Gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Hihetetlen nagyon nagyon nagyon nagy gratula a topic mamánknak. Mostmár tényleg kismami vagy!!!!!! Anya leszel, ez már tuti, biztos, fantasztikus annyira jó.
Vicuskának is sok boldogságot Ramónához!!!!!!
Lányok!
Megvolt tegnap az inszem, mindenkinek köszönöm aki gondolt rám Anett, Rebe, Nefke és a többiek. Ne haragudjatok, tegnap elég pocsékul voltam.
Hát azért a rákszűrésnél egy picikét kellemetlenebb. Nekem a kacsa felhejezése fájt egy kicsit. De ez a méreteimből fakad. Aki már látott, az tudja hogy kicsi vagyok. Na ott is.

Úgyhogy azt annyira nem élveztem. Viszont utána már semmi az egész tényleg. Végigröhögtem az egészet, mert miután megcsinálták és lógtam fejjel lefelé a hüvelyizmom állandóan ki akarta lökni azt a hülye kacsát. Volt ilyen nektek is? a másik, egy kolléganőmmel egyszerre volt az inszemünk és pont egyszerre mentünk be a műtőkbem egymás mellé. mind a ketten ott lógtunk a szeren

néha átbeszéltünk a másikhoz. Az egész helyzet olyan vicces volt. Furcsa véletlenek.
Hihetetlen kedves mindenki, pedig nagyüzem van ott is. De egy tündér az Irénke, a Mártika, az Erzsike és a műtőslány Éva, na ő is aranyos és nagyon jó fej.
Viszont a centri után sajnos csak 8 millió lett a spermaszám, amit azt mondtak elég kevés, de 90%-uk jól mozog. Azt mondták még így is sikerülhet. Na persze nekem fő "optimistának" több se kellett, naná hogy elkenődtem. Aztán megkaptam a zárót, kiváltottam az utrót és már jöttem is el.
Viszont képzeljétek párom vett a mekibe nekem kaját, bezabáltam majdnem éhgyomorra és rá egy órára baromi rosszul lettem. a hasam is fájt, nem volt jó sehogy semmi. Estére kicsit jobban lettem, aztán éjszaka arra ébredtem, hogy rókáznom kell. Na jó sok róka lett. kicsit kipurcantam tőle, a ma délelőttöt végigaludtam. szerintem most jött ki rajtam a hetek óta tartó stressz a mhelyem miatt. Nem hizsitek el, de olyan itthon lenni, mint a mennyországban. Ma nyukáméknál vagyok innen írok Nektek. Olyan jó újra a kicsi lányának lenni, körbeugrál a drága, mint ovis koromban. Annyira de annyira jó. Nem is megyek már a héten valószínüleg dolgozni, pénteken be akartam menni, de azt mondta a párom szó se lehet róla, megtudta, hogy a főnököm az irodát akarja takaríttani velünk. Majd biztos húzogtaom neki a szekrényeket. Szóval pihi a héten.
Rebém,
Néztelek tegnap a BMC-ben de nem láttalak.
Nefke,
Remélem ma jó híreket hozol. Tegnap a párom azt mondta mikor jöttetek ki, hogy mosolyogtál, biztos voltam benne na akkor ma transzfer. Remélem így is lett.
Krisztimilli,
Nem téged láttalak tegnap a pároddal? az ajtó melletti hosszú üléssoron ültetek. Magas vagy szőke, szemüveges és picit hullámos a hajad? Talán fel volt tűzve.
Együtt voltam egy transzferes csajjal a szobában, ők 2003 óta próbálkoznak, ez volt az 5.lombikjuk és addig mennek amíg bírják. hát hihetetlen mennyi erejük van, én nem tudok bírnám e cérnával.
Na megyek pihizek még nem vagyok 100-as.
Millió puszi nektek főleg A KISMAMÁINKNAK!!!!!!!!!!