Sziasztok!
Megyünk mi is sétálni, hacsak addig nem lesz jobban beteg Léna, de mi a Margit híd felől fogunk közelíteni, úgyhogy nem biztos, hogy ott leszünk fél4-kor, de majd összefutunk félúton. És úgyis tudom a számotokat!
Léna majdnem változatlanul, talán kicsit több hangja van, viszont már a párom is elkapta, neki sincs hangja. Györgyi, lehet, hogy a sok sírás ront a helyzeten, de szerintem nem azért ment el a hangja. Kriszta, köszi a fejemelős tippet, de itthon mindig hason alszik, ami most kifejezetten jó, ha ébren van, akkor is inkább hason van, csak a babakocsiban van háton, de azt meg is emeltem kicsit!
Barbi! Nem vagyunk szobafogságra ítélve, szerencsére, asszem megbolondulnék, főleg ebben a szép időben.
Ma délelőtt elmentünk a Hold utcai vásárcsarnokba, ott is van egy bionéni, vettem céklát, krumplit, répát Lenocskának. Bár most,hogy beteg, csak szopizik...
Steffi! Én is azt gondoltam, hogy majd a frutapura jobban ízlik neki, de nem. Nem hajlandó megenni... És én is inkább hazai gyümiket adnék neki, bár Léna banánt már kapott, meg most ugye nem túl sok friss gyümi van, alma, körte, és szerintem ennyi, nem? A mi védőnönk azt mondta, hogy az elején 4 napig legalább ugyanazt kapja, hogy megszokja az ízt...
Kórház: ha tényleg bezárt a Margit, akkor szegény dokinak nincs mit tennie, ha még nincs új állása. Nekem egy barátnőm szül(ne) 1 hónap múlva a Margitban, múltkor írt, hogy nem tudja, hogy kitartson a dokija mellett, akinek a szülése pillanatában lehet, hogy nem lesz állása, vagy keressen új dokit 8 hónaposan... Szar helyzet.
Ja, és nincs a Kismamában beszélgetés H.Á-val, Györgyi, nyugodtan megveheted!

És örülök, hogy nem sírt Jázmin! Meg, hogy már túl vagytok az oltáson! Már csak egy, aztán jó sokáig semmi!
Na, megyek, hátha eszik egy kis tököt... Ja igen, Steffi, én nem konzervet adok neki, az messze nem ízlett annyira, mint a friss. Azóta nem vettem újat, félek, hogy már nem is fogok, de azt lefagyasztottam egy jégkockatartóban és még vannak kis kockáim!
Szóljatok, ha valaki/valami kimaradt, most nincs időm újra végigolvasni a termést!