A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Folytatás :lol: :

Süni!
Remélem Anyósodnak jó lesz holnap a szövetten eredménye.
Zsókuci!
Jobbulást!
Nika, Krisztamili!
Mensimanó nektek: Kép
Elan!
Most még úgy néz ki, hogy nem ikrek, de én már azt se bánnám :wink:
Törpehzs!
Jó szurizást neked! Te is hétfőn jössz? :lol:
Mofly!
Annyi minden történt veled, mióta nem írtam!
Kép
Remélem, hogy Anyukád jól van!
Bonya és Nemone!
Holnapra: Kép nektek!
Ne adjátok fel! A csodákban hinni kell!!!

Na, most mindenki megkapta a magáét :wink: !
Az ígért hCG-s történetemet majd holnap, mert átmentem mormotába :lol:
Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Gabicsibe!
Holnap szokásos időben szokásos helyen! Hacsak nincs kedved újítani! :lol:
Már nem emlékszem arra a helyre amit múltkor találtam a neten :oops: :lol:

Az eredményt telefonon tudod meg, vagy be kell menni érte?

Nonóka
akkor hétfőn valószínűleg találkozunk! :wink: :lol:

Süni
szorítok anyósod jó eredményéért!

Madrin!
Az tényleg jó dolog, hogy felírják a sorszámod! Így is legalább egy óra míg eljutsz a recepcióig! :oops:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Vucuska!

Ááááá, a mensi még sehol.......

Nonóka!

Ez természetes, hogy itt vagyunk egymásnak!! :oops:

Bonya!

Ne add fel! Kép

Kép
nika28

Nonóka!

Egyforma macink van :D

Kép
nika28

Kép

Kép
nika28

Nika:(
ez hihetetlen!
Próbálok küldeni az enyémből! :wink:

Jó éjt!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!
Nonóka!!
Nekem soha nem válaszolsz!!!! :cry: :cry:
Megyek én is valószínüleg hétfőn!
kira76

Sziasztok!

Anett,
Köszönöm a linket!

Kátya látom azóta sem jelentkezett. Hétfőn találkoztam vele. Sikeresen megvolt a leszívás. Sajnos nem tudom mi lett a folytatás.

Törpe,
Elég egy oldószer a kettőhöz! Nehogy fölöslegesen kínozd magad!

Emlékeztek mennyit nyüglődtem még a tűnek a gondolatától is! Aztán szépen legyőztem magam, belejöttünk a beadásba is, úgy hogy mindenkit csak bíztatni tudok, egyre könnyebben fog menni!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám! Anyukámnak még nem mondtak semmit. Folynak a vizsgálatok, igen csak lassan.

Tegnap visszakaptam a két picurkát! 8 sejtesek. És ami jó hír, beindult a másik 2 is, ma derül ki, hogy le lehet-e őket fagyasztani!
Nagyon boldog vagyok, hogy eddig is sikerült eljutnom. Rég voltam ilyen nyugodt, felszabadult. Persze, tudom a lényeg még csak most fog jönni! December 10-én kell menni vérvételre.

Kép
mofly

Kép lányok!

Na most nem menekültök 8) :lol:
A hCG-m története

November 5-én volt a 4. inszeminációm. Annyira esélytelennek éreztem, de azért szorgalmasan hüvelykúpoztam.
21-én, 1 nappal a teszt előtt meg is jött rendesen. Abbahagytam a kúpot is :? .
22-én irány a BMC. Vittem szép színes vizeletmintát :oops: . Ahogy kint várakoztam és az elkeveredett kartonomon is keseregtem, azon gondolkodtam, hogy vajon az 5. inszem jön, vagy hozzáfogunk a lombikhoz. Mosolyogva szólított az asszisztensnő, és azt mondta, hogy ne vetkőzzek le, mert a doki beszélni akar velem. Még jó, hogy leültettek, mert azóta csak kóvályog a fejem.
„Gratulálok terhes.”- mondta a doki. Én meg megkérdeztem, hogy kicsoda. Még akkor sem hittem el, mikor megmutatták a tesztcsíkot, ezért elküldött vérvételre. „Röpke” 1 óra múlva 80, 6-ot mondott a doki a hCG szintre. Valami van, de szerinte alacsony, lehet, hogy méhenkívüli. Azért hüvelykúp és napi 1 szuri támogatásképpen. Az asszisztensnő mondta, hogy ő már amikor behívott akkor mosolygott. Nem gondoltam, hogy ez a mosoly ennyit jelent számomra.
27-én kellett „megerősítő” vérvételre mennem. A kapunál szokás szerint fizettem vizitdíjat, és amikor 2 óra múlva a recepciónál közölte Mártika, hogy a kismamáknak nem kell vizitdíjat fizetni, akkor belül örömzokogásban törtem ki. Levették a vért, és elkezdődött életem leghosszabb 1, 5 órája. Sokkal rosszabb volt, mint amikor vizsgaeredményre vártam a fősulin. Amikor az asszisztensnő ment a recepcióhoz az eredményemért, akkor már a folyosó is forgott velem. 3-szor ment így el előttem. Mikor negyedjére jött visszafelé, akkor mosolygott. Lányok! Nyeltetek már vissza örömzokogást? A Mennyben éreztem magam. Nagyot zuhantam a Pokolra, mikor nem szólítottak, hanem egy újabb kör következett. De ekkor már a kezében volt az eredmény és nem mosolygott. Vetkőzés után közölte Zeke, hogy 370 a hCG szint. Az UH még nem mutatta ki, de a mnyh 12 mm-es és még mindig fennáll a méhenkívüli veszélye. Képzeljétek! Olyan állapotban voltam, hogy majdnem elfelejtettem visszavenni a bugyimat :oops: .
Hétfőn kell mennem UH-ra.
Lehet, hogy hülyeség, de én tudom, érzem, hogy minden rendben van odabent.
Már az első hCG eredmény óta nyugodt vagyok és tudom, hogy ő ott van és nem mosódott ki a mensivel és hogy jó helyen tapadt meg.
Azt mondja a barátnőm, hogy nyugtat a baba. Úgy legyen!!!

Kép

Nonóka
nonóka

Mindenkinek szép napot!!

Nonóka
Ha a szíved ezt súgja akkor az úgy is van!!!!MInden rendben lesz hétfőn :D

Törpi
Az hány órát is jelent? elfejetettem :oops: Maradjon a szokásos pont,az már bevált :D

Mofly
Millió babatapi neked,szedjél Magne B6 extrát napi 2x,nekem bejött :D És kapcsolj ki,ne is gondolj az elkövetkező napokra!

Süni
Végül is hanyadik lombik,mert én ezt a transzfert nem tudom kiszámolni,nekem egyszerűbb ha azt írom hanyadik lombikból hanyadik fagyi.Ha jól értelmezem akkor 2.lombikból fagyis ?
gabicsibe

Hu Nonóka megsírtam a történeteden :)

Bár ma extra érzékeny vagyok 1órát álltam az M-0-son :twisted: :twisted:

mofly micsoda szuper hírek :D tegnap keresgéltelek, de Gabi azt mondta később jössz.
Pihenj sokat minden rendben lesz :)

Hu Süni biztos nem lesz már baj, ügyes az anyósod hogy így utánajárt a dolgoknak, így biztos hamar "elkapták " a bajt...

Törpehzs igen így is sok idő a sorbanállás, csak más is siet másnka is drága az ideje és olyan rossz látni amikor nem terhes vki, nem beavatkozásra jön és mégis teljes nyugalommal megy be a sor elejére és mondjuk én haladtan 1 métert ő már jön ki vigyorogva.... :x
Mindegy én félek a januártól mert nem szeretnék megfázni de majd viszek egy radiátor és ráülök:)
madrin

Ismét sziasztok!

Nika! Szuper a macink!

Mofly!

Kép neked! További jó nyugizást!

Gabicsibe! Úgy legyen! Neked a doki mondta a Magne B6 extrát? Szerintem én is hozzáfogok. Ártani nem árthat :)

Madrin!
Hidd el én is fogok még zokogni a te magas hCG szinteden!!!
1 Óra a dugóban??? Én biztos, hogy tömegverekedést rendeztem volna :roll:

Lányok! Annyit agyalok a hétfői sorbanálláson. Tök jó madrin ötlete a radiátorral. Szerintetek aki kismama az nem mehet be a melegre? :oops: Nem előzni akarok. Kivárom a soromat, de jó lenne nem a mínuszokban :?

Kép

Nonóka
nonóka

Nonóka,
szerintem nyugodtan menjél be előre, na az lenne szép ha felfáznál. :twisted:
Vagyha ráérsz akkor menj később 10 óra körül.
De ez természetes hogy BEmehetsz előre.
madrin

Nonóka
Neked már nem kell szedned,mert beágyazódott a baba :D
Azért mondtam Moflynak,mert nekem is az orvos ajánlotta és azt m ondta segíti a beágyazódást a méh ellazulásával.És mivel csak uh mész tényleg menj inkább később és nem kell kint állnod a sorban.

Madrin
Neked küldök püt a tegnapi beszélgetésünkkel kapcsolatban!
gabicsibe

Sziasztok !

Hát ahogy Mofly írta hétfőn megvolt a leszívás, de sajnos az az egy petécske nem termékenyült meg. Nagyon el vagyok (voltam ) keseredve, de már jobban vagyok.
Délután majd felhívom a dokit, hogy ő hogyan gondolja tovább.

Úgyhogy egyenlőre visszaállok olvasó üzemmódba.

Mofly, gratulálok a beültetéshez, remélem innen ár minden simán megy.

mindenkinek köszönöm, hogy szorítottatok, és köszönöm szépen a névnapi üdvözleteket is .

Kata
kata0411

Kata0411!

Kép

Visszavárunk!!!

Kép

Nonóka
nonóka

Katica
:cry:
Rettenetesen sajnálom! Borzalmas érzés amikor készülsz a beültetésre, és közlik, hogy sajnos nincs mit! :cry:

Remélem hamar rendbe jön a lelked!

Nonóka,
én is csak azt kívánom, hogy minden rendben legyen hétfőn!

Mofly
neked is megadrukkok! :lol:

Madrin
Egyetértek! :twisted: A beavatkozásosok, meg a kismamák, vagy akik nem nagyon érzik jól magukat, azok menjenek előre! Mindenki más várja ki a sorát! Senki sem szórakozásból áll másfél órát sorba! :twisted:

Kira
neked mi lesz hétfőn?

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Most jövök a kórházból, és sajnos nem tévedett az otthoni tesztem. :cry:
Megvizsgált az orvos, és felírta a következő adag puregont, de most 8x75 egységet fogok kapni, hogy minél több tüszőm legyen. Amúgy mindkét tüszőm rendesen megrepedt, csak valamiért nem találkoztak a katonákkal. Hát, őrület mi volt ma a kórházban... 8-kor leadtam a vizelet-mintát, és 10-kor már én szóltam, hogy mikor hívnak már be, mert már olyanok is bementek előttem, akik jóval utánam jöttek. :evil: Ez mindig így megy itt?

Kata!
:cry: :cry: :cry:

Bonya!

Mi újság? Köszi a tippet, odaértünk a férjemmel 6.30-ra és így nem kellett a hidegben állnunk... Te voltál, aki az összecsukható széken ült?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone
sajnálom!
:cry:
Rögtön kezdtek következő ciklussal?

Törpe

Kép
törpehzs

Igen, ha megjön a mensi, akkor 2. naptól szúrom magamat, illetve a férjem szokta beadni.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok Csajok!

Csak azért jöttem hogy elmondjam: IDEGENVEZETŐ LETTEM!!!!
Hivatalosan. Sikerült. Nem hiszem el. Annyira boldog vagyok.

Majd még írok. Puszi
vic12

Nemone!
Az azért jó, hogy máris kezdhettek!
Sok szép tüszőt kívánok neked!
Egy hős az "urad" :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Bonya, Nemone!
Megy a drukk és várlak titeket a hírekkel!!!

Nonóka!
Nagyon nagy gratula!!!! És biztos hogy ott van/vannak jó helyen, ha úgy érzed!!!
Még annyi kérdésem lenne hogy meddig és rendesen véreztél-e?

Gabi!
És is köszönöm neked hogy csinálod a táblát. Nagyon jó lett!!!

Süni!
Drukkolok hogy anyósoddal minden rendben legyen!

Mofly!
Nagyon jó hírek!!!
Örülök a boldogságodnak!
Hidd el ha ilyen a lelkiállapotot biztos most sikerülni fog!
Én is dec 10-én megyek, ha minden igaz. Remélem mindketten jó híreket fogunk kapni!!! :D

Kata!
Nagyon sajnálom! :(

Meg van a Sejtjeink mindhárom része. Viszont nincs vége. A tvcsatorna aki leadta, egy cseppet elcs...te, mivel azt írták hogy a tegnapi volt a 4. rész, közben meg a 3. részt vetítették. Szóval nincs meg utolsó rész. És ahogy néztem előre a tvműsort nem is lesz leadva. Elég felelőtlen műsorszerkesztés. Eddig se voltam oda ezért a csatornáért de ezek után még inkább nem leszek. Viszont engem, és gondolom majd titeket is nagyon érdekel a befejező rész. Ha valaki hozzátud jutni az feltétlenül szóljon nekem.
Szóval a férjem akkor kiírja dvd-re és akkor majd valahogy eljuttatjuk akinek kell. Esetleg akinek kellene írja már meg priviben hova is kellene eljuttatni.

Én még mindig itthon vagyok, a torkom már jobban van, fújom az orrom és elég mélyről köhögök. Remélem hétfőre már újra a régi leszek.
vucuska

Nemone!
Nagyon sajnálom, de az tényleg nagyon jó hogy már kezdhettek is. Hajrá!!!

Vic!
GRATULÁLOK!!!!
vucuska

Vucuska,
Szerintem ez a hosszított változata a filmnek. Eredetileg 5 párral forgatták, akik közül nem mindenki került be filmbe. Ja, amúgy a másolásban én is szívesen segítek! :wink:

Bonya,
Jaj, az nem jó ha ennyire vérzel! :( De én még reménykedem, hátha mégiscsak … Remélem jó hírekkel jössz!

Estike,
Nyugi, rendeződik az a pajzsmirigy érték, nekem is le kellett vinni még a lombik előtt.

Ann,
Na én a szuri dolgot könnyen megoldottam, befogtam a párom! :lol: Annyira ügyes volt!

Madrin,
Igen ez az új rendszer tök jó. Tőlünk, amikor még jó múltkorában korán mentünk, akkor már kérték előre. Legalább már ha a recepcióhoz érsz, rögtön ott van a dossziéd. :roll:

Süni,
Nagyon szorítok anyósodnak! Kitartás nektek!

Mofly,
Babatapik neked! Pihizgess!
Kép

Nonóka,
Ha a szíved ezt súgja, az nagyon jó jel! Szorítok!
Szerintem ne menj 10-nél előbb, én mindig akkor megyek mostanában, és egész jól lehet akkor haladni. Bár a hétfő … Hát, akkor nem biztos. De talán 10 után a sor már nem áll kint.
Ja, a Magne B6-ot meg tényleg elég csak akkor szedned, ha esetleg fáj, vagy görcsöl a pocid.

Kata,
Nagyon sajnálom! :( Remélem a következő stimu meghozza a sikert!

Nemone,
SAJNÁLOM! :cry: :cry: :cry:

Vic,
Már hiányoltunk! Látod én megmondtam, hogy sikerül. Gratulálok!
Kép

Gil,
Régen jelentkeztél be. Hogy vagy?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Mofly, pihenj sokat! Küldöm a babatapikat!++++++++
Anyukádnak jobbulást!
Nagyon szívesen :D
Gabicsibe, valamilyen formában nem láthatnánk mi is a fotót? Eredményed mikor lesz meg?
Sejtem én, hogy Törpehzs kamuzik.... :wink: :lol: :lol:
Szépül a tábla, nagyon szépen köszönjük!!!
Vucuska, Te milyen tündér vagy! Köszönöm szépen előre is a filmet! Nagyon örülnék neki!! :D :D
Ügyes vagy a gobleinnel!
Rebe, gratulálok!!!! Szépen fejlődnek a babák! :D Hihetetlen, hogy rohan az idő! Emlékszem a beültetésed napjára.... milyen kis izgatott voltál. :D
Nonóka, hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Vannak még csodák!!! Szuper!
Agykontrollt bármikor elvégezheted. Az első nap egy 5 hónapos kismami ült mellém, úgy örültem neki!
Süni, anyósod eredményéről lehet már tudni valamit?
Bonya, nagyon várlak!
Törpehzs, vicces, hogy tudunk örülni időnként a mensi érkezésének is :wink: Hajrá, hajrá!!! Csak ügyesen a szurikkal!
Khm, fotót nem kaptam... :oops:
Elan, Madrint én is ilyennek képzeltem! :D (Madrin, ez jóóót jelent! :wink: )
Krisztamili, várunk vissza! Addig is puszi!
Madrin, örülök, hogy egyre jobb a viszonyotok! :D Nekem most kimondottan hiányzik! :wink:
Estike, sokan megyünk vissza januárban!
Zsókuci, örülök, hogy egyre jobban vagy! A boldog tudatlanság néha tényleg jobb... :lol: :lol: Privit küldtem!
A tévés "Sejtjeink" a DVD-s változat eredeti, hosszabb változata. Szerintem nagyon jó.
Kata, Nemone, nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Sehikéről tud valaki valamit :?: :?:

A biztosítós pénzem tegnap óta a számlámon van! :lol:
Ami viszont nem olyan vidám hír: szerdán voltunk a párommal bőrgyógyászati magánrendelésen, mert van a sarkán egy fájó valami..... gondoltam én is átnézetem magam. A sarkán lévő dolog, az vírusos szemölcs, lézeres műtét kell hozzá, a lábán az egyik anyajegyet műteni kell.... és az én hátamról is ki kell vágni az egyik anyajegyet (pont a melltartó pántja alatt van, és úgy tűnik, megsérült valamikor :? ). Hagyományos helyi érzéstelenítős, vágós, varrós, varratszedős, szövettanos műtétek lesznek. :( Most kellene a napokban felkeresnünk a sebész főorvost, hogy egyeztessünk vele időpontot. Jó volna mielőbb letudni.

Kép

KépKép
anett_1

Vic, gratulálok!!! Kár volt olyan sokat idegeskedned! Ügyes csajszi vagy Te! :wink: :lol:

Kép

KépKép
anett_1

Nemone!

Kép Hajrá következő!!!

Vic!!!

Kép GRATULÁLOK :!: :!: :!:

Vucuska!

Kép

"Rendesen" megvolt. 5 napig, ahogy szokott.

Anett!

Kép Szerencsehozó, rossz-szövettan-eredmény-űző!

Kép

Nonóka
nonóka

Rebe!

Kép

Kép

Nonóka
nonóka

Gabicsibe, most láttam... gratulálok a jó eredményhez!! :D

Nonóka, köszi szépen!!! Jót kacarásztam, nagyon aranyos! :lol:

Kép

KépKép
anett_1

Hu Vic,
de utálom azt mondani, ugye én megmondtam.... :wink: :wink: :D
Szívből gratulálok, elhiszem hoyg boldog vagy most, csak így tovább.... :oops:

Nemone, KAta nagyon sajnálom :(
De KAta azért ne tűnj szívesen hallunk rólad ( is )

Anett, először nem értettem hogy kivel is jobb a viszonyom, kellett pár másodperc míg rájöttem :) :) nem baj ma is használtam egy kicsit az agyam :)
madrin

Anett
Az anyajegyes dolog nem vészes. Mármint nem fájdalmas. Nekem a hátamról levettek már egy tök nagyot, és januárban két lombik között pihenésképpen az álamról (hú, itt most mi is van az l-ek számával :oops: ) és egyet a fülem mögül, ja, meg volt egy még pár éve, szintén melltartópántos. A kicsiknek még a helye se látszik, a nagy meg nagyon nagy volt, így azért a heg sokkal nyerőbb. Ne aggódj! LÉnyeg, hogy időben kiderült. A talpamon támadott meg engem is valami szemölcsféle és annyira boldog szimbiózisban élünk, hogy már két bőrgyógyászt elfogyasztottunk, de ragaszkodik hozzám. (Kár, hogy pont ez a vacak ragaszkodik.)

Vic
Látod, vannak, akiknek a negatív hozzáállás működik. Esélytelennek gondoltad és bejött. Gratulálok!!!

Nemone, Kata
Kár, hogy még ennyi kellemetlenség után se garantált a siker. :cry:
Vendég

Anett
Az anyajegyes dolog nem vészes. Mármint nem fájdalmas. Nekem a hátamról levettek már egy tök nagyot, és januárban két lombik között pihenésképpen az álamról (hú, itt most mi is van az l-ek számával :oops: ) és egyet a fülem mögül, ja, meg volt egy még pár éve, szintén melltartópántos. A kicsiknek még a helye se látszik, a nagy meg nagyon nagy volt, így azért a heg sokkal nyerőbb. Ne aggódj! LÉnyeg, hogy időben kiderült. A talpamon támadott meg engem is valami szemölcsféle és annyira boldog szimbiózisban élünk, hogy már két bőrgyógyászt elfogyasztottunk, de ragaszkodik hozzám. (Kár, hogy pont ez a vacak ragaszkodik.)

Vic
Látod, vannak, akiknek a negatív hozzáállás működik. Esélytelennek gondoltad és bejött. Gratulálok!!!

Nemone, Kata
Kár, hogy még ennyi kellemetlenség után se garantált a siker. :cry:
Vendég

Na, már megint ügyes voltam. Én és a technika................ Csak az ördöggel vagyok jóban
Vendég

Törpe, Rebe, Lexi!
Küldtem PÜ-t. Remélem már odaért, mert nekem nem hozza fel az elküldött leveleknél.
vucuska

Vucuska
Én megkaptam. Válaszoltam is mindegyikre. (nem tudom melyikre gondolsz.)

Anett
Én tegnap küldtem Neked pü-t, megkaptad?

Rebe
Neked is írtam.
Vendég

Anett,
Köszi!!!! Már én is mióta tervezem, hogy megnézetem az anyajegyeimet, de hát még eddig nem mentem el. Remélem nem lesz vészes a műtét!

Vucuska,
Megkaptam a pü-t, megy is majd a válasz!

Lexi,
Neked is!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok lánykák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira szégyenlem magam,hogy jó ideig nem írtam,lassan elsüllyedek a székemben! :lol:

Hiányoztatok ám nagyon,csak olyan letargikus állapotom volt mostanság! :oops:
Visszaolvasást nem tudom bevállalom-e,de mostantól majd nagyon figyelek,szeretnék képben lenni!

Anett drága
Látom pont most hiányoltál!!!! :lol: Telepátia!?:)

Mindjárt megkukkolom a táblát is,ki hol tart!

Nyunyiról azóta sincs hír?Úgylátom bővültünk egy jó pár új csajszival,üdv mindenkinek utólag is!

Rólam annyit,hogy mostanában nem volt valami érdekfeszítő életem,így nem is tudtam mit írjak nektek!Persze végig gondolkoztam a folytatáson!Most úgy döntöttem januárban elkezdek valószínűleg egy új stimut,hátha a frissek ügyesek lesznek és 2008 az én évem lesz végre!
Ebben az évben ez a 3 sikertelenség,kicsit padlóra tett!:)
Dehát az élet megy továbbb!!!!!!!!!!!
Nagyim is egyre rosszabbul van,anyukám már tegnap este ott is aludt nála mert 41 C-os láza volt,hát már csak az kéne erre az évre befejezésnek,hogy ő is elmegy!:(
Annyira szeretnék már jó dolgokat,már apróknak is örülnék,de valahogy mostanában tiszta pechsorozatom van mindenben!
Kivétel a férjem,vele minden oké! :lol:

Na elég a rizsából,nem akarok senkit se lehúzni,bízom,hogy most már jön a JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

Krisztamilli
Nagyon örülök,hogy elkezditek a fagyis-t!!Annyira szorítok neked is!

Bonya?

HÚ Lippa
Neked meg már mindjárt eredmény!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:
Majd írok pü-t!!! :lol: Drukkolok!!!!!!!!!!!!!

Kismamik
Remélem mindenki nagyon-nagyon jól van,meg sem tudom most hírtelen mondani hányan vagytok,de átkukkolok az egyel lentebbi topikba mindjárt!!!Mindenesetre itt is küldök nektek babanövesztőket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most hirtelen ennyire volt időm,remélem pár napon belül kicsit jobban képben leszek ki hol tart!!!!
Addig is millió puszka!!!!
Ancsa
sehike

Sziasztok!

Vic!

Kép

Törpe!

Szívesen átvállalnék egy kicsit belőle! :D :D

Sehike!

De jó, hogy itt vagy!:)
Épp tegnap este gondoltam Rád.....:)

Kép
nika28

Sehike
Nem tudom milyen csillagzat alatt születtél, de az idei év valahogy ilyen volt. Nálunk is az egész család szívott. És a jövő év is fura dolgokat ígér (elég finoman fogalmaztam) anyukámat januárban műtik. Fogalmam sincs, hogy okos emberek mit tesznek ilyenkor, de én most Kriszti egyik halálos mondásának próbálok megfelelni:
"Értem én, csak lesz.rom" Nálam működik, esetleg próbáld ki, hátha.....

Holnap hajnalban indulunk, úgyhogy pár napig vidám hangulat lesz itt. :wink: :lol: Mindenki vigyázzon magára!!
Vendég

Sziasztok,

Az elmúlt 2 napban sajnos nem tudtam jönni, mert mindkét nap 12 óráztam :? Most visszaolvasok, aztán írok egy litániát :D:D

Estike,
Jó, hogy jelentkeztél. Gyere gyakrabban :wink:

Vucuska,
Irigylem a kézügyességedet, na meg a türelmedet. Sajna én ezekben sose voltam jó, de mindig is vágytam rá, hogy egyszer talán megjön a kézügyességem… hát nem így lett :lol: Egyedül amit csináltam az a szalvétatechnika, az még nekem is ment… persze nem sokat csináltam, mert meguntam :wink: :lol: Aztán majd ha esetleg tavasszal sikerül újra a lombik, úgyis rá leszek kényszerítve valami itthoni babrálásra, mert az előzményeim miatt úgyis veszélyeztett terhes leszek, úgyhogy addig még kitalálom, hogy mihez legyen kedvem :oops: :wink:

Gabicsibe,
Nagyon klassz az új tábla, ügyes vagy! :D:D:D

Sünci,
Akkor mennek még a drukkok anyósodnak, reméljük nincs semmi baj!!!! Sokszor puszillak!

Mofly,
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nonóka,
Annyira jó ez a hcg-történet :D Nagyon helyes, hogy úgy érzed, hogy minden rendben, hiszen így is lesz! :D Nagyon drukkolok Neked! :D

Kátya,
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a petike megtermékenyülés :cry: Örülök, hogy nem adod fel, és remélem, hogy hamarosan újra lesz miről beszámolnod! Várunk vissza a „read only” üzemmódból :wink:

Nemone,
Őszintén sajnálom! :cry: :cry:

Vic,
Nagyon gratulálok! :D:D:D Nagyon ügyes vagy, és büszke vagyok Rád! Látod-látod, ment az, csak te nem hittél magadban :wink: Puszi!

Anett,
Sajnálom, hogy ilyen beavatkozások előtt vagytok, de ezektől tényleg jobb megszabadulni. Biztos vagyok benne, hogy nem fog fájni, és hamar túl lesztek rajta!

Sehike,
Örülök, hogy jelentkeztél! :D:D Hajrá 2008! :D:D:D
Jobbulást kívánok a Nagyidnak!!!!

Bonya drága,

Mi volt tegnap a BMC-ben??????

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!!!

Nemone, Kata, sajnálom :(
Nonóka, húú, nem semmi a hcg történeted. Szorítok, de biztos minden oké lesz az uh-on.
Zsókuci, mikor lesz a mandulaműtét???? Szorítok érted is! :wink:
Vic, gratulálok!!!! Azért még tegezhetlek???? :D
Anett, én is az 1. lombik után szedettem le egyet az egyik cickóm alól. Ne izgulj, nem vészes, semmit nem fogsz érezni. Az érzéstelenítő szuri lesz a legkellemetlenebb, de ugye mi már a szurkálásokhoz hozzászoktunk :wink: Nem lesz gond! Köszi a biztosítós infót, hétfőn már többet fogok tudni.
Gabicsibe, bocsi, hogy megkavartalak: 2 stimum volt. Januárban a 2.ból maradt "jégovisok" költöznek.
Bonya ?????

Köszi a drukkokat anyósomért. Még nincs meg az eredmény. Talán hétfőn.

Velem minden oké. Sok a program szerencsére és a munka is.

Bocs, akinek nem írtam, de mindenkinek nagyon szurkolok és sokat gondolok Rátok. Pussz
süni76

Zsókuci, Süni!

Kép

Köszönöm, hogy szorítotok nekünk!

Kép

Nonóka
nonóka

Kátya
Sajnálom és remélem gyorsan vissza térsz az íráshoz is!Amúgy a dokid mit mondott a továbbiakról???

Vic
Akkor most már nyugodt lélekkel vághatsz bele a következő inszembe!!Ahogy ez sikerült sikerülni fog az is!!!Ja és GRATULÁLOK :D

Anett
Kép most nincs,mert nem sikerült,viszont a cukor eredmény jó lett.Nyugi tényleg nem vészes a műtét,anyukámnak tavaly volt és nem fájt neki csak utána volt kicsit kellemetlen,de az is csak 1-2 nap.

SEhike
Végre előkerült az egyik elveszett bárányka :D Jobbulást nagyidnak!
gabicsibe

Szép napot mindenkinek! :lol:

Anett!
:oops: azt hittem az itthoni gépen van... de kiderült a bentin:( leghamarabb hétfőn megy a kép :oops:
Én is gondolkoztam egy darabig miért vagyok kamuzós :lol: :wink:

Vic
Kép

Nika

Még mindig semmi?
Dokival beszéltél már?

Sehike
Jó úrja látni!
Csupa jót kívánok erre, na meg a jövő évre is! :wink:

Süni
Valamennyi drukk átirányítva hétfőre! Remélem jó híreket kaptok!

Zsókuci
ennyit dolgozni?!?
Megnéztük Kép az Elizabeth-et. Kicsit vontatott, de gyönyörű! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sünci,
Január 9.-én lesz a mandulaműtét :roll: Már most f..-ok :oops: Köszönöm a szorítást, előre is :D

Törpe,
Annyira jók ezek a gratulálós képjeid :D Persze mentem mindegyiket :oops: Honnan szeded őket? :wink:
Mi tegnap a Beowulf-ot néztük meg… háááátttt…nagyon nem volt jó :oops: Uncsi volt, és a grafika sem volt annyira húdeszuper… :roll:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Törpe!

Aranyos vagy, hogy így számontartod:D:D:D
Még mindig semmi, ez már a 47.nap!!!!!!!!!!!
Dokival nem beszéltem, úgy dönöttem, hogy felmegyek, telefonban úgysem tud mit csinálni.

Hogy mennek a szurik?
Te mikor mész?

Kép
nika28

Bonya,
Úgy láttam jártál erre... de nem írtál... Mi a helyzet????????????????
Írj kérlek, ha tudsz...

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Sajnos nem sikerült!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Nagyon köszönöm a sok aggódást és szorítást, nagyon édesek vagytok mindannyian!!!

Nemone,
igen a piros összecsukható széken ültem 3. voltam.
Legközelebb ha meglátsz gyere oda légyszike, olyan jó lett volna személyesen megismerkdnünk.

Most lehet, hogy megint csak inkább olvasótok leszek, de ígérem minden nap bekukkantok.

Nagyon szorítok minenkinek!!!

Pusszancska mindenkinek!

bonya

Kép

Kép
bonya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?