A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Elan!
Hajrá! Hajrá! :) Növesztgesd a szépségeket!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Estike,
Persze-persze, még messze a csütörtök-péntek. :oops: :D Csak én már izgulok, mert mindenképpen szeretnénk kezdeni! Csak azt nem szeretném, ha péntek délután jönne meg, és hétvégén lenne a 2-3. napom! Mert akkor csak hétfőn tudok menni a BMC-be, az meg lehet, hogy késő. :shock: :roll:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Ne izgulj, ha péntek du jön meg, akkor az már nem első nap! Akkor szombat az első napod:)

Törpe

Kép
törpehzs

Mindenkinek szép Kép -ot!

Estike
A 600-asba 740 van!Párom szerint iszonyúan tudok horkolni ha elvagyok fáradva és mélyen alszom :D Most még az allergia is rátesz egy lapáttal :D Szóval ha hangos horkolást hallasz a folyosón akkor az én vagyok!Mikorra mész?

Krisztike
Jobbulást öcsikédnek és érezzétek nagyon jól magatokat az otthon melegében :D Remélem meghozza a gyümölcsét a végkimerülés és az azt követő családi légkör :D

Kata
Hú már izgulok én is,pedig én csak este fogom megtudni :( nagyon szorítok,hogy TE nyisd meg azt a babaesőt!!!!!

Nefke,Elan,Estike
Kép

LÁnyok
Holnap a leszívás után hány órát kell feküdnöm?Ezután is adnak zárót?
gabicsibe

Törpe,
Oksa! Megpróbálok nem izgulni! Csak ennyire még soha nem voltunk közel a kezdéshez! :oops: :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

:lol: :) naon jó lehet már!
Nekem még egy hónap, de már izgulok:)

Törpe

Kép
törpehzs

Gabicsibe!
Kb. 2-3 órát fogsz még ott feküdni. Kapsz majd még infúziót is. De ha jól emlékszem én mindig 1 körül végeztem. De ez nem biztos.
Amúgy Erzsike nagyon aranyos, bár ezt lehet, hogy már tudod is!

Zárót is fogsz majd kapni, azon lesz rajta, hogy mennyit sikerült leszívni és az is, hogy milyen gyógyszert kell és hány napig szedni, de ezt el is szokták mondani.
Szurkolok nagyon holnap!

Nefke
nefke

Rebe

Tényleg ne izgulj ha du-tán jön meg,hétfő lesz a nyerő!!
gabicsibe

Nefke

Kösz!Basszus most jutott az eszembe,hogy a reggeli Decát nem adtam be :oops: :oops: REmélem nem lesz baj!Én azt hittem már vége a gyógyszereknek és már csak az Utró van :( Na megyek megszúrom magam
gabicsibe

Gabicsibe!
Erzsinővér tényleg aranyos:)
Jujj de izgi ez már neked!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Helló csajok!

Mindenkinek mennek a drukkok ezerrel!!!!

Kriszti, nektek jó utat!! Gyógyítsd meg az öcsédet!

Gabicsibe, többiek már válaszoltak. Ne izgulj!!

Egy kérdés: Decapeptyl-től késhet a mensi????? Januárban óramű pontossággal a 28. napon megjött. Most meg a 31. napnál járok.
:(
süni76

Süni!
Szerintem a frontok lehetnek!
Már vagy 4-5 embernek késik:(

Törpe

Kép
törpehzs

Süni

Igen késhet,nekem is 32.napra jött meg!Sőt W.doki azt is mondta,hogy az is előfordulhat hogy megsem jön!

Törpi
Most megjött vagy átváltott a vonalzód magától?
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Sajnos ez a hónap se sikerült a Clostival, ma reggel megjött. Mégcsak barnázok, de holnapra niagara lesz. :-(((

Nem vagyok kiborulva, sejtettem, hogy ez lesz, mégcsak reménykedni se reménykedtem. Szerintem teljesen felesleges ezzel tovább próbálkozni.

Holnap megyek W.dokihoz, csak ne legyen cisztám! szorítsatok, hogy kezdhessünk.

Szerintem Merionalt fog írni nekem is, mint Elannak.

Majd még írok, csak gondoltam tájékoztatlak titeket, hogy én sem nyitom meg a babaesőt. És asszem ez még jó darabig így lesz, amíg nem lesz inszem vagy lombik. :cry: :roll:
vic12

Gabicsibe,
Még nem jött meg, csak a vonalzóm megy magától:) de az sem túl jól, mert ma van a 32. nap, ami a második lenne:)

Vic12 :cry: szorítok neked nagyon!

Törpe

Kép
törpehzs

Rebe!
Igen megvárják, remálem sikerül nekik eljutni addig!
nikó

Vic,
Sajnálom! :cry: Szorítok, hogy kezdhessetek!

Nikó,
Remélem sikerül eljutniuk! Nem is lehet másképpen! :wink:

Gabi,
Holnapra Kép , hogy minél több jó petikéd legyen!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabicsibém!

Gondolok rád holnap, drukkolok, hogy minden reményeid szerint alakuljon! :wink:
Én az első leszívástól nagyon féltem, de nem kell!
Jót alszol, és aztán pihi!
Hajrá kicsi csibe embrikék!!!

KépKép
naposoldal

Gabicsibe!

Korán, kb 7 körül ott leszek. Pici, vékony, szöke nő. De nem annyira hüle. Ha nem találkoznánk, akkor is legyél nagyon ügyes és bátor, sírást ne halljak!!!! Nagyon drukkolok!!!!
estike66

Gabicsibe, Estike, n. szorítok Nektek!

Kriszti, jobbulást az öcsikédnek, mi baja lehet? valami megfázás? Hihetetlen, milyen sok most a beteg, egy csomó ismerősöm is megfázott...

Vic, sajnálom, hogy nem sikerült, de fel a fejjel! Biztosan talál rá W. dokink megoldást! És akkor gyorsan léphettek tovább!

Törpe, köszi a drukkokat ;)
elan

Kata nekem is azt mondta Wiegandt doktor,hogy a ciklus 8 10.napján menjek vissza .Akkor most én sem tudom,hogy mi a helyzet :roll: .Bár remélem Neked ez már úgyis mindegy lesz :wink: .Abszolút nem törvényszerű a cickó fájás,viszont az emelkedett hő az jót jelent!Szorítok nagyon!!!

Krisztike drága szorítok,hogy meglegyen az a randi :wink: .Öcsikédnek jobbulást kívánok.Hát nem mondható könnyűnek az életed,sajnálom :cry: .

Vic sajnálom :( ,na de majd az inszem :wink: .

Csajok mi van itt a mensikkel lehet,hogy lesz egy csomó spontán babánk?Ámen :D !

Bocs,hogy név szerint nem írok mindenkinek,de drukkolni drukkolok ám nagyon!

Lippa

lippa

Nah! a csoda engem most is elkerült! de legalább elkezdhetem számolni a napokat, most már csak 32 nap kezdésig:)
A vonalzóm most pont jól működik:)

Remélem nektek jut azért a csodákból!

Törpe

Kép
törpehzs

ViC!

Hessss ciszta, még a gondolata ia!

Elan! Köszönöm.
estike66

Estike

Mi fél 8-ra megyünk úgy hogy biztosan találkozunk.Neked könnyebb lesz engem megismerni,mert nagy pakk lesz nálunk :D Rövid,barna a hajam szőke melirral,és szemüveg is lesz rajtam.Párom pedig kör szakállas,picit pocakos.Légyszí szólíts meg!!!!

Vic
Sajnálom,ciszta Kép űzőnek
És rád is vonatkozik,ha reggel jössz és megismersz tessék leszólítani!

Törpi
Pedig én úgy biíztam benne :( sajnálom.

Napcsikám
Köszönöm szépen,most még nincs félelem majd holnap reggel lesz :?

Rebe
Köszönöm és remélem szerencsét is fog hozzni!!

Nefke
Ajándékod a táskámba lesz :wink:

Nyunyi
Hát TE meg hová tüntél????
gabicsibe

Megjöttem!

Gabicsibém!!!!Egész nap rohangálás volt!!! :wink: De most vadok kicit!!! :wink:

Drága Vikkatám!!!!!

Hajráááá holnapi tesztelés!!!!Remélem 9 ig megcsinálod,mert addig leszek gép közelben!!! :wink: :roll:

Drága Vic!!!

Sajnálom!!!de majd a merionalos ,attól tuti sikerül!!!!!!! :wink:

Krisztikém!!!

Jobbulást tesónak!!!!! :wink:

Elan drága!!!!

Ezek jó eredmények!!!Hajráááááááááá!!!!

Kicsi Gabicsibém!!!!!

Holnap gondolok rád sokat!!!Legyen jó sok petikéd!!!!!Hányra kell menned???? :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jucikás Hírek!!

Elküldve: 2007 Szeptember 18 Kedd - 15:23

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Most kaptam a hírt, hogy Dorkát vissza kell tenni a gépre, mert még nem bírja . Azt mondta a doki, hogy nagyon az alsó határon vannak az értékei, figyelik és visszateszik ha nem javul.
Ráadásul a fejébe folyt az infúzió ,ezért bedagadt az arca.

Lilike összekakilta az inkubátort, a nővér kitakarította, visszarakták , utána meg telebukta. De ő jól van , már 1710 g volt reggel.

Majd még írok.

Üdv.: Attila

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!!!!

Jó sokat írtatok ma!

Kriszti drága, hát majd, ha megjön akkor felhívom a BMC-t, mikor menjek vissza. Most ezen nem agyalok..
Holnap reggel megírom az eredményt, de nem fűzök hozzá nagy reményeket.. :?

Lippa, nekem is ezt mondta a W.doki, de lehet Sz. dokinál más, most ez aggaszt inkább, hogy lehet, ő már a 3. nap látni szeretne.. :roll: Ja amúgy köszi a biztatást, úgy néz ki kell egy potyateszt.. :wink: :lol:

Nyunyi, Lányok! Köszi a drukkokat, holnap ígérem megírom az eredményt! :wink:

Gabicsibe!!! Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ügyes lányka legyél!!!

Puszi Mindenkinek!!!!Nem nagyon tudok mindenkinek írni, mert lekésem a buszom!
torolve_20130114141731

Sziasztok Lányok!

Én is vagyok csak meló van :?
Szal Elan én aztán megismertelek ám, amikor előrevetted a hátizsákod, de addigra megjött a párom és nem akartam hoyg mással beszéljek hamár ilyen rendes volt és elkísért ( neki is a Jánosban volt dolga.. :shock: )
Aztán gondoltam ha ajtón belűl leszünk akkor odamegyek,na erre elrohantál:)
Végülis a mappát a kocsiban felejtettem, és nem akartam visszamenni nehogy hátrébb kerüljek...Így is 7-re mentem és 10 után végeztem :? :?
Ráadásul a vizsgálat során bent volt vmi pasi, aki a tanárúrnak a gépet (UH) magyarázta, nem tudom ki volt de már végülis mindegy lassan nem lesz olyan ember az országban aki ne kukucskált volna be :oops: :oops: :oops:
NA szóval állapotom teljesen szuper endónak nincs jele.
Kérdeztem a spontán dolgot nagyon nem lelkesített a tanárúr.
Sztetek ha látott 3 tüszőt akkor még van esélyem ebben a hónapban spontán? Mikor reped meg? VAgy ez teljesen eltérő mindenkinek? Jó hülye vagyok ám :shock: :shock: :D
De már túl vagyok a félidőn és eddig nekem 28 napos ciklusaim voltak...

JA decemberben kell visszamennem a következő lombikra csakhogy nem lesz pénzünk addigra :oops: :oops: :oops:
madrin

Gabicsibe!

Drága vagy és annyira megismernélek már Titeket, de én holnap a magánrendelésre megyek nem a BMC-be, azt majd szerintem a jövő héten.

Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkot! Estike, Gabi, Nyunyi babám, Rebe!!!!!
vic12

Kicsi Madrinom!

Szerintem mérd a hődet!!!Abból kiderülhet a turpisság!!! :wink: Én nem élltam volna meg szó nélkül hogy a kedves úriember ott maradjon amig csinálják az uh-t! :shock: Lehet én vagyok dili :roll:

Hajrá Spontán!!! :wink:

Vikkatám!

Reggel várunk a jóóó hírekkel!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsi Vic!!!

Nadon szívessen!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin, na akkor Neked már van annyi fórod, hogy legalább láttál :D
Fent vagy wiwen? Azt hiszem, még nem jelöltük be egymást, pedig megnéznélek szívesen, hogy beazonosítsalak ;)

Azért rohantam úgy, mert kiderült, hogy a dossziém már fent van a dokimnál, és szerettem volna minél előbb sorra kerüljek. Mázlim is volt, első lettem...

Nekem van, hogy csak a 17-20 nap körül van tüszőrepedésem, de hát én távolról sem működöm jól...
elan

Sziasztok!

Nyunyi

Nagyon aranyos vagy hogy hiányolsz. Sajnos rengeteg a meló, így nem tudok gyakran jönni. Akkor is olvasó üzemmódban.
Megy a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++
Ördikének jobbulást kivánok. Apát meg ne hagyd nagyon piheni.

Nikó

Gratula a 16 petikéhez. Akkor a héten meg lesz a leszivás.
Szoritok neked.

Vikkata, Törpe

Boldog Házassági Évfordulót!
Kép

Vikkata Holnap benézek, hogy mi lett az eredmény!

Kriszti
Jobbulást az öcsédnek. Pihenjél, és töltödj fel a testvérek szeretetével.

Gabi

Holnapra Kép

Örülök, hogy Juci babái jobban vannak. Sokat gondolunk rájuk. Továbbra is megy értük a szoritás.

Elnézést, hogy a többieknek nem irok, de kevés az időm.
Minkenik minden jót kivánok, akinek kell mennek a babatapik++++++++++++++++++++++++++++++++

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Elan egyébként ott álltam mögötted kb 2-vel , csíkos nadrágban voltam sztem ha rám néztél egy nagy görögdinnyét láthattál.
Elég béna volt a szitu mert mikor rájöttem h Te vagy már eltel 10-15 perc akkor meg nem akartam már Rád rontani:)

Nyunyi aranyos vagy látszik hoyg nem a tanárúrhoz jársz :) Sztem ha szólni mertem volna kb a Moszkváig repültem volna :)

GAbicsibe hajrá:)
Amikor kihoztak a műtőből nem volt ott s párom, állítólag dumáltam fél kómában hoyg vmi rock koncerten jártam, fu de égő lehetett :oops: :oops: ráaádul az egyik szobatársam "rámszólt" hogy ezt 3-szorra mondom el, nem is emlékeztem:)
Egyébként más rossz élmény nem volt , ráadául tök jó csapat jött össze, jókat röhögtünk a szobában:)

Vikkata, drukkolok, hátha... Most én is ilyenekben reménykedem.
Nem szeretnék már visszamenni:(
madrin

Erikám!

Köszike!!!! :wink: Gyere azért ha van idöd!!! :roll:

ÓÓÓÓ Madrinkám!!!!!

Nem hiszem ,hogy én repültem volna!!!!!Nekem is elég nad a szám!!!!Ha kell kinyitom!!!!Lehet akármilyen Koncz!!!Vagy konc! :lol: :lol: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin, akkor tudom!!! De nem is vagy dinnye, miket beszélsz! Szerintem nagyon is csinos vagy! Világos nadrágban voltál, sötét hajad van, és valóban, később befutott a párod, és hozta a vizitdíjas papirt, meg mondtad neki, hogy látta-e, hogy hol parkoltál :) Nyugodtan letámadhattál volna bármikor!

A vizsgálat után még visszamentem a recepcióhoz, és körbesvenkeltem, hogy hátha rádismerek, de aztán feladtam, és elfutottam melózni. Kívánom Neked, hogy soha ne kelljen visszamenned, de ha mégis, akkor remélem, legközelebb találkozunk!
elan

Na kukuccs!

Gabicsibém!!!

Holnapra nagy kallappal!!!!!!Majd gyere ha tudsz és mesélj mi a helyzet!!!!!Gondolok majd rád!!!!!!Nagy ölelés holnapra!!!!! :wink:

Nikó neked is drukkolok nagyon!!!!!!!!! :wink:

Most megyek ,mert apo nyügös!!!!A gépet akkarja modemestül!!!Hiába a lap top ha egy a modem!!!! :wink: Na majd reggel belesek!!!!!

Kicsi Katám jó hírére!!!!! :wink:

Jóccakátt!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jucis Hí: 2007 Szeptember 18 Kedd - 16:46

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok,

Dorkának megint kilyukadt a tüdeje, ugyanazon a részen, ahol előzőleg is

Az orvos viszont bizakodó, mert a légzése elég jó volt, szerinte ha begyógyulnak ezek a sebek, gyorsan javul majd a kis csöpp állapota.

Sajnos a mellkasi draint vissza kellett tenni.

Majd jelentkezünk!: Eszti

rek! :(

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na mostmár tényleg medek!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszönöm Lányok a szurkolást és a lóherét is.Ha tudok akkor én jövök,ha nagyon kómázok majd párommal iratok egy pár sort.

Madrin

Kép
Még a könnyem is kicsordult!
gabicsibe

Sziasztok!
Látom, két táborra oszlottatok, van, aki várja, hogy megjöjjön, a többiek meg nagyon nem örülnének! :lol: :lol: Látjátok, nekünk se jó semmi. Ha megjön, az a baj, ha nem, az. Nem csoda, hogy a pasik kifekszenek tőlünk. :lol: :lol: Szóval, kívánom, mindenkinek az óhaja szerint történjen.

Kata
Nagyon remélem, hogy kétcsíkos képet raksz majd fel! :wink:

Gabi
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ahogy Madrin írta, én is hallottam már, hogy valaki dumált félálomban, nehogy kifecsegj valamit, aminek párod nem örülne :lol: :lol: :lol: ! Remélem, sokat tudnak leszívni, és jól leszel utána!!!!!!!!!!!!!

Krisztike
Hát téged aztán nem kímélt a sors! Eddig is nagyon felnéztem rád örökös jókedved, kedvességed miatt, de így még jobban csodállak! Jobbulást öcsédnek! Jó utat!

Vic
Sajnálom... :( :( :( Sok sikert a kezdéshez!

Nyunyika
Ígéretes tünetek!!!!!!!!! Nagyon bízom a sikeredben! És összehúzom magam, ha ilyen harcias vagy, fel ne bőszítselek! :lol: :lol:

Szegény Juciék! Te jó ég, ennyi megpróbáltatás! Remélem, lassan javul a lányok állapota!

Nekem annyira ....... (rossz) napom volt!!!!!!!!!!! Megbüntetett az ellenőr, pedig volt nálam jegy, csak elfelejtettem lukasztani, mert apa szokott hurcolni, csak itthon maradt, mert beteg. Lerobbant a Hév, gyalogolhattam hazafelé, minden olyan rosszul sült el.... A végén már nevettem, hogy még mi jöhet. Bocsi, de ez most "kijött" belőlem. Olcsóbb, mintha pszichológushoz járnék :lol: :lol: .

Puszi mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Elan
nekem is van 2 db merionálom/nem tudom az kell e neked/de félárban szivesen odaadom neked,ha érdekel szólj és egyeztetünk :wink:

van még puregon,orgametril és deca ha valkit érdekel szóljon.

Drukkolok a holnapi lesziváshoz :P :P és egyébként is mindenkinek folyamatosan :P :P

bibar

Sziasztok,

Hű, hát ti aztán pörögtök. Általában a melóhelyemről próbálom követni az eseményeket, de nem sikerül :oops: :lol:

Kriszti,
Jobbulást a tesódnak, Neked meg jó utat! És erős legyél, bár nem lehet most könnyű neked…:?

Kata,
Ma magasabb a hőd? :D:D Ez szerény véleményem szerint jó hír! :wink: Kezem-lában csuriban érted, hátha… Holnap azonnal írd ám meg! :D:D
Ne keress tüneteket, nem feltétlen velejárója :D

Gabicsibém drága,

Millió drukk a holnapi leszíváshoz, és tényleg nem kell izgulni! :D:D Annyira jó, hamarosan kismami leszel!! :lol:

Madrin,
:lol: jót mosolyogtam azon, amit írtál :wink:
Tavaly, amikor túlstimum volt, Wiegandt doki mellett is volt egy dokika. Akkor én már mit bántam :D Emlékszem, csak azon izgultam, hogy ne kelljen újra lecsapolni :D De aztán meg úsztam, úgyhogy bele sem gondoltam, hogy ott volt, és mindent látott :wink: :lol:

Gil,
Sajnálom ezt a borzalmas napot! De ennél már csak jobb lehet :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, ma is volt tanuló-doki Wiegandt dokinál, egy nagyon fiatal, nagyon szőke (mármint hajilag ;) ) lány. Úgy tűnik, most ilyen átjáró-ház van.

Bibar, jelentkezem, ha kell még; én nagyon bízom benne, hogy ezzel a kettővel vége, aztán meg jól teherbeesek, és nem kell majd :D

Gil, huhh, nem semmi :( Nagyon kellemetlen lehetett. Mostanában valahogy olyan peches napjai vannak az embereknek, valami van a levegőben, tuti...
elan

Tényleg Madrin nem egy fiatal magas doki volt?Mert van egy új doki aki a nőgyógyiról pártolt át.

Gil
Szerencsére nincs mit kifecsegnem :D Jó dolog ha már nevetni tudsz ennyi negatívumon!

Mindenkinek nagyon szép éccakát kívánok (hogy az enyém milyen lesz azt nem tudom,majd Bálinttal jól fejbeveretem magam :D )
gabicsibe

Gabicsibe,
Ne izgulj drága! Biztos minden jó lesz, és sok-sok petike lesz...
Mondjuk megértelek, én is nagyon izgultam, és innentől fogva mindig lesz miért izgulnod! :wink:

Szívből kívánom, hogy nemsokára a Te nevednél is szivecske szerepeljen a táblában :D
Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Ugyan késő van, és lehet, hogy az érintettek nem olvassák már:

Nikó, Gabicsibe!

Nagyon szorítok Nektek, hogy jó sok petikét tudjanak leszívni! :D :D
Aztán nem félre beszélni félálomban. :D :D :D

Érdekes, én teljesen képben voltam az első pillanattól kezdve.
Gondolom ez is mindenkinél más.

Kata!

Remélem jó híreket hallok teszt ügyben.:)
nika28

Sziasztok!
Hát 5 óra helyett most keltem nem bírtam tovább aludni kidobott az ágy anyira izgulok. Remélem jó sok petikét találnak majd.

Krisztike!
Remélem tasókád már jobban van biztos jól meggyógyítottad! :P

Gabicsibe!
Szorítok nekd nagyon a jó sok petikéhez!
nikó

Jó reggelt Lányok!!!!

Gabicsibe,Nikó!!!!!

Nagyon nagyon drukkolok nektek!!!!!Ügyesek lesztek!!!!!!Lesz jó sok petikétek,aztán hamarosan kismamik lesztek!!!!Ikresek!!!! :lol: Pusszantlak titeket!!!

Gil Drága!!!

Én is szeretném hogy sikerüljön,de nem fűzök hozzá túl sok esélyt!!! :roll: Megbeszéltük apával,még egy inszem ha az sem sikerül,megbeszélem W dokival ,hogy lombikot szeretnénk!!!!De csak jővőrre!!! :roll: Majd meglátjuk mi lesz! :wink: Ne félj Drága nem bántalak!!!!!Imádlak tudod!!!!! :lol:

Na megyek ,mert elöbb kell indulnunk utunkra,de majd jövök!!!!!

Kicsi Kata!!!!!Hajráááááááááááááááááá!!!!!Remélem 2 csikód lesz!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabi, Nil,
gondolatban veletek leszek én is !
Nagyon szorítok, hogy minden okés legyen.

bonya

Kép

Kép
bonya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?