Sziasztok!
Tündéri minden Mackó/Mackólány!
Hihetetlen, hogy milyen gyorsan cseperednek!
Hipp-hopp és Bala is három éves. El sem hiszem.

Mintha most született volna. Nagyon gyorsan repül az idő.
Zsebivel is már félidősen, s már én is az augusztusi szülésünktől parázok. Detto mint ZSófi, hisz mi is csaszisak voltunk Balával (ráadásul indított szülés volt), most pedig ha minden rendben, akkor spontán szülhetünk. S ha ez valóra válik, akkor ez lesz az első szülésünk. Izgulok újra, amit anno úgy vártam, hogy na akkor éjjel pattanunk az ágyból, mert elfolyt a magzatvíz, ...
Tudja valaki, hogy az új szülőszobákban van e légkondi? Csak mert akár júli végén bújik elő ZSebi, akár augusztusban, várható, hogy hőség lesz. Én meg alapból nagyon nehezen viselem a meleget. Anno Balával májusban egy nagyon meleg nap volt, de én azt hittem, hogy aznap megszülök. Félek is az idei nyártól így pocakosan. Pláne, hogy már most mindenki szülni küldene a pocakméretem alapján. Balával sem volt kicsi hasam, de most aztán...

Már most azt kérdezik, hogy ikrek?

Komolyan nem tudom mi lesz velem szülésig. A pocak fog engem cipelni, s nem én őt! Na mindegy, majd csak lesz valahogy.
Bala hihetetlen dumagép lett! Egész nap be nem áll a szája, s olyan szófordulatokat használ, meg olyan válaszai vannak, hogy csak lesünk és nagyokat kacagunk.
Próbálgatja a határait, meg a türelmünket tesztelgeti. Elkezdett visszafeleselgetni.

Hááát nem egyszerű. De hát minden kornak megvan a maga szépsége és nehézsége.
Mostanra már tündérien viszonyul a pocakomhoz, s elérzékenyül minden pelus és popsikrém reklámon, hogy neki ilyen tesókája lesz

Ha éppen olyan paszban van, akkor simizi és puszilgatja a hasam. A múltkor meg nagy ugribugriban ráütött a hasamra, s egyik pillanatról a másikra elszégyelte magát. Elkezdte simogatni, meg "Anya ne haragudj rám! Bocsi!"
Enni továbbra sem akar a lelkem. De tényleg semmit! Vannak napok, hogy szinte null kalóriás diétát tart. S közben a legnagyobb rejtély számunkra, hogy hogy rak a semmiből minden nap hatalmas, szinte felnőtt méretű staflit a budiba.

Hogy felhalmozódott salakanyag nincs benne az biztos.

Hízni nem hízik, de hát mitől is hízna. Csak nyurgul, de azt gyorsan. 11,5 kg már lassan egy éve, hanem több.

(míg a barátnőm fia hathósan 9 kg). Ez egy örök para marad úgy látszik nálam, bármennyire megpróbálok nem foglalkozni vele.
Hát ez most egy gyors helyzetjelentésre sikeredett rólunk, de igyekszek majd az olvasgatások mellett reagálni is.
Remélem mindenki jól van egészségileg, vagy ha nem, akkor gyorsan tessék rendbe jönni, hisz itt a tavasz!
Puszi: Timi