A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Szonja zabálnivaló!!! :) Hol van ilyen szupi hinta?

Zsu
svs

Zsófi, mi volt oltáson? Hogy viselte Samu?

Végülis érhető az is, h. a doki azt mondja, h. majd meglátjuk. Ezt előre pontosan tudni lehetetlenség.
Főleg ha természetesen is szülhetsz.
Sok minden ott fog eldőlni, ha már bennt lesztek.
De nyugi, minden okés lesz és nagyon ügyesek lesztek mindannyian, én ebben biztos vagyok!
Mi pedig itt mindannyian nagyon fogunk értetek izgulni és veletek leszünk. Jó?!

Na most mindenki nosztalgiázhat a szülésbeindulás kapcsán:)

Nelly, hát én nem is tudom mit mondjak. Iszonyat édes ez a lány, már jó értelemben az iszonyat.
Annyira gyönyörű.
Tudod, h. mindenkinek a sajátja a legszebb, nyílván, de meg kell mondjam, ő az egyik legszebb kislány, akit valaha láttam.
Olyan különleges, ezek a távolülő szemek! Kovács Adélnak van ilyen, nah nekem ő is bejött, míg fiatal volt.
Jó ez a sapi rajta. Tényleg mi ez, babakocsi? Marha jó!

Zsu, akkor Emmák eledeleként elnevezem ezt a bébikaját:) Krumplival? Hm, nem rossz.

Köszi a megértéseteket festő ügyben. Egyébként mikor már itt volt, normális volt és azt mondta, én voltam az egész házban a legrugalmasabb, legnormálisabb. Hát ezek után remélem is:)

Kép
niki30

jól viselte, nagyon bátor volt. kicsit persze zokon vette, de uttána kapott a doktornénitől 2 db matricát és az lekötötte. aztán meg egészen estig csavarogtunk apástul.

nagyon jó 2 hétvégénk lesz, most és a jövő héten sincs főisk. apának. :)

csatlakozom nikihez: szonja gyönyörű (bár már korábban is írtam)

amúgy a dokinénink, akitől korábban megválni akartam, most naygon jó arc volt. meg mostanában általában. ez jó.
kerekpocak

Jaj, Lányok nagyon aranyosak vagytok! Niki, Te drága még meg is hatódtam... :roll: :D
Ez a babakocsink amit a múltkor belinkeltem. Imádom ezt a kocsit, jó nagy, de minden szempontból tökéletes nekünk, és ma az esőben is megvédte Szonját a kupolája, mert olyan jó nagy, hogy az egész gyereket be tudom takarni vele.

Ilyen kocsink van, csak piros-fehér

Kép

Nelly

Kép
breeki

Zsu: ez egy nagyon szupi, és hatalmas játszótér a Hajógyári szigeten. Azt hiszem a Máltai Szeretetszolgálat játszóterein is van ilyen hinta.

Zsófi: nektek nagyon nagyon jó hétvégét!!!

Nelly

Kép
breeki

Látom mindenki ünnepel ma a szabadban! :D
Csak én kiváncsiskodok itt már 2.x :roll:

Nelly

Kép
breeki

sziasztok!

Megjottunk :)

Nagyon jo volt, majd meg meselek csak most szalad a haz...

Petra BOLDOG HOFORDULOT!!!!

Viki
d jo hogy jottel....

EMMA, BENI
nagy gratula a jarashoz...

Zsu fog ozon :) gratulalok az ujabb fogacskakhoz... Tuti a kep Emmarol tenyleg tiszta apja :lol:

Kedd ota Anna forog hatrol hasra hasrol hatra faradhatatlanul, es mar nagyon gyorsan elporog, kuszik ide oda

Zsofi
nekem tok veletlenul Annamaria volt a szulosznom(fonyeremeny) nagyon meg voltam vele elegedve - raadasul o is merleg es az en lanyom is es ugy-e Anna - na ez nem jelent semmit csak olyan egybeeses fele

Fatima
akkor most jol vagytok? szegenykem mostanaba mennyi betegeskedes :(

Nelly Szonja nagyon szep kis csaj es aranyos az elpirulos story

Beni kis aranyos mokuska

Teri
nagyon sajnalom a a talis dolgot majd jobban figyelunk egymasra kovetkezokor

Most akkor mi van Evuval???

Sajnos mindent nem tudtam elolvasni (szerencsere) sok van es nekem is nagyon sok most a munka raadasul jovo heten vizsga de majd meg jovok

puszi nektek agi

Kép
cica_1

szia ági, de jó, h vagy! gratula annának a forgolódáshoz!!!! mesélj majd!

mi délelőtt pálvölgyi cseppkőbarlang környékén sétáltunk, du találkoztam alvásidőben egy barátnőmmel, most meg apa vitte el samut, mert iszonyú fáradt lettem hirtelen. pedig úgy volt, h délután is együtt csavargunk, de elszámítottam az erőmet. úgy, h éjjel nem alszom rendesen, nem megy az egész napos helytállás, du-i alvás nélkül.

edis: velem álmodtál, de jó :)

nelly: szuper a kocsi! bár gondolom, ahogy írtad is, ezzel bkvzni nem nagyon szoktál :wink: :wink: :D én is csekkoltam többször ma már, elég gyér a termés :)

este megyünk moziba!
kerekpocak

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket!

Nelly! Nagyon szép Szonja! Tök jó a babakocsitok! Nagyon tetszik.

Zsófi! Most már tessék pihenni! Ne fáraszd már magad annyira!!! Mit néztek meg a moziban?

Ági! Nincs semmi baj a tali miatt. Ha nem adom meg a számomat, és nem kérem el senkiét, akkor így jártam... Majd legközelebb okosabb leszek és időben gondolkodom.

Petrus most nár egész jól van.

Teri

KépKépKép
pruci

DRÁGA PETRA BABA!
NAGYON BOLDOG 9. HÓFORDULÓT KIVÁNUNK!

Kép

Beni kérdezi hogy mikor húzigálhatja meg a hajadat? :lol:

MEGGYÓGYULTÁL MÁR???

Kép
viky30

Teri: Pont egyszerre írtunk! :lol:
viky30

Nelly: Szonja tényleg gyöngyörűséges, úgy ül a hiperszuper babakocsijában mint egy kis hercegnő a hintójában.

Niki: Jó hogy végülis jól alakulta festős ügy, szakinak szerencséje hogy megdícsért!! Kapott volna gondolom egy pár megjegyzést ha nem?! :roll:

Zsófi: Jó apázós hétvégét!! Úgy látszik nem hiába vagy a topic lelke én is veled álmodtam. :oops: Valkinek a nappalijában voltunk és Samu Fatima ölében ült és nevetett rá, Tarek meg a tiédben. Ezek szerint hiányzik a babatali nekem....

Ági: Mesélj!

Fatima: Meggyógyultál már?

Szülés: Nekem indították, mert már a 42. hétben voltam. Pedig én is úgy vátam hogy mikor pattanunk már ki éjjel az ágyból és úgy csengettem volna a szülőszoba ajtaján....

Kép
viky30

nem megyünk moziba, két okból:
1.a szerelem a kolera idejént akartuk volna megnézni, de csak este 7 eslőtt adják, addig meg mi nem érünk oda.
2. iszonyú álmos/fáradt vagyok. arra vágyom, h bambuljak/egyek/aludjak. :)

viki: ez jóóóóóóóóóóóó!!!!!! na majd legközeleb hátha valóra válik az álmod. és az indítás után mi volt?

PETRÁNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓÓÓT!!!!!!!!!!!!!! ÉLJEN ÉLJEN!!!
kerekpocak

Beni baba! Köszönöm sépen! Ígérem, minél előbb összehozzuk a hajhuzogatást! Igyekszem gyógyulni, de hát még szedni kell a gyógyszert, és attól egy kicsit nyűgös vagyok. De remélem hétfőn gyógyulttá nyilvánít a doktor néni!

Ezt neked küldöm:
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Ja, ezt Petra küldi ám, nem én :lol:

Teri

KépKépKép
pruci

Zsófi! Köszönjük! A szüléshez én se tudok mit írni, m Petra jól érezte magát bent és a 42. hét végén indították. Bár sokszor azt éreztem, h na, a ma éjjel tuti megindul. Hát nem, ez a kis béka megvárta a határidőt...

Teri

KépKépKép
pruci

gondolom nem olvassa szilvi, de:

ÁKOSNAK MA VAN AZ 1. SZÜLINAPJA. SOK BOLDOGSÁGOT NEKI!
kerekpocak

Sziasztok!

Zsófi, h. Te milyen kis figyelmes vagy! :lol:
Pihenjél, a filmet majd megnézitek dvd-n (jó tudom nem ugyanaz).
Egyébként minden ok veletek?
Élvezd apát! Hihi :lol: :lol:

Petrának puszi puszi!

Viki, bocs, h. nem írtam a termék áraival kapcsolatban. Igazándiból én nem tudok pontos árakat, jobb lenne, ha írnál egy e-mailt nővérkémnek, h. mi az ami érdekel, ő biztos meg tudja mondani. Oké?
Állítólag jó kis cuccok és guszta kis böröndbe adják az ajándékcsomagot.

Most megy a tv2-n a Mennyei prófécia. Olvasta valamelyikőtök? Nekem bejött könyvben. 2x is elolvastam.

Na jó éjszakát!

Emma taknyos:( Ma megjártuk Szegedet (anyós).

Kép
niki30

Ági: örülök hogy megjöttetek! Gratulálok a forgolódáshoz!!!

Zsófi: jó kis progitok volt/lett volna ma! AZért a pihenés a legjobb most számodra. Hát igen, nem is nagyon szoktam bkv-zni, de szerintem nem is tudnám ezzel a kocsival felküzdeni magam.

Teri: örülök hogy Petrus már jól van, reméljük a doki néni is mindent rendben talál majd!

Petrusnak boldog 9.-et!!!

Niki. nem semmik vagytok, Szeged oda-vissza egy nap alatt, és még gondolom ott is voltatok egy kicsit, az szép!

Nelly

Kép
breeki

Emma a foga miatt taknyos ilyen sűrűn? Vagy nem gyógyult meg teljesen, és újra kezdte?

Nelly

Kép
breeki

felporszivozva, kimosva, kifertotlenitve, kenyer kisutve, kolyok megfurdetve, lefektetve szoval jol allok :)

Petracskanak gyogyulast

nem mindent olvastam vissza bocsi...

Na szoval nagyon jo volt Cserszegtomajon bar az apucink hianyzott egy picit.

Setaltunk a Balaton parton sokat jatszottam Annaval mert nem nagyon kellett mast csinalni, bacsikam imadta a gyereket (o a potnagyapa) rengeteget foglalkozott vele de ami a legjobb hogy nem csak ketten voltunk Annaval hanem negyesbe igy nagyon gyorsan mentek a napok

Estenkent infraszaunaztunk (imadom) es jokat aludtam bar reszletekbe mert Anna azert ebredt es mivel nem volt csak vizecske neha 1 orat is altattam
Sajnos jokat is ettem es vissza is jott par kilo es kozben furdalt a lelkiismeret mert ott figyeltek a gepek de meg egy biciklizesre sem tudtam ravenni magam :(

A szomszedba is volt egy kiscsako, 4 honapos de folyton szundizott igy Annacskam nem tudta megcsipkedni csak az anyukajaval beszelgettunk

Kedd ota nem adok enni ejszaka Annanak csak vizet kap es kezd kialakulni a mi jo kis programunk nagyon orvendek neki

Annacska most nem csak hogy porog forog hanem a maszas is kezd mar kialakulni es visongat, gugyog szoval a kovetkezo talin nem maradunk szo nelkul :lol:

Zsofi szerintem is hagyd most a mozit a legfontosabb a pihenes... egyebkent nekem jo elmenyem van a szulest illetoen (epiduralist kaptam, ugy gondolom hogy a kovetkezonel mar az elejen fogom kerni az erzestelenitest nem nagyon birtam ezt a fajta fajdalmat es szerintem nincs ertelme vegigszenvedni

Niki en most probalom az ilcsis kremet jonak tunik

majd jovok kepekkel is...

Zsu nagyon jok a talis kepek nekem is van egy par majd elkuldom privibe mert azt hiszem a ferjed is rajta van es ha akarod majd te rakd fel...

most egy kicsit hulla vagyok jo ejt nektek agi

Kép
cica_1

Teri: Benike már alszik, de holnap feltétlenül megmutatom ezt a huncut kacsintós képet. :lol: Nagyon édi!!! Hol lehet ilyet? Én is, én is!!

Zsófi: Mellékelem a szüléstörténetemet, amit akkor frissen a részletekre jól emlékezve írtam és tükrözi is hogy hogyan éltem meg az egészet. Kicsit hosszú. 1205612239.7726.doc

Kép
viky30

húúúú viki ez nagyon nagyon megható volt!!!!
hihettelen, h hirtelen ilyen gyorsan kitágultál! hogy-hogy??? nagyon nagyon nagyon fájt? én azért kicsit félek. én is asszem epidurált fogok kérni, ha pl itthon megy el a magzatvíz és teljesen zárt vagyok, amikor beérünk, és ott kell tizenvalahány órát végigcsinálnunk. arra nem lennék mégegyszer képes.

ez az egyik parám. nyilván ha már 3-4 ujjnyira kitágulva érkezek epidurál szóba se jöhet.

a másik parám, h nem érzésteleníti a dokim a gátvarráchoz a "területet" és leugrok majd az asztalról fájdalmamban. (a barátnőm nála szült és ezt mesélte grrrrrrr) meg, h az a vizsgálat, h hány ujjnyira vagyok kitágulva eszetlenül fog fájni (samunál nagyon rossz volt).

mindenesetre nem olvasok mostantól több szüléssel kapcs. könyvet , mert csak beparáztat. de azért nem bánnám, ha nem kellene indítani, hanem magától kezdődne minde! ill. legyen úgy, ahogy lennie kell.
kerekpocak

Viki! Konkrétan nem tudom hol lehet ilyeneket, néha beleolvasgatok más fórumokban és ott szoktam nagyon édiket találni. Meg a képeslapos oldalakon vannak aranyosak.

Zsófi! Ne isolvasgassál olyanokat! Hidd el, minden rendben lesz! Most nem fognak hagyni szenvedni!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Viki! Most találtam egy oldalt, ahol ez is fent van: www.tutikepeslapok.hu

Teri

KépKépKép
pruci

Teri: Köszi! Azt hittem ez is olyan kép amit meg lehet csinálni saját fotóból, mint amiket a múlkor csináltál a plakátosak. Azt most visszakerestem.

Zsófi: Ne is olvass, mert nem tudsz szelektálni és véletlenül rosszakat is elolvasol! Én azért mertem elküldeni, mert nekem hatalmas szerencsém volt és pozitívan éltem meg. Ne aggódj minden rendben lesz!!! A dokiddal nem beszéled meg a gátvarrást? Ha azt mondja hogy figyelni fog az érzéstelenítésra mert tartasz tőle, akkor biztos megnyugszol!! Tudod mivel "tréningeztem" a szülésre? Mindig arra gondoltam hogy tudom hogy rettenetesen fog fájni, de fájjon csak nagyon, kibírok bármit a babáért, lényeg hogy egészséges legyen!! Azért sem kell aggódnod most, mert nem fognak hagyni sokáig vajúdni!! Mivel volt már császárod, ha úgy látja a dokid hamar újra amelett dönt inkább.

Kép
viky30

nem látom a köldökömet. :shock: :shock: :shock: eddig ez nem tűnt fel. vajon eddig láttam? lejebb ment? v nem?? :shock: :shock: :shock:
kerekpocak

:D :D :D Zsófi! Szerintem csak eddig nem tünt fel! Nyugi, Jónás még nem akar kijönni. Nagyon jó neki ott bent. Elég egyértelmű lesz ha megindul, és ezt te nagyon jól tudod, és azt is, hogy minden rendben lesz! Látom ma vagy 36 hetes!!!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok

Zsófi ne aggódj, nem lesz semmi baj! Add át magad a fájdalomnak ha kell, az segít előreheladni a szülés folyamán. Igyekezz higgadt maradni (már amennyire ez lehetséges!!!), ügyes leszel, bárhogy is alakul!!
A gátvarrástól meg ne félj, kérhetsz közben fájdalomcsillapítót (én is ficeregtem, aztán belémnyomtak még párat különben cikk-cakkvarrás lett volna :lol: )

Amúgy meg van még pár hét!!!

Klári
Kép
ganti

Zsófi, pánik indul, nem látod a köldöködet :)
Nyugi!!!! Még úgysem fogsz szülni szerintem.

Egyébként jól vagytok?

Kép
niki30

Emma elég taknyos, folyamatosan folyik neki.:( Láza nincs, bár melegnek érzem, hm.
:roll:
Nyűgös, viszonylag sűrűn alszik, most is épp. Ki tudja mikor fürcsizünk ma :roll:
Ebéd után sétáltunk egyet, szép idő volt, szél se fújt, jólesett.
Egy kis d vitamin:)

Kép
niki30

összepakoltuk a csomagokat, máe csak egy két nagyon apró dolog hiányzik (amit apa úgyis utánam tud hozni). jövő héten megcsináljuk a jónás-lakot és akkor már minden klappol.
kerekpocak

Zsófi?: látom a fészekrakás megkezdődött! Nyugi, minden rendben lesz, és úgy fog történni, ahogy az égiek megírták!

Szegény Emma, jobbulást neki! Niki neked meg sok-sok erőt!

Nelly

Kép
breeki

Képzeljétek kaptunk ma egy 16-17-es kiscipőt! Baromi nagynak nézett ki, lemértem belül centivel, 10,5 cm! Szonja lábára mondhatni jó, a hüvelykujjam befér a lába mögé! :D

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

Tündéri minden Mackó/Mackólány!
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan cseperednek! :D

Hipp-hopp és Bala is három éves. El sem hiszem. :shock: Mintha most született volna. Nagyon gyorsan repül az idő.
Zsebivel is már félidősen, s már én is az augusztusi szülésünktől parázok. Detto mint ZSófi, hisz mi is csaszisak voltunk Balával (ráadásul indított szülés volt), most pedig ha minden rendben, akkor spontán szülhetünk. S ha ez valóra válik, akkor ez lesz az első szülésünk. Izgulok újra, amit anno úgy vártam, hogy na akkor éjjel pattanunk az ágyból, mert elfolyt a magzatvíz, ...

Tudja valaki, hogy az új szülőszobákban van e légkondi? Csak mert akár júli végén bújik elő ZSebi, akár augusztusban, várható, hogy hőség lesz. Én meg alapból nagyon nehezen viselem a meleget. Anno Balával májusban egy nagyon meleg nap volt, de én azt hittem, hogy aznap megszülök. Félek is az idei nyártól így pocakosan. Pláne, hogy már most mindenki szülni küldene a pocakméretem alapján. Balával sem volt kicsi hasam, de most aztán... :shock: :shock: :shock: Már most azt kérdezik, hogy ikrek? :roll: Komolyan nem tudom mi lesz velem szülésig. A pocak fog engem cipelni, s nem én őt! Na mindegy, majd csak lesz valahogy.

Bala hihetetlen dumagép lett! Egész nap be nem áll a szája, s olyan szófordulatokat használ, meg olyan válaszai vannak, hogy csak lesünk és nagyokat kacagunk. :lol:
Próbálgatja a határait, meg a türelmünket tesztelgeti. Elkezdett visszafeleselgetni. :? Hááát nem egyszerű. De hát minden kornak megvan a maga szépsége és nehézsége. :)
Mostanra már tündérien viszonyul a pocakomhoz, s elérzékenyül minden pelus és popsikrém reklámon, hogy neki ilyen tesókája lesz :) Ha éppen olyan paszban van, akkor simizi és puszilgatja a hasam. A múltkor meg nagy ugribugriban ráütött a hasamra, s egyik pillanatról a másikra elszégyelte magát. Elkezdte simogatni, meg "Anya ne haragudj rám! Bocsi!"
Enni továbbra sem akar a lelkem. De tényleg semmit! Vannak napok, hogy szinte null kalóriás diétát tart. S közben a legnagyobb rejtély számunkra, hogy hogy rak a semmiből minden nap hatalmas, szinte felnőtt méretű staflit a budiba. :shock: Hogy felhalmozódott salakanyag nincs benne az biztos. :) Hízni nem hízik, de hát mitől is hízna. Csak nyurgul, de azt gyorsan. 11,5 kg már lassan egy éve, hanem több. :? (míg a barátnőm fia hathósan 9 kg). Ez egy örök para marad úgy látszik nálam, bármennyire megpróbálok nem foglalkozni vele. :?

Hát ez most egy gyors helyzetjelentésre sikeredett rólunk, de igyekszek majd az olvasgatások mellett reagálni is.
Remélem mindenki jól van egészségileg, vagy ha nem, akkor gyorsan tessék rendbe jönni, hisz itt a tavasz!

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

És egy pár kép...

Huncutkánk:
Kép

Itt a tavasz, irány a vár!
Kép

Ki sétáltat kit?
Kép

Előbújtak az első napsugarak, így elő kellett venni a napszemüveget!
(Nekem azon maradt tátva a szám, meg a szemem , hogy emlékszik arra, hogy tavaly nyáron kapott egy napszemüveget. :shock: )
Kép

Az állandó csibészség az megvan: :D
Kép

Kép

Kép
timtom

timi de édes bala!!!!!! milyen vagesz a napszemcsis kép! és a ki sétáltat ki kép is tündéri!!!
nagyon szépek vagytok anya-fia!!!

sajnos nemtom, h van e légkondi, de talán a szülészetisben megmondanák neked. ill. én kiderítem majd :wink:

én is parázom, bár asszem megbeszéljük jónással, h péntekig bent kell lenni, mert:
-apa elmegy csapatépítő tréningre szerda reggel és péntek reggel jön haza (velencei tóhoz, szal ha action van gyorsan haazér, de akkor is.)
-inkább legyen kos, mint halak, halak már van 2 a családban :) :) kos meg csak a legkjobb barátnőm.

mindenesetre a héten kimosom a ruhákat, és kaptunk kiságyat, azt is el kell hoznunk. :)
kerekpocak

Jó reggelt!

Timi, nagyon helyesek vagytok! És már 3-an vagytok a képen, hihi:)

Zsófi, sikerült előbányásznod a csöpp kis ruhákat? :D
Akkor a héten készül a kuckója Jónásnak, de jó.

Mi továbbra sem vagyunk jól.
Emma tegnap fél 6-kor beájult, apa mondta is, ebből már nem lesz felkelés, fürdés, aludni fog reggelig.
Hát tényleg elmaradt a fürcsi. Persze azért meg-megébredt.
10-kor láza is volt:(
Szegény kislány.
Reggel fürdettem.
Most is olyan kis elesett, megyek is hozzá.

Kép
niki30

Klári veletek mi újság?

Fatima, Ti már itthon?? Jelentkezz, ha hazaértetek!

Nelly, talán Klári mondta, h. akkor jó a cipő mérete, ha befér egy ujjad hátulra:)

Nelly, kérdezted, h. Emma miért taknyos.
Te, én már nem tudom, h. újra beleestünk vagy meg sem gyógyult. De tényleg. Szüleim kérdezték múltkor, felöltöztetitek jól azt a gyereket? :x Hát nem úgy, ahogy ő minket. Komolyan, mi bundabugyiban aludtunk tesómmal, zokni, bugyi, pizsi, jó hogy nem harisnyában:)

Kép
niki30

niki: samu - ahogy emma is- szőke kék szemű. ahogy samu egyre kevesebbet szopizott, aztán amikor teljesen abbahagyta rendszeresen lett beteg. mindenhol, minden doki azt mondja nekem, ne csodálkozzak, mert szőke- kék szemű. ilyen alkat. adja az ég, h emma ne ilyen legyen, de ha mégis, ne magadat okold, valszin alkati dolog.
kerekpocak

Ez törvényszerű, h. a szőke-kék szemű gyerekek betegesebbek? :shock:

Kép
niki30

Szonja is szőke, kék szemű, de nem voltunk betegek hála az égnek! kop-kop-kop!!!

Milyen jó, ismét, hogy van egy tapasztalt Klárink. Most már tudjuk, hogy a 10-11 cm lábú babákra a 16-17-es cipő jó!

Zsófi: te vagy a másik tapasztalt mamink, akinek mindig nagyon hálásak vagyunk a jótanácsokért! :wink:

Niki: Emmusnak jobbulást! Puszilgasd meg helyettem is!

Nelly

Kép
breeki

Hello Mindnekinek!

Niki! Még mindig vidéken vagyunk anyuméknál, mert szombatig szarul voltam. :( Hál'Istennek mostmár nincsen hasmenésem nekem sem és Tareknek sem. :) :) :)
Drága kicsi Emmának sok-sok gyógypuszit! Én is úgy tudom, hogy a szőke-kékszeműek általában többet betegeskednek, de nyílván ez nem törvényszerű. Bundabugyi??? Na azért azt ne, de próbáld meg ilyenkor egy kicsit jobban felöltöztetni, hogy biztire meggyógyuljon! Én tudod, hogy inkább óvatos vagyok, mint laza! :) :oops: :) Úgyhogy ezért is nem értem, hogy hol szedhetette össze szegény Tarek azt a fránya vírust másodjára is! Mi nem járunk annyit ide-oda és sokat kicsi gyerekekkel sem találkozunk. :roll: Na mindegy. Egy a lényeg: gyógyuljanak a kis betegek!!!

Mindenkinek puszi, de többre most nem futja.... :(

fatima

Továbbra is jobbulást nektek Fatima! Nem tőletek kapta vissza Tarek ezt a vírust?

Nelly

Kép
breeki

TAREKNAK NAGYON NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!
kerekpocak

nelly, niki: nem törvényszerű. csak ált. gyengébb az immunrndszerük- a dokik szerint. samunak 11 hónapos koráig egy futó fogzás miatti láza volt. igazából onnantól kezdve volt beteg-aztán egészséges főleg fogzás miatt (neki egyszerre jött ki sok foga mindig, ez őt nagyon megviselte, még ha a nagykönyvben ez lehetetlen is) meg hát könnyebbben el is kapott dolgokat.

még jó, h szonjus nem beteg! de samu sokat járt ilyenkor már közössségbe (játszó) meg a szülei is (:)) így vagy tőlünk, vagy a játszón szedett össze vmit- vagy a haveroktól. szal drukkkkkkkk ezerrel, h szonjus nem ez a típus! simán lehet! de samunak ennyi idős korában még nem lehetett sejteni.

csak azért írtam, h sokszor nem a szülő a hibás, hanem ez van és kész. én is sokat meg csaba is sokat voltunk kicsinek betegek, aztán később már sokkal ritkásabban.

hú lányok itt iszonyú mi készül! nagy fölidnulás, égszakadás lesz!

fatima: tőletek is elkaphatja ám, nem csak közösségtől. lehet, h így? de most már jobbulást nektek!

szonjusnak kiscipője van juhé!!! milyen típus végül?
kerekpocak

na ez nagyon kusza lett.

szal 11 hónapig egyszer volt futó fogzás miatti láza. aztán abbahagyta a szopizást és azóta lett sokszor beteg.

most ébredtem kicsit még kóma vagyok. bocsi!
kerekpocak

Nincs túl nagy nyüzsi, úgy látom!

Beteg babáknak jobbulást!

Tareknek boldog 9. hónapot!!

Mi is jót sétáltunk délelőtt, voltunk tanácsadáson is. Emma nem mászik, mondták, hogy tanítgassam neki. Ha egy hónap múlva sem mászik, akkor beutalnak gyógytornára. :roll: Mert ugye 3,5 hónapja kúszik, tök gyorsan halad, esze ágában sincsen mászni! Volt/ van valamelyikőtöknek ilyen „problémája”.

Gátvarrás: azt mindják, h könnyű szülés után fáj, nehéz szülés után nem. Hát, az én emlékeim szerint a varrás volt a legrosszabb az egészben. Viszont aminor csinálta a doki, ott állt mellettem Tomi kezében a kislányunkkal- na, így egész elviselhető volt! :)

Ági: Tök jó, h jól éreztétek magatokat! Pihentél is egy kicsit? Hogy álltok az éjszakai alvással?

Viki: Te is írhatnál könyvet, legalábbis nekem tetszik a stílusod! :)

Zsu
svs

Köszi Zsófi, Fatima. Akkor jó kis időszakoknak nézünk elébe :roll:

Tareknak boldog 9. hónapot kívánunk!! Sok-sok puszival!

Jól van, akkor még lennt vagytok, okés:)

Kép
niki30

Zsu, egy hónapot kaptatok mászásra?
Biztos nincs baj, csak Emma lassaban és biztosabban sajátítja el a folyamatot.

Most rákaptam a krémekre. Mármint, brokkolikrém, padlizsánkrém. Ma tojáskrémet tervezek. Van valakinek jó kis receptje?

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?