninek boldog 1 hónapot! Olyan édes! Kicsit jó a haja!? :D

Most mi van a Tétényivel? :shock:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!

köszi az üdvözlést! Azóta választ kaptam a kérdésemre a doktor úrtól.
Rákszűrésre szerintem lehet menni az onkológiára, de persze biztosabb, ha őt kérdezed.

üdv.
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Merciiiii!
Nagyon boldog szülit kívnunk Olicskának!! Hát, Bene szerintem van annyira toleráns, hogy tudja, hogy az ő napja nem a mai, hanem Olié! :wink:

KépKép
barimami

Merci!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT OLCSIKÁNAK! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Helló Lányok!
Itt is f..s ( bocsi ) idő van. Pedig ma cora volt délutánra betervezve, de szerintem semmi nem lesz belőle.....

Na, ezt én sem tudtam hogy a Szent Imre=Tétényivel. Akkor már értem miért mondta Vida....Ági is oda ment.
Kriszta! : Semmi nincs a Tétényivel. Múlt héten kérdeztem Vidát, hogy mi a helyzet a Kútvölgyi szülészetével....Erről beszélgettünk, amikor mondtam neki,hogy én még számítok rá egyszer akárhol is, de Őt akarom. Erre mondta, hogy megoldjuk, legrosszabb esetben a Tétényiben szülünk. ( különben Ági is odament úgy tudom )

Merci: Te még Itt? Na, jó - nem hergellek. :oops: :lol: Olinak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!

Eni - nagyon jó Beni sérója! :lol:

Csajok, itt ülök folpacktba csomagolva - 4 után szedhetem le magamról.... Hehehehe

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan!
Ezt most elképzeltem... :lol:

Akkor jó, ha semmi nincs a Tétényivel, én is a másodikat is Vidával tervezem. De azért jobb szeretném a Kútvölgyiben...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Merci, Eni, Veronikusz, Györgyi, Heni!
Szépek a gyerköcök!
Heni a szerelmes kép nagyon tuti!!!

Tünde!
Aranyos a kis tigrised!!! :lol:

Zsofi!
Hát tényleg nagyon aranyosan kóstolgatja Léna az almát!:D Cukii!

Itt is folyamatosna hullik ez a nyavalya, Martin órája alszik :shock: :?: . Én meg azóta született feleségeket nézek :P

Egy csomó mindent akartam írni, persze most semmi nem jut az eszembe.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

2,5 órát aludt! Újszülött kora óta nem volt ilyen!

Ja még azt,hogy Jázminra mi is hajtunk :P

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Merci!
Isten éltesse Olit!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Már nagyon rég nem írtam...asszem nem is nagyon ismerek senkit :cry:
De sebaj...
Május 28.ára vagyok kiírva...van esetleg sorstársam?????

Kati
cukipofa

Kati!
Szia! Majd megismersz mindenkit! Henit a folpack-ról.... (hi-hi)

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kati!
Komolyra fordítva: Az előző oldalak valamelyikén van egy táblázat, ott a pocakosok között nézz körül, hátha van sorstárs.
Addig is. légy üdvözölve! És kicsi lány érkezik, vagy kisfiú? és ki a dokid?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Köszönöm Lányok, a biztatást, meg egyebeket! Zsófi, Léna nagyon jópofa az almával. Nem lehet, hogy egyelőre csak ismeretlen, de később megszereti? (Én, a hozzátápi szakértő. :oops: )

Megérkeztünk uh-ról. Mindenkinek ajánlom, aki nem volt, nem küldték stb. Fizetős-bejelentkezős, szóval nem kellett semmi várni, hamar megjártuk, vezetéssel sem volt gond. (Mindig parázok, főleg most, hogy Benő mellettem volt - pedig abszolút partner, elégedetten sóhajtozott.) :roll:

Merci, Olinak BOLDOG SZÜLINAPOT!
vbea

Kati. üdv. köztünk! Ki a dokid?

Kriszta: 10 napig a foltpack az ismertető jelem, aztán a kárcsú - vékony combikám!!!!! HEHEHEHEHE :lol: remélem.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok lányok!

Ezt az időd! Úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger és még sétálni sem tudunk menni! Nálatok megmaradt a hó?

Léna és Beni is gyönyörű, édesek!

Eni,
Máté sem szeretett fürdeni, úgy sírt mintha kínoznám, most meg 20-30 perceket lubickol, közben magyaráz, kacarászik!

Barbi,
sajnálom ha nem jössz sétálni :-(

Cancan,
nálunk is vásárlás volt tervezve délutánra! :-) Megkérdezem apát, hogy elmehetünk-e vagy a hó miatt ne üljek kocsiba. Nem mintha én félnék a hóban vezetéstől, csak a többi kedves autós a nyárigumival...
Én is jártam folpackos kezelésre, finom fahéj illatú krémmel kentek be. Utána olyan volt a bőröm mint a baba popsija! Majd írd meg lécci mennyire hatásos a kezelés!!!

Steffi,
valami lehet a levegőben, Máté már 2,5 órája alszik!
Hát te meg hol nézed a Született feleségeket???

Masni
masni

Masni, rátapintottál a lényegre. Én is imádok vezetni. Főleg azokon az útvonalakon, ahol nem az utcát kell keresni stb, hanem rutinból végigmegyek. Általában én sem saját hibámból adódóan keveredek kínos, veszélyes helyzetekbe. A nagyobb utakon nincs gáz, a mellékutakon inkább a latyak nagy, meg sok a mély pocsolya.

Heni, Victoria Beckham-mel fogunk összekeverni! :lol: :lol: :lol: ALKATRA. Nem máshogy.
vbea

Szia Kata!
Nemsokára teszek fel táblázatot megint (az előző oldalon is van)
onnan kiismered magad :)

Tünde

mtunde

Sziasztok!

Tényleg van valami a levegőben, mert Jázmint először raktam ki a teraszra aludni, kicsit ringattam és 2 órát aludt. Pedig utálja ha nem mozog a babakocsi.

Steffi

Juj, de jó. Gyertek ti is udvarolni!!! :lol: :lol:

Eni

Mi volt az UH-n? Nem láttam, hogy írtad volna.

Merci

Tényleg mindenki ezt mondja. Nem hiszik el, hogy 2 hónapos. Már 68-asokat hordunk. :oops: Boldog szülinapot a kis szépségnek.

Hurcia

Neked boldog névnapot!

Barbi

Kár hogy nem jöttök. Egy napon kaják az oltást? MAjd gondolok rátok!! Hát remélem nem fog hisztizni, de szerintem a babkocsiban aludni fog, mert szereti.

Adrianya, Cukipofa

Üdv nektek!

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?