A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jaj de kár Cyprus! Akkor majdnem találkoztunk! pedig Pistit beöltöztettem pasisan, farmergatya és fehér pólóban nyomta. Ja, Dévai olyan aranyos volt, őszintén meghatódott, meg is lepődtem. Úgy örült neki, hogy mikor mondtam a férjemnek menjen ki vele mert megvizsgál, kérte, hogy ki ne menjenek már, hadd nézegesse. El is vette, ,Pistike büfögött neki egy szépet az arcába :oops: SZóval olyna ősziontén örült, hogy megható volt. A "frissen született" képet, ahol épp kibújt PIsti, ahogy gondoltam véres, mondta, hogy neki nem, de lehet a páciensei elájulnának tőle. Pedig gondoltam, hogy aki babát akar annak olyan klassz az a kép. De persze van biztos akinek gusztustalan.
Mindjárt küldök nektek PIstikét, feltöltök egyet, éppen véletlen van friss fotóm :D
Októberben megyek rákszűrésre. Épp azon a napon mikor PIsti egy éve fogant meg, okt. 2-án :lol:
beber

Beber! Nagyon sárga vagyok az irigységtől:))) Gyönyörű ez a kis manó!!!
Akkor még októberben jössz apánkhoz:)

Ági! Nemis tudtad, hogy gondolatolvasó vagyok?
cyprus

Na csajok elköszönök, mert lassan indulok apánkhoz.
Ági28

szia ági Drukkolunk:)
cyprus

Sziasztok Lányok!!

Albi!A punkció másnapjától a transzfer napjáig a dupshastont kaptam. utána kezdtem el progi injekciót és mindet elhasználtam, mivel közben kiderült, hogy sikerült.
Bébé! Köszönöm kérdésed jól vagyok, nem nagyon van étvágyam. de azért eszek.
Olyan jó olvasni, hogy most többen kezdtek, lesz kiért izgulni!!!
Zel, bodza, tatulány! Ági! Nagyon szurkolok nektek!!!
Yamita Te mikor kezdel?
Cyprus! üdv újra itthon! Szerintem a pihenés biztos meghozza a várva várt sikert!!
Holnap megyek apánkhoz fél 10-re, de az itt olvasott infók alapján sokan lesznek. Valahogy nem lep meg, mindig sokan vanak.
Beber! Te apánkhoz jártál terhesgondozásra?
Február! Hogy vagytok?
Grillázs! Már megint eltüntél?
Andikám! Remélem mihamarabb összeszeded magad, és persze amikor úgy érzed felkészültél, újra neki vágtok!!!! Szurkolok!!!!
Hanyatka! Puszi Neked is.
Zsembikém! Megkérdezted apánkat, hogy ő megcsinálja Neked a HSG-t?
Cseka! Millió puszi, nagyon örülök, hogy mostmár élvezed a terhességet!
Remélem nem agytam ki senkit sem
Most írtam be 2.-szor!!!
na puszi mindenkinek!!!

manoka
manoka71

beber kiscsávó nagyon komoly :D:D

milyen papírokat kell kitölteni? mondtátok, hogy van valamilyen nyilatkozat, meg még? vagy ne kérdezzek ennyit? :D
yamita

Beber:
nagyon édes hajasbaba már Pistike, megható, hogy ennyi év és ennyi baba után is meg tudnak hatódni az orvosok.

Ági: drukkolunk Neked innen a távolból

Yamita: kismillió papírt adnak, tájékoztatók, altatásról, injekciózásról, életmódról, stb......

Anikó
tatulány

Beber:
nagyon édes hajasbaba már Pistike, megható, hogy ennyi év és ennyi baba után is meg tudnak hatódni az orvosok.

Ági: drukkolunk Neked innen a távolból

Yamita: kismillió papírt adnak, tájékoztatók, altatásról, injekciózásról, életmódról, stb......

Anikó
tatulány

Szia manóka! :):)
De jó, hogy jól vagy! :)
Hát, hétfőn megyek Apánkhoz és sztem akkor már sokminden kiderül. Hogy kell-e hormonvizsgálat. Szerintem leghamarabb októberben kezdünk.
yamita

Köszi tatu, és köszi mindenkinek! :D :D
Úgy imádom, hogy ilyen türelmesen válaszolgattok az összes hülye kérdésemre! :oops:
yamita

Manóka!
Örülök,hogy jól vagytok.Vigyázz nagyon magatokra!

Beber!Nagyon szép a Pistikéd.Zabálnivaló kis hajasbaba!!!Nem csodálom,hogy Apánk el volt tőle :)

Ági!!!Megy a drukk!!!Ügyes legyél!
hanyatka

Sziasztok! Húúúúúúú, de sokat írtatok! :D
Nekem biztos nemlesz ilyen szerencsém jövő héten, hogy ne legyenek sokan Apánknál. Én már tuti, hogy nem fogom most elkezdeni a lombikot, mert vasárnap megjött, és csak 27-ére van időpontom Apánkhoz. Nem baj, reggel elmentem vérvételre, szerintem jövő héten vesz le kenetet, és megbeszéljük a dolgokat. Meg rákérdezek, hogy mi lett a rákszűrés eredménye, mert már mindjárt lejár az 1 év és még az eredmányát sem tudom. :D Na jó, nem 1 éves még, de áprilisban csinálta, csak mivel közbejött a méhenkívüli, így elfeledkeztünk róla. De majd hétfőn..... :lol:

Bebem ne izgulj, lesz szívhang és minden rendben lesz!

Képzeljétek, ma reggel beszéltem a kolléganőmmel telefonon, és mondta, hogy tegnap hajnalban megszült. Én annyira örültem neki, hogy ujjongtam (ezt róla nem lehetett elmondani :( , és nem tudom miért nem örült). Na mind1, nem vagyunk egyformák. Bár a terhessége alatt sem beszélt szépen a babáról soha, pedig elég nehezen jött nekik össze.

Drukk a most kezdőknek, jövő hónapban csatlakozom hozzátok én is!

Bea
beus77

Kösz a dícséreteket lányok, legalább itt büszkélkedek vele ha már élőben nem tudtam, aranyosak vagytok :D

Manoka, hozzá jártam t.gondozásra, igen.
beber

Beber: szívesen gyönyörködünk ilyen szép babákban, tegyél fel gyakrabban képeket, hogy feldobja a hangulatunkat.

Bár távoli a kérdés sokunknak, de akik már szültek kismamik, védekeztek valahogy vagy felesleges?

Manóka: maradsz terhesgondozáson Apánknál?

Yamita: szívesen, először mindenki tájékozatlanul kezdte, ez a topic nagyon sokat segít, bírtam mikor magyarázta nekem a méhszonda lényegét, rávágtam, h tudom :D

Beus: gratula a kolleganődnek, fura, hogy van olyan aki nem örül a babának úgy, hogy nehezen jött össze neki.

Anikó
tatulány

Ági drukkolok neked.

Beber csodaszép ez a kismanó nem csodálom hogy Apánk elájult töle.

Manoka örülök hogy jól vagy. Mikor elöször voltam Apánknál és megkérdeztem a hsg-t akkor azt mondta hogy megcsináltathatom valakivel nem ajánlotta magát.

Nem tudtam ma rávenni magam hogy felhivjam mert ma mással voltam elfoglalva már tiszta ideg vagyok.
zsembi

Tatulány, ezt a -mondhatni költői-kérdést ma feltette a Dévai is, hogy írjon-e gyógyszert :shock: Na de minek, kérdeztem én, egyetlen előnye az egésznek, hogy legalább fogigátlóra nem kell költeni, hisz alig van spermája az uramnak :lol: . Na bocs, jót röhögtem a kérdésen egy lombikbébi után, nekem már vicces persze. De aszonta', hogy ami nem nulla abból lehet gyerek akár spontán is.
Hát lányok, ha megtörténik az a csoda, akkor jöjjön, az tényleg csoda lenne, úgyhogy nem védekezünk, nem nagyon van mi ellen ugyebár :roll:
beber

Zsembi:
ugyanígy szoktam érezni, erőt kell venni magadon, ha túlleszel a telefonon megkönnyebbülsz, hajrá :P

Beber:
az Urad eredménye akár változhat is, az enyimé is most 3x-os eredményt produkált mint januárban, igaz ez is mélyen a határ alatt van, mindenesetre én is eldöntöttem, h nem költünk majd fogigátlóra hátha lesz spontán babánk is

Anikó
tatulány

Tatulány!
Az az igazság, hogy nem tudom. Vívódom, mert nagyon jó szakember de messze van., mármint ő is és a jános is. Kőbányán lakom, ezért vagyok gondolkodóban.
Tudom Bp-en belül nincs távolság, mégis nem tudok egyértelmű választ mondani.
Ha holnap minden ok., akkor a párommal megbeszéljük.

Zsembi!
vegyél egy nagy levegőt és hívd fel apánkat.
Én minden telefonálás előtt úgy izgultam, hogy előtte elpróbáltam, hogy mit is mondok neki. Ma már személyesen nem jövök zavarba,de telefonon nagyon.

manoka
manoka71

Hát Tatulány, az 1 milli sperma ha megháromszorozódna is édeskevés akármire. A minőségéről nem is beszélve, na de egy is elég persze, úgyhogy végülis akármi is történhet.

Manoka, táppénzen leszel vagy dolgozol a terhességed alatt?
beber

Manóka
Nem tüntem el, csak hosszú hétvégéztünk és se számítógépet, se telefont nem akartam látni :)

szőke
A Klionnal nekem se volt bajom, telefonálj mindenképp, ha gyanúsnak találod.

hanyatka
Dévai egyszer nekem is tett megjegyzést, hogy a net mindent elbír, meg hogy név nélkül bárki írhat ki bármit a netre. Nem emlékszem a konkrét esetre, csak tudom, hogy akkor az volt az érzésem, hogy mindjárt hozzáteszi: ugye grillázs? Ott volt a nyelvem hegyén, hogy visszakérdezek: olvassa-e a fórumot, de nyuszi voltam és inkább csendben maradtam. Ha olvasni nem is olvassa, de szerintem többen duruzsolnak róla neki.

zsembi
Ultrahangos HSG-re gondolsz, erről én is hallottam, de nem nagyon tudom hol csinálnak ilyesmit. Ahol én kérdeztem, ott csak röntgenest csinálnak. De mintha itt mondta volna, hogy Dévisz csinál ilyesmit. (illetve csak ilyet)
Amúgy a Hsg kell - nekem legalábbis azt mondta - és nem lehet megúszni.

beber
Tündéri ez a kölök. ILYET AKAROOOOOKK ÉÉÉÉÉNNN IS!!!!!
grillázs

Kép
grillázs

Na csajok itt vagyok!

Tényleg nem voltak sokan, ketten voltak előttem. Szóval elkezdtük, pénteken már UH. Aggódik apa, mert a bilirubinom nem jó. De álítólag a multkor sem volt jó! Na mindegy.
Most kapok majd progi injekciót én is. Szóval azt kell beszereznem. Megemeli a gyogyóadagomat is. Közölte, hogy ha meg túlstimulál, akkor majd leállítja a dolgot. Röviden ennyi

PÉNTEKEN REGGEL JÖN VALAKI UH-RA??

Ja beszéltem Februárral, jól van, ma volt a védőnőnél, aki megkérdezte, hogy tervezett gyerek, vagy védekeztek e! :-)

Na holnap folyt köv!
Ági28

Szia Ági!

Jövőhéten hétfőn megyek a Vass dokohoz!

Grillázs betennél engem is a táblácskuba????
3 lombik valamikor
gizmixxx

Sziasztok Lányok!

Visszajöttünk a nyaralásból, nagyon jól éreztük magunkat. Együtt nyaraltunk a barátosnémmal meg az ő ikreivel. Most 9 hónaposak és nagyon cukik, úgyhogy egész nap puha babatappancsokat puszilgattam. :D :D :D

Hiányoztatok!!!!

Ági, ezek szerint bejött a citromos trükk. :D Viszont nekem citrom nélkül sem jött meg időben, asszem le kell mondanom a pénteki rákszűrést. Egy hete maszatolok, görcsöl a hasam, de nem jön meg. :evil: Áááááááá.......rossz előjel......

Szőke, a Klionról 5-6 szem után leállított Apánk, mert csípett, harapott, még vérezgettem is. Egyébként meg dugdossa magának az, aki kitalálta, hogy ilyen formája és éle legyen. :roll:

Hanyatka, ez aztán a szép nyaralás!!!! Fúúúúú, nagyon klassz lehetett. :D

Az Újaknak üdv, a receptekért Mindenkinek köszönet, egyébként meg Mindenkinek puszi!!!

Grillázs, köszi a táblicskut! :D
katóc

Kedves Manoka!
Én 120 km-ről jártam terhesgondozásra, és nem bántam meg. A szüléskor olyan biztonságban éreztem magam, mintha csak egy foghúzásra mentem volna. Bár a foghúzás sem piskóta dolog, de tényleg nem féltem. (Pedig anno a szüléstől rettegtem a legjobban, amikor még csak álmodoztam a gyereklről.)

Szia Berber!
A bébitek gyönyörű!
Réka lányom is kb. ilyen állapotú, Lucus még véknyabb, bár a gyermekorvos szavaival már "ki van pampuskásodva" ő is.
Sok-sok örömteli percet Pistikével!!!!
szikra

ági JUHÉÉJJJ akkor minden rendben! 8) beszálltál a babaeső
műveletbe!
gondoltam Rád délután! :D
yamita

Jó reggelt!!!
Hol vagytok???
Ági!Nagyon örvendek,hogy minden rendben,de hát én ezt mondtam már :)

Katóc!üdv.újra itthon!
hanyatka

Sziasztok! itt vagyok. Ma is korábban elmegyek, mert mennem kell a pharmafutárhoz. És nem kell várnom a progiszurira, mert félretették nekem! :-)
Ági28

Bébé
Mindíg odafordítja a monitort, elmagyarázza mi-micsoda. Én kértem képet is, olyan jó nézegetni, mutogatni.
Elmondja (mintha nem tudnánk:-) hogy a következő időszakban mi hogyan fejlődik.
Sajnos én elég parás vagyok, szóval az UH-n látni, hogy minden rendben van a kölökkel nagyon jó és megnyugtató érzés.

Kép
szõke

Sziasztok!

Katóc: üdv. újra itthon, akkor feltöltődtél babaillatból-:))

Ági: örülök, h elkezdhettétek Ti is, pénteken megyek UH-ra, talizhatnánk
Most másfajta injekciókat kaptál mint előzőleg?

Ma reggel is voltam UH-on, Dévai Apánk friss, kipihent, nagyon kedves volt, sose láttam még ilyen mosolygósnak. Balatonon volt vitorlázni.
Találkoztunk Bébé-vel, még 1x gratula és köszönöm, h tanuskodtál a papírjaimra.

Nálam semmi jó, múltkor különböző méretű tüszők voltak, most szép egyformák, de nem nőttek hétfő óta semmit :cry: :cry:
Állítólag "lefogja" a Cetrotide, péntek újra randi és ha nincs változás le kell állítani a stimut, ha van akkor vas/hétf. leszívás.
Utána Nyírő Gyula.

Dévai apánk lélekben még szabin lehet, mert az 1-ik szurit másféle jogcimkóddal írta fel, a patikában vették észre, gyors telefon az intézetben.......ha nem veszi észre a csaj 25 eFt-omba került volna ez a kis tévedés.

Anikó
tatulány

Sziasztok lányok!!!
Nincs jó hírem.Apánk látott 13x9x12mm nagyságú petezsákot és nem látott benne magzatot. Úgyhogy most elküldötta régi nőgyógyászomhoz , vele egyeztettek, valószínű műszeresen be kell fejezni.
Hát az élet nem igazságos, velünk és tele van a tökünk a sikertelenségekkel. Apánk szerint kromoszóma rendellenesség lehet. Hiába voltunk korábban ilyen vizsgálaton és minden ok, volt ilyenkor lehet rejtett k.rendellenesség. Így végig gondolva, 3x nem volt transzfer mert nem szabályosan osztódtak, 4x volt transzfer és nem maradtak meg. Úgy félek ettől a műszeres befejezéstől is, de biztos kibírom. Nem tudom próbálkozunk-e, lehet, hogy felesleges vagy csak donorral, vagy marad az örökbefogadás. Kívánom, hogy mindenkineksikerüljön, és szurkolok ezerrel. Lehet, hogy jövök a topikra, de az is lehet, hogy megmaradok a háttérben, de így is fogom tudni kivel mi van. Ma láttam egy napraforgós iratartóval egy lányt , melyikőtök volt. Puszillak benneteket, és köszönöm , hogy eddig is gondoltatk rám. Most ennyit tudok írni.

manoka
manoka71

manóka :cry: :cry:
Istenem.. :(
sokat gondoltam rád - és gondolom itt mindenki - nagyon nagyon sajnálom. Jó, hogy jelentkeztél és nem csak eltűntél.
Szorítok, hogy sikerüljön összeszedned magad és remélem, hogy sikerül akár donorral is (akár örökbefogadással)! Nem tudok semmit a donoros megoldásról, az olyan bonyolult, mint az örökbefogadás??
Tudom, hogy hülyén hangzik, de szólj ha bármiben segíthetek.
Remélem még találkozunk itt! :(
yamita

Manóka a fenébe! :-( Pedíg olyan örömmel újságoltam apának! :-(
Ha bármi van keress meg nyugodtan, tudod, hogy közel vagyok!

tatu benne vagyok. te mikorra érsz oda??
Ági28

tatu és miről ismerlek meg? te keress egy kisgömbőcöt,az én leszek! :-) ja egy nagy fekete könyv lesz nálam, a Michelangelo a címe.
Ági28

Sziasztok Lányok!

Micsoda szomorú hírre jöttem!

Manóka,

nagyon nagyon sajnálom :( . Istenem, milyen igazságtalan az élet. Nem is tudom mit mondjak. Kívánom, hogy sikerüljön továbblépnetek és megtalálni a megoldást a kisbabához!

Tatu,

sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket. De talán még van remény, nem szabad feladni!

Ági,

örülök, hogy minden rendben és már el is kezdtétek!Mostantól ezer meg ezer drukk!!!

Hanyatka,

gyere ,mesélj majd, remélem csupa jó hírt mond majd apánk és Neked már az első sikerülni fog!

Én is voltam reggel apánknál. Valóban kipihentnek tűnt, de ahogy elnéztem a már reggel 8-kor ott várakozók tömegét, ez nem sokáig fog tartani nála...

ÉÉÉÉÉS LÁTTAM DOBOGNI A SZÍVECSKÉJÉT!Odafordította apánk a monitort, olyan megható volt, életem legcsodálatosabb pillanata!

Úgy tűnik minden rendben (ő úgy fogalmazott: probléma egyelőre nem látható), korának megfelelő méretű és a víz is kezd csökkeni. Megkaptam az utasításokat (ősemberként táplálkozni :P , sétálni, kismamatornázni, házasélet csak óvatosan stb.) Kérdeztem a gyantát és a hajfestést. A festésre azt mondta, hogy eleve nagyon káros, rákot okoz ( :shock: ), de a12.hét után melíroztatni lehet. A gyantára is ezt mondta.

3 hét múlva megyek legközelebb.

Viszont van egy problémám. Bár az az igazság, hogy ez nem is tűnik problémának, most hogy olvastam mi történt Manókával, hiszen hálát adok, hogy a babával minden rendben van. De azért nem baj, ha leírom?hátha tudtok segíteni.

Nos. Mondtam neki, hogy különböző okokból én minél hamarabb otthon szeretnék maradni mindenképpen. Már beszéltem is a háziorvossal, aki azt mondta, hogy minden további nélkül, de neki kell egy papír a nőgyógyászomtól. Erre apánk azt mondta, ez probléma, mert most olyan szigorúak a szabályok, hogy nem tud adni ennyi hónapon át folyamatosan papírt.....Hiába soroltam neki az okokat, azt mondta, talán a köv. találkozásnál beszélhetünk róla, hogy egy darabig otthon maradjak.... :roll:

Most nem tudom mi tévő legyek......Apánkhoz járó kismamik, Ti hogy oldottátok ezt meg???
Körülöttem minden kismami otthon van/volt már az elejétől. Ők hogy oldották meg??

Jó hosszú lettem.Bocsi.

Mindenkinek szép délutánt! Manóka Neked pedig erőt kívánok az elkövetkező napokhoz, hetekhez!

Bébé
bébé2007

Bébé én a régi nőgyogyimtól kértem javaslatot, és ő adott is szívesennekem. Bár én mondtam neki, hogy a 3. hónap után hozzá szeretnék járni.
Ági28

Sziasztok Lányok!

Manoka: nagyon sajnálom, ami Veled történt :cry: Olyan szomorú lettem! Nem tudok okosat mondani, csak azt, hogy hozzánk bármikor fordulhatsz, ha egy kis vígasztaló szóra vágysz. Írj bátran! És kérj segítséget, ha úgy érzed, nem bírod egyedül feldolgozni ezt a szörnyűséget! Ne fordulj magadba, mert azzal ártasz talán a legtöbbet magadnak! Ezerszer ölellek!!!

:cry: :(

Kép
cseka

Drága Bébé!

Én nem maradtam otthon, mert amíg bírom, még szeretnék több pénzt kapni, hogy azt majd a babára költhessem:)

De a háziorvosom azt mondta, ha hozok neki igazolást a nőgyogyitól, akkor bármikor ki tud írni. A Vass doki a múltkor adott csont nélkül, azzal leszek jövő héten táppénzen, mert kell mennem egy csomó vizsgálatra és szabim már nincsen. De sajnos azóta ezek szerint már megszigorították ezt is :( Én is azt mondom, hogy próbáld meg a régi nődokidnál.

Gratulálok a szívhanghoz!!! :lol:

Kép
cseka

Manóóóókaaaa! Neeee máááár! :cry: :cry: :cry:

Annyira sajnálom, nem is tudom mint mondjak. Nem tudom, lehet-e bármit is mondani. Olyan szomorú lettem, hirtelen nekem is lecsengett, hogy már az ötödik lombik előtt vagyok, mi van, ha nem jön össze, mert ugye ez is benne van a pakliban.
De végső esetben az örökbefogadás még mindíg megmarad, mint lehetőség.
Nagyon sok erőt kívánok Neked és a párodnak, és kérlek ne add fel. Tudod, csodák azért történhetnek.
És ne tűnj el végleg, együtt könnyebb feldolgozni a történteket. Ha tudok segíteni valamiben, csak szólj.

Sokszor puszillak, Katóc
katóc

Manóka:
ez nem lehet igaz, annyira igazságtalan az élet, bocsánat aki vallásos de pár napja állapítottuk meg a párommal, h nincs Isten és igazság, ha ennyit hagy szenvedni egy babáért.
Arra nincs remény, h 1 hét múlva változás lesz? fog látszani magzat? 7 stimud volt ezekszerint?
Sok erőt kívánok és azt, hogy jól alakuljon a dolog!!!!

Ági: fél 8 előtt fogok odaérni, mint ma, én szintén gömböc vagyok, de nem kicsi, majd holnapra "kitalálom és megírom" hogy miben leszek. Te?

Bébé: valóban a házidokinak nőgyógyászi javaslat kell, h veszélyeztetett terhes vagy, a hajfestés rákot okoooz????

Anikó
tatulány

Üdv Mindenkinek!

Ági, hajráááá!!!!! :D

Bébé, Neked még egyszer gratula!! Vigyázz magatokra! :D

Nem tud valaki valamilyen tanácssal szolgálni, hogy mit csináljak, hogy megjöjjön végre rendesen?? Hálás lennék érte. :?
katóc

Katóc forró fürdő??

Tatu! Én se kicsit vagyok gömbőc ám! :-) Még nem tudom miben leszek, az az időtől függ. De a fekete könyv tuti nálam lesz, ja és melírozott a hajam.
Ági28

Na csajok leléptem gyógyszerbeszerző körútra! Sziasztok!
Ági28

Cseka,
köszi szépen. Akkor ezek szerint nem csak az én házidokim kér ilyen papírt, hanem ez a szabály. :( Sajnos a régi nőgyogyimtól szó nélkül jöttem el, ezt most nem részletezem, a lényeg, hogy többek között ezért is maradnék apánknál. De ez így nehéz dió lesz. Egyelőre töröm a fejem a megoldáson...

Azt nem értem, Vass doki hogyhogy ennyivel rugalmasabb??

Tatu,

nekem apánk mondta, hogy a hajfestés növeli a hólyagrák (ha jól emlékszem) kockázatát a nőknél. :shock: Ha körülnézek az utcán, szinte minden második nő festeti a haját..........

Mindenkinek még egyszer köszönöm a gratulációkat!

Mától gravidát kell szednem. Mire számítsak mellékhatások terén? Ha jól emlékszem ettől van hányinger, igaz?

Bébé
bébé2007

Manóka: :cry: :cry: :cry: Annyira sajnálom. Nem is lehet ilyankor mit mondani. Tényleg, nem lehet, hogy ez fog változni és esetleg később (pár nap múlva) lesz benne magzat?

A hajfestés rákot okoz???? Nem is hallottam még róla. :shock: :shock:

Bébé: nagyon örülök, hogy minden rendben van. Biztosan nagyon szép élmény lehetett látni és hallani a baba szivescskéjét. De egyszer mindannyian megtudjuk, méghozzá nem is soká!!!

Tatu: növeszd azokat a tüszőket!! Drukkolok, hogy ne kelljen leállítani.

Bea
beus77

Ági, írtam Neked privit!

Bea
beus77

Ági, írtam Neked privit!

Bea
beus77

Katóc: ha ismered az Aviva tornát, az is jó lehet mensi-meghozatalra, kb. hastáncszerű gyakorlatok, lényege, h alhasi vérbőség legyen

Bébé: én is szedtem Gravidát, igaz nem babásan és soha nem volt tőle hányingerem, próbáld este szedni és rögtön aludni menni
Igen, Vass doki sokkal lazább, ezt megtapasztaltam én is.

Anikó
tatulány

Helló lányok!

Ezt nem hiszem el, hogy ennyire igazságtalan az élet. :cry: :cry: :cry:

Drága manoka! Bőgve olvastam a soraidat. :cry: Nem tudok mit írni, utálom ezt az egész helyzetet eleve ami itt mindannyiunkkal van, de hogy még a végén is ekkora pofonokat kapjunk az élettől, ilyen nincs.
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek. Nagyon remélem, hogy egy kis idő múlva majd mikor már minden letisztul, akkor jelentkezel nálunk. Kérlek, ne tűnj el!!!! Folyamatosan gondolunk majd rád. puszi
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?