….még mindig itt. Reggel minden ok volt a CTG-n, az áramlás vizsgálatot Mészáros doki csinálta. Minden OK, de szte is nagyon nagy a gyerek, minimális az esélyem a természetes szülésre. Fejecske átmérő 98 mm, súly (becslés) a gép szerint 3800 gr. De szte ennél sokkal nagyobb! Sztem is, mert egyszerűen képtelen vagyok a hátamra feküdni, úgy érzem összenyom Bebe! Ma hajnalban egy lány 4100 gr-os babát szült, 37 cm-es fejkörfogattal. Láttam őket, anya kicsit nehezen járt kelt, de igazából jól nézett ki, apa teljesen kaput

volt, szegény!
Hurcia, igen a Kőrösibe jártam és Tóth doki nem hagyott rá senkire, szerinte bárkinél jó kezekben leszek.
Györgyi, gyönyörű Jázmin és bár már nemigen emlékszem hogyan néznek ki a féléves a babák, de sztem legalább annyinak néz ki Jázmin!
Heni, ez azért már nem semmi, apa ilyenkor már készíti a vadászpuskát
Tünde, ez sztem nagyon változó, nem emlékszem sajna Oli mikortól élvezte, de azért lassan már belejöhet Benének. Mi olyan tornára járunk Olival a Kondorosi tornacsarnokba (hetente kétszer délelőtt), hogy a gyerkőcök közöttünk vannak, fekszenek, játszanak, futkosnak (ez egy nagy tornaterem) míg mi tornázunk és az óra végén 10 percet tornáznak (azt a Petős éneklős tornát) az oktatóval, mert ő gyógytornász is igazából, a szomszédos oviban is ő tartja a tornát. Nálunk ez nagyon bejött, egészen a 33-34-ig hétig jártam is tornázni, már alig várom hogy mehessünk újra. Ja és a Kondorosi usziban van gyermekmegőrző (kb. 300 Ft), amíg úszol, hetente 2-3 szor.
Veronikusz, a Tétényi és Szent Imre az ugyanaz!
Zsófi, Léna édes a képen, látszik, hogy nem csípi az almát. Oli sem szerette nagyon, kemény volt neki reszelve. Először csak a levét adtam, aztán lassan kezdte el rágcsálni. Van aki azt is megpárolja rögtön, úgy állítólag jobban megeszik.
Ancsa, most mi is Kehidán gondolkodunk Pünkösd környékére, de sztem nagyon drága így elsőre. Barátnőm volt - bár ő nem gyerekes - nagyon élvezte! Majd lassan kérünk ajánlatot tőlük! Köszi én a ribizlis sütit kihagyom, jól hangzik nagyon, de az nálam határeset a gyümik közül, kiráz tőle a hideg

Édes a fürdős kép! Érdekes apa nálunk is úszó volt (én is szeretem a vizet, van búvárvizsgánk is) és Oli is imádja a vizet, amúgy meg halacska szóval, biztos a gének!