A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gabi!
Hűűűűűűűűűha! Ügyes voltál!!!!!! GRATULÁLOK!!!!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
kira76

Gabicsibém!!!!!!!!!!

Folynak a könnyeim annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tudtam hogy sikerült a kis csibe!!!!! :P Kép Nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma már jó napom lesz nekem is!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

GABI

MEGŐRÜLÖK,EGYSZERŰEN SZUPER

Zsókuci hívott hogy most azonnal nézzek be mert jó hír van :!: :!: :!: Egy boszi ez a Zsókuci már tegnap este tutira tudta...... :lol: :lol: :lol:

NAGYON VIGYÁZZ MAGADRA :!: HIPP-HIPP HURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Kép

Kép
lukrécia

Gabicsibe!
Még csak az jutott eszembe, hogy az unokahugomnál az első ultrahangon egy babát találtak, de a másodikon már kettőt!!!! Pedig nem is egypetéjüek, csak nem látszott!!!

Szóval még lehet ott kettő is!

:lol: :lol: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Gabikám ez lemaradt!!! Kép

Ja és Kicsi Bonyám is Gratulál neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

GABICSIBE
HURRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :P :P :P :P :P :P :P annyira szuper,nagyon örülök nektek,90-es hcg az szuper nagyon,ez igen,ügyik voltatok :P :P dejóóóó,végre az egyik szivügyem átkerül a babástopikba :P :P :P annyira drukkoltam :P

bibar

Gabikám :lol: :P :lol: :P

Tiszta szívből gratulálok!
Látod, még szülni sem mentem el, csak hogy olvassam én is a jó híreket!!! :wink:
Kitartást az uh-ig, és pihi ezerrel! Jó nagyokat sétálni a napsütésben!
Maradsz betegácsiban?

KépKép
naposoldal

Sziasztok!

Hát ilyen hír olvastán már nem bírok megmaradni olvasó üzemmódban.

Gabicsibe: Óriási gratula a bohóchoz :!: :) :D

Hajrá mindenki, negatív széria megtörve!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok Lányok!

Gaby :)
Miattad néztem be. Óriási gratula! Éreztem, hogy neked sikerül! :D Tudod, megbeszéltük, hogy ez jár! :D
Most egyedül ez tartja bennem a lelket. Ma megéreztem, hogy nekem nem sikerült. Tudom. Ez van. Gondolkozom, hogy 1 hónapot kihagyjak-e pihenni. Aztán nekem is indul a lombik!!

Nyunyi :)
Neked is drukkolok a 3.-hoz! Jó, hogy nem vagy elkeseredve! :)

Kép
mofly

Gabi!

Nagyon nagyon nagy gratula!

Kép
nikó

Moflyka!

Köszike Drágaság!!!Én is drukkolok neked nagyon drága!!!lehet nem kell az a lombik!!!!!!!!!!!!!!Már csak 5 nap! :P :wink: Hajráá!!!!!

Napcsika!

Nagyon ügyeske vagy!!! :P

Na medek majd jövök!!!!Remélem addigra megint jön a Kis Gabicsibém!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe, én is tudtam, tudtam tudtam!!! :))) Gratulálok :) És köszi a babaesőt, kérem a felhőmet ;)
elan

Köszi lányok Kép

Akkor most elmesélem,hogyan volt :D Fent ültünk és W. asszisztensnője Erika le ment a papírokért,gondoltam fel sem nézek mikor vissza jön mert akkor biztos leolvasom az arcáról az eredményt.Aztán jött valaki,de nem Erika,kérdeztem párom nem a biológus hölgy volt,mondta hogy nem figyelte annyira izgul ő is megkérdezte az mit jelent ha itt van.Már válaszolni sem volt időm,mert nyílt az ajtó és mehettünk be,közben mondtam páromnak SIKERÜLT.És tényleg végre hallhattam azt a választ amit annyra vártam.Kijöttünk a rendelőből és egymás nyakába borulva hullattuk az örömkönnyeket :D Annyira,de annyira felfoghatatlan :D

Zsókuci
Te drága boszi,pusszantalak :D

Mofly
Látod ha az utolsó inszem neked sem sikerülne akkor sem kell elkeseredni,mert én vagyok elötted az élő példa,hogy az első lombik sikerülhet!!Azért én még drukkolok neked (beszoktam ám kukkantani hozzátok :D)Én amúgy kihagytam egy hónapot!

Napcsi
Akkor most már nyugodtan mehetsz szülni :wink:
gabicsibe

Gabi igeeeeennn tudtam,hogy megnyitod végre a babaesőt :D :D :D !Tiszta szívből gratulálok Nektek és persze továbbra is mennek a drukkok :wink: !

Rebe gratulálok Nektek is,gyönyörű eredmény,péntekre szorítok nagyon!

Nefke remélem visszakapod ma Őket szorítok nagyon!!!!

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Drága Gabi
Nagyon-nagyon gratulálok. Már megérdemelted. Először csak néztem a bohócot, mert erről a sztoriról lemaradtam. Ezek után egy kisfiút jósolok, aki majd tényleg bebizonyítja az Anyukájának, hogy mekkora Bohóc. :) puszi

Csajok
Megfigyeltétek, hogy aki végigszenvedi a 6 inszemet, annak az első lombik sikerül????? Úgy látszik az inszem csak erre jó: tréning (Bocs, aki hisz benne ne is figyeljen rám.)
Vendég

Lippa,Lexi

Köszi :D

Nefkéről annyit, még nem tudta megmondani vissza kapja-e ma a babókat,szegény ma is infúziót kapott.Azt mondta nem biztos,hogy ír ma,de akkor én úgy is beszélek vele és majd megírom a híreket.

Sünike is infúzión volt még fél 12 körül.
gabicsibe

Gabi,
Elárulod mi volt a siker receptje? Végig otthon voltál ugyi? :wink:
Még otthon maradsz, vagy mész már dolgozni?

Továbbra is megy neked a drukk az uh-hoz! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabikám!!!

Szuper lehetett!!!! :cry: :cry: :cry: Kész,szegény párom csak néz mért sírok,de már mondtam neki!!!!!Ő is Gratulál nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabi,
SZUPER!!!!! VÉGRE-VÉGRE jó hírek!!!!! Szívből gartulálok!!!!!
Megkönnyeztem azt a pár sort, amiben leírtad az eredményhirdetést... :oops: Olyan jó, hogy végre valaki megtöri a 4 hónapja tartó csendet... :D

Csajok,
kitartás, és azt kívánom, mielőbb kövessétek Gabicsibét! :D

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Nagyon örülök,hogy ilyen szuper hírre meggyógyult a számítógépünk!

Gabi,Nagyon-nagyon gatulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Puszi:Andi

Kép
taptau

Rebe

Feküdtem a beülti napján és az azt követő napon.Vasárnaptól anyósom kényeztetett,sétáltunk,sokat voltam a szabadban,napoztam és Sodokuztam,hogy ne is gondoljak rá.Megmondom őszintén nem ettem túrót túróval :oops: csak annyit amennyit kívántam.És szedtem W. ajánlására Magne B6 extra vitamint a Gravida mellett.Végig betegácsiba voltam és maradok most már.Ma írt egy pár sort a kolleganőm,hogy este beszélnünk kell,mert nagy gáz van a mh-en.
Na megyek lányok,mert táraznom kell :oops: ,meg hát egy kismaminak sokat kell pihennie és ma még megyek megnézem (mostoha)apósom ikerunokáit akik 9 hónaposak :D Majd este még jövök!

Puszi mindenkinek
gabicsibe

Mamm,
Köszönjük!
Igyekszünk!

Próbálom követni Gabicsibét! Hajrá első lombik! :lol:
(igaz a hat inszem kimarad nálunk, de remélem így is lehet nevezni, elvégre nem tehetünk róla:()

Törpe

Kép
törpehzs

Gabicsibe!
Köszönjük a "receptet"! :lol:
Jó pihenést neked Kismami!

Törpe

Kép
törpehzs

Gabicsibe!

Sas üzemmódban olvasgatlak benneteket...

Én is felsorakozok az előttem szólókhoz, nagyon gratulálok. :lol: Futkos a hátamon a hideg, úgy megilletődtem. Egy kicsit beleképzeltem magam amint megtudom a nagy hírt.... (de jó lenne már...)

Mégegyszer gratula... !!! :P

Kép
bobcsike

Törpe,
Csatlakozom hozzád! Megpróbálom én is követni Gabit! Hajrá első lombik! :D :wink:
Nálunk is kimaradt a 6 inszem, de hát erről nem tehetünk!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabi,
Köszi a receptet! :wink: Már csak egy kérdésem van: mi a helyzet az ivással? :oops: Olyan soknak tűnik az a 4 liter! :oops: :shock: Próbálkozom most is, de lassan haladok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

GAbicsiiiiibe gratulálok :wink: :wink: :wink:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 8.8533.gif[/img]

NAgyon nagyon örülök :)

Rebe, micsoda hírek, szuper eredményt produkáltatok
:)
[/img]
madrin

Nem látszik a képem :( :(
Pedig úgy szeretnék egyszer én is olyan aranyos képet beszúrni :shock:
madrin

Sziasztok!

Gabicsibe!
GRATULÁLOK
Nekem is könny szökött a szemebe amikor láttam a kis bohóckádat, olvastam a mai történetet és ezt a rengeteg gratulációt, együttérzést.
Pihenj sokat és vigyázz magatokra!

Ahogy látom a tábla alapján sorban mindenkinek összejön a baba. Először Baby, most meg Gabicsibe. Hajrá következők!!!!!
vucuska

Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Hihetetlen nagyon nagyon nagyon nagy gratula a topic mamánknak. Mostmár tényleg kismami vagy!!!!!! Anya leszel, ez már tuti, biztos, fantasztikus annyira jó.

Vicuskának is sok boldogságot Ramónához!!!!!!

Lányok!

Megvolt tegnap az inszem, mindenkinek köszönöm aki gondolt rám Anett, Rebe, Nefke és a többiek. Ne haragudjatok, tegnap elég pocsékul voltam.
Hát azért a rákszűrésnél egy picikét kellemetlenebb. Nekem a kacsa felhejezése fájt egy kicsit. De ez a méreteimből fakad. Aki már látott, az tudja hogy kicsi vagyok. Na ott is. :D Úgyhogy azt annyira nem élveztem. Viszont utána már semmi az egész tényleg. Végigröhögtem az egészet, mert miután megcsinálták és lógtam fejjel lefelé a hüvelyizmom állandóan ki akarta lökni azt a hülye kacsát. Volt ilyen nektek is? a másik, egy kolléganőmmel egyszerre volt az inszemünk és pont egyszerre mentünk be a műtőkbem egymás mellé. mind a ketten ott lógtunk a szeren :D néha átbeszéltünk a másikhoz. Az egész helyzet olyan vicces volt. Furcsa véletlenek.

Hihetetlen kedves mindenki, pedig nagyüzem van ott is. De egy tündér az Irénke, a Mártika, az Erzsike és a műtőslány Éva, na ő is aranyos és nagyon jó fej.

Viszont a centri után sajnos csak 8 millió lett a spermaszám, amit azt mondtak elég kevés, de 90%-uk jól mozog. Azt mondták még így is sikerülhet. Na persze nekem fő "optimistának" több se kellett, naná hogy elkenődtem. Aztán megkaptam a zárót, kiváltottam az utrót és már jöttem is el.
Viszont képzeljétek párom vett a mekibe nekem kaját, bezabáltam majdnem éhgyomorra és rá egy órára baromi rosszul lettem. a hasam is fájt, nem volt jó sehogy semmi. Estére kicsit jobban lettem, aztán éjszaka arra ébredtem, hogy rókáznom kell. Na jó sok róka lett. kicsit kipurcantam tőle, a ma délelőttöt végigaludtam. szerintem most jött ki rajtam a hetek óta tartó stressz a mhelyem miatt. Nem hizsitek el, de olyan itthon lenni, mint a mennyországban. Ma nyukáméknál vagyok innen írok Nektek. Olyan jó újra a kicsi lányának lenni, körbeugrál a drága, mint ovis koromban. Annyira de annyira jó. Nem is megyek már a héten valószínüleg dolgozni, pénteken be akartam menni, de azt mondta a párom szó se lehet róla, megtudta, hogy a főnököm az irodát akarja takaríttani velünk. Majd biztos húzogtaom neki a szekrényeket. Szóval pihi a héten.

Rebém,

Néztelek tegnap a BMC-ben de nem láttalak.

Nefke,
Remélem ma jó híreket hozol. Tegnap a párom azt mondta mikor jöttetek ki, hogy mosolyogtál, biztos voltam benne na akkor ma transzfer. Remélem így is lett.

Krisztimilli,
Nem téged láttalak tegnap a pároddal? az ajtó melletti hosszú üléssoron ültetek. Magas vagy szőke, szemüveges és picit hullámos a hajad? Talán fel volt tűzve.

Együtt voltam egy transzferes csajjal a szobában, ők 2003 óta próbálkoznak, ez volt az 5.lombikjuk és addig mennek amíg bírják. hát hihetetlen mennyi erejük van, én nem tudok bírnám e cérnával.
Na megyek pihizek még nem vagyok 100-as.

Millió puszi nektek főleg A KISMAMÁINKNAK!!!!!!!!!!
vic12

Gabicsibe:
Szeretnék gratulálni én is! Nagyon örülök. Sejtettem, hogy neked is az inszem után fog sikerülni. :)

Kép
Vendég

Vic, de jó, hogy túl vagy rajta! Mit mondott a doki, időben repedt a tüsző? Mikor tesztelhetsz?
elan

Rebe!
Akkor tartsunk össze :lol:
Most tessék neked is jó példával járni előttem!!! 8)
4 liter víz?? azt mikortól kell?
Én napi 2-3 liter folyadékot simán lenyomok, de abból mondjuk 6 dl tejeskávé :roll: 8)
de 4?!?!?!? mikortól kell?

Törpe

Kép
törpehzs

Bocs, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de kell amiatt aggódjom, hogy az utró kifolyik? Gondolom, azért a lényeges rész felszívódik, és talán csak a hordozóanyag jön ki, nem?
elan

Vic!
Pihenj sokat, és élvezd ki a kényeztetést!
Remélem összejön a "randi" Kép

Madrin
már majdnem jó! csak lemaradt az elejéről a [img] :wink:

Elan,
sajnos ebben nem tudok segíteni.
Gyenge kezdő vagyok köztetek :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!
Részemről ennyi volt , már nem barnázok hanem megjött rendesen. Vagyis hát már piros nem barna itt tuti nincs egy baba sem. Majd legközelebb talán vagy ki tudja mikor. De egyszer biztosan összejön! :(
nikó

Gabi

Éljen! Végre kismami vagy! Örömömben potyognak a könyeim, ügy örülök NEKTEK!
Küldöm A HCG növelőket. Kép

Vic Élvezd a kényeztetést. Rád fér a pihenés.
A randinak meg sikerülnie kell. 17 nap mulva te is jó hirrel jössz! :oops:
Küldöm a babatapikat++++++++++++++++++++++++

Nikó

Ne már. Ne ad fel. Lehet, hogy attól még van ott valaki.
Csak a korházi tesztől higyél. Most még bizzál!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nikó:
Kép
Vendég

Nikó!
rettenetesen sajnálom:( :cry: :cry: :cry:
Nem jól emlékszem, hogy lombikod volt? Akkor nem kapsz utrót amitől nem jöhet meg?
Vagy rosszul emlékszem? :roll:

Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Nikó, nem tudok mit mondani.
Amikor ültem az eredményhirdetésen volt egy lány akiből ömlött a vér :( Kisírt szemmel ment fel az eredményhirdetésre, és láss csodát neki sikerült :)

Nem tudom hoyg vígasztal e de hátha...
madrin

Törpe!
de jól emlékszel kapom az utrót és én sem értem miért jött meg ez a ............! Most jól kibőgtem magam azt próbálunk előre nézni!
Madrin!

Sajns én már nem tudok bízni de azért köszönöm!
nikó

Nikó :cry:

Nagyon klassz csajszi vagy, hogy már a folytatáson gondolkozok, le a kalappal!

Fura ez a dolog az utróval...
elan

Nikó,
nem tudsz a dokival beszélni telefonon, hogy ilyenkor mi van?
Mikor kell menned?

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok lányok!

Én még nem írtam egyszer sem,csak olvasgatok!
De már nagyon várom a keddet,ugyanis eredmény hirdetésre megyek Estikével együtt!Jó lenne tudni hogy ki kicsoda,tuti hogy már mindenkit láttam legalább egyszer!Mindenkinek rengeteg drukk!!
gina25

Nikó,
Nem találok szavakat. Rettenetesen sajnálom! :cry: De még hátha, látod van olyan is, akinek a vérzés ellenére sikerül! Bár tudom ez most nem vigasz!

Vic,
Örülök, hogy már jobban vagy! Tudod, én is szarul voltam még aznap is. Mi kettőkor jöttünk el, az I-es kórteremben voltam.

Törpe,
Nekem a Kanyó doktornő mondta most délelőtt, amikor telefonáltam, hogy napi 4 liter folyadék mostantól.

Lányok, kérdés: Ma volt egy kis barnázásom, a leszívás után, ez normális ugye??? Meg hőemelkedésem van, 37,3. Szerintetek? Ez még lehet a leszívás utóhatása? Nem hiszem hogy benyaltam volna vírust, mert a hányinger elmúlt, a hasam sem fáj, nem köhögök, nem fáj a torkom, nem tüsszögök, szóval nem utal semmi vírusra. Vettem be Rubophent, egyéb ötlet???

Kép
rebe
Dunaharaszti

Törpe!

Már ilyenkor ő nincs bent majd holnap felhívom.
nikó

Helló Csajok!

GabiAnyó, itt is gratulálok Neked!!!! Köszi, hogy meglátogattál.

Anett, neked is köszi a látogatást és a csokit. Férjem úgy eldugta, nem találom :( Most dolgozni ment, de kiverem belőle, ha hazaér :D

Nikó, sajnálom :( Azért várjuk meg a vérvételt.

Elan, Utro után feküdj még kb. 1 órát. Akkor a nagyja felszívódik.

Nefkével mi lehet?

Rólam:
Rebe, követlek, nekem is 9-et sikerült leszívni. Gratulálok a 8 szépséghez!!!
Azért befigyelt egy kis hiperstimu. :( Míg a többiek 1 infúziót kaptak, én 4-et. Férjem nem győzött pisilni járni velem. Most már jobban vagyok, de fájt eléggé a hasam. Holnapi telefon miatt picit izgulok. Akkor derül ki, hogy péntek vagy hétfő. Doki szerint jobb lenne a hétfő, mert most valami nagyon tuti táptalaj van a blasztóknak, viszont a fagyasztott sperma miatt még nem tudjuk. Majd holnap eldöntik az embriológusok.
Férjem marha jól szórakozott rajtam az altatás után. Én voltam a renitens a szobában :D Állítólag olyan voltam, mint aki tök részeg :D Félrebeszélés megvolt, szerencsére csak csendben.

PUsszantás mindenkinek. Megyek vízszintesbe, mert fáj a pocim. KÉretik holnapra a drukkokat!!!
süni76

Gabika

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Végre indul a babaeső,egész nap te voltál eszembe és imádom a jó híreket.:)
Pihikézzél továbbra is és vigyázz magadra!
Millió Hcg növelő! :lol:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Na most szép estém lesz,tök jó lett a kedvem,mégegyszer szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sehike

Nikó
Sajnálom,de még hátha! :(
Mikor kellett volna megjönnie?

Rebe
Köszike a petikenövesztőt és nagyon örülök a jó eredménynek 8 picike nem semmi! :lol:
Gratula! :lol:

Sünike
Te is túl vagy rajta,pihikézzél egy nagyot ,gyönyörű eredmény a 9. :)Drukkolok,hogy mind megtermékenyüljön!:)
Ez egy sikeres nap úgylátom!:)

Vic
Élvezd a kényeztetést,megérdemled ,és a picik is, akik most tolakodnak odabent!:)
Kívánom,hogy jó helyen kapaszkodjanak meg erősen!
Milyen drágák az anyák,ilyenkor babusgathatnak újra minket!:)
Fönőköd meg oldja meg a takarítást mire visszamész!!!!!!!!!!!!!
sehike

Lippa
Köszike,az ég szóljon belőled!:)

Pénteken frankó lenne jó hírrel jönni,próbálok most már pozitív lenni!
Mást úgysem tudok!:)

Megy a drukk hétfőre,de biztos minden rendben lesz,ügyesek a csajok!
Pusszantalak!
sehike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?