Sziasztok!
Látom, két táborra oszlottatok, van, aki várja, hogy megjöjjön, a többiek meg nagyon nem örülnének!

Látjátok, nekünk se jó semmi. Ha megjön, az a baj, ha nem, az. Nem csoda, hogy a pasik kifekszenek tőlünk.

Szóval, kívánom, mindenkinek az óhaja szerint történjen.
Kata
Nagyon remélem, hogy kétcsíkos képet raksz majd fel!
Gabi
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ahogy Madrin írta, én is hallottam már, hogy valaki dumált félálomban, nehogy kifecsegj valamit, aminek párod nem örülne

! Remélem, sokat tudnak leszívni, és jól leszel utána!!!!!!!!!!!!!
Krisztike
Hát téged aztán nem kímélt a sors! Eddig is nagyon felnéztem rád örökös jókedved, kedvességed miatt, de így még jobban csodállak! Jobbulást öcsédnek! Jó utat!
Vic
Sajnálom...

Sok sikert a kezdéshez!
Nyunyika
Ígéretes tünetek!!!!!!!!! Nagyon bízom a sikeredben! És összehúzom magam, ha ilyen harcias vagy, fel ne bőszítselek!
Szegény Juciék! Te jó ég, ennyi megpróbáltatás! Remélem, lassan javul a lányok állapota!
Nekem annyira ....... (rossz) napom volt!!!!!!!!!!! Megbüntetett az ellenőr, pedig volt nálam jegy, csak elfelejtettem lukasztani, mert apa szokott hurcolni, csak itthon maradt, mert beteg. Lerobbant a Hév, gyalogolhattam hazafelé, minden olyan rosszul sült el.... A végén már nevettem, hogy még mi jöhet. Bocsi, de ez most "kijött" belőlem. Olcsóbb, mintha pszichológushoz járnék

.
Puszi mindenkinek!